NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel potpisao Fejzic sa vama ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nije greska.. mali je dosao dan prije meča sa slobodom iz tuzle... cinimi se da je rekao da je iz neke "dubice" a u kojem klubu je ranije igrao nisam siguran 2 ili 3 liga austrije
izgleda da nijeharry_90 je napisao/la:Jel potpisao Fejzic sa vama ?
Milanović jeste iz Dubice ali je stigao iz OFK Beograd,a ne Austrije,mali je ekstra igrač ali teško da može Djelmića na klupu.Mlad je i za očekivat je da će eksplodirat u Zvijezdi.Dobar je tehničar i nije sebičan,mada je u pripremnim mogao sam neke prilike realizovat.
OVO IZGLEDA FENOMENALNO, JOS KAD SE ZAVRSIhusein veličanstveni je napisao/la:
steta za fejzica ako nije potpisao za nas..znal neko koji ce sutra igraci bit u prvoj postavi protiv leotara???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Jović jedino zna dobitnu kombinaciju za sutra,jedino Jusić od igrača nije spreman.Najvjerovatniji sastav Smajić,Nezić,Moranjkić,Jakovljević i Husić nazad,ispred korektor Hasić,veza Hamzić i Mujo,krila Đelmić i Halilović i u vrhu Ristić.
-
- Kontakt:
Znal neko hocel sad sredjivat i ove vip-loze (ili sta vec) u gornjem desnom dijelu? Bilo bi bas super da se i to odradi.husein veličanstveni je napisao/la:
Vjerovatno je ranije napisano ali da ne trazim,kakva je situacija sa krovom i reflektorima?
Hvala na odgovoru i svaka cast na ovome do sad!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
sve je ovako kao sto si napiso al mislim da ce mesizvjezdas je napisao/la:Jović jedino zna dobitnu kombinaciju za sutra,jedino Jusić od igrača nije spreman.Najvjerovatniji sastav Smajić,Nezić,Moranjkić,Jakovljević i Husić nazad,ispred korektor Hasić,veza Hamzić i Mujo,krila Đelmić i Halilović i u vrhu Ristić.
umjesto ristica i labus na go to je sinoc na treningu
prid odlazak uigravo
oto gor desno je za novinare a gdj ti ljudi stoje na sredinineroazzuro je napisao/la:Znal neko hocel sad sredjivat i ove vip-loze (ili sta vec) u gornjem desnom dijelu? Bilo bi bas super da se i to odradi.husein veličanstveni je napisao/la:
Vjerovatno je ranije napisano ali da ne trazim,kakva je situacija sa krovom i reflektorima?
Hvala na odgovoru i svaka cast na ovome do sad!
tribine oko150 mjesta bit ce loza
nisu uopste otisli 2 dana prije vec otisli su u petak to jest danas rano ujutronecko_gradacac je napisao/la:pa imaju lijepu priliku... otisli su 2 dana ranije.... znaci bit ce odmorni od puta... uz lijepu taktiku DrAgana Jovica ocekujem minimum bod, a zasto ne i sva trimirza_rd je napisao/la:stadion napreduje a liga sutra pocinje... sta ocekujete u Trebinju dalibi mogli do boda ili do sva 3.. ja licno mislim da bi mogli do 1boda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NAPRIJED ZVIJEZDO LJUBAVI MOJA
Vi ste definitivno klub za primjer , imate upravu za 10 .Kada uđem u vašu temu kao da sam ušao u EU. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
heheh takav nam mentalitet pozz drhauseDRHAUSE je napisao/la:Vi ste definitivno klub za primjer , imate upravu za 10 .Kada uđem u vašu temu kao da sam ušao u EU.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Klub koji ima odlicnog trenera,upravu itd.
Svaka vam cast stvarno , samo vidim stolice su bez naslonjaca (ne ispunjavaju uefine uvjete)

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
http://gradacac-x.com/content/view/1460/119/" onclick="window.open(this.href);return false;
stolice imaju naslonjaca ali to se nevidi bas dobro na ovim slikama sto su postavljeneSarajlijc@ je napisao/la:Klub koji ima odlicnog trenera,upravu itd.Svaka vam cast stvarno , samo vidim stolice su bez naslonjaca (ne ispunjavaju uefine uvjete)

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Sarajlijc@ je napisao/la:Klub koji ima odlicnog trenera,upravu itd.Svaka vam cast stvarno , samo vidim stolice su bez naslonjaca (ne ispunjavaju uefine uvjete)

pogledaj bolje

zasto se pravi onaj zid na vrhu tribine????to se vidi na ovoj drugoj slhusein veličanstveni je napisao/la:
valjda za krovbondich je napisao/la:zasto se pravi onaj zid na vrhu tribine????to se vidi na ovoj drugoj slhusein veličanstveni je napisao/la:

-
- Kontakt:
DANAS samo hrabro i napadacki.... x2 sam igr'o 

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.