Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Bliss
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Bliss » 05 avg 2011, 22:31

slika

Zadnji put zajedno na terenu :( :(
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 05 avg 2011, 22:32

Ovaj gol mu nikad necu halaliti 8-)
[youtube][/youtube]
Hvala mu za sve sto je uradio (I ako nisam navijac manchestera)
Visca el Barça ! Mes que un club !

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 05 avg 2011, 22:38

majestic24 je napisao/la:Kako je na kraju zavrsilo. Gledao sam do 2:0 . Ko je dao ostale golove
6-0.

Scholes, Rooney, Welbeck, Ando, Diouf 2x
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 05 avg 2011, 22:46

Hvala mu za sve !!!
Najbolji veznjak kojeg je Engleska vidjela :!:
676 nastupa, 150 golova, mali milion asistencija, bezbroj genijalnih pasova i poteza, ni jedna mrlja u karijeri, drugi najtrofejniji igrac u Engleskoj (Giggs je prvi) sa 24 velika trofeja.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2011, 22:50

Stvarno ovom čovjeku treba odati počast. Iskren da budem, mogu samo zamisliti kako bi to bilo da se oprostio prije 2 godine i da je otiš'o u stilu u kakvom je igrao ovu plemenitu igru. Mora se priznati da su godine uzele danak i da je nemoguće ići protiv prirode i starosti. Hvala mu za sve što je uradio na fudbalskim terenima; ono što je sigurno da Manchester dugo neće imati boljeg veznog igrača. Ne usuđujem se reći nikada, jer ko zna šta nam sve budućnost donosi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 05 avg 2011, 22:54

Maleni osvrt na utakmicu.
Welbeck opet strašan.
Cleverley me zaista ocarao sa svojim passovima i pregledom igre, razigrava svakoga i uvijek je na mjestu.
Moze zaista puno postici samo mu treba da odrzi samopouzdanje.
Anderson je isto bio dobar iako je pred kraj vec malo poceo da bude, pa onako, Anderson.
Pogbu kao da je bilo strah pa se držao podalje buduci da mi je ovo prvi put da ga gledam, ne znam šta bih rekao.
Sve u svemu, oproštaj vrijedan jednog junaka.
Nikada te necemo zaboraviti.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 05 avg 2011, 22:55

Anderson je i večeras pokazao da nam novi veznjak ne treba!
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 avg 2011, 00:05

iako nisam navijač Uniteda, brate dragi naježio sam se na ovaj gol Scholesa. Pogotovo kad znaš da mu je ovo zadnji meč i gol za MAn.UTD. 8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 avg 2011, 00:21

Thunderstruck je napisao/la:Anderson je i večeras pokazao da nam novi veznjak ne treba!
Fino pises za Kerika, pomislim da lijepo razumijes fudbal, i onda me neugodno iznenadis sa ovakvim komentarima (kao i sa onim za Obertana).

Prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo. Posebno nisu mjerilo utakmice protiv inferiornih protivnika.

Obertan je jedan od najboljih igraca svijeta kada ga cuva neki levat, al' je izrazito los (za standard MU) kada ga cuva vrhunski bek. Nema od njega igraca za MU. Ja cu lajat ko pas ako on uspije u Mancesteru :mrgreen: .

Anderson ima potencijal, al' nema igru za Mancester. O tome sam pis'o eseje, da se ne ponavljam bezveze. Moguce da je 'progledao', mada cisto sumnjam. Vidjet cemo protiv Sitija da li se desilo neko cudo (veliko cudo, da podebljam).

Skols je bio veliki igrac, jedan od najboljih veznjaka u posljednjih 20 godina. Al' ne treba pretjerivati,. Najbolji veznjak u EPL je Dzerard (bez ikakve sumnje), pa Skols,.. pa nekoliko slobodnih mjesta, pa onda ostali,.. Bice neobicno bez Skolsa.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 00:32

Gerrard je definitivno vrhunski veznjak, al Scholes je za njega tata, nema šanse da mu ovaj može i papuče okrenut... Jedini veznjak u zadnjih 20 godina koji je bara-bara sa Scholesom je Xavi, ostali su daleko iza. Pri tome ne mislim na krilne igrače...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2011, 00:39

Hvala za sve, Paul! Moja najljepsa uspomena vezano za njega je gol protiv Barce u polufinalu Lige Prvaka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 06 avg 2011, 00:44

Hawking je napisao/la:Gerrard je definitivno vrhunski veznjak, al Scholes je za njega tata, nema šanse da mu ovaj može i papuče okrenut... Jedini veznjak u zadnjih 20 godina koji je bara-bara sa Scholesom je Xavi, ostali su daleko iza. Pri tome ne mislim na krilne igrače...
Scholes je legenda i strasan igrac ali porediti ga sa Xavijem je smjesno :lol: :lol: :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 06 avg 2011, 00:45

Suvisno je bilo sta reci o ovom covjeku, njegova statistika i njegova karijera dovoljno govore. Jedan od onih cije ce se ime jos dugo pominjati kao uzor i primjer jedne igracke gromade, hvala mu za sve ove godine...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 00:46

Ad0 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Gerrard je definitivno vrhunski veznjak, al Scholes je za njega tata, nema šanse da mu ovaj može i papuče okrenut... Jedini veznjak u zadnjih 20 godina koji je bara-bara sa Scholesom je Xavi, ostali su daleko iza. Pri tome ne mislim na krilne igrače...
Scholes je legenda i strasan igrac ali porediti ga sa Xavijem je smjesno :lol: :lol: :D
Eto ti si se čobane našo reć šta je smiješno... evo valjam se od smijeha...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 avg 2011, 00:48

Dzerard je im'o nesrecu sto je igrao za inferiorni Liverpul. On je za mene najkompletniji veznjak ikada. Dakle polivalentan veznjak, koji vrhunski radi u svim pravcima. On i Skols imaju potpuno razlicite stilove igre. Ne postoji igrac sa kojim mozes uporediti Dzerarda.

Ja ne pamtim kada je taj momak odigrao losu utakmicu i kada nije bio najbolji igrac svog tima. Malo ko me odusevljavao kao Dzerard,..

Skols je apsolutno savrsen igrac. Al' ipak mislim da nema individualni kvalitet i da ne donosi prevegu kao Dzerard.

Al' dobro, ukusi su razliciti,.. Potpuno je razumljivo da je za mnoge Skols bolji od Dzerarda. Al' si ti ipak uveliko pretjerao sa 'tatom' i 'okretanjem papuca',..

A to mislis da Iniesta nije u rangu sa Cavijem i Skolsom :mrgreen: !?

Iniesta moze igrati dosta pozicija, al' je najbolji na sredini terena,.. Ima prefinjenu pas igru, a u solo prodorima je daleko bolji od Cavija i Skolsa.

Al' tesko je uopste govoriti koji je od njih najbolji. Svaki ima nesto svoje. Sve je stvar ukusa i licnog dozivljaja.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 06 avg 2011, 00:49

Ad0 je napisao/la: Scholes je legenda i strasan igrac ali porediti ga sa Xavijem je smjesno :lol: :lol: :D
Mog'o si usput nabacit koji argument . Ajde ajde , nije ni sad kasno .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 06 avg 2011, 00:51

slika

Scholes najveci!

Nego ovaj Gill nema pojma koliko je sretan covjek pa sa ovakvim fudbalskim velicinama bude u drustvu, zavidim mu! ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 00:52

Valencia je napisao/la:
Dzerard je im'o nesrecu sto je igrao za inferiorni Liverpul. On je za mene najkompletniji veznjak ikada. Dakle polivalentan veznjak, koji vrhunski radi u svim pravcima. On i Skols imaju potpuno razlicite stilove igre. Ne postoji igrac sa kojim mozes uporediti Dzerarda.

Ja ne pamtim kada je taj momak odigrao losu utakmicu i kada nije bio najbolji igrac svog tima. Malo ko me odusevljavao kao Dzerard,..

Skols je apsolutno savrsen igrac. Al' ipak mislim da nema individualni kvalitet i da ne donosi prevegu kao Dzerard.

Al' dobro, ukusi su razliciti,.. Potpuno je razumljivo da je za mnoge Skols bolji od Dzerarda. Al' si ti ipak uveliko pretjerao sa 'tatom' i 'okretanjem papuca',..

A to mislis da Iniesta nije u rangu sa Cavijem i Skolsom :mrgreen: !?

Iniesta moze igrati dosta pozicija, al' je najbolji na sredini terena,.. Ima prefinjenu pas igru, a u solo prodorima je daleko bolji od Cavija i Skolsa.

Al' tesko je uopste govoriti koji je od njih najbolji. Svaki ima nesto svoje. Sve je stvar ukusa i licnog dozivljaja.
Znaš kako, ima još vremena da za Iniestu kažemo da je na tom nivou, njegova karijera će potrajati još 10-ak godina, a ako nastavi igrati na ovom nivou onda nema sumnje da se može reći da je na nivou ove dvojice. Dakle, ne radi se o kvaliteti nego o vremenu prikazivanja kvaliteta, nije lako biti 15 godina top igrač...

Glory glory Man United!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 06 avg 2011, 00:57

Valencia je napisao/la: Ja ne pamtim kada je taj momak odigrao losu utakmicu i kada nije bio najbolji igrac svog tima.
Onda si pogledao max pet utakmica tj. potrefio dobrih pet .
Valencia je napisao/la: Skols je apsolutno savrsen igrac. Al' ipak mislim da nema individualni kvalitet i da ne donosi prevegu kao Dzerard.
Ova ti već stoji .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 avg 2011, 01:04

Hawking je napisao/la:Znaš kako, ima još vremena da za Iniestu kažemo da je na tom nivou, njegova karijera će potrajati još 10-ak godina, a ako nastavi igrati na ovom nivou onda nema sumnje da se može reći da je na nivou ove dvojice. Dakle, ne radi se o kvaliteti nego o vremenu prikazivanja kvaliteta, nije lako biti 15 godina top igrač...
Ma Iniestu da sada roknes ne mozes poreci da je za dosadasnje loptanje zasluzio da bude najbolji veznjak svih vremena ili u najgorem slucaju rame uz rame sa ostalim koji pretenduju na taj tron. Gledajuci njega, covjek gubi dah. Ne mozes vjerovati da neko moze igrati bez greske, a da sve radi tako prefinjeno i maestralno. Strasno :mrgreen: .

A Zidana ne ubrajam u veznjake, on mi je vise poluspic.

Sir Matt
Onda si pogledao max pet utakmica tj. potrefio dobrih pet .
Volim Liverpul, kao i sve engleske klubove. Nagled'o sam se Liverpula i Dzerarda vise nego neki navijaci tog kluba :mrgreen: . Ne mogu se sjetiti neke njegove lose partije, ne mogu se sjetiti utakmice u kojoj nije bio najbolji igrac svog kluba. Pamtim da me je malo ko odusevljavao kao on. Posebno su mi upecatljive njegove dijagonale koje lansira vanjskim dijelom kopacke :shock: :o . Ono ne moze niko osim njega. Meni je neizmjerno zao sto je naletio na grozan period u Liverpulu i sto su mu u saigraci u ENG egoisticni smradovi. Nikad bolji igrac sa manje trofeja.
Ova ti već stoji .
Dobro je pa se u necemu slazemo :mrgreen: .

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.