Pusten je samo iz jedne cinjenice a vidjeces koje kad vas neka ekipa napadne. Tu on nestaje, imas igraca manje i normalno gubis. Trkac nula bodova, majstor da ali Milan ima previse majstora.Arogantni je napisao/la:Toni rutinerski...
PIRLO=Fudbalsko savrsenstvo
Samo ne znam kako da Milan pusti ovakvog igraca olako...
Pricajte vi sta ocete ali meni Grygera nije toliko los, mislim los je ali moze za izmjene...
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
- sarajlija89
- Kontakt:
Fino, fino...
Toni je rasni strijelac..treba njega imati u ekipi, moze pomoci. Otjerat Iaquintu i Amaurija...korisniji je Toni.
Bravo Pirlo...samo ovako da nastavi, a sve pohvale i za ostale igrace...dobar Juve
Toni je rasni strijelac..treba njega imati u ekipi, moze pomoci. Otjerat Iaquintu i Amaurija...korisniji je Toni.
Bravo Pirlo...samo ovako da nastavi, a sve pohvale i za ostale igrace...dobar Juve
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mah mi ako ovako budemo igrali, nas niko neće moći napasti
Nisam gledao drugo poluvrijeme, valjda će uskoro biti neki sažeci sa utakmice...
Ali hat trick Tonia
Još jedan bitan detalj, u odnosu na početak priprema, iako smo igrali protiv levata, nismo primili gol što je za pohvalu!

Nisam gledao drugo poluvrijeme, valjda će uskoro biti neki sažeci sa utakmice...
Ali hat trick Tonia

Još jedan bitan detalj, u odnosu na početak priprema, iako smo igrali protiv levata, nismo primili gol što je za pohvalu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Cunio - Juventus 0-8
Toni x 3
Matri
Vucinic
Marchisio
Pasquato
Ruggiero
Vucinic odličan, dvije asistencije, gol i penal nad njim, jeste da ekipa nije mjerilo ali ponovo, ovo mu je prvi nastup za Juve.
Do sad smo imali samo jednog znalca sa loptom, a od sad imamo Vucinic, Del Piero, Pirlo
Zanimljiv je bio detalj kad je Ruggiero pitao Pirla da suta penal i ovaj mu dozvolio i onda hladno ga realizovao, dobro je ovo da ovi mladi imaju zelju
i poslije toga se zahvalio Pirlu 
Ali ova igra koju forsira Conte je odlična i možemo biti sigurni da ćemo u ovoj sezoni igrati lijep fudbal!
Toni x 3
Matri
Vucinic
Marchisio
Pasquato
Ruggiero
Vucinic odličan, dvije asistencije, gol i penal nad njim, jeste da ekipa nije mjerilo ali ponovo, ovo mu je prvi nastup za Juve.
Do sad smo imali samo jednog znalca sa loptom, a od sad imamo Vucinic, Del Piero, Pirlo

Zanimljiv je bio detalj kad je Ruggiero pitao Pirla da suta penal i ovaj mu dozvolio i onda hladno ga realizovao, dobro je ovo da ovi mladi imaju zelju

Ali ova igra koju forsira Conte je odlična i možemo biti sigurni da ćemo u ovoj sezoni igrati lijep fudbal!
+1 Ovo sam i ja mislio napisati, jer prije smo i od levata primali golove, i Sorensen je odigrao sasvim solidnu, iako se tu osjeti ona ne sigurnost kod njega, mozda bi bilo dobro da ode na posudbu, ali gdje bi mogao igrati malo više.Još jedan bitan detalj, u odnosu na početak priprema, iako smo igrali protiv levata, nismo primili gol što je za pohvalu!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 05 avg 2011, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pirlo i defanziva naravno tanko, al ovakav igrac i ne treba da igra defanzivno, iako je na terenu tako pozicioniran, za njega treba da rade dva trkaca dok on ima pametnijih poslova u djeljenju lopti, sve je to do toga kako Pirla iskoristis, ako cekas da on skida lopte i pokriva ljude razocaraces se, nije to njegov posao iako opet ponavljam jeste defanzivno pozicioniran, zato se nadam da cemo mi pritiskat sa ta 4 napadaca zadnju liniju cesto, a Pirlo nek radi samo ono sto najbolje zna, da daje lopte, to je dovoljno od njeg.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Super ste,dobili ste jos jednog simpatizera ako nista jer sam fan Npolija u Italiji,samo da vam LOCO VARGAS dodje,znači beto beton bi bili
- sarajlija89
- Kontakt:
sa Krasicem, Vidalom, Marchisiom,eventualno Vargasom..Juventus bi imao najbolju trkakcu sredinu...tako da Pirlo ne mora ni trcat
samo nek daje lopte...
Da se ne zalijecemo, obecavajuce je, ali tek cemo vidjeti...

Da se ne zalijecemo, obecavajuce je, ali tek cemo vidjeti...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čekaj ti Marotta, samo ti čekaj...
Alex ode u Zenit...
Nek ide meni je Lugano bolja opcija, a i jeftiniji je...A i ovako Bonucci i Chiellini su sasvim solidan štoperski par...
Mah ja sam sve sigurniji i sigurniji da ćemo biti odlični sljedeće sezone...
Pa ova igra na prvu dovoljno pokazuje koliko smo napredovali...
Nema više igrača koji uzalud nabijaju loptu Felipe Melo i Sissoko...Ne umanjujem ja njihove kvalitete, ali to jednostano nije bilo to...

Alex ode u Zenit...
Nek ide meni je Lugano bolja opcija, a i jeftiniji je...A i ovako Bonucci i Chiellini su sasvim solidan štoperski par...
Mah ja sam sve sigurniji i sigurniji da ćemo biti odlični sljedeće sezone...
Pa ova igra na prvu dovoljno pokazuje koliko smo napredovali...

Nema više igrača koji uzalud nabijaju loptu Felipe Melo i Sissoko...Ne umanjujem ja njihove kvalitete, ali to jednostano nije bilo to...
Ž '21!
A_d_0 je napisao/la:Pusten je samo iz jedne cinjenice a vidjeces koje kad vas neka ekipa napadne. Tu on nestaje, imas igraca manje i normalno gubis. Trkac nula bodova, majstor da ali Milan ima previse majstora.Arogantni je napisao/la:Toni rutinerski...
PIRLO=Fudbalsko savrsenstvo
Samo ne znam kako da Milan pusti ovakvog igraca olako...
Pricajte vi sta ocete ali meni Grygera nije toliko los, mislim los je ali moze za izmjene...
Sta ce Pirlo trcat, uz sebe uvijek ce imat trkace u vidu Markizia i Vidala pa na kraju krajeva i Paciencu...
A uostalom nas nece napadat mi cemo to da radimo a u takvom odnosu snaga, igrac kao sto je Pirlo je pozeljan odnosno neophodan...
Ziegler uopste nije los igrac, stavise igra jako pametno jer za razliku od De Celja i Grossa uopste ne srlja a i puno je bolji od njih u defanzivi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Sad procitah da Mihajlovic je veliki fan vaseg Mratineza iz Catanie,ali je problem gazda koji smatra da Martinez nije pojačanje za Violu.Medjutim,tu je sad i Amaurii koji bi mogo biti jezicka na vagi,jer ode VIoli Gila-mania.Tako da je sad taj transfer opet itekako ziv haha,jebote najveca sapunica dosad prelaznog roka je ova,ali kako god nadam se da ce se po vas pozitivno rasplest!
[youtube][/youtube]

Što ne volim kad se mješaju treneru u posaoSad procitah da Mihajlovic je veliki fan vaseg Mratineza iz Catanie,ali je problem gazda koji smatra da Martinez nije pojačanje za Violu

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sve je ovo bilo odlično, ali pravu snagu ćemo vidjeti za 3 dana.
Ovaj Pasquato mi se sve više sviđa. Naš Alcantara .
Ovaj Pasquato mi se sve više sviđa. Naš Alcantara .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tamam da ubijem 5 minuta od iftara
Ne izgleda ovo nimalo loše, Vučinić se čini se odlično uklopio, on i Quagliarella će biti ubojiti...
Jedva čekam!

Ne izgleda ovo nimalo loše, Vučinić se čini se odlično uklopio, on i Quagliarella će biti ubojiti...
Jedva čekam!

Ž '21!
Toni-Vucinic-Matri-Kvaljarela , meni dosta 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Pitaju Contea hoće li gledati Hamburg večeras? Kaže da hoće 

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Najsmijesnije je sto ove svi iskljucuju El Maestra iz ekipe....

A spodoba poput Tonija se spominje stalno....eeeeee kakvi ste vi....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Najsmijesnije je sto ove svi iskljucuju El Maestra iz ekipe....![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem da je to namjerno izostavio..zna se ko je ADP i nekada nema ni potrebe spominjati...Znaci, uz ovu cetvroku i Alex...i to je to...jako opasno

Sto se Elie tice..Conte bolje da nije gledo..prvo poluvrijeme HSV ne prelazi centar, odavno goru ekipu nisam gledo...jbo Eliu...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nadam se da Konte bas pazljivo gleda ovo veceras, da mu sto prije Elija izadje iz glave. Ekipa jeste prelosa ali i ono lopti i sto je imao izgubio je.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma naravno kakav Elia,Vragas je za vas igrač sto posto
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Navodno je Real Madrid zainteresovan za Vargasa, samo ne znam šta će im kad imaju dovoljno igrača na toj poziciji, Coentrao i Di Maria...
To je još jedna novinska packa garanta...
Usput ovi iz Zenita su oprvrgnuli glasine za Bonuccia i interes Juventusa za Brunu Alvesa...
Doći će Lugano u odbranu na kraju.
To je još jedna novinska packa garanta...
Usput ovi iz Zenita su oprvrgnuli glasine za Bonuccia i interes Juventusa za Brunu Alvesa...
Doći će Lugano u odbranu na kraju.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.