FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 05 avg 2011, 18:49

To be yarrabi u ove mubarek dane moram dusu grijesit.Nikako ne mogu da shvatim ove 'talijane ove Fiatovce pogotovo koji dodju ovdje i lijece neke frustracije, procitao sam svasta nesta tamo, i vrijedanja i ovako i onako, uglavnom nista lijepog.Ak'0 se dobro sjecam Maggica se zove lik koji je sve ovo i zakuh'o ako se tako moze rec.Vjerovatno neko dijete, k'o sto neko rece pa cemo mu halalit, al dajte vi Bavarci ne nasjedajte na jeftine i neargumentovane provokacije tipa da mi dovodimo polovanjake i da "top plejeri" nece/ne zele da igraju za naseg Bayu.I ti sto provociras a i mi svi ostali znamo da nije tako, argumenti su dosad pobrojani masu puta tako da in ne vrijedi nessto posebno i spominjat.Italijanski fudbal je u stagnaciji,njemacki se kvalitetom i na sve druge nacine"dize" iz dana u dan i to moramo shvatit, neg' da ne pisem vise gluposti sta bi sa ovim Švicama, po meni ne pise im se dobro 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2011, 01:13

Bolesna nam 2 prva golmana. Neuer i Butt su pod znakom pitanja pred nedjeljni mec, mada ja vjerujem da ce barem jedan biti spreman protiv M´gladbacha. Cak su neki prenijeli izjavu JH kako ce biti svi pozvani u kadar osim Brena.

Zürich je fin protivnik, volim ta bliza putovanja u prijateljsku Svicarsku (jbte, ko da ja putujem :mrgreen: ).
Imaju Magnina, starog Gomezovog jarana iz VfB-ovog vakta.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 avg 2011, 16:31

neuer je spreman za sutra...radilo se kod njega o stomačnoj gripi
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 06 avg 2011, 16:48

Jedva čekaaaaaaaammmmmmmm. Idemo po Duplu krunu ! Einmal Bayern - Immer Bayern :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 06 avg 2011, 19:14

Zna li neko gdje na netu mogu naci prenos sutrasnje utakmice? Ali da ne prekida puno. Znaci, nije bitno koja konekcija je potrebna.
Hvala.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 avg 2011, 19:22

edotabako je napisao/la:Zna li neko gdje na netu mogu naci prenos sutrasnje utakmice? Ali da ne prekida puno. Znaci, nije bitno koja konekcija je potrebna.
Hvala.
Sacekaj do sutra, bice linkova. Sta ce ti sad. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 06 avg 2011, 19:45

Jimmy from the hood je napisao/la:
edotabako je napisao/la:Zna li neko gdje na netu mogu naci prenos sutrasnje utakmice? Ali da ne prekida puno. Znaci, nije bitno koja konekcija je potrebna.
Hvala.
Mislio sam da ima neka stranica gdje se mogu naci kvalitetniji linkovi...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 06 avg 2011, 19:46

edotabako je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:
Hvala.
Mislio sam da ima neka stranica gdje se mogu naci kvalitetniji linkovi...
Meni je ova odlicna :):
http://livetv.ru/rs/" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 06 avg 2011, 20:00

Hvala. A da li slucajno postoje HD prenosi?
Cini mi se da je neko jednom ovdje stavio link , nesto kao HD prenos. :s
Nisam siguran.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2011, 21:22

effe_sa je napisao/la:neuer je spreman za sutra...radilo se kod njega o stomačnoj gripi
Znaci svi u stroju osim Brena. Zna li se hoce li Ribery startati, dok je Robben sigur, rekao bih.
Ovog novog golmana Gladbacha (Stegen) svi hvale, sami suigraci vide u njemu novog Kahna. 8-) Prosao je sve mladje selekcije Elfa, pa da vidimo sutra koliko ce puta vaditi loptu iz mreze (i hoce li uopste). :D
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2011, 22:02

Odlican protivnik u 2. kolu DFB Pokala.
Dobili smo momke iz grada Audija. FC Ingolstadt. slika
I to na AA-i.
Vom Jäger zum Gejagten

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 06 avg 2011, 22:03

U drugom kolu DFB-Pokala igramo protiv drugoligaša FC Ingolstadta i to na domaćem terenu,lijepo nas ide žrijeb ovih dana. :mrgreen:

Edit:Gero mi ga zahako brzinom :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2011, 22:10

roy_makaay je napisao/la: Edit:Gero mi ga zahako brzinom :lol:
Nije ti dovoljno sto si ti mene (bome i ostale) na onom secerovom kvizu cesto ostavljao kao zweite sieger. :D

Ma los je Glückslos. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2011, 23:50

geronimo je napisao/la:Imaju Magnina, starog Gomezovog jarana iz VfB-ovog vakta.
:arrow:
geronimo je napisao/la:Dobili smo momke iz grada Audija. FC Ingolstadt. slika
Imaju Gorlitza, starog našeg miljenika. :lol:
Nekako baš s nestrpljenjem očekujem sutrašnju utakmicu, očekujem 2-3:0, tako nekako. :? Protivnik mi nije nešto opasan, sve su to mladi, ili donekle nekvalitetni igrači, ovog ljeta se nisu pojačavali, tako da bi trebala biti sigurica. Sreća pa ne igramo kod njih, tad bi belaj nastao. :twisted: Sjećam se prošle godine jedva živu glavu izvukošmo :shock: , j.ebo te u kakvo grotlo smo tamo upali. :o
Potpis ti je extra :!: :D Šteta što mi Basler nije jaro ko tebi, pa da ga prije ugrabim. :)
Ribery neće biti spreman, to su najnovije informacije, ili ti ga moje prognoze. :? Ako hoćeš vjeruj, nećeš, nemoraš, baš me briga. :lol:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 07 avg 2011, 00:00

geronimo je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la: Edit:Gero mi ga zahako brzinom :lol:
Nije ti dovoljno sto si ti mene (bome i ostale) na onom secerovom kvizu cesto ostavljao kao zweite sieger. :D
Kad si već spomenuo šećka,šta je s njim,nema ga nikako,a ovi "njegovi" :mrgreen: Wolfovi fino krenuše u sezonu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 avg 2011, 02:02

Sutra najmanje 4 komada, bez ijednog primljenog, pa da fino od prvog kola budemo na celu. Sve ostalo mozemo smatrati neuspjehom. :)
Na zvanicnoj Bayernovoj stranici pise da su svi fit, sem Brene, tako da je i Ribery u sastavu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2011, 02:20

Za Riberya sam i ja procitao da je spreman, kao sto se i najavljivalo ovih nekoliko dana, ali uvijek postoji ono ali... :D
Jupp se dvoumi da li da rizikuje i ubaci Bilala od pocetka ili da ga ostavi za kraj?
Uglavnom, on je spreman, sad da li je 100% ili ne, to cemo danas saznati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 07 avg 2011, 02:53

Hvala.
evako skini ovaj program http://www.sopcast.com/download/" onclick="window.open(this.href);return false; ... zatim ga instaliraj normalno... onda kad dodje vrijeme utakmice odes na stranicu http://www.myp2p.eu" onclick="window.open(this.href);return false; ... onda gore u vrhu stranice imas listu... HOME; LIVE TV; LIVE SPORTS eh tebi je bitan ovaj LIVE SPORTS kliknes na njegai izbaci ti sve sportske dogadjaje u tom vremenu il mozda koji sat i poslije... eh tu ima rubrija NOGOMET manifestovana sa slicicom nogometne lopte... kliknes na nju i izbaci ti listu fudbalskih utakmica... nadjes utakmicu koji zelis i kliknes "malu slikicu TELEVIZORA" pored tog tima koji zelis da gledas.... i onda ti se otvori lista kanala sa kojeg hoces da preuzmes sliku da gledas tekmu... eh to kad ti se otvori trazi gdje pise SCOPCAST i pored odma pise PLAY ... pritisnes to PLAY pored SCOPCAST... i pitat ce te "da li zelite da pokrenete ovaj program" (misleci na scopcast koji si instalirao na pocetku) ti kliknes LAUNCH APLICATION.... i onda ti se otvori program SCOPCAST i imas onog idiotskog Bufferinga jedno pola minute i gledas tekmu bez problema rezolucija dobra sve dobro bude :)))

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 avg 2011, 14:26

Ako me je neko poželio, evo moj referat pred tekmu :D
* dosadašnji omjer u BL-u je 42 pobjede Bayerna, 26 Borusije i 18 remija
* u 43 meča odigrana u Minkenu, Borusija ima samo 1 pobjedu i to iz '95. i tada je bilo 2:1
* u 17 zadnjih međusobnih susreta, pobijedili su nas samo 1 i to 30.10.'04 sa 2:0
* samo puta kao domaćini nismo protiv Borusije postizali golove
* od '69. do '77. samo su ove dvije ekipe osvajale BL i to Borusija 5, a Bayo 4

I zašto je ovako mirno pred tekmu?
Sent from my Philips Smart TV.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 07 avg 2011, 17:31

Neuer---Lahm-Badstuber-Boateng-Rafinha---Schweini-Gustavo--Muller-Kroos-Robben---Gomez

Sve odlicno, Ribery na klupi. Haj'mo ih rasut'. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.