Koji provajderThunderstruck je napisao/la:SK, SK+, SKP, SK3, SK4, SK5.![]()
3 i 4 trenutno ne emituju program ali hoće čim počne EPL, dok petica reprizira sve mečeve N. Đokovića.

Koji provajderThunderstruck je napisao/la:SK, SK+, SKP, SK3, SK4, SK5.![]()
3 i 4 trenutno ne emituju program ali hoće čim počne EPL, dok petica reprizira sve mečeve N. Đokovića.
Admir_Sa je napisao/la:Sve zavisi gdje i ko. Neko ih nema nikako (moja tv), ja imam samo sportklub (ask), tamo oni drugi imaju sk, sk+, a mozda neko ima i sve to, al cisto sumnjam da iko ima 3, 4, 5bob je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:SK,SK+ i SKP
a vidio sam da su dodali sport klub prime ..sta se tu prenosi ja kontao samo borbe tipa k1 boks itdnisam ga dosad nikako gledao al eto kad pocne sezona ...a inace ima odavno u sarajevu svi sport klubovi od 1 do 5
Ako ima reci mi koji provajder
Joj ja konto to neka glupost, SK Prime, nisam znao da ima veze sa SportKlubom, dobro je da znam...bob je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:SK,SK+ i SKP
a vidio sam da su dodali sport klub prime ..sta se tu prenosi ja kontao samo borbe tipa k1 boks itdnisam ga dosad nikako gledao al eto kad pocne sezona ...a inace ima odavno u sarajevu svi sport klubovi od 1 do 5
Internet 22KM flat rate.Brzinda downloda 4MB/sAdmir_Sa je napisao/la:ako moze cijena tog paketa kod telemacha?
Admir_Sa je napisao/la:ako moze cijena tog paketa kod telemacha?
http://www.telemach.ba/D3+digitalna+tel ... nuda.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Admir_Sa je napisao/la:ako moze cijena tog paketa kod telemacha?
Telemach u svojoj ponudi nema arene sport.Samo Eurosport(ove) i sport klub(ove)Admir_Sa je napisao/la:Hvala, al ja ne znam sta spada u te pomenute pakete pa molim da mi neko tacno kaze cijenu ako uzmem paket sa svim tim arenama, sportklubovima i eurosport 1 i 2, znaci zanima me bez interneta jer ne namjeravam odjavljivati adsl jos.
Znaci prikljucak, oprema i mjesecna pretplata= koliko KM?
Imam i Moju TV ( sve 4 arene do daljnjeg u osnovnoj ponudi ) , a imam i Telemachovu kablovsku ( SK , SK+ , SKP ) , što se tiče mene sporta više nego ikad.Edin TM87 je napisao/la:Joj ja konto to neka glupost, SK Prime, nisam znao da ima veze sa SportKlubom, dobro je da znam...bob je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:SK,SK+ i SKP
A sto se tice ostalih kanala od sporta, slusajte ovo:![]()
ArenaSport1
ArenaSport2
ArenaSport3
ArenaSport4
EuroSport
EuroSport2
EuroSportNews
SportKlub
Sportklub+
SportKlubPrime
ExtremeChannel
ESPN America
GolfKlub
Bit ce sporta k'o nikad
Gore Edin napisa sve zivo, ja mislio da se to odnosi na telemach. Na sta se ono njegovo gore odnosiloThunderstruck je napisao/la:Ja mislim da Telemach uopće nema Arene, ostalo ima.
Priključak je 1KM, plaćat ćeš 11,5 km pretplatu i plus koji paket uzmeš. Ja sad ne znam tačno koji je paket sa svim SK-ovima ali mislim da je otprilike još 5KM.
Odnosilo se na Moju TV kod mene i na Telemach kod naneAdmir_Sa je napisao/la:Gore Edin napisa sve zivo, ja mislio da se to odnosi na telemach. Na sta se ono njegovo gore odnosiloThunderstruck je napisao/la:Ja mislim da Telemach uopće nema Arene, ostalo ima.
Priključak je 1KM, plaćat ćeš 11,5 km pretplatu i plus koji paket uzmeš. Ja sad ne znam tačno koji je paket sa svim SK-ovima ali mislim da je otprilike još 5KM.
Nema.Iker C je napisao/la:Zar Moja tv ima Sportklub?
Ma kazem vam ba imam Moju TV kuci i telemach kod nane, zato imam sve ove kanalesarajlija89 je napisao/la:Ali, kao rekose da bi uskoro mogao biti i SK biti na MOJa TV...
Time bi definitivno postali NO1..
@edine
Odakle ti ova lista i da ce imati ove kanale u ponudi???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.