Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Grdan
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Grdan » 03 avg 2011, 23:08

kroos je napisao/la:Ako cemo iskreno trebali bi prenositi Velež : Čelik, ipak je to susret dva BH velikana, ali kod nas se vise prenosi Slavija od Veleža i Čelika..... I sto se tice i ovog portala, 70 % vijesti dolazi iz Sarajeva i Zelje, mislim da to nije fer, ostali klubovi dobijaju prostor na slamku... Licno nemam nista protiv Sarajevskih klubova, ali jbg nije BiH samo Sarajevo.
Čelik neće da se prenosi sa Bilinog polja jer smo svi vidili šta su uradili Širokom prije 4 sezone i prošle sezone Željezničaru.Da su bili u prijenosima već bi odavno bili u drugoj ligi.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 03 avg 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 03 avg 2011, 23:11

Ona "sisata" paragvajka je cesca tema nego pojedini premijerligasi i njihovi igraci! :lol: :lol: :lol:

Nista protiv "sisate" :mrgreen: :mrgreen:
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 avg 2011, 23:21

Sve si rekao kako i jest... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 03 avg 2011, 23:32

Bas me interesuje da li ce krkan Belmin Karamehmedovic prenositi barem jednu utakmicu Veleza ove sezone. Vec godinama traje teror od strane pisanih i video medija prema Velezu. Non-stop Zeljo, Sarajevo pa onda Siroki,Zrinjski, pomalo Borac.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 avg 2011, 23:44

Pa najvise sarajlije citaju ovaj portal, normalno onda da ce vise pisat o Želji i Sarajevu nego o Velezu, Zrinjskom, Celiku itd.
NO PYRO NO PARTY

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 04 avg 2011, 00:19

vfcmostar je napisao/la:Bas me interesuje da li ce krkan Belmin Karamehmedovic prenositi barem jednu utakmicu Veleza ove sezone. Vec godinama traje teror od strane pisanih i video medija prema Velezu. Non-stop Zeljo, Sarajevo pa onda Siroki,Zrinjski, pomalo Borac.
Ma nece nas druze prenositi, jedino mozda kad igrali protiv Sarajeva ili Zelje, ali i tad nece prenositi radi nas, vec radi njih..... alii ett volio bi da grijesi :/
i tito je volio velež :D

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 avg 2011, 00:28

Ovakav dogovor komiteta i BHT-a je totalna glupost.
Isti novac bi dobili (indirektno) i Kozara i Sarajevo i dođemo na to da isto košta prenos Kozare i Sarajeva ???
Baš me zanima da li Real i Xerez dobijaju isto para za TV prava ? :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 04 avg 2011, 00:48

dzenan01 je napisao/la:Ovakav dogovor komiteta i BHT-a je totalna glupost.
Isti novac bi dobili (indirektno) i Kozara i Sarajevo i dođemo na to da isto košta prenos Kozare i Sarajeva ???

Real je Kozara a Xerez Sarajevo ???? :D :D

on topic : slažem se da je glupost, ali u BiH me više ništa ne može iznenaditi ;)
FORZA MARŠAL !!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 01:05

hodža je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Ovakav dogovor komiteta i BHT-a je totalna glupost.

Real je Kozara a Xerez Sarajevo ???? :D :D

on topic : slažem se da je glupost, ali u BiH me više ništa ne može iznenaditi ;)
jbt da smo objektivni bilo bi nam jasno da klubovi trebaju placat da ih neko gleda, u cjeloj godini budu 3 utakmice da valjaju i nesto se bune
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 04 avg 2011, 10:41

pa zeljo i sarajevo imaju najvise navijaca u bih ne samo u gradu sarajevu i logicno je da ce njih najcesce prenositi jer imaju zagarantovanu publiku i gledanost, za razliku od mozda nekih drugih klubova koje ne gleda niko zivi to je jedini razlog...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 avg 2011, 10:44

Pa to nema nigdje! Čuj klubovi plaćaju TV prenos! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 avg 2011, 15:23

Evo u danasnjem Avazu donekle potvrdjeno ono sto je Devil pricao, da postoji sansa da Arena sport prenosi poneku utakmicu bh. premijerlige. Mirza Vilic (pise da je direktor stanice :? ) potvrdio da su zainteresovani da rade isto kao u Srbiji i Hrvatskoj, dakle javni emiter jednu utakmicu, oni drugu.

Takodjer pise da se nastavlja projekt (kako oni to vole nazvati) "Derbi kola", ali da je NSFSBIH pred njih postavio uvjet da se svi timovi ravnomjerno prenose koliko to bude u mogucnosti, al' to smo mi ovdje vec znali.
BHRT se raduje sto ce BHTelecom sponzorisati troskove prenosa, pa se nadam da ce se makar potruditi da prenosi budu profesionalniji nego do sada.

Cirkus pocinje! :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 17:04

tanzla je napisao/la:Evo u danasnjem Avazu donekle potvrdjeno ono sto je Devil pricao, da postoji sansa da Arena sport prenosi poneku utakmicu bh. premijerlige. Mirza Vilic (pise da je direktor stanice :? ) potvrdio da su zainteresovani da rade isto kao u Srbiji i Hrvatskoj, dakle javni emiter jednu utakmicu, oni drugu.

Takodjer pise da se nastavlja projekt (kako oni to vole nazvati) "Derbi kola", ali da je NSFSBIH pred njih postavio uvjet da se svi timovi ravnomjerno prenose koliko to bude u mogucnosti, al' to smo mi ovdje vec znali.
BHRT se raduje sto ce BHTelecom sponzorisati troskove prenosa, pa se nadam da ce se makar potruditi da prenosi budu profesionalniji nego do sada.

Cirkus pocinje! :mrgreen:
A rekose mi Devil suplju prica. :mrgreen:
Eto vam sad. :lol: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 avg 2011, 17:05

Ne sjecam se da sam ja govorio da je suplja, al' opet, Avaz bas i nije sinonim za provjerene informacije.
Za nadati se da ste u pravu. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 avg 2011, 18:25

Devil je napisao/la:A rekose mi Devil suplju prica. :mrgreen:
Pa dobro ti si sada "glavni u raji" :D ,ti si sada moderator . Od sada svi pratimo sta pises jer znamo da je to provjereno i pouzdano 8-) :D
Cudno mi je ovo za arenu. Pa kako oni prenose utakmice iz Srbije i Hrvatske? Samo sa klubovima sa kojima potpisu ugovor ili....?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 18:44

-A- je napisao/la:
Devil je napisao/la:A rekose mi Devil suplju prica. :mrgreen:
Pa dobro ti si sada "glavni u raji" :D ,ti si sada moderator . Od sada svi pratimo sta pises jer znamo da je to provjereno i pouzdano 8-) :D
Cudno mi je ovo za arenu. Pa kako oni prenose utakmice iz Srbije i Hrvatske? Samo sa klubovima sa kojima potpisu ugovor ili....?
U Srbiji imaju prava za prenos onih utakmica koje ne radi RTS,te Zvezdinih utakmica koje ne prenosi Prva.
Za sve ostalo imaju potpuna prava i biraju utakmice u skladu kako im odgovara i prema njihovoj programskoj semi izdvajaju kada ce se igrati ta utakmica.Npr.u prosloj sezoni su obicno radili subotu od 14:00,ili 14:30 i koja im je utakmica najzanimljivija prebace je u taj termin.Svaki klub koji bude domacin kada Arena daje prenos dobija 5000 eura po mecu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 avg 2011, 18:56

Arena sport ne dolazi u obzir.Premijer ligu bi trebale prenositi televizije koje može gledati svatko.Derbi kola neka prenosi Bht.Ftv i Rtrs neka prikazuju jednu utakmicu,jednu Tv 1 i mreža.Kad bi bilo ovako,3 prijenosa svako kolo,svi bi klubovi bili u prijenosima,kao što će biti u Hrvatskoj.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 avg 2011, 21:02

Grdan je napisao/la:Arena sport ne dolazi u obzir.Premijer ligu bi trebale prenositi televizije koje može gledati svatko.Derbi kola neka prenosi Bht.Ftv i Rtrs neka prikazuju jednu utakmicu,jednu Tv 1 i mreža.Kad bi bilo ovako,3 prijenosa svako kolo,svi bi klubovi bili u prijenosima,kao što će biti u Hrvatskoj.
Kako mislis Arena ne dolazi u obzir...ti ne zelis da to bude na toj tb ili sta...? :mrgreen: :mrgreen:

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 05 avg 2011, 21:06

Kakva Arena,to samim time znaci da određeni slojevi društva mogu gledati premier ligu,tj. oni koji imaju digitalnu ili kablovsku..A najmanje 30% stanovnistva nema kablovsku ili digitalnu ;)
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2011, 00:35

Moggiano je napisao/la:Kakva Arena,to samim time znaci da određeni slojevi društva mogu gledati premier ligu,tj. oni koji imaju digitalnu ili kablovsku..A najmanje 30% stanovnistva nema kablovsku ili digitalnu ;)
Koga boli quratz za to?

Nije predvidjen socijalni program za ovu sezonu niti je fudbal socijalna kategorija.Ko ima i hoce da plati nek gleda,ko i svagdje na svijetu!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, bordobijeli, bvsic, Paromlinac, Resolute, rishovski, ritam21 i 52 gosta.