resiver oko 200 maraka kupiš i mjesečna pretplata oko 15 maraka i gledaš sve moguće kanale preko satalitabadblueboylivno je napisao/la:Koliko se to plaća?hilmo je napisao/la:Kao što neko nedavno na forumu reče: "Dreambox je čudo!!"

resiver oko 200 maraka kupiš i mjesečna pretplata oko 15 maraka i gledaš sve moguće kanale preko satalitabadblueboylivno je napisao/la:Koliko se to plaća?hilmo je napisao/la:Kao što neko nedavno na forumu reče: "Dreambox je čudo!!"
Ma dostupno je svugdje ,ako imaš internet ,neko ti pruži liniju ko se već tim bavi ,ti spojiš resiver na kompijuter da on može ući da ti to namjesti i eto ,bolje će ti to hilmo objasniti jer on ima to ,a mogu ti dati ako hoćeš neke forume na kojima se ljudi time bave i daju usluge pa se raspitajbadblueboylivno je napisao/la:Nice.
Samo me još zanima da li je to dostupno i u mom selu - Livnu?
E ovo nikako ne propustamtanzla je napisao/la:Sportklub prenosi redom: Svicarsku ligu, EPL, Championship, Eredivisie, Portugalsku ligu, Skotsku ligu, Rusku,Ukrajinsku i Argentinsku primeru.
Arenasport prenosi: ligu sampiona, Europa ligu, Serie A, Primeru, Ligue 1, JSL, HNL, MLS i brazilsku seriju A.
BHRT ostaje na jednom utakmici engleske premijerlige sedmicno, plus nasa liga i liga sampiona.
Eurosport prenosi bundesligu i cvajtu, i japansku J ligu.
U nedjelju na BHRT-u od 20:55 direktan prenos tekme Siroki - Zeljo, takodjer ce sutra prenositi utakmicu kosarkaske reprezentacije BiH protiv Makedonije u 18:20 (turnir ex-yu republika).
Hayat u subotu pusta snimak borbe Denisa Stojnica vs. Mladena Kujundzica, a na FTV-u imamo direktan prenos italijanskog superkupa, sutra u 13:55.
Ja imam SKPDevil je napisao/la:Pola tih prenosa na SK vi u BIH necete moci gledati,jer nemate SKP,SK3,SK4,SK5.![]()
evo npr od ovih sto si nabrojao Basel ide na SKP,Inverness ide na SKP.
Bas imas SKP,nesta ne verujem koliko znam on je samo za sada na podrucju Srbije i to ne u svim operaterima,verovatno imas SK+.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja imam SKPDevil je napisao/la:Pola tih prenosa na SK vi u BIH necete moci gledati,jer nemate SKP,SK3,SK4,SK5.![]()
Ma zavisi sve od toga koji Sport Klub koji kablovski operater prenosi..Na primjer Travnik pokriva ART kompani Kiseljak i u njihovoj ponudi ima SKP ,i provjerio sam moci cemo gledati i te dvije tekme...Devil je napisao/la:Pola tih prenosa na SK vi u BIH necete moci gledati,jer nemate SKP,SK3,SK4,SK5.![]()
Usli su na Telemach odavno samo nekad je zatamnjen kanal :S Evo sad ide trening F1 nema slike valjda cemo imat direktne prenoseDevil je napisao/la:Lepo onda,nisam znao da su usli u BIH,pa jbt pre udjose kod vas nego sto pokrise bar pola Srbije.
Sarajlijc@ je napisao/la:SK,SK+ i SKP
Program ti je uglavnom slican kao SK i SK+ i radi stalno.bob je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:SK,SK+ i SKP
a vidio sam da su dodali sport klub prime ..sta se tu prenosi ja kontao samo borbe tipa k1 boks itdnisam ga dosad nikako gledao al eto kad pocne sezona ...a inace ima odavno u sarajevu svi sport klubovi od 1 do 5
Devil je napisao/la:Program ti je uglavnom slican kao SK i SK+ i radi stalno.bob je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:SK,SK+ i SKP
a vidio sam da su dodali sport klub prime ..sta se tu prenosi ja kontao samo borbe tipa k1 boks itdnisam ga dosad nikako gledao al eto kad pocne sezona ...a inace ima odavno u sarajevu svi sport klubovi od 1 do 5
Otvoren je najvise zbog Formule,tu se sada ona prenosi(sa ocajnim komentatorima),tu ti je GP2,GP3,moto,Porsche kup,fudbal takodje...
Ali je najvise fokusiran na moto trke,s tim da kada postoji prostor prenosi se i ostalo.
Sve zavisi gdje i ko. Neko ih nema nikako (moja tv), ja imam samo sportklub (ask), tamo oni drugi imaju sk, sk+, a mozda neko ima i sve to, al cisto sumnjam da iko ima 3, 4, 5bob je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:SK,SK+ i SKP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.