Mukiol je napisao/la:I mene ovo zanima!?Devil je napisao/la:Hoce li prenositi Hayat i ove sezone Bosnu u NLB ligi?
Mislim da je sve dogovoreno i potpisano sa BHT1 za narednu sezonu NLB lige uključujući i određen broj gostujućih utakmica.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Mukiol je napisao/la:I mene ovo zanima!?Devil je napisao/la:Hoce li prenositi Hayat i ove sezone Bosnu u NLB ligi?
zar je tako tesko progooglat?el-fighter je napisao/la:Hvala Bogu pa su potpisali ovaj ugovor sa BHT. Jedva čekam da počne nova sezona i da opet Bosnu gledam na TV-u.
Zna li neko kad starta NLB-liga.
@KK_Bosna, mi se cesto svadjamo i prepiremo,ali bih te zamolio da ne odgovaramo na ovakve postove jer to steti samo nama,nikako njima....znaci samo postove koje pravi poznavaoci sarajevskih kosarkaskih prilika pisu....jest problem u pm otvoriti stranicu nlb lige i vidjeti sve,a onaj ko malo bolje prati zna da je gotovo uvijek negdje oko 10 oktobra.....KK_Bosna je napisao/la:zar je tako tesko progooglat?el-fighter je napisao/la:Hvala Bogu pa su potpisali ovaj ugovor sa BHT. Jedva čekam da počne nova sezona i da opet Bosnu gledam na TV-u.
http://www.adriaticbasket.net
prije bih rekao da mi malo zesce diskutujemo nego da se svadjamoneno#4 je napisao/la:@KK_Bosna, mi se cesto svadjamo i prepiremo,ali bih te zamolio da ne odgovaramo na ovakve postove jer to steti samo nama,nikako njima....znaci samo postove koje pravi poznavaoci sarajevskih kosarkaskih prilika pisu....jest problem u pm otvoriti stranicu nlb lige i vidjeti sve,a onaj ko malo bolje prati zna da je gotovo uvijek negdje oko 10 oktobra.....KK_Bosna je napisao/la:zar je tako tesko progooglat?el-fighter je napisao/la:Hvala Bogu pa su potpisali ovaj ugovor sa BHT. Jedva čekam da počne nova sezona i da opet Bosnu gledam na TV-u.
nadam se da i ja spadam u prave poznavaoce sarajevskih kosarkaskih prilikaneno#4 je napisao/la:@KK_Bosna, mi se cesto svadjamo i prepiremo,ali bih te zamolio da ne odgovaramo na ovakve postove jer to steti samo nama,nikako njima....znaci samo postove koje pravi poznavaoci sarajevskih kosarkaskih prilika pisu....jest problem u pm otvoriti stranicu nlb lige i vidjeti sve,a onaj ko malo bolje prati zna da je gotovo uvijek negdje oko 10 oktobra.....KK_Bosna je napisao/la:zar je tako tesko progooglat?el-fighter je napisao/la:Hvala Bogu pa su potpisali ovaj ugovor sa BHT. Jedva čekam da počne nova sezona i da opet Bosnu gledam na TV-u.
iz vose nije iz fmpalolo je napisao/la:marko popovic, back up,iz fmp-a,nemoj da se zayebavas
ma iz vojvodine nas novopeceni reprezentativac,heheehe....bio bi on solidno rjesenje........lolo je napisao/la:marko popovic, back up,iz fmp-a,nemoj da se zayebavas
ima marko popovic,iz fmp-a,sto je kasnije igrao u dinamu,i negdje u spaniji(unikaha,il je huventud),reko da na njega ne mislisneno#4 je napisao/la:ma iz vojvodine nas novopeceni reprezentativac,heheehe....bio bi on solidno rjesenje........lolo je napisao/la:marko popovic, back up,iz fmp-a,nemoj da se zayebavas
Neće taj kod nas.Ime mu je Bojan.lolo je napisao/la:ima marko popovic,iz fmp-a,sto je kasnije igrao u dinamu,i negdje u spaniji(unikaha,il je huventud),reko da na njega ne mislisneno#4 je napisao/la:ma iz vojvodine nas novopeceni reprezentativac,heheehe....bio bi on solidno rjesenje........lolo je napisao/la:marko popovic, back up,iz fmp-a,nemoj da se zayebavas
ma bojan je igrao za fmp,pa za dinamo,pa unikaha,pa sada ce da igra cini mi se za fuenlabradu ili neki drugi tim iz spanij,uglavnom je spanija u pitanju...on kosta kao 70 posto naseg budzetalolo je napisao/la:ima marko popovic,iz fmp-a,sto je kasnije igrao u dinamu,i negdje u spaniji(unikaha,il je huventud),reko da na njega ne mislisneno#4 je napisao/la:ma iz vojvodine nas novopeceni reprezentativac,heheehe....bio bi on solidno rjesenje........lolo je napisao/la:marko popovic, back up,iz fmp-a,nemoj da se zayebavas
ima ba jos 20-tak danaipsa je napisao/la:pa misa mu sad ce jos malo pripreme a nidje tog back up playa...ccc....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.