AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 04 avg 2011, 02:54

----------------------------Roma - Iguain popunjava ''rupu''?--------------

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 47027.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Malo je vjerovati da se ovo moze desiti...a i malo je previse 30 mil. za Iguaina.!

------------------------------Lućo Gonzales prelazi u Romu?-------------

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 47044.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad se nadjite negdje na sredini.2.5mil.svi hepy... :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2011, 02:59

Google je napisao/la:----------------------------Roma - Iguain popunjava ''rupu''?--------------

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 47027.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Malo je vjerovati da se ovo moze desiti...a i malo je previse 30 mil. za Iguaina.!

------------------------------Lućo Gonzales prelazi u Romu?-------------

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 47044.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad se nadjite negdje na sredini.2.5mil.svi hepy... :)
Znam da neće nigdje,ali reci mi što je previše pa jedan Aguero je plaćen 40 miliona.Higuain vrijedi duplo više od njega
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 avg 2011, 07:18

u to ne ulazimo al' cijene koje diktiraju spanski i engleski klubovi su presmijesne i nerealne al' nazalost su mjerilo po kome ostatak europe radi transfere tako da si vjerovatno u pravu da higuain vrijedi puno vise (ne zato sto zapravo vrijedi nego sto mu trziste diktira cijenu vodeci se tom istom tvojom logikom). moja poenta :arrow: ne vrijedi ni 20ak al' vjerovatno ce biti prodat za duplo vise ;) ne nama naravno . . .
Admir_Sa je napisao/la:A majke vam skim smo mi igrali i koji je rezultat na kraju bio :roll:

Ja nigdje na kladari i na ovim online livescorovima nisam vidio da igramo :roll:
vasas budimpesta - roma 0:1 (viviani)

[youtube][/youtube]

cisto da spomenem, cini mi se da sam jusufa dajica vidio kod ovih madjara :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 avg 2011, 12:22

LBJ MVP je napisao/la:Znam da neće nigdje,ali reci mi što je previše pa jedan Aguero je plaćen 40 miliona.Higuain vrijedi duplo više od njega
Ma pusti to koliko je ko prodat pa na osnovu toga sada prodavati nekog drugog igraca...Za Iguaina je 18-20 mil.puna kapa...
-------------------------
Kjaer bi mogao da dodje na pozajmicu....Sabatini ne da vise od 6 mil. a ovi ne popustaju.. :lol: ...

Lucho bi mogao u roku 48 sati da potpise...posto ima jos zainterosavnih klubova,tako da bi sabatini na brzinu to da zavrsi...

Sabatini insistira na Nilmaru i Casimiru...Valjda su vec kontaktirali za ovog Casimira,ovi traze 15 mil....

Pregovori oko produzenja ugovora DDR-a su pozitivni,uskoro bi trebalo i to da se zavrsi...

Aquilani? NE...!!!!

U kratkim,najkracim crtama sta je trenutno aktuelo :D)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 avg 2011, 14:24

Igracu kojem treba 5 100% sansi da zabije gol je puno 15, a ne 30mil, tako da nema nishta od toga i Sabatini to zna
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 avg 2011, 18:15

Tamo na Romabalkan izasla vijest kao Podolski zamjena za Mirka :roll: :roll:

sta ce nam taj propalitet :roll: :roll:

A ima i jedna dobra spekulacija tamo, da kao Paris hoce Boriela :roll:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 avg 2011, 21:46

na svu srecu 'poldi' je davno rekao da zeli ostanak u bundesligi tako da se ne treba brinuti za njegov eventualni dolazak, a sto se tice borriella moracu ti pokvarit zadovoljstvo jer su parizani odustali i okrenuli se berbatovu :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 avg 2011, 12:38

mensecini moguci protivnici za EL slovan, larnaka, vorskla, volos i turski neki, bursa mislim :roll:

najbolje ovaj slovan
nema potpisa

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 avg 2011, 13:52

Eto vam Slovana
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 avg 2011, 14:04

Zao mi ih je, bice nabijanje gol razlike. sve ispod 8-9 nula u dvije tekme je neuspjeh
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 avg 2011, 14:43

ili jedan/dva gola razlike uz pun qrac propustenih prilika kao u madjarskoj . . .

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 05 avg 2011, 17:27

Kakav je bio bojan ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 avg 2011, 17:30

Admir_Sa je napisao/la:Zao mi ih je, bice nabijanje gol razlike. sve ispod 8-9 nula u dvije tekme je neuspjeh
misli da ova ROMA sa ovakvim trenerom devastira bilo koga da izvuce od nabrojanih ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 avg 2011, 01:33

DesimaL je napisao/la:Kakav je bio bojan ?
[youtube][/youtube]

0:20, 0:45 i jos pregrst dobrih poteza/akcija - bgm zna igrat lopte :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 avg 2011, 02:22

Dal zna ili ne zna,to cemo jos da vidmo,kada budu ozbiljnije tekme...a opet,kako su nam napadaci lose odigrali ovu zadnju sezonu(izuzev TOTTI-ja)),tesko da Bojan moze losije odigrati :D)hehehe
------------------------
Navodno prema sky,roma.balk. i drugim pisanim medima.Roma je dogovorila sve uslove sa Nilmarom,sad samo jos da se dogovore klubovi...Roma je navodno poslala zvanicnu ponudu 14 mil.+bonusi,Viljareal navodno trazi 20mil.Pojavila se jos jedna infrmacija,NAVODNO Roma je povecala iznos na 16mil...!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 avg 2011, 21:46

mislim da ova danasnja roma ima potencijal da dosta toga uradi i u italiji ali i u league europe
cak sam misljenja da mozemo u evropi vise uraditi , pogotovo jos ako nam bude naklonjen zrijeb

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 08 avg 2011, 21:55

Mislim da dosta može ali ako bi tu došao jedan kvalitetan veznjak(Lucho) i jedan stoper(Kjaer) bili bi znantno jači ;)

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 09 avg 2011, 19:00

sabatini danas izjavio kako je roma odustala od nilmara jer je prevelika razlika izmedu onog sto roma nudi, i sto villareal trazi. pametna odluka, ipak je 20 miliona previse.
inace,kruze glasine kako postoji interes za dovodenje fernanda iz porta, kao i guarina, kojeg zeli i real.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 avg 2011, 23:03

Prema pisanju talijanskih medija Roma u svoje redove želi dovesti sjajnog veznjaka Porta Fredyja Guarina. Menadžer kolumbijskog reprezentativca potvrdio je zainteresiranost Rimljana.

Osvajač Europske lige Porto u svojim redovima ima igrače koje bi htjeli dovesti brojni europski velikani. Jedan od njih je i kolumbijski reprezentativac Fredy Guarin.

"Interes Rome postoji. Čekamo službenu ponudu Talijana, a onda ćemo znati što Porto namjerava učiniti. Da li je klub spreman pustiti igrača? Ako ponuda bude bila dobra, mislim da hoće", izjavio je za calciomercatoweb.it menadžer Kolumbijca Marcelo Ferreyra.

Guarin je u redove portugalskog prvaka došao prije tri godine iz St. Etiennea. Dobre igre u Portu s kojim je prošle godine osvojio trostruku krunu povisile su cijenu Guarina na tržištu. "Njegova odštetna klauzula je 30 milijuna eura, ali ako ponuda bude ozbiljna može otići i za nešto manju cijenu", dodao je Ferreyra.

Talijanski mediji također navode da je Porto već pronašao zamjenu za Guarina. Radi se o belgijskom veznjaku Stevenu Defouru, 23-godišnjem belgijskom reprezentativcu koji igra u Standardu.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 avg 2011, 12:29

[youtube][/youtube]

LAMELA-2 gola 8-)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.