1. HNL
Re: 1. HNL
Vama tacno treba odma' deliti banove cim neko pocne porediti dve lige.
Pa dokle vise,sinoc obrisem nekoliko postova,jutros ustanem i opet isto.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- BH Patriot
- Kontakt:
Realno gledajući Fulham nije pokazao superiornost onakvu kakvu zna, tek je početak sezone. Čuj Riise vs Baraban.jacky09 je napisao/la:Čuj ne zna se prvak, pa ne zna se ni u Albaniji pa šta?BH Patriot je napisao/la:Bravo Barcelona nisam te prepoznao, reci mi jednog igrača iz Splita ili Hajduka da vrijedi nešto više od Sarajeva ili Želje ? Da nije Miličević ?jacky09 je napisao/la:Koliko vrijede Željezničar i Sarajevo ako Split i Hajduk ne vrijede ništa?
Da su ova dva kluba ispala od Fulhama i Stokea na ovaj način svršavali bi na ovom forumu. Split i Hajduk su osobno Barcelona za oba ta kluba.![]()
Nemoj se blamirati javno molim te, Split nema nikakvu historiju. Hajduk ima dobre navijače, ali trenutna situacija je ravna nuli. Ne govorim ja da je Sarajevo ili Željo nešto bolji, ali samo kažem da su to ispodprosjećni timovi. Dinamo u HNL-u valja, makar se kod nas ne zna do zadnjeg kola ko je prvak. Kod vas se evo odmah nakon 1.kola zna da će Dinamo biti prvak.
Split i Hajduk su pokazali koliko vrijede, pogotovo Split koji je parirao u obe utakmice Fulhamu i imao podosta šansi.
Sad samo reci da su Maccabi ili Sparta bolji timovi od ova dva? Od Sparte primiti 5, od Maccabija 6...Pa zamisli da su došli u London na noge Fulhamu...

Sada ti kažem, Hajduk ima veliku tradiciju, ali trenutno to nije ni H od od onog Hajduka kada su nastupali Gudelj, Slišković...
Možeš se ti ismijavati Želji i Sarajevu, ali sjeti se da smo mi prošli Sheriff za razliku od vas.

@Devil
Ovo je ugodna rasprava, je li problem ?
Livin' La Vida Loca ;)
Jeste problem,jer je ovo cisti spam,niko nema nikakve argumente,sve se svodi na neko uporedjivanje koje je za cisti smeh,a pri tom odmicete od teme poprilicno daleko.
Ako vec hocete da se usporedjujete imate ovo http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=120,ali i tamo bez gluposti molim.
Ako vec hocete da se usporedjujete imate ovo http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=120,ali i tamo bez gluposti molim.
Da. Prošli ste Sheriff u kojem je samo 4 igrača od one sezone i to računajući i rezerve.
Pa nisu pokazali superiornost jer je Split odigrao vrlo dobro. Zamisli da je tvoj Željezničar kući igrao 0:0 i u gostima 0:2 protiv Fulhama, pa sad bi ovde tvrdio da je isti jači duplo od Dinama i Partizana.
Od Maccabija 6, i prošle godine od nekih Izraelaca 5... logično onda od Fulhama minimalno 8.

Pa nisu pokazali superiornost jer je Split odigrao vrlo dobro. Zamisli da je tvoj Željezničar kući igrao 0:0 i u gostima 0:2 protiv Fulhama, pa sad bi ovde tvrdio da je isti jači duplo od Dinama i Partizana.

Od Maccabija 6, i prošle godine od nekih Izraelaca 5... logično onda od Fulhama minimalno 8.
...što je više lome to je volim jače...
Oprosti ali stvarno je komedija uspoređivati klubove koji prime od češke 2. momčadi i izraelske 3.-4. ukupno 15 golova, sa ekipama koje prime 4 gola od Fulhama i Stoke Citya.Devil je napisao/la:Vama tacno treba odma' deliti banove cim neko pocne porediti dve lige.Pa dokle vise,sinoc obrisem nekoliko postova,jutros ustanem i opet isto.

P.S
Padoh sa stolice.
- BH Patriot
- Kontakt:
Sada ti Jacky kažem upoređuješ Hajduk kao da je neka velesila.
Sve govori to da ste od Zadra izgubili.
Što se tiče Splita to neću ni komentirati, ove sezone im se posrećilo da uđu u Europu i Pa-Pa.
Kada je Hajduk tako jak zašto Želju nije dobio za godišnjicu ?
[youtube][/youtube]

Sve govori to da ste od Zadra izgubili.

Što se tiče Splita to neću ni komentirati, ove sezone im se posrećilo da uđu u Europu i Pa-Pa.

[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)
Jedno je prijateljska a drugo službena utakmica. Pa i Dinamo je u prijateljskim utakmicama dobivao Wolfsburga, Salzburga, Rangersa, Auxerrea i tako. **** ti to
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Nije dobio ni one amatere iz Tomislavgrada pa kakvo je to mjerilo.
Pravo stanje se vidi u službenim utakmicama.
Split će i sljedeće godine igrati u Europi, jer su financijski stabilni, imaju odličan kadar i ljude u upravi. Kako to da Bučan nije standardan u Splitu iako je u Željezničaru bio standardan, a i sad prelazi u Borac koji je i jači od Željezničara...

Split će i sljedeće godine igrati u Europi, jer su financijski stabilni, imaju odličan kadar i ljude u upravi. Kako to da Bučan nije standardan u Splitu iako je u Željezničaru bio standardan, a i sad prelazi u Borac koji je i jači od Željezničara...
- BH Patriot
- Kontakt:
Kod vas se to baš i vidi !jacky09 je napisao/la:Nije dobio ni one amatere iz Tomislavgrada pa kakvo je to mjerilo.Pravo stanje se vidi u službenim utakmicama.

Prema sastavu meni je Rijeka jača od Splita, ako su tako financijski stabilni zašto nisu sredili svoj stadion i odigrali protiv Fulhama i Maribora na Parku Mladeži ?
Livin' La Vida Loca ;)
Isto kao Željo koji je igrao na Koševu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Rijeka po kadru jača od Splita? Nemoj da te netko čuje.
Srediti će se i stadion ubrzo, ne boj se.

Srediti će se i stadion ubrzo, ne boj se.

-
- Kontakt:
Zanima me kako RNK Split stoji sa navijacima?
Kakvu su posetu imali u proteklim evropskim mecevima i imali Split u gradu samo svoje navijace,tj ljude koji samo za njih navijaju?
Kakvu su posetu imali u proteklim evropskim mecevima i imali Split u gradu samo svoje navijace,tj ljude koji samo za njih navijaju?
- BH Patriot
- Kontakt:
Koševo je gradski stadion .Ted Mosby je napisao/la:Isto kao Željo koji je igrao na Koševu

@Frantisek Planicka
Split ima opasne navijače po imenu "Crveni đavoli."

Livin' La Vida Loca ;)
Frantisek Planicka je napisao/la:Zanima me kako RNK Split stoji sa navijacima?
Ima Split solidnu navijačku skupinu, kako sam bio na utakmici Split-Dinamo u to sam se i osobno uvjerio. Svaki od njih tvrdi na ne navijaju za Hajduk nego da su svi od reda za Split. Inače za Split navija jedno 10-15 % stanovništva u Splitu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Naravno da imaju. Imaju i navijačku grupu koja je relativno mala jer ipak u Splitu svi žive za Hajduk.
-
- Kontakt:
To me je zanimalo.Ted Mosby je napisao/la:Frantisek Planicka je napisao/la:Zanima me kako RNK Split stoji sa navijacima?
Ima Split solidnu navijačku skupinu, kako sam bio na utakmici Split-Dinamo u to sam se i osobno uvjerio. Svaki od njih tvrdi na ne navijaju za Hajduk nego da su svi od reda za Split. Inače za Split navija jedno 10-15 % stanovništva u Splitu
Znamo kakav status ima Hajduk ne samo u svom gradu vec i u celoj Dalmaciji i zato me je zanimalo da li uopste ima ljudi koji samo navijaju za Split.
jao lika,pa evo sad cu ja rec barcelona nije jaca od hajduka,igrali su 0:0,sa hajdukom,znacij ednako jaki po tvomBH Patriot je napisao/la:Sada ti Jacky kažem upoređuješ Hajduk kao da je neka velesila.![]()
Sve govori to da ste od Zadra izgubili.![]()
[youtube][/youtube]

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
jao lika samo se prosipas,evo ti primjera lendric,momak doso prvu seniorsku sezonu igrat u pl bih i bio najbolji strijelaci najbolji napadac,a u hajduku sluzbrnr utakmice nije odigroBH Patriot je napisao/la:Bravo Barcelona nisam te prepoznao, reci mi jednog igrača iz Splita ili Hajduka da vrijedi nešto više od Sarajeva ili Želje ? Da nije Miličević ?jacky09 je napisao/la:Koliko vrijede Željezničar i Sarajevo ako Split i Hajduk ne vrijede ništa?
Da su ova dva kluba ispala od Fulhama i Stokea na ovaj način svršavali bi na ovom forumu. Split i Hajduk su osobno Barcelona za oba ta kluba.![]()
Nemoj se blamirati javno molim te, Split nema nikakvu historiju. Hajduk ima dobre navijače, ali trenutna situacija je ravna nuli. Ne govorim ja da je Sarajevo ili Željo nešto bolji, ali samo kažem da su to ispodprosjećni timovi. Dinamo u HNL-u valja, makar se kod nas ne zna do zadnjeg kola ko je prvak. Kod vas se evo odmah nakon 1.kola zna da će Dinamo biti prvak.
a da ne spominjem vukusica,andrica....
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Hnl eksluizivno samo na balkansport.info.Uztivajte u prenosima visoke kvalitete samo na balkansport.info!
S tim da je VIP kanal,i mora se placati.haris10 je napisao/la:Hnl eksluizivno samo na balkansport.info.Uztivajte u prenosima visoke kvalitete samo na balkansport.info!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.