FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvo poluvrijeme lose,nismo se sastavili sa loptom, izuzev nekih 10 tak minuta, kada smo i nesto pokusavali, a onda i primili gol u tim trenucima. Drugo poluvrijeme bolje, mnogo bolje, sto se zelje i htijenja tice, ali crveni karton Belosevica nas je pokopao, tako da i pored svega, nismo mogli nista konkretnije napravit sa igracem manje...Bezveze karton, sjeba utakmicu...mozda smo sta i mogli...bar gol zabit...
Sreca u nesreci, da nakon toga, Sparta nije pokazala zelju da krene prema naprijed, jer bi nas rasturili...
Fizicki puno spremnija ekipa, uigranija, takticki jaca i pojedinacno kvalitetnija...vise se nije moglo.
Kao sto rekoh, mi smo svoje odradili. Sa rezultatske strane, nije se moglo nista ocekivati u Evropi.Prosli smo to jedno kolo, uzeli neku lovu....samo steta za viskok poraz iz prve tekme sa Spartom...
Sada se okrecemo domacim takmicenjima...
SARAJEVO SAMPION
HORDE 10
Sreca u nesreci, da nakon toga, Sparta nije pokazala zelju da krene prema naprijed, jer bi nas rasturili...
Fizicki puno spremnija ekipa, uigranija, takticki jaca i pojedinacno kvalitetnija...vise se nije moglo.
Kao sto rekoh, mi smo svoje odradili. Sa rezultatske strane, nije se moglo nista ocekivati u Evropi.Prosli smo to jedno kolo, uzeli neku lovu....samo steta za viskok poraz iz prve tekme sa Spartom...
Sada se okrecemo domacim takmicenjima...
SARAJEVO SAMPION
HORDE 10
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sine,je l ti opet pusis onu travu?zubizareta je napisao/la: hahha u kojem ti filmu zivis,Sarajevo i u kvalifikacijama za LP ima vise uspjeha od vas i u evropi naravno,jednom odu u evropu i ispadnu odma i sad mangupi hahah mi barem igrali 4 tekme u evropi i koja vam je svrha postova da vi bolje igrate u evopi il tako nesto
Ja govorim uopsteno,za klubove iz BiH,jos nije Evropa.Puno treba proci da mi odigramo,kao na primjer Maribor protiv Makabija iz Haife,i odrzimo lekciju iz fudbala.A ti zivi u nebesima,smatraj kako ti imas uspjeha u Evropi.
sljedeće godine bez Dupovca, Plišek ga vodi sa sobom
-
- Kontakt:
Karte za utakmicu sa Slobodom su pustene u prodaju. Mozete kupiti od danas, (05.08) u klubu po cijenama: Sjever 5KM, Istok 8KM i Zapad 10KM
Radno vrijeme od 11.00h do 15.00h, i subota od 11.00h do 13.00h
- Crni gavran
- Kontakt:
A za dvije godine Magat ga vodi u Wolfsburgditalix je napisao/la:sljedeće godine bez Dupovca, Plišek ga vodi sa sobom

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
A za pet godina znate šta će biti...Crni gavran je napisao/la:A za dvije godine Magat ga vodi u Wolfsburgditalix je napisao/la:sljedeće godine bez Dupovca, Plišek ga vodi sa sobom
FEDERER= KLOC
Da nije malo pricati o Dupovcu i tome da ce ga Plisek voditi sa sobom ko KLOCA prije 3-4 god. Daj ba ohanite i skontajte kolko mi zaostajemo za pa evo usudjem se reci spartom koja je 2 evropsak liga. Sta bi bilo u ove dvije tekme da je sparta 1 euro liga. Znaci mi jos ne mozemo parirati ni evropskim drugoligasima a da samo mozemo sanjati o nekim tekmama sa MU ili Bajernom..Romom itd (namjerno ne spominjem real i BARCU koji su u DRUGOJ GALAXIJI za nas)
Samo , privatno ulaganje likova koji su zaiteresovani da ulazu i nista drugo.
Samo , privatno ulaganje likova koji su zaiteresovani da ulazu i nista drugo.
-
- Kontakt:
A MU je kao toliko slabiji od Reala i Barce ?? :O hahaha
Jucer nije bilo tolko lose. Realniji rezultat od onog u Pragu.I prva tekma je trebala zavrsiti isto ali sta je tu je .
Svima bi dao prolaznu sem Handzicu i Belosevicu zbog crvenog kartona i nediscipline.
Suljic i Kojasevic su bili dobri pravo. Haskic solidan, bice pojacanje. Comor nije bio los kolko smo navikli. Stoperi dobri.
Ostalo manje vise.
Ne treba biti razocaran jer trebali bi biti zadovoljni i sa prolaskom Orebra kakva je situacija bila do prije mjesec-mjesec i po. Bitno je da su igraci dali sve od sebe i igrali srcem, to je zapravo najbitnije.
Uprava radi svoj posao,imamo dobrog trenera i rezultat uz nasu podrsku mora doci zato
SVI NA KOSEVO 7.8.2011. PROTIV SLOBODE
karte su u prodaju vec u prostorijama kluba. Cjene 5,7 i 10.
Jucer nije bilo tolko lose. Realniji rezultat od onog u Pragu.I prva tekma je trebala zavrsiti isto ali sta je tu je .
Svima bi dao prolaznu sem Handzicu i Belosevicu zbog crvenog kartona i nediscipline.
Suljic i Kojasevic su bili dobri pravo. Haskic solidan, bice pojacanje. Comor nije bio los kolko smo navikli. Stoperi dobri.
Ostalo manje vise.
Ne treba biti razocaran jer trebali bi biti zadovoljni i sa prolaskom Orebra kakva je situacija bila do prije mjesec-mjesec i po. Bitno je da su igraci dali sve od sebe i igrali srcem, to je zapravo najbitnije.
Uprava radi svoj posao,imamo dobrog trenera i rezultat uz nasu podrsku mora doci zato
Ne kontam tvoj smijeh ali ocigledno ne znas da je MU puno puno slabiji od grande BARCA...a kontaj malo dublje pa ces skontati da ih barca PONIZAVA vec dva puta u finalu LS. Ono nisu bile samo pobjede nego prava ponizenja-devastacije...pa se sad smiji kolko hocessamosarajvo je napisao/la:A MU je kao toliko slabiji od Reala i Barce ?? :O hahaha
Ostalo manje vise.
Moje neko vidjenje sinocnje utakmice je blago receno,katastrofa
meni su bolje,borbenije kako god hoces odigrali u pragu nego ovo sinoc,meni apsolutno niko sinoc nije malo nesto pokazao,ja da sam novinar i da treba ocijenit nase igrace sinoc nez kome bi sta dao ,nigdje nikog da se makar malo istako, nije mi krivo sto smo ispali od "tamo neke" sparte vec sto kod igraca nisam vidio ni 1% zelje makar da daju go a ne sta vise, ako si ti takav profesionalaca da si se vec pomirio od proslog cetvrtka i nemas zelje makar pred svojim navijacima da nesto uradis pa makar opet izgubio 0:5 al daj da to nesto vidimo neku borbenost ali djaba nas mentalitet to je cudo,mene je licno sramota kad vidim rezultate sarajevskih klubova pored svih drugih rezultata sinoc u euro ligi i nasi najveci porazi e onda stvarno
glupa mi je prica mnogih ovdje kao oni imaju budjet oni su igrali prosle godine oni ovo oni ono samo cu reci ovo kako i drugi klubovi s manjim budjetima ispadnu makar casno od ekipa koji imaju puno vece budjete
npr. razlika budjeta fulama i splita ,a ljudi izgubili samo 2:0i jos primjera da ne navodim,
Poenta moje price i razlog moje ljutne nije to sto smo ispali vec nacin na koji smo ispali ,ipak nije isto kad izgubis 7:0 ili 3:0
I jos jedna stvar vidim ovih par stranica nesto se banjalucani raspisali ,pa vi do juce glavno vam gostvanaje bilo neka tamo sela i izasli u evropi jednom pardon drugi put i mozes mislit pobijedili macabi kuci
i sad nesto pametuju pa kad bude te prosli nekad makar i jedno kolo bilo u LS ili LE ko Sarajevo i zeljo tad se javite da diskutujemo 

meni su bolje,borbenije kako god hoces odigrali u pragu nego ovo sinoc,meni apsolutno niko sinoc nije malo nesto pokazao,ja da sam novinar i da treba ocijenit nase igrace sinoc nez kome bi sta dao ,nigdje nikog da se makar malo istako, nije mi krivo sto smo ispali od "tamo neke" sparte vec sto kod igraca nisam vidio ni 1% zelje makar da daju go a ne sta vise, ako si ti takav profesionalaca da si se vec pomirio od proslog cetvrtka i nemas zelje makar pred svojim navijacima da nesto uradis pa makar opet izgubio 0:5 al daj da to nesto vidimo neku borbenost ali djaba nas mentalitet to je cudo,mene je licno sramota kad vidim rezultate sarajevskih klubova pored svih drugih rezultata sinoc u euro ligi i nasi najveci porazi e onda stvarno

Poenta moje price i razlog moje ljutne nije to sto smo ispali vec nacin na koji smo ispali ,ipak nije isto kad izgubis 7:0 ili 3:0

I jos jedna stvar vidim ovih par stranica nesto se banjalucani raspisali ,pa vi do juce glavno vam gostvanaje bilo neka tamo sela i izasli u evropi jednom pardon drugi put i mozes mislit pobijedili macabi kuci

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dok se u nasoj ligi budu birala sva druga sredstva da se pobijedi i dok je na toj listi IGRANJE FUDBALA na zadnjem mjestu ovako ce nam biti. Svugdje se igra i trci a samo se u nas dadne nekakav gol iz guzve i onda ide valjanje po terenu i guzve oko sudija itd... Na sportskoj kulturi se mora raditi i na snazi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
FK SARAJEVO - FK SLOBODA
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 87
Pobjede: 35
Remiji: 25
Porazi: 27
Gol-razlika: 113:89
_____________Domacin__Gost____UKUPNO
Pobjede_________28______7_________35
Neriješeno___.___13__...._12__..____ 25
Porazi______...___3______24_____..__27
Gol-razlika_____78:29___35:60_____113:89
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....278...143...62...73...460:263...491
6. Sloboda........278...118...47..113...320:314...401
Na Koševu:
2000/01 - 2:0 (Am. Ferhatović, N, Ferhatović)
2001/02 - 2:1 (Osmanhodžić, Šaranović)
2002/03 - 2:0 (Škoro, Krupinac)
2003/04 - 3:0 (Škoro 2, Pehlić)
2004/05 - 2:0 (Osmanhodžić, Berberović)
2005/06 - 2:0 (Šarić, Mačkić)
2006/07 - 1:1 (Maksumić)
2007/08 - 2:1 (Raščić, Muharemović)
2008/09 - 2:1 (Obuća 2)
2009/10 - 1:1 (Hadžić)
2010/11 - 3:0 (Arsenijević, Jahović, Torlak)
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 87
Pobjede: 35
Remiji: 25
Porazi: 27
Gol-razlika: 113:89
_____________Domacin__Gost____UKUPNO
Pobjede_________28______7_________35
Neriješeno___.___13__...._12__..____ 25
Porazi______...___3______24_____..__27
Gol-razlika_____78:29___35:60_____113:89
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....278...143...62...73...460:263...491
6. Sloboda........278...118...47..113...320:314...401
Na Koševu:
2000/01 - 2:0 (Am. Ferhatović, N, Ferhatović)
2001/02 - 2:1 (Osmanhodžić, Šaranović)
2002/03 - 2:0 (Škoro, Krupinac)
2003/04 - 3:0 (Škoro 2, Pehlić)
2004/05 - 2:0 (Osmanhodžić, Berberović)
2005/06 - 2:0 (Šarić, Mačkić)
2006/07 - 1:1 (Maksumić)
2007/08 - 2:1 (Raščić, Muharemović)
2008/09 - 2:1 (Obuća 2)
2009/10 - 1:1 (Hadžić)
2010/11 - 3:0 (Arsenijević, Jahović, Torlak)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Pa dobro, Barca je ponizila i Real (koji pravo gotivim) i u primieri i u LP tek su Realu imam osjecaj prepustili kup a opet ga svrstao zajedno sa Barcom. Moja poenta je da je Barca sad najjaca na svijetu ali da nije TOLIKO SLABIJI koliko si ti to u svom postu napisao.FCS-FCS je napisao/la:Ne kontam tvoj smijeh ali ocigledno ne znas da je MU puno puno slabiji od grande BARCA...a kontaj malo dublje pa ces skontati da ih barca PONIZAVA vec dva puta u finalu LS. Ono nisu bile samo pobjede nego prava ponizenja-devastacije...pa se sad smiji kolko hocessamosarajvo je napisao/la:A MU je kao toliko slabiji od Reala i Barce ?? :O hahaha
Ostalo manje vise.
Svi klubovi tipa Barca,Real,Chelsea,MU,Inter,Bayern su u pet deka, mozda Barca odskace ali ne toliko kako si ti napisao
ali posto Barca nije tema ... necemo vise
SVI NA KOSEVO!!!
-
- Kontakt:
Ne znam zasto ali ja sam vidio da se bore i trude ali da jednostavno ne znaju i da nemaju snage kao Spartanci.adnanhz je napisao/la:Moje neko vidjenje sinocnje utakmice je blago receno,katastrofa![]()
meni su bolje,borbenije kako god hoces odigrali u pragu nego ovo sinoc,meni apsolutno niko sinoc nije malo nesto pokazao,ja da sam novinar i da treba ocijenit nase igrace sinoc nez kome bi sta dao ,nigdje nikog da se makar malo istako, nije mi krivo sto smo ispali od "tamo neke" sparte vec sto kod igraca nisam vidio ni 1% zelje makar da daju go a ne sta vise, ako si ti takav profesionalaca da si se vec pomirio od proslog cetvrtka i nemas zelje makar pred svojim navijacima da nesto uradis pa makar opet izgubio 0:5 al daj da to nesto vidimo neku borbenost ali djaba nas mentalitet to je cudo,mene je licno sramota kad vidim rezultate sarajevskih klubova pored svih drugih rezultata sinoc u euro ligi i nasi najveci porazi e onda stvarnoglupa mi je prica mnogih ovdje kao oni imaju budjet oni su igrali prosle godine oni ovo oni ono samo cu reci ovo kako i drugi klubovi s manjim budjetima ispadnu makar casno od ekipa koji imaju puno vece budjete
npr. razlika budjeta fulama i splita ,a ljudi izgubili samo 2:0i jos primjera da ne navodim,
Poenta moje price i razlog moje ljutne nije to sto smo ispali vec nacin na koji smo ispali ,ipak nije isto kad izgubis 7:0 ili 3:0![]()
I jos jedna stvar vidim ovih par stranica nesto se banjalucani raspisali ,pa vi do juce glavno vam gostvanaje bilo neka tamo sela i izasli u evropi jednom pardon drugi put i mozes mislit pobijedili macabi kucii sad nesto pametuju pa kad bude te prosli nekad makar i jedno kolo bilo u LS ili LE ko Sarajevo i zeljo tad se javite da diskutujemo
Lupam, nasi istrce kontru u 87 minuti i zijane loptu u poritvnickom sesnestercu te njihovi igraci uzmu tu loptu i posalju dugu ili neki sprint prema nasem golu. NEMA TE ZELJE I HTJENJA koji ce igraca natjerat da se on vrati nekim sprintom a zato? Pa jer ne moze,presjece te u stomaku i nemozes maknuti a kamoli sprint opaliti.
I neki jaci Hrvatski i Srpski klubovi (ne Dinamo,Hajduk i Zvezda Partizan) tipa Splita,Vojvodine i tako tih klubova koji su od 3 pa do 5-6 mjesta, su daleko ispred nas i po finansijama i po mentalitetu.
Poenta je da su ljudi(Spartini igraci) toliko brzi,jaci,spreminiji i tehnicki potkovaniji da ta nasa silna zelja ne lici ni na sta kad igraci ispadaju u prazno.
lesevi do juce igrali derbi sa slogom iz trna a sad digli nos
lesevi do juce igrali derbi sa slogom iz trna a sad digli nos

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- molotovljev
Sparta da ima navijace kao sto su Horde Zla,bili bi u vrhu evropskog fudbala. 

F.K.SARAJEVO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos samo da nam onaj lik dovede onog meksikanca hahahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
I mi i Manijaci smo ispali iz Europe,sada vise nece biti one stalne podrske vec pocinje ponovo ono "stalno" prepucavanje
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
fakat svi na svetinju i navijanje
slobodi porucujem , nema potrebe da dolazite uopste...3-0
slobodi porucujem , nema potrebe da dolazite uopste...3-0
Nego, zna li iko jesu li ovi iz Slobode platili danas te takse i poreze koji su duzni, da ne dolazim dzaba u nedelju 

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, JuricaSpindl, N3R3D, Tarapi, Velaxsa, VolimoSarajevo i 55 gostiju.