FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kweuke nas je u potpunosti uništio. Da na sebe navuče 4 igrača i ne izgubi loptu je prosto nevjerovatno . 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ajd barem smo dosli do 3 pretkola i sledece godine ce biti drugacija prica nadam se. A i uzeli smo finog repa koja ce dobro posluzit za ligu

NO PYRO NO PARTY
Nije prva,nego druga Evropska utakmica.Balon je napisao/la: covjece kako nekontas neke stvari, pa vama je to bila prva evropska tekma u BL nakon bruku godina pa je logicno da ste bili motivisani dok Sarajevo svake godine igra europske tekme, nasi igraci su pali psihicki nakon prve tekme uostalom nas ocekuje mnogo vaznija utakmica protiv Slobode za par dana
smijesno je cime se vi hvalite

Samo kazem,prica je bila,nakon vaseg i Zeljeznicarovog prolaska u 3. pretkolo,kao,ajoj jedino su Sarajevski klubovi osvjetlali obraz BiH fudbala,digli se u nebesa.

I niko se ne hvali,cinjenice same govore.
Ja ne znam stvarno,evo kad procitam ovakve postove...Ma ne znam,ostanem zatecen.Koja je sad poenta ovog tvog posta?Da li da opravdas to,sto dva Sarajevska kluba nisu dali niti jedan jedini gol,uz svu tradiciju,rezultat,navijacke grupe,atmosferu,kako niste eto bar jedan gol mogli dati,a mogli ste 15 primiti?FCS-FCS je napisao/la:Podrška komsijama a ovim iz bl poruka tj pitanje...gdje ste vi zadnjih 10 god eeee 10 dugih godina. Pa kad i izadjete ispadnetw ko fisek. Smanjite doživljaj banjalucki drugovi jer tradicija, rezultati, navijačke grupe za vas su INSTITUCIJA koju vi ne možete stići ni za 2 života. Sparta je gigant sve nas i nema potrebe da se prosipate. Jednostavno nektar u ruke i svrsavajte na poražen Sarajeva i želje. Možda i vama neke 2355 godine dodje u goste Besiktas , Malaga, Cluj, Rapid Bukurest, Nju Kastl, Basel, Dinamo Kijev,Sparta itd
Ja uopste ne svrsavam,vjeruj ti meni da bi ja vise nego ista volio da ste vi oba usli u grupnu fazu,automatski se dize koeficijent lige,to pomaze i mom Borcu,sljedece sezone smo svi nosioci,i tako krece ozbiljna prica!Ali jednostavno nije tako.
Eno onaj jedan na temi Zeljeznicara pise,ma ebes Makabi,ja znam da cemo prekucati ligu!Ej,zamisli to!Izgubi mu klub 8:0 i on se jos nije opametio,umjesto da kaze,jbg sezona ce biti teza,ima par konkurenata na vrh,bice borba,on opet u nebesa.I onda kazu ljudi,zasto je drago nekima.

I jos jedna stvar,stvarno postaje zalosno vise to spominjanje proslosti,i neke istorije...Postajete kao Zvezdini navijaci,Bari,Bari,Bari,a titule 20 godina nisu uzeli.Daj ajmo malo u sadasnjost,a sadasnjost nam je svima katastrofa,kolektivno.
Jesam svjestan,dakako da jesam.Znam ja sve to,ali brate,opet pitam,ima li opravdanja?Cemu rasprave neke sad,nema opravdanja da nas nabijaju kao konobare iz San Marina,da ne damo nikakav otpor!Nema,i to steti kolektivnoj slici klubova u BiH.Mandrak je napisao/la: A jesi li ti svjestan da je Sparta stroj od ekipe, da je izbacila bruku čeških reprezentativaca u svojoj historiji, da je češki fudbal za naš bosanski svijetlosnu godinu ispred...da bi se ova Sparta mogla nositi i sa našom reprezentacijom.
Ne opravdavam poraze komšinica sa koševa, zapravo boli me ki.ta za njih - ali ovo su cinjenice...pogledaj im onog crnca u špicu i sve je jasno koliko ljudi ulažu, kakva je ono životinja
Nista,svi se okrenuti sad prvenstvu,i nadam se da su pojedinci shvatili gdje smo...
Ma komsije nevrijedi se raspravljati sa ovim lesevima iz Banja Luke njima je najveci uspjeh ispadanje u prvom kolu 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
haha jubitubi sot si glup samo se ofiras bezveze,do prije 2g nisam znao za borac dok niste poceli kupovat po trebinju i ostalim selima.
Ne moze klub koji godisnje dobije 500k a pobjedi klub koji dobije 80miliona pa ni da igraci igrjau po dopingom,desi se jednom u godina ali ne moze 2 puta nije ti ovo rudar prijedor.
Ne moze klub koji godisnje dobije 500k a pobjedi klub koji dobije 80miliona pa ni da igraci igrjau po dopingom,desi se jednom u godina ali ne moze 2 puta nije ti ovo rudar prijedor.
Zadnja izmjena: DamirFKR, dana/u 05 avg 2011, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
neko u trebinju, neko u vrapčićima, neko u mercatoruDamirFKR je napisao/la:haha jubitubi sot si glup samo se ofiras bezveze,do prije 2g nisam znao za borac dok niste poceli kupovat po trebinju i ostalim selima.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Koja dva dubokoumna posta...
Pa ljudi sta sam ja to pogresno napisao?Jesam mozda provocirao?Kazem kako stoje stvari.
I da moj Borac jeste ispadao,ali sad je konstanto u vrhu,i znam gorcinu igranja druge lige,i stalne strijepnje od ispadanja i sta sad?Mislim provokacije su vam,sacuvaj boze.Mene uopste ne pogadja sto je Borac bio drugoligas,zivim u sadasnjosti,proslost pamtim.
Napisite neki argument.

I da moj Borac jeste ispadao,ali sad je konstanto u vrhu,i znam gorcinu igranja druge lige,i stalne strijepnje od ispadanja i sta sad?Mislim provokacije su vam,sacuvaj boze.Mene uopste ne pogadja sto je Borac bio drugoligas,zivim u sadasnjosti,proslost pamtim.
Napisite neki argument.
Imaju ljudi argument, 0:15 kombinovano, pa ko Amateri iz San Marina. Pa ebote mali mis, pa Zeljeznicar iz Banja luke nebi primio 8 golova

Zeljo iz predgradjaSrdjanBL je napisao/la:Imaju ljudi argument, 0:15 kombinovano, pa ko Amateri iz San Marina. Pa ebote mali mis, pa Zeljeznicar iz Banja luke nebi primio 8 golova![]()
![]()
![]()
![]()

Nego

Ja opet ponavljam, vama je najveci uspjeh ispadanje u prvom kolu zato nijedne vise vi kad stignete do 3 pretkola onda ce mo pricati do tad vozdricaSrdjanBL je napisao/la:Nego![]()
![]()
![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Ma, bez uvrede, popusio bi ti sam sebi, da je Zeljo ispao u DRUGOM pretkolu LS, a pritom pobjedio jednu utakmicu, ma ne popusio bi sam sebi da Zeljo upste dao gol u utakmici LS, tj. DRUGOM pretkolu 

Ti ocigledno nisi procitao moj odgovor.Borac je igrao u DRUGOM pretkolu LIGE PRVAKA,Zeljeznicar i Sarajevo u TRECEM pretkolu LIGE EVROPE.
-
- Kontakt:
Ja ne znam stvarno,evo kad procitam ovakve postove...Ma ne znam,ostanem zatecen.Koja je sad poenta ovog tvog posta?Da li da opravdas to,sto dva Sarajevska kluba nisu dali niti jedan jedini gol,uz svu tradiciju,rezultat,navijacke grupe,atmosferu,kako niste eto bar jedan gol mogli dati,a mogli ste 15 primiti?jubitubi je napisao/la:Nije prva,nego druga Evropska utakmica.Balon je napisao/la: covjece kako nekontas neke stvari, pa vama je to bila prva evropska tekma u BL nakon bruku godina pa je logicno da ste bili motivisani dok Sarajevo svake godine igra europske tekme, nasi igraci su pali psihicki nakon prve tekme uostalom nas ocekuje mnogo vaznija utakmica protiv Slobode za par dana
smijesno je cime se vi hvaliteTo za pocetak.A ovaj ostatak je glupost,cuj vi igrate Evropu svake godine,pa vas ono,boooli briga,samo laganini,zezate se.Daj molim te,najblje da igraci nemaju motiva.Pa i nasi su,moj Borac je primio 3 gola u 3 minuta,pa je opet kuci dao sve od sebe,i razbio taj isti Makabi,i pobjedio,i ako nista povecao koeficijent za sljedecu sezonu.Igraci su igrali kao lavovi,i da su izgubili,ne bi im niko zamjerio.Na 1:0 nam nije sviran korner,nije sviran cist penal,i pogodili smo precku sa 2 metra na prazan gol.I to je sva prica.
Samo kazem,prica je bila,nakon vaseg i Zeljeznicarovog prolaska u 3. pretkolo,kao,ajoj jedino su Sarajevski klubovi osvjetlali obraz BiH fudbala,digli se u nebesa.I onda se osramotite vise nego iko.Sparta jeste jaka,ali jak je i Makabi,pa smo mu dali 4 gola.Taj isti Makabi iz Haife je imao oko 26 bodova vise od Makabija iz Tel-Aviva protiv kojeg je igrao Zeljeznicar.I sta onda reci.
I niko se ne hvali,cinjenice same govore.
FCS-FCS je napisao/la:Podrška komsijama a ovim iz bl poruka tj pitanje...gdje ste vi zadnjih 10 god eeee 10 dugih godina. Pa kad i izadjete ispadnetw ko fisek. Smanjite doživljaj banjalucki drugovi jer tradicija, rezultati, navijačke grupe za vas su INSTITUCIJA koju vi ne možete stići ni za 2 života. Sparta je gigant sve nas i nema potrebe da se prosipate. Jednostavno nektar u ruke i svrsavajte na poražen Sarajeva i želje. Možda i vama neke 2355 godine dodje u goste Besiktas , Malaga, Cluj, Rapid Bukurest, Nju Kastl, Basel, Dinamo Kijev,Sparta itd
Ja uopste ne svrsavam,vjeruj ti meni da bi ja vise nego ista volio da ste vi oba usli u grupnu fazu,automatski se dize koeficijent lige,to pomaze i mom Borcu,sljedece sezone smo svi nosioci,i tako krece ozbiljna prica!Ali jednostavno nije tako.
Eno onaj jedan na temi Zeljeznicara pise,ma ebes Makabi,ja znam da cemo prekucati ligu!Ej,zamisli to!Izgubi mu klub 8:0 i on se jos nije opametio,umjesto da kaze,jbg sezona ce biti teza,ima par konkurenata na vrh,bice borba,on opet u nebesa.I onda kazu ljudi,zasto je drago nekima.

I jos jedna stvar,stvarno postaje zalosno vise to spominjanje proslosti,i neke istorije...Postajete kao Zvezdini navijaci,Bari,Bari,Bari,a titule 20 godina nisu uzeli.Daj ajmo malo u sadasnjost,a sadasnjost nam je svima katastrofa,kolektivno.
quote]
Jarane ti ko da pričaš sa fudbalskim stručnjacima, a ne sa navijačima. Normalno je da se svaki navijač nada da će njegov klub derati sve pred sobom, iako si ti sve to upravu. Nakon zadnjih predstava Želje i Sarajeva, se vidi koliko je Borac jak. A nijedan klub nije primio ispod 7 komada. Da nije tužno bilo bi smješno. Pitanje je šta je rješenje. Osim neki dan kod Tadića, razgovarali o regionalnoj ligi. Nešto se nadam da bi tu mogla biti neka svjetlost ovog našeg zajedničkog mraka.
Pritom mi smo dali golova i ostvarili jednu pobjedu nad prvakom izraela a vi hmm 

@Rade Paprica 9, opet se ponavlja, regionalna liga je spas za fudbal u exYU, kada bi mogli iz reginalne lige prvak direktno u LS, a kvalifikacije LS i LE da se izbore kroz domace prvenstvo, to bi bio model sjajan, samo treba urediti kalendar takmicenja. 

Jedan dobronamjertan, ali stvarno dobronamjeran komentar. Stvarno me stid kada nasi klubovi gube onakim rezultatima u evropskim takmicenjima. Koliko god mi je bilo drago radi uspjeha iz 1.pretkola, za ovo sada jednostavno nemam rijeci. Kao da smo neka liga sa Malte. Nije problem ispasti, ali ljudi ogormni je problem obrukati se i ispasti rukometnim rezultatom. Pa pogledajte hr.klubove, ljudi igrali protiv Engleza i ispali minimalnim rezultatom. Npr. RNK Split, premijerno predstavljanje u Evropi pa se na dostojan nacin oprostili. Bolje ne igrati u Evropi nego ispadati rukometnim rtezultatom.
Ovo zaista nije nikakav zlonamjeran komentar nego jedna velika razocaranost nasim predstavnicima!
Ovo zaista nije nikakav zlonamjeran komentar nego jedna velika razocaranost nasim predstavnicima!
To sto ste i igrali u 2. pretkolu CL nije vasa zasluga nego zasluga reprezantacije i timova koji su to prije vas radili decenijama i ostvarivali neke dobre rezultate. Ali, opet ne kazem da nisi u pravu. 7:0 od Sparte i 8:0 od makabija je, po meni, samo pokazatelj da nam je liga svake godine sve losija. Vi ste se mozda, nakon 100 godina, prvi put pojacali pa nemate taj osjecaj. ja ti mogu reci da je sarajevo 2006. i 2007. pa i 2009. imalo daleko bolji, jaci i kvalitetniji tim nego prosle i ove godine. Kupovina 'otpadaka' i povratnika iz PL koji od svog kvaliteta ne mogu sastaviti 2 sezone u inostranstvu kad tad dodje na vidjelo...jubitubi je napisao/la:Ti ocigledno nisi procitao moj odgovor.Borac je igrao u DRUGOM pretkolu LIGE PRVAKA,Zeljeznicar i Sarajevo u TRECEM pretkolu LIGE EVROPE.
Okrenimo se mi,svi,i Sarajevo,i Zeljeznicar,i Borac,nasoj dragoj PLBiH,i to je to.
Kakva Evropa,nije to za nas. 

-
- Kontakt:
hahha u kojem ti filmu zivis,Sarajevo i u kvalifikacijama za LP ima vise uspjeha od vas i u evropi naravno,jednom odu u evropu i ispadnu odma i sad mangupi hahah mi barem igrali 4 tekme u evropi i koja vam je svrha postova da vi bolje igrate u evopi il tako nestojubitubi je napisao/la:Okrenimo se mi,svi,i Sarajevo,i Zeljeznicar,i Borac,nasoj dragoj PLBiH,i to je to.Kakva Evropa,nije to za nas.
Fina Gradska sarajevska raja
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946 i 30 gostiju.