Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ja ipak mislim da će jedan od ove dvojice ostati, Motta ili Grygera, jedino ukoliko Conte vidi Sorensena kao zamjenu Lichtu, ali pošto se dosta piše o mogućem odlasku Danca, zato je moguće da ostanu Motta ili Grygera...
I da, Conte za lijevo krilo izrazito želi Vargasa i nikog drugog...
I da, Conte za lijevo krilo izrazito želi Vargasa i nikog drugog...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vargas: Lijepo mi je u Firenci.
Lijepo je i meni U Mostaru, pa mozda promjenim sredinu
Lijepo je i meni U Mostaru, pa mozda promjenim sredinu

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma oni to svi tako govore i izjavljuju ljubav prema klubu da ne bi izazvali gnjev navijča...
Daj ti njima para i odmah će igrač otići...
Para buši gdje burgija neće...
Daj ti njima para i odmah će igrač otići...
Para buši gdje burgija neće...

Ž '21!
zzz svima ja sam ovde novi ....
FORZZA JUVEE!!!
P.S Giuseppe Ruggeiro igra po desnoj strani kao krasic i ima 17 godina iz primavere je
FORZZA JUVEE!!!
P.S Giuseppe Ruggeiro igra po desnoj strani kao krasic i ima 17 godina iz primavere je

A.C.A.B
Logicno je, da sada, daju takvu izjavu, pa kasnije kad pređu opet izazovu gnjev navijaca.
I onako je Juventus najomrzeniji klub u Firenci, tako da bih mi bilo jos draze da Vargas bude nas igrac
.
I onako je Juventus najomrzeniji klub u Firenci, tako da bih mi bilo jos draze da Vargas bude nas igrac

Drago nam je kad dodje novi Juventino
..., sad ce se sarajlija obradovat
.
Dobro dosao...

Dobro dosao...
Frank Schouten agent Eljera Elie (24) je potvrdio za "Itasportpress" da pregovara sa Juventusom u vezi svoga klijenta.
"Juventus je zainteresovan za moga klijenta, Juve je napravio ponudu za Eliu i prije nekoliko dana sam imao sastanak s Fabio Paraticiem i dogovorili smo se. Sada je samo stvar u tome da se Juventus i Hamburg dogovore oko cijene igrača. Elia bi bio presretan da zaigra u klubu kao što je Juventus" izjavio je agent Elie.
"Juventus je zainteresovan za moga klijenta, Juve je napravio ponudu za Eliu i prije nekoliko dana sam imao sastanak s Fabio Paraticiem i dogovorili smo se. Sada je samo stvar u tome da se Juventus i Hamburg dogovore oko cijene igrača. Elia bi bio presretan da zaigra u klubu kao što je Juventus" izjavio je agent Elie.
Raste broj Juventina ko' gljive poslije kiše 

- JuveSissoko
- Kontakt:
ako je za manje od 12 miliona , Elia ok! sve iznad je bacanje para.
p.s. ima nas svuda
p.s. ima nas svuda

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
"cujem" Martinezu je konacno noga! da je kakvih parica zaradit pa Lugana dovest, rjesio se Vjeverice nek skakuce negdje drugo, a finog stopera dovest, i svi zadovoljni 
p.s.Amauri u Palermo
anything is possible

p.s.Amauri u Palermo

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za Ilicica ili u slucaju da niko ne dodje u vezni red, moze i za Nocerina
, to bi solidan posao bio

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ilicic je mega talent, odmah bi ga utrapio i jos para dao ako trebaultrasstyle_tz je napisao/la:za Ilicica ili u slucaju da niko ne dodje u vezni red, moze i za Nocerina, to bi solidan posao bio
Elia mi je previse staklen za Italije,nebi volio da on dodje
a nije ni u HSV-U standardan.
Jos jedan vjeciti talenat...
a nije ni u HSV-U standardan.
Jos jedan vjeciti talenat...

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma Vargas dolazi u Juve, to je samo pitanje vremena...
I Marotta je rekao da će se prvo pozabaviti odlascima pa tek onda dovođenjem novih igrača...
Riješit će se rahila i skupiti novac za dovođenje Vargasa...
Šta ima dovoditi Eliu ako Conte želi Vargasa!?
I Marotta je rekao da će se prvo pozabaviti odlascima pa tek onda dovođenjem novih igrača...
Riješit će se rahila i skupiti novac za dovođenje Vargasa...
Šta ima dovoditi Eliu ako Conte želi Vargasa!?
Ž '21!
Fabio Quagliarella ne igra sutra jer ima jos neki problema od onog udarca u koljeno protiv Chivasa nadam se da nije nista ozbiljno
POored njega neće igrati Pepe i Pazienza koji imaju neke probleme sa mišićima, za Pazienzu će se sutra znati jeli nešto ozbiljno, dok Pepe to vuče od početka priprema.
Što se tiče Elie, ima dobru tehniku i dobar je 1 na 1 ali ne znam kako bi se on snasao u Seriji A, jer se ipak igra jače, tako da se bojim za njega, jer on mi ovako izgleda da se boji duela, a to u ligi kao Italijanska ne prolazi nikako. Kad sve sagledam mislim da bi Vargas bio najbolja opcija, jer je vec naviknut na Seriju A, a može on mnogo toga dati
Naravno moje su zelje Mata ili Honda ali nema od toga ništa
!

POored njega neće igrati Pepe i Pazienza koji imaju neke probleme sa mišićima, za Pazienzu će se sutra znati jeli nešto ozbiljno, dok Pepe to vuče od početka priprema.
Što se tiče Elie, ima dobru tehniku i dobar je 1 na 1 ali ne znam kako bi se on snasao u Seriji A, jer se ipak igra jače, tako da se bojim za njega, jer on mi ovako izgleda da se boji duela, a to u ligi kao Italijanska ne prolazi nikako. Kad sve sagledam mislim da bi Vargas bio najbolja opcija, jer je vec naviknut na Seriju A, a može on mnogo toga dati

Naravno moje su zelje Mata ili Honda ali nema od toga ništa

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dino Zoff: Dovođenje Vučinića je pravi potez Juventusa.
Legendarni talijanski golman Dino Zoff ocjenio je da je uprava Juventusa napravila odličan potez dovođenjem crnogorskog napadača Mirka Vučinića iz Rome.
Vučinić je prije nekoliko dana potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom, a Roma je na zaradila 15 miliona eura.
"On je veliko pojačanje. Nije bio toliko skup ako usporedimo sa nekim drugim zvjezdama prijelaznog roka. Pastore je prešao iz Palerma u PSG za čak 42 miliona eura", rekao je Zoff talijanskim medijima.
Vučinić je prethodnih pet godina za Romu odigrao 200 utakmica i postigao 63 gola.
"Vučinić je vrhunski nogometaš i direktor Juventusa Beppe Marotta je napravio odličan posao ovim transferom", naveo je Zoff.
Prije Vučinića, u ovom prijelaznom roku Juventus je doveo petoricu novih igrača: Michelea Pazienzu, Reta Zieglera, Andreu Pirla, Artura Vidala i Stephana Lichsteinera.
"Vjerujem da će Juventus imati dobre rezultate ove sezone. Svakako ne može gore od prošle sezone", istakao je Zoff podsjetivši da je torinski klub prošle sezone osvojio sedmo mjesto u prvenstvu Italije i nije izborio plasman u europska takmičenja.
"Ova nova ekipa napravljena je na pametan način sa ciljem da vrati prepoznatljiv Juventusov stil igre. Ne znam da li mogu do titule, ali najmanje što moraju da postave kao cilj je osvajanje trećeg mjesta", zaključio je Zoff koji je branio za Juventus od 1972. do 1983. godine.
Legendarni talijanski golman Dino Zoff ocjenio je da je uprava Juventusa napravila odličan potez dovođenjem crnogorskog napadača Mirka Vučinića iz Rome.
Vučinić je prije nekoliko dana potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom, a Roma je na zaradila 15 miliona eura.
"On je veliko pojačanje. Nije bio toliko skup ako usporedimo sa nekim drugim zvjezdama prijelaznog roka. Pastore je prešao iz Palerma u PSG za čak 42 miliona eura", rekao je Zoff talijanskim medijima.
Vučinić je prethodnih pet godina za Romu odigrao 200 utakmica i postigao 63 gola.
"Vučinić je vrhunski nogometaš i direktor Juventusa Beppe Marotta je napravio odličan posao ovim transferom", naveo je Zoff.
Prije Vučinića, u ovom prijelaznom roku Juventus je doveo petoricu novih igrača: Michelea Pazienzu, Reta Zieglera, Andreu Pirla, Artura Vidala i Stephana Lichsteinera.
"Vjerujem da će Juventus imati dobre rezultate ove sezone. Svakako ne može gore od prošle sezone", istakao je Zoff podsjetivši da je torinski klub prošle sezone osvojio sedmo mjesto u prvenstvu Italije i nije izborio plasman u europska takmičenja.
"Ova nova ekipa napravljena je na pametan način sa ciljem da vrati prepoznatljiv Juventusov stil igre. Ne znam da li mogu do titule, ali najmanje što moraju da postave kao cilj je osvajanje trećeg mjesta", zaključio je Zoff koji je branio za Juventus od 1972. do 1983. godine.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Stvarno momak sa tehnikom i igrom 1 vs 1 razvaljuje
, ma ako ga Marotta uspije dovesti za manje od 10 mil ovo bi mogao biti dobar posao. Ali preko 10 ne znam previše je rizikovati, čitam da se može dovesti čak i za 7-8 miliona.
[youtube][/youtube]
Stvarno momak sa tehnikom i igrom 1 vs 1 razvaljuje

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
Kakav je sad ovaj Alves? Nisam ga gledao od baraza.
Za mene su Alex,Lugano i Alves tu negdje na istom nivou,i po igri,godinama,vrijednosti itd..tako da mi je sasvim svejedno koga ce od njih 3 da dovedu,vazno je samo da jedan dodje
samo da ne bude povreda kao prosle sezone...a krenulo je

Za mene su Alex,Lugano i Alves tu negdje na istom nivou,i po igri,godinama,vrijednosti itd..tako da mi je sasvim svejedno koga ce od njih 3 da dovedu,vazno je samo da jedan dodje

samo da ne bude povreda kao prosle sezone...a krenulo je

- JuveSissoko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.