Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Mentalist
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Mentalist » 02 avg 2011, 09:49

Dijegu imponuje interesovanje Atletika

Plejmejker Volfsburga Dijego će sigurno napustiti "vukove" ovog leta nakon konflikta sa trenerom Feliksom Magatom.

Njegov agent Đair da Kunja potvrdio je da Brazilcu prija interesovanje Atletika iz Madrida i da će preći na Visente Kalderon ukoliko se obe strane dogovore.

"Dijego je učinio sve što je u njegovoj mogućnosti, prihvatio je i smanjenje plate. Ima vremena da se sve završi do kraja avgusta, mada bismo mi želeli da to rešimo i pre, ali nije to do nas", rekao je Dijegov agent.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 avg 2011, 18:11

Cudne se stvari desavaju u Atleticu. Sada kada se moze napraviti tim koji bi konkurisao za najmanje trecu poziciju,poziciju koja vodi direktno u Ligu Prvaka ,oni hoce Diega da dovedu tek na posudbu ,dakle'' puno '' im je platiti 10 mil eura koliko trazi wlf za njega. Radi usporedbe Ellias je placen u januaru 7 mil eura ! Navodno dosta jos klubova se interesuje za Diega ,izmedju ostalih i Arsenal .Dakle mogli bi vrlo lako ostati bez igraca koji je spreman odreci se 4,5 mil eura koliko je primao u wlf-u za 2,5 mil eura koliko bi primao u Atleticu ... samo da bi igrao na Calderonu,a siguran sam da bi u Atleticu to bio ponovo onaj diego iz Werdera .Danas su pitali presjednika Porta sta misli o tome sto se Atletico interesuje za Falcaoa ,on se samo nasmijao te izjavio da njegov ugovor moze otkupiti samo 4 kluba ,a to su Shity,Real,Barca i PSG . Vidjecemo sta ce biti sa Osvaldom navodno do sutra ce se znati njegova sudbina ,danas se njegov agent sastao sa celnicima Espaynola , navodno Atletico je poslao novu ponudu od 13,5 + 2 mil eura sa nekakvim bonusima. Recimo kada su prodali Torresa za 36 mil eura ,te sezone ulozili su oko 70 mil eura ,sto se na kraju i isplatilo obzirom da je klub nakon 10-tak god ponovo zaigrao LP .Sada kada imaju toliko novca ne znaju nikog dovesti :oops: na kraju cu slaviti ako dodje Lafita kako stvari stoje :o
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 avg 2011, 21:47

Vía libre para el nuevo Superestadio
slika
slika

Bice nastavljeni radovi na novom stadionu jer je Atleti dobio neophodnu licencu od opstine gdje se nalazi stadion.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 avg 2011, 11:58

Griezmann: "He tomado una decisión: quiero ir al Atlético"
Eto jos klubovi da se dogovore .

Inace veceras protiv Stromsblabla igramo na umjetnoj travi sto je svakako prednost za norvezane .

ocekuje se ovaj sastav :Joel; Silvio, Perea, Domínguez, Filipe Luis; Juanfran, Assunçao, Gabi, Reyes; Forlán y Adrián.

Siguran sam u prolaz mada i kada bi kojim slucajem ispali ,nebi mi bilo previse zao .

Inace Atleti ima i u norveskoj svoju penu ''La peña atlética de Noruega '' tako da podrske nece manjkati .
slika

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 04 avg 2011, 18:46

Eo Adrian zabi svoj prvi gol za Patetico.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 avg 2011, 00:00

Portillo je napisao/la:Eo Adrian zabi svoj prvi gol za Patetico.
Cime je Atletico je zasluzio taj "nadimak"?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 02:51

Portillo je napisao/la:Eo Adrian zabi svoj prvi gol za Patetico.
Adrian je sjajan napadac,fkt mi je zao sto nije presao u Valenciu :D No,i prelazak u Atl.Madrid je pravi,bolje i kod njih nego da je ostao u Deprotivu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2011, 11:04

Kao sto rekoh ocekujem jos jednu pobjedu 8-) sto se tice tekme Salvio je bio najgori ,skroz neprimjetan pa stoga nije ni cudo sto ga je Manzano prvog mjenjao ,sredina terena standardno losa posebno mesar Assuncao koji ne moze odigrati jednu hebenu tekmu a da ne dobije zuti karton.Drago mi je zbog Adriana koji je zabio i imao asistenciju uz Titu bio najbolji, Forlan bio dobar nista specijalno , Joel lagano demonstrira klasu bio je vrlo dobar sto mi je posebno drago (De Gea ..who ? :mrgreen: ) samo neka nastavi ovako i ne sumnjam da ce biti prvi golman i jedan od najboljih na svijetu vrlo brzo. Danas cemo saznati koga ce nam Uefa uvaliti za poslednje pretkolo .

Sto se tice transfera nista novo ,spominje se Osvaldo te Zarate kao njegova alternativa. Nece nikog dovesti !!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 avg 2011, 14:19

Portiv Portugalske Vi(c)torie za plasman u Europa ligu.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 avg 2011, 14:37

Cuj PSG moze otkupiti ugovor Falkaa nisam u toku odakle njima toliki kes neki dan 40 milja za nekog onamo i sad ova izjava???

Novi stadion Athletica nema dusu :lol: kakve su ono boje stolica???? Pa valjda opisuju raspolazenje navijaca :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 15:18

zeljocity je napisao/la:Cuj PSG moze otkupiti ugovor Falkaa nisam u toku odakle njima toliki kes neki dan 40 milja za nekog onamo i sad ova izjava???

Novi stadion Athletica nema dusu :lol: kakve su ono boje stolica???? Pa valjda opisuju raspolazenje navijaca :mrgreen:
PSG-a je novi vlasnik seik,slicno kao Man.Cityu,Malagi tako da imaju i Francuzi sad love :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 avg 2011, 15:20

" onclick="window.open(this.href);return false;
Jes' vam mocna himna:D

Nego ovaj, sto se tice novog stadiona, evo kako ce izgledati:
[youtube][/youtube]
Strasan stadion. Mislim da ce kada se napravi biti najljepsi u Spaniji, ali nista ne moze zamjeniti onaj pogled sa Calderona koji izgleda kao El Monumental, sa onim transparentima nazad gdje su svi trofeji... Steta, sumnjam da ce ikada biti pun, pero bueno.

Nego, daj nek moderatori postave nekakvu anketu, bilo sta "tko je najbolji igrac Atletica ikada", "mjesto na tabeli ove sezone..."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2011, 16:46

Svakako mogli smo i puno gore proci ,recimo kao Sevilla koja je dobila Hannover . Sto se tice Viktorie obzirom da dolazi iz jake lige i znajuci da portugalski klubovi ne leze spanskim ...nece biti lako nimalo . Vec su jednom izbacili Atletico u sezoni 1986/1987 u tadasnjem Cupu Uefa .
Novi stadion Athletica nema dusu kakve su ono boje stolica???? Pa valjda opisuju raspolazenje navijaca
Ko u Alianz Arene :mrgreen:
Strasan stadion. Mislim da ce kada se napravi biti najljepsi u Spaniji
Jesi ti vidio kakva ce biti nuevo mestalla :P cak Espaynolova Cornella mi je ljepsa . 8-)

http://www.fichajes.net/noticias/bombaz ... 10805.html

Smjesno :oops:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 avg 2011, 23:17

juznjak> je napisao/la:Svakako mogli smo i puno gore proci ,recimo kao Sevilla koja je dobila Hannover . Sto se tice Viktorie obzirom da dolazi iz jake lige i znajuci da portugalski klubovi ne leze spanskim ...nece biti lako nimalo . Vec su jednom izbacili Atletico u sezoni 1986/1987 u tadasnjem Cupu Uefa .
Novi stadion Athletica nema dusu kakve su ono boje stolica???? Pa valjda opisuju raspolazenje navijaca
Jesi ti vidio kakva ce biti nuevo mestalla :P cak Espaynolova Cornella mi je ljepsa . 8-)

Sa vanjske strane Allianz arena je sminka ipo ali iznutra osim pogleda prema krovu mi nije nesto.. Espanjlov stadion je meni trenutno najljepsi stadion u Spaniji i volio bih da je Athleticov takav ali eto nije i zao mi je.. Bit ce novi stadion polu prazan u svakoj tekmi osim sa Realom ili Barsom..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 23:54

juznjak> je napisao/la:Svakako mogli smo i puno gore proci ,recimo kao Sevilla koja je dobila Hannover . Sto se tice Viktorie obzirom da dolazi iz jake lige i znajuci da portugalski klubovi ne leze spanskim ...nece biti lako nimalo . Vec su jednom izbacili Atletico u sezoni 1986/1987 u tadasnjem Cupu Uefa .

Ja ne znam fkt otkuda fischajes.net kupi ove informacije,ali svaki put me sve vise i vise iznenade.Naravno u negativnom kontekstu,jer 90% njihovi "vijesti" nema veze sa istinom :)

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 avg 2011, 12:37

Ma kakav fichajes net tu vijest je postavio jedan colchonero pa svratio slucajno . :P Izgleda da je Atletico ozbiljno zagrizao za Falcaoa ,obzirom da ce Osvaldo vjerovatno ostati u Espaynolu ,jedina opcija za napad ostaje Columbijac za kojeg bi navodno ponudili 35 mil eura sto bi Porto mogao prihvatiti .Inace moje misljenje da ne vrijedi toliko .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 avg 2011, 12:50

juznjak> je napisao/la:Ma kakav fichajes net tu vijest je postavio jedan colchonero pa svratio slucajno . :P Izgleda da je Atletico ozbiljno zagrizao za Falcaoa ,obzirom da ce Osvaldo vjerovatno ostati u Espaynolu ,jedina opcija za napad ostaje Columbijac za kojeg bi navodno ponudili 35 mil eura sto bi Porto mogao prihvatiti .Inace moje misljenje da ne vrijedi toliko .
Igrac sesnaesterca,rijetko kad sto napravi sam (barem ono sto sam ja gledao u EL),po meni 10.miliona manje,znaci 25.miliona je realna njegova cijena.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 avg 2011, 13:03

Ja nikako ne volim takve napadace ,Inzaghia nikada nisam volio i uvijek sam ga smatrao levatom bez obzira na njegove brojke :D vise cjenim napadace tipa Suareza ,Kuna , Ronalda ili Ibrahimovica . 8-) Svakako da je Falcao odlican napadac koji bi u tandemu sa Forlanom terorisao citavu Spaniju .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 avg 2011, 13:10

juznjak> je napisao/la:Ja nikako ne volim takve napadace ,Inzaghia nikada nisam volio i uvijek sam ga smatrao levatom bez obzira na njegove brojke :D vise cjenim napadace tipa Suareza ,Kuna , Ronalda ili Ibrahimovica . 8-) Svakako da je Falcao odlican napadac koji bi u tandemu sa Forlanom terorisao citavu Spaniju .
heh meni je Inzaghi bio drag,no nisam pretjerano volio Trezegueta,a nekako me Falcao bas podsjeca na njega :D
U svakom slucaju Atl.Madrid ima jake krilne napadace,plus Forlana tako da bi se Falcao sigurno nadavao golova i u Madridu.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 avg 2011, 13:18

Spominje se nekih 25-30 mil eura + Salvio ,pa ne znam jel to pametno Salvio je veliki potencijal :roll: da se ne zahebemo ko sa Juradom.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.