Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Trazi mi na msn-u stalno da Flash player updejtujem ili skinem novi nemam pojma, i kliknem ja na to ali mi otvori u Chrome-u i pise da Chrome automatski vec u sebi ima flash player i to je to. :/
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Probaj skroz izbrisati Flash player (ako ga imas na compu), jer Chrome ima F player..adnan_nanda je napisao/la:Trazi mi na msn-u stalno da Flash player updejtujem ili skinem novi nemam pojma, i kliknem ja na to ali mi otvori u Chrome-u i pise da Chrome automatski vec u sebi ima flash player i to je to. :/
Izdržati, to je temelj vrline!
Ja bih ipak ovaj 2., ili srednji, kako hoces.Valencia je napisao/la:Hvala vamValencia je napisao/la:Nije u pitanju PC, al' jeste digitalni aparat (da ne otvaram bezze novu temu, pitat cu ovdje),.
http://www.infibeam.com/Cameras/i-Samsu ... PL100.html
180 KM
http://www.sony.ba/product/dsc-s-series ... 0?****=rss
190
http://gadget.ba/view/1441/panasonic-lumix-dmc-**
DMC - ** - 200 KM
Molio bih one koji su dobro upuceni da me predloze jedan od ova tri aparata. Stvarno nemam pojma koji bi kupio, al' mi se ne daje puno para za nesto sto cu koristiti u rijetkim prilikama. Mislim da su ove cijene optimalne. Za sada sam najblizi ovom prvom, sta vi mislite?
Da dodam, ovaj prvi je bio 250 KM, pa su ga sada snizili na 180. Nece ga niko.
. Necu ni ja vama reci kada me budete nesto pitali
.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library...Ovo mi se pojavi kad probam uraditi system restore...Zna li netko u cemu je problem?
Ima li instaliran Internet Explorer 7 ili 8? Jesi li ga nedavno instalirao (prije nego ti se ova "poruka" pocela pojavljivati)? Ja mislim da je to greska zbog lose instalacije IE-a...enobarca je napisao/la:The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library...Ovo mi se pojavi kad probam uraditi system restore...Zna li netko u cemu je problem?

Ako ne bude to, javi, pa da vidimo da nije nesto drugo!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Imao sam instaliran internet explorer(ne znam koji),ali uklonio sam ga...kobe24 je napisao/la:Ima li instaliran Internet Explorer 7 ili 8? Jesi li ga nedavno instalirao (prije nego ti se ova "poruka" pocela pojavljivati)? Ja mislim da je to greska zbog lose instalacije IE-a...enobarca je napisao/la:The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library...Ovo mi se pojavi kad probam uraditi system restore...Zna li netko u cemu je problem?![]()
![]()
- raul-zakon
- Kontakt:
E ovako ljudi, Manufacturer:ASUSTeK Computer INC.
Model:P4S800D-X
Kako da vrawtim zvuk???
Kako da vrawtim zvuk???

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
(Pod pretpostavkom da imas XP):raul-zakon je napisao/la:E ovako ljudi, Manufacturer:ASUSTeK Computer INC.
Kako da vrawtim zvuk???
http://www.mediafire.com/file/bhp275r9u ... M_3665.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
I je l' uspjelo? Ako nije javi, da vidimo nesto drugo...Ipak mi navijamo za identican klub, moram pomoc' fanu Barcelone, naravno ako mogu!enobarca je napisao/la:Imao sam instaliran internet explorer(ne znam koji),ali uklonio sam ga...kobe24 je napisao/la:Ima li instaliran Internet Explorer 7 ili 8? Jesi li ga nedavno instalirao (prije nego ti se ova "poruka" pocela pojavljivati)? Ja mislim da je to greska zbog lose instalacije IE-a...enobarca je napisao/la:The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library...Ovo mi se pojavi kad probam uraditi system restore...Zna li netko u cemu je problem?![]()
![]()

I je l' uspjelo? Ako nije javi, da vidimo nesto drugo...Ipak mi navijamo za identican klub, moram pomoc' fanu Barcelone, naravno ako mogu!
Ali ja mislim da je do Explorera...[/quote]
Nije pomoglo,opet pise isto...

Nije pomoglo,opet pise isto...
- raul-zakon
- Kontakt:
SKinuo sam to i sta sad?guber90 je napisao/la:(Pod pretpostavkom da imas XP):raul-zakon je napisao/la:E ovako ljudi, Manufacturer:ASUSTeK Computer INC.
Kako da vrawtim zvuk???
http://www.mediafire.com/file/bhp275r9u ... M_3665.zip" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Otvori .rar fajl, zatim otvori u njemu folder SMAXWDM, te onda udji u W2K_XP i odaberi install.exe.raul-zakon je napisao/la:SKinuo sam to i sta sad?guber90 je napisao/la:(Pod pretpostavkom da imas XP):raul-zakon je napisao/la:E ovako ljudi, Manufacturer:ASUSTeK Computer INC.
Kako da vrawtim zvuk???
Po ulazu na MBO(maticna ploca).Imas pc express,apg ili tako nestoSexmachineboy je napisao/la:Kako da znam koja bi grafička mogla u moj comp? Na osnovu čega se to gleda.

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- raul-zakon
- Kontakt:
Otvori .rar fajl, zatim otvori u njemu folder SMAXWDM, te onda udji u W2K_XP i odaberi install.exe.[/quote]
Uradim sve to ali kad odaberem install.exe. nista se ne desava
Uradim sve to ali kad odaberem install.exe. nista se ne desava

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ljudi sta mislite bil mogao pes6 na graficku od 64MB ,ostalo sve je visoko i dobro.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Trebao bi moci, 99% moze.LudLo 4 je napisao/la:Ljudi sta mislite bil mogao pes6 na graficku od 64MB ,ostalo sve je visoko i dobro.
Izdržati, to je temelj vrline!
Mene i stid da sada ovdje pisem na cemu sam ja pokretao PES 6LudLo 4 je napisao/la:Ljudi sta mislite bil mogao pes6 na graficku od 64MB ,ostalo sve je visoko i dobro.

Ja sam baxuz onaj najveci moguci,sad mi nece onaj cd player/dvd da ucita cd,probam sa nekim slikima nece ni to,probam sa filmom nece ni njega,a sjaji mi zuta lampica na njemu ga da radi a nece da ucita.I da pitam jel moze obicni dvd rezac u laptop,ili ide neki posebni ?guber90 je napisao/la:Mene i stid da sada ovdje pisem na cemu sam ja pokretao PES 6LudLo 4 je napisao/la:Ljudi sta mislite bil mogao pes6 na graficku od 64MB ,ostalo sve je visoko i dobro., uglavnom mora da moze
.
||| FKZeljeznicar |||
Vjerovatno ti se zaprljao laser, imas kupiti CD za ciscenje CD/DVD ROM-a, on ima cetkicu na sebi i ocisti to.LudLo 4 je napisao/la:Ja sam baxuz onaj najveci moguci,sad mi nece onaj cd player/dvd da ucita cd,probam sa nekim slikima nece ni to,probam sa filmom nece ni njega,a sjaji mi zuta lampica na njemu ga da radi a nece da ucita.I da pitam jel moze obicni dvd rezac u laptop,ili ide neki posebni ?guber90 je napisao/la:Mene i stid da sada ovdje pisem na cemu sam ja pokretao PES 6LudLo 4 je napisao/la:Ljudi sta mislite bil mogao pes6 na graficku od 64MB ,ostalo sve je visoko i dobro., uglavnom mora da moze
.
Obicni DVD rezac ne moze, jer su za laptop puno tanji, a samim time i skuplji su DVD ROM-ovi, kao sto su sve komponente za laptop skuplje nego li za obicni desktop racunar

EDIT: Malo sam pogledao cijene krecu se oko cca 50-ak maraka pa nadalje za laptope, a za desktop racunare su od 30-ak km pa nadalje

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Zna li tko kako da povecam brzinu torrenta
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.