San SiroKoji GIF majko moja mila. Još mi srce ko džamija kad vidjeh da u pozadini piše bwin.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
San SiroKoji GIF majko moja mila. Još mi srce ko džamija kad vidjeh da u pozadini piše bwin.
PWNEDAir Marshal je napisao/la:San SiroKoji GIF majko moja mila. Još mi srce ko džamija kad vidjeh da u pozadini piše bwin.
Giuseppe Meazza.Air Marshal je napisao/la: San Siro
kad je tacno barcelona u domacoj garnituri igrala na meazzi?Air Marshal je napisao/la:San SiroKoji GIF majko moja mila. Još mi srce ko džamija kad vidjeh da u pozadini piše bwin.
I ja se to pitam , ali dobro , oni bolje znaju.Donnie Darko je napisao/la:kad je tacno barcelona u domacoj garnituri igrala na meazzi?Air Marshal je napisao/la:San SiroKoji GIF majko moja mila. Još mi srce ko džamija kad vidjeh da u pozadini piše bwin.
Dres je iz sezone 2009/2010tony-mortale je napisao/la:Od 2004. do 2008. godine bwin je bio službeni kladionički partner FC Barcelone.
Kao jedan od najvažnijih klubova u europskom nogometu Barca uživa međunarodni ugled, a svoje navijače ima diljem cijelog svijeta. Za Katalonce Barcelona predstavlja nešto više od samog kluba i za mnoge je ovaj klub dio nacionalnog ponosa. Klub bogate tradicije u svojoj je povijesti osvojio više od 50 nacionalnih (od prvenstva do Superkupa) i 10 internacionalnih naslova (od Lige prvaka do FIFA Klupskog svjetskog prvenstva).
Kao sponzor bwin se reklamirao na stadionu, cijelom arealu FC Barcelone i na službenoj internetskoj stranici kluba. bwin je svoje korisnike, pobjednike nagradnih igara ili poslovne partnere uspio iznenađivati sa toliko traženim ulaznicama omogućivši tim osobama nezaboravan doživljaj na stadionu Camp Nou.
https://home.bwin.com/hr/page.aspx?view ... CBarcelona" onclick="window.open(this.href);return false;
upravo, stavise dres je iz 2010. godine jer ima onaj logo prvaka svijeta. jos uvjek cekam odgovor od madridista koji su pwnali messilumessilla je napisao/la:Dres je iz sezone 2009/2010tony-mortale je napisao/la:Od 2004. do 2008. godine bwin je bio službeni kladionički partner FC Barcelone.
Kao jedan od najvažnijih klubova u europskom nogometu Barca uživa međunarodni ugled, a svoje navijače ima diljem cijelog svijeta. Za Katalonce Barcelona predstavlja nešto više od samog kluba i za mnoge je ovaj klub dio nacionalnog ponosa. Klub bogate tradicije u svojoj je povijesti osvojio više od 50 nacionalnih (od prvenstva do Superkupa) i 10 internacionalnih naslova (od Lige prvaka do FIFA Klupskog svjetskog prvenstva).
Kao sponzor bwin se reklamirao na stadionu, cijelom arealu FC Barcelone i na službenoj internetskoj stranici kluba. bwin je svoje korisnike, pobjednike nagradnih igara ili poslovne partnere uspio iznenađivati sa toliko traženim ulaznicama omogućivši tim osobama nezaboravan doživljaj na stadionu Camp Nou.
https://home.bwin.com/hr/page.aspx?view ... CBarcelona" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali još nismo sigurni da je ovo ESBDonnie Darko je napisao/la:upravo. jos uvjek cekam odgovor od madridista koji su pwnali messilumessilla je napisao/la:Dres je iz sezone 2009/2010tony-mortale je napisao/la:Od 2004. do 2008. godine bwin je bio službeni kladionički partner FC Barcelone.
https://home.bwin.com/hr/page.aspx?view ... CBarcelona" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Pobogu kakav dealčUVAR GRADA je napisao/la:Arsenal prijeti da će ''minirati'' deal tako što će Fabregasa staviti da igra u kvalifikacijskoj tekmi za LP
kojem je timu sa meazze bwin sponzor, a da je barca u domacim dresovima igrala protiv njih na strani 2010. godine, i to u primera ligi?Air Marshal je napisao/la:Zar je bwin samo od Reala i Milana sponzor
Cuj primera ligiDonnie Darko je napisao/la:kojem je timu sa meazze bwin sponzor, a da je barca u domacim dresovima igrala protiv njih na strani 2010. godine, i to u primera ligi?Air Marshal je napisao/la:Zar je bwin samo od Reala i Milana sponzor
Hahahah ja idola majko moja milaAir Marshal je napisao/la:Cuj primera ligiDonnie Darko je napisao/la:kojem je timu sa meazze bwin sponzor, a da je barca u domacim dresovima igrala protiv njih na strani 2010. godine, i to u primera ligi?Air Marshal je napisao/la:Zar je bwin samo od Reala i Milana sponzora jesi zapo ko...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.