FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 05 avg 2011, 00:54

Svi kriticari i forumski strucnjaci se mogu samo sageti Osimu, najboljem i najtrofejnijem BH treneru....za neke ozbiljnije uspjehe u evropi treba se dobro iskeširati i dovesti 3-4 prava igraca prosfesionalca.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 05 avg 2011, 00:56

nemanja je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Number1 je napisao/la:dajte mi golove ljudi ba, nisam imao mogućnost gledat
imas jarane youtube ukucaj maccabi zeljo i naci ces
nema na youTubu-u ovakvi klipovi su zabranjeni ima na redTube :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 avg 2011, 00:56

nemanja je napisao/la: nema na youTubu-u ovakvi klipovi su zabranjeni ima na redTube :lol:
Nek si i ti dočeko da nešto rekneš čobane mutavi
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 avg 2011, 00:58

Mandrak je napisao/la:Svi kriticari i forumski strucnjaci se mogu samo sageti Osimu, najboljem i najtrofejnijem BH treneru....za neke ozbiljnije uspjehe u evropi treba se dobro iskeširati i dovesti 3-4 prava igraca prosfesionalca.
Upravo tako, a vjeruj mi da je kojim slucajem Amar imao igrace , kao sto ima ovaj zidov, na klupi Maccabija, da bi svake godine igrali grupne faze elitnih europskih fudbalskih takmicenja !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 avg 2011, 01:00

Fkr.87 je napisao/la:
nemanja je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imas jarane youtube ukucaj maccabi zeljo i naci ces
naš'o se pravi za smijanje nego hocetel vi uopste dozivjet citavi ovu sezonu :lol: :lol:
a inače imaš se pravo smijat jer ste redovni u evropi
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 avg 2011, 01:01

Oni dovode igrace i placaju po milion eura,pogledajte koliko su medunjanina platili ??? Mi prosli serif i elhamdulillah ove godine....

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 05 avg 2011, 01:05

Amaterska liga šta drugo očekivati, tu smo mi negdje bara bara s San marinom, samo je problem što mi puno očekujemo, budimo realni i priznajmo da fudbal kod nas tone sve dublje, šprdaju se s nama neke ekipice, a jedan Split s Fulhamom ravnopravno igra... primaćemo mi i 8 i 9 u budućnosti...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 avg 2011, 01:06

muXmania je napisao/la:Amaterska liga šta drugo očekivati, tu smo mi negdje bara bara s San marinom, samo je problem što mi puno očekujemo, budimo realni i priznajmo da fudbal kod nas tone sve dublje, šprdaju se s nama neke ekipice, a jedan Split s Fulhamom ravnopravno igra... primaćemo mi i 8 i 9 u budućnosti...
a široki tog splita dobije u prijateljskoj
Za zivot cijeli!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 avg 2011, 01:06

Hawking je napisao/la:
nemanja je napisao/la: nema na youTubu-u ovakvi klipovi su zabranjeni ima na redTube :lol:
Nek si i ti dočeko da nešto rekneš čobane mutavi
:lol: :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 05 avg 2011, 01:08

muXmania je napisao/la:Amaterska liga šta drugo očekivati, tu smo mi negdje bara bara s San marinom, samo je problem što mi puno očekujemo, budimo realni i priznajmo da fudbal kod nas tone sve dublje, šprdaju se s nama neke ekipice, a jedan Split s Fulhamom ravnopravno igra... primaćemo mi i 8 i 9 u budućnosti...
da, u prijateljskoj, zbog naših klubova će uefa uvesti pravilo da se igra do tri, jer ovo prelazi sve granice...

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 05 avg 2011, 01:09

diego_TM je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imas jarane youtube ukucaj maccabi zeljo i naci ces
naš'o se pravi za smijanje nego hocetel vi uopste dozivjet citavi ovu sezonu :lol: :lol:
a inače imaš se pravo smijat jer ste redovni u evropi[/quote]
Ma opusti se druze doslo mi onako :mrgreen: Jbg ljudi bili jaci... bolje se zabavi ovim svojim koji kao navijaju za Zelju a pljuju po treneru nakon jedne izgubljene tekme od realno jaceg tima... pozz ;)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 avg 2011, 01:10

nemanja je napisao/la:nema na youTubu-u ovakvi klipovi su zabranjeni ima na redTube :lol:
kupi sijeno čobane
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 avg 2011, 01:15

muXmania je napisao/la:
da, u prijateljskoj, zbog naših klubova će uefa uvesti pravilo da se igra do tri, jer ovo prelazi sve granice...
bit ce ovo bolje dogodine ja mislim, samo da ne dobijemo židove
Za zivot cijeli!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 01:17

Cisto da kazem jos nesto u poredjenju sa susjedima, evo sve hrvatske ekipe su ispale, sad ce neko reci Hajduk i Split ispali od engleza, ali vjerujte da i Fulmah i Stoke bi morali bas zagristi i bilo bi pitanje da li bi prosli Macabia i Spartu, cak vjerujem da bi prosli kao i Glasgow protiv Malmea.

Ljudi uzivajte u novj sezoni, vjerujte imat cete sta gledati na Grbavici, sigurno najljepsi fudbal u BIH uz fudbal koji igra Borac i ove dvije ekipe ce vec u prvom djelu prvenstva, ako sve bude regularno, izdvojiti na vrhu i do kraja sezone se boriti za prvo mjesto. Za Evropu su potrebni novci a Zeljo ih nema kao nijedna ekipa u BIH, oni koji imaju najvise (po mojoj laickoj procjeni) su deklasirani u Sloveniji. Kad kod nas prorade zakoni o sprotu kad se klubovi vise ne budu udruzenja gradjana ili cega vec nego dionicka drustva tada ce i nasi klubovi u Evropi poceti ostvarivati rezultate.
Mes Que Un Club

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 avg 2011, 01:18

Fkr.87 je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:nema na youTubu-u ovakvi klipovi su zabranjeni ima na redTube :lol:
a inače imaš se pravo smijat jer ste redovni u evropi
Ma opusti se druze doslo mi onako :mrgreen: Jbg ljudi bili jaci... bolje se zabavi ovim svojim koji kao navijaju za Zelju a pljuju po treneru nakon jedne izgubljene tekme od realno jaceg tima... pozz ;)[/quote]
samo kažem da se nemaš pravo smijat s obzirom na vašu situaciju. a dobro si napisao ovo kao jer takvi zelji nikad nisu trebali niti ce trebat sad pljuju a kad je zelji bilo tesko garant su govorili ma ne navijam ja nizakoga. ima dovoljno onih koji se brinu za te tako da se necu zamarati pozz i tebi 8-)
1. Željo
2. Liverpool

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 avg 2011, 01:20

amertiger je napisao/la:Cisto da kazem jos nesto u poredjenju sa susjedima, evo sve hrvatske ekipe su ispale, sad ce neko reci Hajduk i Split ispali od engleza, ali vjerujte da i Fulmah i Stoke bi morali bas zagristi i bilo bi pitanje da li bi prosli Macabia i Spartu, cak vjerujem da bi prosli kao i Glasgow protiv Malmea.

Ljudi uzivajte u novj sezoni, vjerujte imat cete sta gledati na Grbavici, sigurno najljepsi fudbal u BIH uz fudbal koji igra Borac i ove dvije ekipe ce vec u prvom djelu prvenstva, ako sve bude regularno, izdvojiti na vrhu i do kraja sezone se boriti za prvo mjesto. Za Evropu su potrebni novci a Zeljo ih nema kao nijedna ekipa u BIH, oni koji imaju najvise (po mojoj laickoj procjeni) su deklasirani u Sloveniji. Kad kod nas prorade zakoni o sprotu kad se klubovi vise ne budu udruzenja gradjana ili cega vec nego dionicka drustva tada ce i nasi klubovi u Evropi poceti ostvarivati rezultate.
dinamo sigurno usao u europu nisu svi ispali :D
1. Željo
2. Liverpool

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 avg 2011, 01:20

I ti ga pretjera... možda smo bara-bara s Moldavskom, Švedskom, Irskom, Kazahstanskom ili Finskom ligom, reći da smo na nivou San Marina je plod ili ljutnje zbog lošeg rezultata ili neupućenosti. Problem je kad naiđemo na protivnika iz ovih srednjih liga koje su objektivno jače od naše, ali ne na bilo kakvog protivnika. Maccabi TA i Sparta su najtrofejniji klubovi u svojim ligama i to što nisu prvaci zadnje sezone ne mora da znači da su slabi, to ti je isto koda sad kažeš bolje je dobit Bayern nego Borussiu Dortmund, jer Bayern nije bio prvak, a svaka budala zna da ćeš protiv Bayerna teže proć, ovo govorim općenito, ne za naše timove. Problem je nastao kad su neki pričali kako je Maccabi duplo slabiji od Hapoela, međutim to se na terenu nije baš pokazalo, a i nedavno odigrana utakmica između ova dva protivnika 2:2 (2:0 je vodio Maccabi) je pokazatelj da ta priča ne drži vodu. Da smo dobili ove protivnike u grupnoj fazi pa izgubili niko se ne bi previše nervirao, a umjesto nas priliku da ih kantaju Sparta i Maccabi imaće timovi koji su bili sretniji od naših u žrijebu, a koji su u pet deka sa našim timovima. Da je Željo dobio Gomel pa prošao, svi bismo i dalje pričali u superlativima, sve bi bilo sega-mega, itd. Treba biti realan i reći da ne samo da nismo imali sreće pri žrijebu, nego i u ovim utakmicama, rezultati nisu baš ogledalo omjera snaga.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 05 avg 2011, 01:23

Smajic i Kvesic ce pravit dar-mar u ovoj ligi.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 01:31

diego_TM je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Cisto da kazem jos nesto u poredjenju sa susjedima, evo sve hrvatske ekipe su ispale, sad ce neko reci Hajduk i Split ispali od engleza, ali vjerujte da i Fulmah i Stoke bi morali bas zagristi i bilo bi pitanje da li bi prosli Macabia i Spartu, cak vjerujem da bi prosli kao i Glasgow protiv Malmea.

dinamo sigurno usao u europu nisu svi ispali :D
:mrgreen: Mislio sam na ekipe iz Evropa lige :D, a opet ne moze se porediti budzet Dinama i ostalih ekipa u Hrvatskoj :D
Mes Que Un Club

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 05 avg 2011, 01:40

niste vi mene razumjeli, govorim za ove što pljuju, koji očekuju ne znam ti šta, da se dozovu i da svate da je ovo naša realnost i da moramo biti svjesti da će nas ovako redovno ružiti dok se nešto drastično ne promjeni...

a mislim da ni nas nebi Fulham ni Stoke ovoliko isprašili, jer nije to ta filozofija, ova pogan su malo bezobrazni i naloženi sad oni kontaju da su neka ekipa što su nas slabašne demolirali, zajebavali se s nama, šalili se na terenu, te nešto lobuju, te pete, ma dobro smo mi i prošli, kasno su oni skontali da smo mi rupa, moglo je biti i dvocifreno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, knoa i 27 gostiju.