FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Vozdovcanin
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Vozdovcanin » 04 avg 2011, 23:15

Igrao sam sa ortacima fudbal na terenu kod moje srednje i cula se navijanje i proslava golova. Kod Sumica sam bio i culo se navijanje. :o :o :o
Zvezdi svaka cast na ovoj pobedi, ali ne treba se zaletati, jer Ventspils je prosecna ekipa.
Iako volim Partizan, svaka cast za podrsku na tribinama. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 avg 2011, 23:58

A DA NAS VIDI BABO, 7 GOLOVA ! :D :D :D

Kao sto sam vec rekao posle prve utakmice da nisam mnogo zabrinut i da cemo ih razbit' na Marakani... :)

Sjajna igra i odlicna atmosfera pred 40 000 ljudi!

Nadam se da cemo sutra imati srece i izbjeci Totenhem, Romu, Sevillu, Atletiko M... ;)

Da mi je neko pricao da ce Cadu biti ponajbolji igrac i da ce dobiti aplauz skoro pune Marakane... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 avg 2011, 00:05

Dimitrijevic se nalazi u zrelim i najlepsim igrackim godinama i sada treba od njega ocekivati najbolje partije u karijeri.

Kadu je podcetio gledaoce da je Brazilac,a i Lazovic je dokazao da je vrhunski potencijal.

Danas je sve islo na zvezdinu vodenicu i to su njeni igraci maksimalno iskoristili.

Uz srecu na zrebu,Zvezda ima solidne sanse da se domogne Lige Evrope.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 avg 2011, 00:18

Ma sto je najvaznije, Robijeva Zvezda nakon duuugo vremena igra FUDBAL! Siguran sam da bi se ona Zvezda od prosle god (sto je ispala od Slovana), mucila sa ovima i da bi prosla golom razlike (ako bi uopste i prosle :) )..

Koliko su skoro svi igraci pod Robijem napredovali, pa to je nevjerovatno! Lazovic, Tosic, Mikic, Bajkovic...pa i Borha u odnosu na zimus... ;)

Ne treba naravno sada poletiti u visine (jer Venspils ruku na srce i nije neka 'sila'), ali naravno da raduje ovako lijepa i leprsava igra! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2011, 00:37

Strašna partija sinoć. STRAŠNA! :D :D
Sedam golova u mreži letonaca, a mogla su biti još tri ili četiri. Ne žalim se, ovo je sjajan rezultat.Sve je maksimalno dobro ferceralo, bili smo dominantni u svakom segmentu igre, nadahnuti, efikasni, a što je i najvažnije po meni, bili smo požrtvovani do zadnjeg sudijskog zvižduka. Na početku je ona nezgodna devetka letonaca imala dobru šansu, Bajković je odlično zatvorio ugao, a sve nakon toga je za priču. Baš odavno nisam gledao ovako nadmoćnu Zvezdu u jednoj evroutakmici, čak možda još od meča sa Nistru Otacijem kad je Žiga tek stigao i kad je napravio svoj šuo. Tad je bilo čini mi se 5:0, ali ova partija od sinoć je jača sigurno.
Nije bilo slabog mjesta u ekipi, ne valja nikoga da izdvajam nakon ovakve briljantne igre i rezultata, ali ja bih ipak izdvojio naše bekove Mikića i Tošića (za kojeg jedan forumaš svojevremeno govorio da mu ne bi dao da glumi u karleušinim spotovima, a ne da igra fudbal :lol: ) koji su radili bukvalno šta su htjeli po desnoj odnosno lijevoj strani napada. Vezni red izvanredan, Andrija i Borja više nego odlični, u odbrani je bilo par grešaka, ali i pored toga Mijajlović i Vilotić, a pogotovo ovaj prvi (u pojedinim momentima sam imao utisak kao da na tom mjestu igra godinama), su odigrali profesorski. Bajković je imao par situacija koje je rješio na najbolji način. Sve pohvale Robiju za postavljenu taktiku i za ono uvođenje u igru šesnaestogodišnjeg tinejdžera Filipa Jankovića, koji je velika budućnost Zvezde zajedno sa Mijajlovićem. Navijači standardno na svom nivou, koreografija izvanredna, pokazali su još jednom ko je glavni na Balkanu. 8-)

Eh sutra, nadam se da ćemo izbjeći talijane, špance, totenhem i naš bratski Spartak, ostalo tu i tamo. Ima tu mnogo ekipa sa kojima bi se mogli nositi, recimo naši stari znanci i dužnici iz prehodnih sezona rozenborg i rendžersi, pa paok, austrija, steaua, metalist, hapoel... U svakom slučaju biće neuporedivo teže nego protiv ventspilsa, ali se nadam najboljem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 00:47

To je bre to,kakva partija,kakva atmosfera,jednostavno MARAKANA RODJACI !!!

Sjajna partija,jednostavno bilo je prelepo biti veceras deo ovoga spektakla,spektakla koji ce da se pamti.Pas igra besprekorna tokom cele utakmice,svaki igrac odigrao odlicno i rezultat nije mogao da izostane.Robi je odlicno pripremio ekipu za ovaj mec,dopustio im slobodu u igri i trazio pas igru u svakome momentu,sto je rezultiralo laganim pogodcima a moglo ih je biti i vise da je bilo malo vise prisebnosti u zavrsnicama.

Ventspils nista nije odigrao,samo prvih 10-ak minuta kada su imali nekoliko opasnih napada,odbrana jos nije bila dosla sebi ali nas je Bajkovic spasao i odveo u mirnu luku,ostalo je sve bilo na nasem mlinu.

Bajkovic na golu bez preteranog posla,ipak imao je Ventspils opasne suteve u nekoliko navrata ali je Bajkovic uvek bio na visini zadatka.

Odbrana odlicno funkcionisala,bekovi su visoko izlazili,Mijailovic takodje nekoliko puta,postojali su uslovi za to,a kada su se branili bilo je to odlicno.
Mikic standardno,dosta puta isao napred,u defanzivi nije se toliko gubio.
Vilotic veoma dobar,vecinu lopti je pokupio,vidi se da je od vitalnog znacaja za ekipu.
Mijailovic odlican,svaku utakmicu sve bolji i bolji postace samo takav polivalentan igrac,ipak jos je neiskusan pa je bilo nekih ispada ali nista sto se ne moze popraviti
Tosic,sjajan na levom beku,rekao sam ja da on mora tamo igrati.

Vezni red je drzao kontrolu ove utakmice,i ovih koliko je bio posed lopte,verovatno 70% je njihova zasluga.
Kovacevic drzao zadnji deo,ponovo veoma dobro,imao nekoliko "decackih gresaka" ali je u sustini bio dobar.
Kadu sjajan,ne mogu da verujem da je on u ovakvom ritmu odigrao nesta vise od 60 minuta,sjajno zaista dosta se izvlacio na krila,uveseljavao potezima,zaista odlicna utakmica,ovakav nam Kadu treba za nesta vise.
Chava takodje veoma dobar radi ono sto mu je posao,kreira napade,predstavlja vezu izmedju prednjeg i zadnjeg dela,covek rutiner,bez prevelikog komplikovanja sve radi.
Lazovic je odlicno odigrao prvi deo,ali je u drugom zastao,doduse vecina napada je isla po levoj strani pa se on i nije video toliko,kasnije kada je usao u sredinu nakon izlaska Kadua opet je dobio slobodu i opet je poceo igrati,bice on pravi u toku sezone.
Borja fenomenalan,rekao sam ja da Borja tamo moze igrati samo ako je Tosic na levom beku,i to je bilo tacno,sjajno su se nadopunjavali imali i veliku pomoc u Kaduu i to je rezultiralo prelepim akcijama tuda,te dva efektna gola desnom nogom.

Kaludjerovic u napadu standradno,dve prave prilike i dva gola,covek rutiner ima osecaj za gol,ali nazalost to je sve.

Kako mi je samo drago bilo kada sam video da se skida Jankovic,au jbt nakon pocetka utakmice i onakvog uvoda Delija ponovo sam se najezio kada je taj malac dobio priliku,nema svako tu privilegiju da sa 16 godina debituje u nasem dresu,retki su ti momci,a kada se to desi onda znas da taj neko i vredi.

Bila je ovo sjajna uvertira za ono sto nam sledi pokusaj ulaska u grupu EL,i lov na titulu prvaka,a uz ovakvu ekipu sve je moguce,nista se ne cini nedostizno,na momcima i Robiju je da odigraju najbolje,a na nama da im pruzimo podrsku dokle god je to moguce.No za to nam treba i sutra srece,a nadam se da ce je biti,nemam neke preterane zelje jos uvek bice sta bude,mozda kasnije malo bacim pogled na potencijalne rivale.

ZVEZDA MI JE SVE !!!!!!!!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 01:04

Sad malo gledam protivnike ima tu lepih imena za dobiti.Moja zelja su jedni od:Austria,Standard,Rapid,Birmingham,Dinamo,AEK,pa mogao bi proci i Celtic.

Ostalo bih voleo da izbegnemo.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 avg 2011, 01:34

Ima li kakvih slika sa utakmice :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 01:37

KB-TM87 je napisao/la:Ima li kakvih slika sa utakmice :D
Bice,bice. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 01:46

slika

http://www.delije-caffe.net/galerija/in ... _ventspils

NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI !!!!!!!!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 05 avg 2011, 01:46

Zašto ne Dinamo Bukurešt? Ako ste kvalitetniji od Varaždina, a ja vjerujem da jeste, trebali bi ih izbaciti bez većih problema.
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 01:49

jacky09 je napisao/la:Zašto ne Dinamo Bukurešt? Ako ste kvalitetniji od Varaždina, a ja vjerujem da jeste, trebali bi ih izbaciti bez većih problema.
Pa stavio sam ih i njih i Rapid,oni su i najbolje resenje,em prolazni,em blizu. ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 avg 2011, 01:53

Svaka čast na brojnosti i koreu ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 avg 2011, 02:12

Sve je vec receno,nemam sta da kazem.... ;)

P.S. Koja neverica na severu kad Letonci upalise baklje :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 avg 2011, 04:23

Koji su ovo kraljevi :mrgreen: Svaka im cast za baklje :mrgreen:

slika

Na celom svetu samo Crvena Zvezda...

slika

slika

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 avg 2011, 07:15

Putovao sam 10 sati iz Banjaluke, k'o da sam iz Brazila isao, ali se itekako isplatilo. Bilo je prelijepo biti dio Severa sinoc.

I nek nabaci neko (Devil :D) link za snimak cijelog meca kad se postavi na yt ili negdje.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 avg 2011, 10:46

Dobili smo potencijalne protivnike, a to su: Salke 04, Braga, Standard, AEK, Ren i Austrija Bec...

Samo da izbjegnemo prva 2, a sa ostalim sam zadovoljan! ;)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 05 avg 2011, 11:06

marconato je napisao/la:Dobili smo potencijalne protivnike, a to su: Salke 04, Braga, Standard, AEK, Ren i Austrija Bec...

Samo da izbjegnemo prva 2, a sa ostalim sam zadovoljan! ;)

Teški protivnici,možda najlakši bi vam bili AEK ili Austrija B.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 11:54

Znaci 3/6 koje sam ja hteo,e sad nam boze daj srece,pa da izvucemo nekoga od njih.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 avg 2011, 12:00

Došao sam sinoć oko 2h kući, utisci se ne mogu opisati već moraju doživjeti. Evo moja 2 kratka klipa.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Svaka čast i Banjalučanima, imaju duplo više puta da pregaze od nas iz Bijeljine + su nas čekali na granici kako bi išli zajedno sa pratnjom.

Grmljаvinа 90 minutа, dole prаvа Zvezdа kаo nekаd pre. Nešto što se ne zаborаvljа.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.