To je bre to,kakva partija,kakva atmosfera,jednostavno MARAKANA RODJACI !!!
Sjajna partija,jednostavno bilo je prelepo biti veceras deo ovoga spektakla,spektakla koji ce da se pamti.Pas igra besprekorna tokom cele utakmice,svaki igrac odigrao odlicno i rezultat nije mogao da izostane.Robi je odlicno pripremio ekipu za ovaj mec,dopustio im slobodu u igri i trazio pas igru u svakome momentu,sto je rezultiralo laganim pogodcima a moglo ih je biti i vise da je bilo malo vise prisebnosti u zavrsnicama.
Ventspils nista nije odigrao,samo prvih 10-ak minuta kada su imali nekoliko opasnih napada,odbrana jos nije bila dosla sebi ali nas je Bajkovic spasao i odveo u mirnu luku,ostalo je sve bilo na nasem mlinu.
Bajkovic na golu bez preteranog posla,ipak imao je Ventspils opasne suteve u nekoliko navrata ali je Bajkovic uvek bio na visini zadatka.
Odbrana odlicno funkcionisala,bekovi su visoko izlazili,Mijailovic takodje nekoliko puta,postojali su uslovi za to,a kada su se branili bilo je to odlicno.
Mikic standardno,dosta puta isao napred,u defanzivi nije se toliko gubio.
Vilotic veoma dobar,vecinu lopti je pokupio,vidi se da je od vitalnog znacaja za ekipu.
Mijailovic odlican,svaku utakmicu sve bolji i bolji postace samo takav polivalentan igrac,ipak jos je neiskusan pa je bilo nekih ispada ali nista sto se ne moze popraviti
Tosic,sjajan na levom beku,rekao sam ja da on mora tamo igrati.
Vezni red je drzao kontrolu ove utakmice,i ovih koliko je bio posed lopte,verovatno 70% je njihova zasluga.
Kovacevic drzao zadnji deo,ponovo veoma dobro,imao nekoliko "decackih gresaka" ali je u sustini bio dobar.
Kadu sjajan,ne mogu da verujem da je on u ovakvom ritmu odigrao nesta vise od 60 minuta,sjajno zaista dosta se izvlacio na krila,uveseljavao potezima,zaista odlicna utakmica,ovakav nam Kadu treba za nesta vise.
Chava takodje veoma dobar radi ono sto mu je posao,kreira napade,predstavlja vezu izmedju prednjeg i zadnjeg dela,covek rutiner,bez prevelikog komplikovanja sve radi.
Lazovic je odlicno odigrao prvi deo,ali je u drugom zastao,doduse vecina napada je isla po levoj strani pa se on i nije video toliko,kasnije kada je usao u sredinu nakon izlaska Kadua opet je dobio slobodu i opet je poceo igrati,bice on pravi u toku sezone.
Borja fenomenalan,rekao sam ja da Borja tamo moze igrati samo ako je Tosic na levom beku,i to je bilo tacno,sjajno su se nadopunjavali imali i veliku pomoc u Kaduu i to je rezultiralo prelepim akcijama tuda,te dva efektna gola desnom nogom.
Kaludjerovic u napadu standradno,dve prave prilike i dva gola,covek rutiner ima osecaj za gol,ali nazalost to je sve.
Kako mi je samo drago bilo kada sam video da se skida Jankovic,au jbt nakon pocetka utakmice i onakvog uvoda Delija ponovo sam se najezio kada je taj malac dobio priliku,nema svako tu privilegiju da sa 16 godina debituje u nasem dresu,retki su ti momci,a kada se to desi onda znas da taj neko i vredi.
Bila je ovo sjajna uvertira za ono sto nam sledi pokusaj ulaska u grupu EL,i lov na titulu prvaka,a uz ovakvu ekipu sve je moguce,nista se ne cini nedostizno,na momcima i Robiju je da odigraju najbolje,a na nama da im pruzimo podrsku dokle god je to moguce.No za to nam treba i sutra srece,a nadam se da ce je biti,nemam neke preterane zelje jos uvek bice sta bude,mozda kasnije malo bacim pogled na potencijalne rivale.
ZVEZDA MI JE SVE !!!!!!!!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))