FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 04 avg 2011, 22:24

Ma nema šta da se vi nadate nekim uspjesima dok ne bude ulaganja. Ne može se od have praviti ekipa, trebaju se milioni ulagati, napraviti sistem koji će funkcionisati
A ne, vi samo čekate da pljujete po igračima, klubu

Nego, glupo mi je što uopšte borbe nije bilo, teški su uslovi, ali nek idu pobogu na svaku loptu, nek uklizavaju. Toga je falilo i to mi je jedino zasmetalo

Svi u Široki!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 04 avg 2011, 22:24

I DA GUBIS DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA CULA MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO
A ovi sto pljuju po Amaru nek se stide :oops:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 avg 2011, 22:27

Mandrak je napisao/la:Trebamo tebe na klupu Želje instalirati... forumski strucnjaci koji se naglo stvore (obicno nakon poraza u evropi) sa bizarnim prijedlozima i sugestijama su uvijek dobrodošli u Želji, ha ja... takvi bi mogli u BiH i za više :!:
Ma ne treba ni mene staviti, samo da Amara nije bilo, sve bi drugacije izgledalo. Ovaj je forum namenjen diskusiji... moras oci i mozak da naucis da nekada nece biti sve po tvom ceifu.
Inace, i sa Sherifom kada ste igrali pisao sam ta je taktika ravna NULI.

@nick,

Po kome cu ja pljuvati to je moj izricit izbor... Ako su ti moji postovi iritantni, eskiviraj ih!
Smiri strasti!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 22:31

cole-ch je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Trebamo tebe na klupu Želje instalirati... forumski strucnjaci koji se naglo stvore (obicno nakon poraza u evropi) sa bizarnim prijedlozima i sugestijama su uvijek dobrodošli u Želji, ha ja... takvi bi mogli u BiH i za više :!:
Ma ne treba ni mene staviti, samo da Amara nije bilo, sve bi drugacije izgledalo. Ovaj je forum namenjen diskusiji... moras oci i mozak da naucis da nekada nece biti sve po tvom ceifu.

@nick,

Po kome cu ja pljuvati to je moj izricit izbor... Ako su ti moji postovi iritantni, eskiviraj ih!
Smiri strasti!

za razliku od tebe ja zivim u Bosni i Hercegovini i sasvim mi je jasna nasa realnost dok ti veze nemas o cemu pricas pregledas nesto na yutubu i pametujes ovdje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 22:31

Buu je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A i onaj Mešić nešto na tribinama smije se i pokazuje 5 komada...
Ozbiljno ? Nisam to vidio
Kad smo gubili 4:0 i prikazuju njega na tribnima i priča on s nekim i ovako pokazuju 5 prstiju i govori onom sagovorniku na engleskom five five i smije se...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 avg 2011, 22:32

cole-ch je napisao/la:

@nick,

Smiri strasti!
A ha svakako, bi sigurno ;) ....možeš ti pljuvati po njemu još godina dana ako treba, ali neces promjeniti cinjenicu da je covjek najtrofejniji trener naše države...svake godine je nešto uzima (ili titulu ili Kup, a ponekad i duplu krunu)...e jedno da Simu Krunića vratimo, ali onda necemo ni vidjeti Evrope ocima, niti ces ti imati povoda da daješ takve blistave opservacije o trenerima Želje ;)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 avg 2011, 22:33

jubitubi je napisao/la:Onaj Vaduz sto je izbacio Vojvodinu,pobjedio Hapoel 2:1.Da li je moguce? :shock:
Lako moguce... Danas za pobediti treba kondicije, malo znanja, malo taktike, puno hrabrosti i nista vise.
Usput, ljudi igraju drugu svajcarsku ligu.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 avg 2011, 22:33

Bianconeri1988 je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A i onaj Mešić nešto na tribinama smije se i pokazuje 5 komada...
Ozbiljno ? Nisam to vidio
Kad smo gubili 4:0 i prikazuju njega na tribnima i priča on s nekim i ovako pokazuju 5 prstiju i govori onom sagovorniku na engleskom five five i smije se...
Moram pregeldat snimak
NO PYRO NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 avg 2011, 22:36

naravno da bi izgledalo drukčije, ne bi se ni plasirali, a kamoli izbacili sheriff, što je za nas po svim parametrima super uspjeh.

šta je trebalo, da pet nula nakantamo ekipu koja zadnje dvije godine igra grupu da bi se nekom forumskom mudroseru svidjela amarova taktika, nije dovoljno ni što smo prošli?

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 04 avg 2011, 22:37

AMAR, AMAR, OSIM, OSIM

Nema veze, idemo dalje...Idemo u Široki
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 avg 2011, 22:38

nick je napisao/la: za razliku od tebe ja zivim u Bosni i Hercegovini i sasvim mi je jasna nasa realnost dok ti veze nemas o cemu pricas pregledas nesto na yutubu i pametujes ovdje...
Zabole me tuki gde ti zivis, kapiras!!! Mozes biti i na mesecu a nista o vasioni ne znati!
"Pametovati" imam pravo na ovom forumu i na svakoj temi, isto kao i ti... sta nemam pravo je da vredjam!

Kao sto ti vec i napisah, ako ne znas diskutovati, zaobidji me, a, ako znas, napisi repliku i reci mi gde ja to "pametujem"!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 04 avg 2011, 22:39

Tjesi me samo cinjenica da u evropi ipak mi nismo najgori ima jos dosta losiji i gori...recimo sheriff,od ove utakmice sam i ocekivao slican ishod tako da se uopste nisam nervirao..sve su nam misli trenutno okrenute ka premier ligi...

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 04 avg 2011, 22:39

Treba moliti ove iz Maccabija da nam daju na posudbu ove iz B tima :?
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 avg 2011, 22:41

Jbg, Izrael nam nikako ne ide :? Baš me zanima kad je ovako pljuvanje poslije uspješne godine u Evropi, kakva li će paljba biti u slučaju poraza u ŠB-u, ispadamo kao da smo Barcelona :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 22:41

cole-ch je napisao/la:
nick je napisao/la: za razliku od tebe ja zivim u Bosni i Hercegovini i sasvim mi je jasna nasa realnost dok ti veze nemas o cemu pricas pregledas nesto na yutubu i pametujes ovdje...
Zabole me tuki gde ti zivis, kapiras!!! Mozes biti i na mesecu a nista o vasioni ne znati!
"Pametovati" imam pravo na ovom forumu i na svakoj temi, isto kao i ti... sta nemam pravo je da vredjam!

Kao sto ti vec i napisah, ako ne znas diskutovati, zaobidji me, a, ako znas, napisi repliku i reci mi gde ja to "pametujem"!
kao sto rekoh lako je sjedit negdje pratit na yuutubu stanje i pravit se pametan...eto toliko
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 avg 2011, 22:48

Ljudi su nas spustili na zemlju, lijepa sela sa premijerligaskim terenima. I da, vidim neko se usudi pljuvati po Osimu, zalosno :(
Don't hate what you don't understand.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 04 avg 2011, 22:48

Ne razmisljam i bas me briga sta ce navijaci drugih klubova pisati(normalno je da zezaju i mi bi zezali njih) mnogo mi je bitnije sta mi mislimo o tome.Zam da nismo mogli proci ovako jaku ekipu ali ovaku neozbiljnost nismo smjeli dozvoliti,bez obzira koliko je Makabi jak ova sestica se nije smjela desiti jer ipak ona srozava ugled kluba koji se stvarao 90 godina.Nikoga necu kritikovati od igraca ili trenera ali cu reci par stvari koje mi kao navijacu voljenog Zelje smetaju,prvo nije mi se svidjela Amarova izjava poslije prve tekme da u Izrael idemo na izlet i ta izjava je neozbiljna za jednog trenera da ne kazem balava,posteno govoreci igraci su se veceras tako i ponasali ko da su igrali na male na vrelu Bosne za 1 maj.Bez obzira sto smo vec poslije prve utakmice izgubili sanse za prolaz u svaku utakmicu treba uci sto posto motivisan a narocito u Evropskim.Nije mi jasno sta smo se to trebali cuvati za Siroki jeli to utakmica koja odlucuje prvenstvo pa da sebi dozvojamo ovakve blamaze meni ne treba ni prvenstvo ni kup ni mjesto koje vodi u Evropu meni treba Zeljo ciji ce igraci igrati srcem i ponosno pa makar svaku sezonu bili deseti na tabeli a ne igraci koji igraju ovako rekreativno i brukaju nas po Evropi svake godine,nije sramota izgubiti i 10:0 a boriti se nego je sramota izgubiti i 1:0 a vuci se ko P..Z.A po terenu.ZELJO JE SVETINJA KOJA TRAJE VEC DEVEDESET GODINA I TO TREBA POSTOVATI.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 22:49

Crvena Zvezda se pobrinula da mi ne budemo najlošiji večeras! :D

Ja sam se evo sad malo ohladio...

Kad malo bolje skontam ne možemo bolje i to je to, ipak je ovo iskorak u odnosu na prethodnu godinu, aBd sljedeće će biti još bolje...

Uprkos ovom porazu i dalje mislim da ćemo prekucati ligu...

SVI U ŠIROKI!!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 avg 2011, 22:51

Razbojnik je napisao/la:
Klubovi iz Hrvatske imaju puno veci budzet. Dinamo 15.000.000€, Hajduk 8.000.000€, Split 3.000.000€, Varazdin 1.100.000€ (barem na papiru - u stvarnosti, taj klub je pred bankrotom)
Nadjoh na internetu budzete nasih klubova, sad koliko su vrijednosti tacne, ne znam, ali recimo da je to priblizno.

Željezničar 1.600.000 €
Sarajevo 1.000.000 €
Borac 1.000.000 €

Nije realno ni ocekivati da se sa ovakvim budzetima ostvari neki uspjeh, ali ipak je sramotno da klubovi u prosjeku primaju 5 golova. A ne gledajuci budzet (mada sumnjam da Split ima 3.000.000€) Zeljo ima kvalitetniji sastav i od Splita i od Varazdina, ali nesto ne stima. Zeljo veceras nije mogao svezati dvije lopte, dok je prije sedam dana dominirao protiv istog kluba. Uglavnom, nije toliko visina budzeta "kriva" za ove potope.
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 04 avg 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 04 avg 2011, 22:51

Sramotno !!
Kao sto neko prije napisa,da je Barselona ovo je previse...Zalaganje ravno nuli...
Maccabi jeste kvalitetna ekipa,ali toliko da nam u dvije utakmice daju 8 golova a mi njima niti jedan,nema sanse !!!
I nije nikakvo pljuvanje,samo realno sagledavanje stvari...hajde nekako se preslo preko Hapoela prosle godine,ali ovo nije smjelo...
Mada,sta je tu je...treba se biti uz Želju i kad dobija i kad gubi...sto vise da nas ode u Široki pa ako Bog da da uspjesno startamo ovu sezonu...za ove nase lige(kakva god da je) smo Man.Utd.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.