FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci i ovde je krenulo 0:1 pardon 0:2, ma da to je to ko ce vise primiti od vijecitih veceras 

Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 04 avg 2011, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Giallorossi
- Kontakt:
0:2 cccc....kako smo krenuli mogli bi se obrukati kao komsije

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- KB-TM87
- Kontakt:
već ste se obrukali u prvom mečuGiallorossi je napisao/la:0:2 cccc....kako smo krenuli mogli bi se obrukati kao komsije![]()
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ovo nisu profesionalni fudbaleri,izgledaju ko' da rade od 7 do 3 pa kad stignu ponekad na trening,strasno 
Kao da im je fudbal hobi,a ne izvor primanja za zivot

Kao da im je fudbal hobi,a ne izvor primanja za zivot

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vi ste svoje primili odmah na pocetku,prema tome.......SrdjanBL je napisao/la:Znaci i ovde je krenulo 0:1, ma da to je to ko ce vise primiti od vijecitih veceras
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajde šuti i vi ste se obrukali prošle godine pa i ove ste i s tim kuči oba puta gubili , a nama se to dešava jednom i odmah dolazis da provociraš admineee oš banovat ovo aloo ? Moderatori ocete brisati postove ovih prokonjovatora ?KB-TM87 je napisao/la:već ste se obrukali u prvom mečuGiallorossi je napisao/la:0:2 cccc....kako smo krenuli mogli bi se obrukati kao komsije![]()
Daleko ste vi od Sarajeva kad dodzete do Play offa javite se

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
6 je vece od 5 kao sto je 7 vece od 6KB-TM87 je napisao/la:već ste se obrukali u prvom mečuGiallorossi je napisao/la:0:2 cccc....kako smo krenuli mogli bi se obrukati kao komsije![]()

Kontas

- Air Marshal
- Kontakt:
Ne nisu oni su primili 5KB-TM87 je napisao/la:već ste se obrukali u prvom mečuGiallorossi je napisao/la:0:2 cccc....kako smo krenuli mogli bi se obrukati kao komsije![]()

Sarajevo kod kuce minimalac jos 2.
Zadnja izmjena: Air Marshal, dana/u 04 avg 2011, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
izvini, sarajevo je prvo doslo do play offaCoDe je napisao/la:Hajde šuti i vi ste se obrukali prošle godine pa i ove ste i s tim kuči oba puta gubili , a nama se to dešava jednom i odmah dolazis da provociraš admineee oš banovat ovo aloo ? Moderatori ocete brisati postove ovih prokonjovatora ?KB-TM87 je napisao/la:već ste se obrukali u prvom mečuGiallorossi je napisao/la:0:2 cccc....kako smo krenuli mogli bi se obrukati kao komsije![]()
Daleko ste vi od Sarajeva kad dodzete do Play offa javite se

Kojem pocetku?????harishp je napisao/la:Vi ste svoje primili odmah na pocetku,prema tome.......SrdjanBL je napisao/la:Znaci i ovde je krenulo 0:1, ma da to je to ko ce vise primiti od vijecitih veceras

Jel mi moze neko objasniti,otkud navijaci Sparte na zapadu ,zar to nije zatvoreno ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
izvini, sarajevo je prvo doslo do play offa
[/quote]
Kad ste vi došli ako moze ovdje napismeni dokaz ?
el mi moze neko objasniti,otkud navijaci Sparte na zapadu ,zar to nije zatvoreno ?
danas 4 busa dosla .

el mi moze neko objasniti,otkud navijaci Sparte na zapadu ,zar to nije zatvoreno ?
danas 4 busa dosla .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- KB-TM87
- Kontakt:
CoDe je napisao/la:izvini, sarajevo je prvo doslo do play offa
[/quote]
ti si pravi boem

Ispadanje od Newcastla i igranje protiv Malage poslije, koji li bi to takmičenje moglo biti

ti si pravi boemKB-TM87 je napisao/la:CoDe je napisao/la:izvini, sarajevo je prvo doslo do play offa

Ispadanje od Newcastla i igranje protiv Malage poslije, koji li bi to takmičenje moglo biti

a sto volim kad u komsije livse krava.....

Samo Sarajevo
Kvalifikacija,yebem ga ja.SrdjanBL je napisao/la:Kojem pocetku?????harishp je napisao/la:Vi ste svoje primili odmah na pocetku,prema tome.......SrdjanBL je napisao/la:Znaci i ovde je krenulo 0:1, ma da to je to ko ce vise primiti od vijecitih veceras![]()
![]()
![]()

Nije garant pocetak finala Lige Sampiona.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 avg 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Giallorossi
- Kontakt:
Nashi ko na trening utakmici,nigdje pritiska,Dino je trebao puno vise uradit kod ona dva gola
.....PS:Kweuke je igracina,najbolji igrac Sparte po mom misljenju 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Kvalifikacija,yebem ga ja.harishp je napisao/la:Kojem pocetku?????SrdjanBL je napisao/la: Vi ste svoje primili odmah na pocetku,prema tome.......![]()
![]()
![]()

Nije garant pocetak finala Lige Sampiona.[/quote]
Pa normalno kad smo igrali proti prave ekipe, kakvu ste vi upoznali veceras a komsije prije sedam dana, a mi smo ih jos i pobjedili

-
- Kontakt:
srdjane idi upali auto i sviruckaj kroz banjalucke ulice ..slavi poraze zelje i sarajeva 

Jao spikera sve mu crnilo koda nama neke stvari nisu jasne.On koda hoce i ovo malo navijaca sto dolazi na stadione zeli da otjera. 

Nema potrebe nisam takav covjek, kao vi.... Nije vas bog motkom sa Borceve teme mogao otjerati poslije prve utakmice u Haifi 

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Djulboni, endeende, James1987, Kajkutenjoyer, napoleon72, Pitar6785, plisek, riki46, SamoDaKazeem, StevieG8, Vanja8, Venom, Vrhbosnian i 227 gostiju.