BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2011, 01:09

Devil je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Nadam se da se to neće desiti, ali vrlo je moguće jer jednostavno nije miljenik kod Mihajlovića. !

*ebo ga Ljajić ! :evil:
Opet ista prica...
I opet,i opet,samo bih voleo da vidim izraz lica kada se shvati da Ljajic uopste nije prepreka za napredak Seferovica,ali neki to izgleda nece nikako da shvate,najlakse je krivicu svaliti na drugog. :roll:
Ma neki misle da nesto znaci to sto je on dobro igrao na U17 prvenstvu. A to ne znaci apsolutno nista. Jednom sam ovdje postavio listu igraca koji su osvojili to prvenstvo sa Francuskom prije nekoliko godina. Nijedan nije zaigrao za A selekciju Francuske, a ne sta drugo.

Ljajic kao sto kaze Devil ne igra na istoj poziciji kao svicarac, a isto tako mu moze bit profesor nogometa. Iako je i on debelo provikan. Mislim, da je ekstra klasa, ne bi United raskinuo potpisan ugovor s njim. Radna dozvola se uvijek moze izganjat ako zatreba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 04 avg 2011, 09:00

Haris je itekakav talenat, Devile priznaj i sam da Ljajića mnogo više gura. On mu izvodi sve prekide, pa čak i penale. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 04 avg 2011, 12:34

BH Patriot je napisao/la:Haris je itekakav talenat, Devile priznaj i sam da Ljajića mnogo više gura. On mu izvodi sve prekide, pa čak i penale. :roll:
Ali oni ne igraju istu poziciju u timu,pa ne vidim kakve veze ima Adem sa Harisom? Ima još jedna stvar koju vjerujem mnogi nisu znali,Seferović je u prvoj polusezoni odigrao 15 mečeva za mladi tim i zabio samo jedan(1) pogodak,što je za napadača jako loš učinak.Nisam gledao statistiku za drugi dio sezone,bilo bi zanimljivo vidjeti da li je igrao bolje.

Bilo kako bilo,sad na posudbi će imati šansu da pokaže šta zna,iako ja i dalje mislim da su šanse da on zaigra za naš tim minimalne.
it's football day

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2011, 14:17

Sinoć Valencia Mestalla poražena sa 1:0 od Nastica u prijateljskom susretu.Drugih 45.minuta odigrao je i nas Eldin Hadzic,te imao veliku sansu za gol nazalost ni on,a ni Valencia nisu imali mnogo sinoc srece.
Uglavnom u razgovoru kojeg sam imao sa likom koji prati pripremne tekme Mestalle mogao sam shvatiti da su u Valenciji za sada zadovoljni nasim Eldinom.
A inace od Eldina mnogo ocekuju u Valenciji,evo i naslov sa superdeportea:"Eldin no evita la primera derrota"
Evo i jedne fotke Eldina sa sinocnje tekme :mrgreen:
slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 avg 2011, 15:50

Nekako na Adilovica lici :D..
Samo ti nas Adi izvjestavaj o ovom igracu ako ti nije mrsko

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 avg 2011, 15:56

BH Patriot je napisao/la:Haris je itekakav talenat, Devile priznaj i sam da Ljajića mnogo više gura. On mu izvodi sve prekide, pa čak i penale. :roll:
Ali covece kakve veze Ljajic ima sa Seferovicem molim te objasni mi.Eto samo te molim da mi to objasnis,po tebi ce jos malo Ljajic biti kriv sto Boruc ne brani. :roll:
Ljajic je krilni igrac,sa mogucnosti da igra poluspicu,on napadu nikada nije prismrdio bre,a Seferovic je sa druge strane klasicni napadac,sa tek mogucnosti da igra poluspicu.
Opet,da Mihajlovic toliko forsira Ljajica zar ne mislis da bi on trebao imati mnogo vecu minutazu od proslosezonskih 1400 minuta.
Ako vec zelis nesto da zameris Mihajlovicu,iako ne znam zasto bi,mozes samo da mu prigovaras sto Bouba ima preko 500 minuta prosle sezone na poziciji napadaca iako je Harisovo godiste.Ali opet iako znam da ce me sada neke "patriote" napasti,Bouba je duplo bolji igrac nego Seferovic.

Ali najlakse je okriviti druge za neci neuspeh. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2011, 16:00

delija je napisao/la:Nekako na Adilovica lici :D..
Samo ti nas Adi izvjestavaj o ovom igracu ako ti nije mrsko
Ma kakvi mrsko,to sa radosti radim.Neka sam vala i ja docekao da jedan nas Bosanac igra za Valenciu :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 avg 2011, 20:46

zlatko tripic upravo debitovao za molde.. solskjær ocigledno ima veliko povjerenje u njega
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 04 avg 2011, 21:09

anel hadzic strijelac drugog i odlucujuceg pogotka njegevog rieda u porazu od 2-4 protiv brönby-a. prvi susret ried je dobio sa 2-0 kod kuce, tako da se plasirao u sljedeci krug takmcienja

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2011, 21:13

STEVIE je napisao/la:zlatko tripic upravo debitovao za molde.. solskjær ocigledno ima veliko povjerenje u njega
Poznajes li ti ovog lika, jarane? Vidim u jednim novinama pise da je doso u Norvesku iz Hrvatske. A ja sam vidio da je vise puta za sebe reko da je bosanac, tako je i na facebooku. Mozda su pogrijesili (cesto mjesaju drzave Balkana, mene jednom lik pita jesam li iz Srbije i Hercegovine :lol: ) ili je dosao preko Hrvatske. Kako god trebalo bi ga pozvat za U19. Da se vidi na cemu je.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 avg 2011, 21:32

dino-92 je napisao/la:anel hadzic strijelac drugog i odlucujuceg pogotka njegevog rieda u porazu od 2-4 protiv brönby-a. prvi susret ried je dobio sa 2-0 kod kuce, tako da se plasirao u sljedeci krug takmcienja
Hadzic je ko' metak,samo sto su se usutili i on i Bukva oko ''prepisa''drzavljanstva.Bilo je price da su to predali na rjesavanje.Ali poslije toga nista,zatisje.dzabe pozvati ga ako ovaj prvi sjedi skrsteni ruku.Jer ta administracija,pogotovo kod nas uzme i po par mjeseci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 avg 2011, 21:35

Cartman je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:zlatko tripic upravo debitovao za molde.. solskjær ocigledno ima veliko povjerenje u njega
Poznajes li ti ovog lika, jarane? Vidim u jednim novinama pise da je doso u Norvesku iz Hrvatske. A ja sam vidio da je vise puta za sebe reko da je bosanac, tako je i na facebooku. Mozda su pogrijesili (cesto mjesaju drzave Balkana, mene jednom lik pita jesam li iz Srbije i Hercegovine :lol: ) ili je dosao preko Hrvatske. Kako god trebalo bi ga pozvat za U19. Da se vidi na cemu je.
brate ne poznajem ga licno, al' citao sam i ja to na faceu. inace vidim da ga npr. aftenposten opisuju kao Bosanac 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2011, 22:38

STEVIE je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
brate ne poznajem ga licno, al' citao sam i ja to na faceu. inace vidim da ga npr. aftenposten opisuju kao Bosanac 8-)
Siguran sam da ce prvom prilikom dobit poziv za U19 Norveske. Ne znam kad je se zadnji put pricalo ovoliko o nekom mladom igracu. Vjerovatno ce se odazvat ako ne dobije poziv od BiH, ali tek tu borba pocinje.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 avg 2011, 10:30

Nakon što je oduševio na probi u Juventusu, Muamer Tanković je zadivio i na probi u njemačkom Hamburgu za koji je u jednoj utakmici postigao čak pet pogodaka.
Tanković je prije dva mjeseca boravio na probnom radu u Juventusu, gdje je u dvije utakmice postigao dva gola, te tri puta asistirao. Stara dama mu je ponudila saradnju, ali 16-godišnji veznjak Norrkopinga ne želi da žuri.

Hamburg pored Manchester Uniteda, Chelseaja, Intera, Milana i Juventusa, već duže vrijeme pokazuje interesovanje za Bosanca koji igra za mlađe selekcije švedske reprezentacije. Bundesligaš je pozvao Tankovića na probu, na kojoj je oduševio.

Tanković je u utakmici za juniorski tim protiv Berlina postigao čak pet golova. Hamburg je slavio sa 5:3. Mladi veznjak trenutno se nalazi sa reprezentacijom Švedske i čeka da ga kontaktiraju iz redova Bundesligaša.

"Bilo je veoma dobro na probi u Hamburgu. Prošlo je sve perfektno. Ali sada ostaje da vidimo šta će se desiti. Čekam da vidim šta će oni reći. Da li bih volio da zaigram za Hamburg? Što da ne?!", rekao je Tanković u razgovoru za SportSPort.ba.

Ima li kakve sanse da ovaj zaigra za nas :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 avg 2011, 11:47

Pa svi oni imaju sansu da igraju za nas.Belaj je sto nema ko da se uvjeri u njihov kvalitet, sto bi rekao Toni Karacic

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 avg 2011, 11:51

Ma sta ce nam. :D

O njemu su pisali vec pocetkom godine, Chelsea, Juve i Manchester United su bili zainteresovani. Ovdje: http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ic-1412631" onclick="window.open(this.href);return false;

Da je sad bio na probi kod Juventusa i to veoma uspjesno, potvrdjuje taj interes. U dvije utakmice 2 gola i 3 asistencije za mladi Juventus i 5 golova u jednoj utakmici za mladi HSV stvarno zvuci veoma, veoma dobro. Naravno da se sada ne moze znati kako ce se kao igrac razviti, ali bilo bi vise nego ludo ovakvog igraca ne zvati. Onda jos onog momka iz Chelsea pozvati, Kasumovica iz Hannovera itd. Ali to su sve samo zelje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 avg 2011, 04:12

Kad vidim koje smo igrace izgubili zadnji godina onda nema puno od njih koji bi mogli igrati za nasu repku.

Evo ko mi nedostaje u repki:

Haris Vuckic- Bice igracina vidi ce te
Adem Ljajic- Odlican bi bio na nasoj formaciji kao desnog krilo
Armin Bacinovic- The long waited Defensive Midfielder----------Bajramovic>rahimic>Bacinovic

Evo ko nam nebi trebao u ekipi:

Samir Handanovic- Vec imamo Begovica i on bi vise grijao klupu nego iko drugi.
Denni Avdic- Ne mislim da ima veci potencjial od Zeca i Ibisevica tako da bi on nama tek bio 4 napadac. Naravno pitanje kako se Seferovic,Hodzic,,,..razviju.
Zlatan Ibrahimovic-Igra samo za sebe! Niti bi ga ikad kupio kao trener niti ga doveo da igra za nasu repku.Ali momak zna igrati nogometa to mu moras dati.

Sad nezmam jesam li ikoga od Bosnjaka zaboravio, a od pravoslavaca i katolika nisam uveo u ovoj "context"
Sto hocu da pokazem da svako prica da smo izgubili dosta igraca ali niko se ne pita imali mjesta za njih u repki.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 avg 2011, 09:27

TKC je napisao/la:Sad nezmam jesam li ikoga od Bosnjaka zaboravio, a od pravoslavaca i katolika nisam uveo u ovoj "context" Sto hocu da pokazem da svako prica da smo izgubili dosta igraca ali niko se ne pita imali mjesta za njih u repki.
Pravo da ti kazem da na svijetu nema vece bagre od Bosnjaka. Sportisti koji su Srbi i Hrvati iz Bosne su posteni oni odmah kazu dali hoce ili nece igrati za BH repke u bilo kojem sportu, a Bosnjaci samo zavlace, prvo gledaju mogul se gdje bolje uhljebiti a onda kad im sve propadne prihvate pozive iz BIH. PS. I sam sam BOsnjak tako da ovo nije vrijedjanje na nacionalnoj osnovi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2011, 13:16

Megamon je napisao/la:Nakon što je oduševio na probi u Juventusu, Muamer Tanković je zadivio i na probi u njemačkom Hamburgu za koji je u jednoj utakmici postigao čak pet pogodaka.
Tanković je prije dva mjeseca boravio na probnom radu u Juventusu, gdje je u dvije utakmice postigao dva gola, te tri puta asistirao. Stara dama mu je ponudila saradnju, ali 16-godišnji veznjak Norrkopinga ne želi da žuri.

Hamburg pored Manchester Uniteda, Chelseaja, Intera, Milana i Juventusa, već duže vrijeme pokazuje interesovanje za Bosanca koji igra za mlađe selekcije švedske reprezentacije. Bundesligaš je pozvao Tankovića na probu, na kojoj je oduševio.

Tanković je u utakmici za juniorski tim protiv Berlina postigao čak pet golova. Hamburg je slavio sa 5:3. Mladi veznjak trenutno se nalazi sa reprezentacijom Švedske i čeka da ga kontaktiraju iz redova Bundesligaša.

"Bilo je veoma dobro na probi u Hamburgu. Prošlo je sve perfektno. Ali sada ostaje da vidimo šta će se desiti. Čekam da vidim šta će oni reći. Da li bih volio da zaigram za Hamburg? Što da ne?!", rekao je Tanković u razgovoru za SportSPort.ba.

Ima li kakve sanse da ovaj zaigra za nas :?
Prvi rezultat sto se pojavi na goggleu u vezi njega i BiH je:
I know I live in sweden, and yes Muamer Tankovic is going to play for Bosnia (if he becomes that good) 100 % sure of it, his brother/cousin Armin Tankovic isent that bad either he plays for the first division club IFK Norrköping and is considered a great talent.

I used to play football with Armin when I was 11 and we played in a team called Bosna Norrköping and Armin was the captain and our best player later on he was picked up by IFK Norrköping the biggest club in town, Armin is a
true bosanac and Im sure Muamer also is one
Valjda ne laze. :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 avg 2011, 13:45

Alen Halilovic sin bivseg bh.reprezentativca Seada,nije zelio potpisati dugogodišnji ugovor sa Dinamom jer prelazi u Atl.Madrid ;)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 31 gost.