Kao što rekoh i ovom gore, ja sam samo pokazao da imam svoje mišljenje i to sam potkrijepio argumentima, a ti navalio kako sam rekao dosta o sebi. Možda si ti rekao dosta o sebi kad nisi u stanju da poštuješ tuđe mišljenje.Sir Matt je napisao/la:A e . Došao je zadnji sat prelaznog roka , bez odrađenih priprema sa ekipom , pao što se u narodu kaže s neba . U toj sezoni , svojoj prvoj , Berbatov postiže finih dvadeset golova a tome dodaje deset assista . A drugoj svojoj sezoni za Manchester igra konvencionalniju drugu špicu s tim' da ima nešto lošiju statistiku , tri gola te četiri asistencije manje u odnosu na sezonu prije dok je prethodne već dobio kopačku za najboljeg napadača najjače lige svijeta . ( 21/6)Hawking je napisao/la: Od tri sezone koliko je kod nas odigrao je 5-6 dobrih utakmica prošle sezone, skupio tih 20 golova i to je to. Slijedeće sezone će biti veći flop nego pretptošle i to je i SAF-u jasno, te želi iskoristiti situaciju da je najbolji stirjelac PL i utrapiti ga za dobru lovu, jer ako ga sad ne utrapi može ga dogodine prodat Famosu za cvaju. Prodaja Berbatova je nešto najbolje što nam se može desiti, jer u timu već imamo dosta dobrih napadača, a i zbog ovoga što sam gore spominjao...
Pored svega toga , znači suhe statistike Berbatov je pokazao da ima bogovsku tehniku , moć zadržavanja lopte u bilo kojoj situaciji , fantastičan dodir , osjećaj za kombinatoriku , odličnu viziju , nelošu skok igru , genijalnost u pojedinim trenucima , fudbalsku inteligenciju .... Njegov karakter takođe zaslužuje pohvale . Od samog potpisa priča o Unitedu u superlativu , hvali klub , saigrače , šefa . Oke , radili su to skoro svi , ali kod Berbatova poslije par mjeseci u finišu sezone te pogotovo finala gdje ga se dobacilo ko kuju nisam čuo niti jednu ružnu riječ , opet je tu , želi igrati za Manchester .
Nedostaci ? Eksplozivnost , malo bolji finišing . Kad bi to uspio podić na nešto viši level Berbatova bi se smatralo top5 napadača u Europi a ne jedninstvenim pure genius igračem .
At last , prodati ga iz kog razloga ? Najtrofejnijem klubu Britanije , najboljem pozicioniranom klubu u Europi prema Uefi te najvrijednim kolektivu na svijetu nužno treba čađavih 20M ... Još nisi svjestan šta si otkucao sinoć . Ako je Berbatov kojeg sam sad ukratko opisao kako reče , polovnjak ? Ne znam prika , dosta si o sebi rekao .
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Biti ćorav u ovom trenutku nije tako loše"
A da ne govorim o rečenici: "Mnoge greške , transfere , svašta nešto sam progutao kada je SAF u pitanju . Ali ako Berbatova kojim slučajem proda tamo nekom klubu n.ajebat ću mu se matere samo tako"
Osim što vrijeđaš i ne poštuješ tuđe mišljenje, drznuo si se pretpostaviti jednog igrača (koji usput budi rečeno nije pokazao ništa zbog čega je doveden u United) Sir Alexu Fergusonu. Ali ja neću reći da to nešto govori o tebi, nije moj stil...