FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la dzenan01 » 04 avg 2011, 16:31

harry_90 je napisao/la:Da li su Zahirovic i ostali otisli danas na sastanaka sa Osimom ??

Do veceras ako se nesto ne promjeni,za Slobodu u mecu sa Sarajevom nastupace kadeti i juniori .
Zar ne morate uplatiti nekih 70 000 KM savezu, da bi uopšte mogli igrati?

Sloboda bi pored organizacionih pitanja do nedjelje trebala riješiti i dug prema NS BiH od oko 70-ak hiljada KM. Ko će obezbijediti taj novac za sada nije poznato, ali je nesumnjivo vruć krompir završio u rukama predsjednika Davuda Zahirovića
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 04 avg 2011, 18:28

Zar ne moze grad ili kanton uletiti ntu lovu ako nista drugo da ipak krenete u novu sezonu??

Tuzno bi bilo da ne dodjete na Kosevo u nedjelju. Jer onda idu i kazne i svasta nesto...ko zna na sta sve to moze izroditi jos.

Iskreno zelio bih da skupite tu lovu i da dodejte na Kosevo,pa neka pobjedi bolji.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 avg 2011, 19:08

-A- je napisao/la:Zar ne moze grad ili kanton uletiti ntu lovu ako nista drugo da ipak krenete u novu sezonu??

Tuzno bi bilo da ne dodjete na Kosevo u nedjelju. Jer onda idu i kazne i svasta nesto...ko zna na sta sve to moze izroditi jos.

Iskreno zelio bih da skupite tu lovu i da dodejte na Kosevo,pa neka pobjedi bolji.
Imamovic da uleti sa lovom u klub,nema sanse,jedino da neko ko njemu odgovara preuzme Slobodu,tada bi se i opcina ukljucila,ali tesko da ce doci neko ko njemu odgovara,bilo je i prije kadrova iz SDP u Slobodi,pa nista,navodno nisu godili nacelnik,tako da je klub ostao praznih dzepova.

Mislim da ce doci na Kosevo,ali sa mozda 2-3 igraca iz prosle sezone,ostalo ce biti ubaceni kadeti i juniori,znaci uzimate nas 100%,jedino ako se ne desi neko cudo danas pa igraci potpisu ugovore sa klubom,ali za to treba para.Ali kako god vi ovo uzimate.

Zahirovic,Sabovici i kompanija na jednoj strani,dok su na drugoj Bahrudin Bajramovic (ovaj nas je ukop'o) sa svojim podobnim ljudima. Da vidimo ko ce biti uspjesniji .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 avg 2011, 19:52

Opština trenutno daje neku siću klubu i održava stadion, te ga sama gradi i već je podosta opterećena, ali opština bi dala klubu pare da imaju svoju ljude (bilo i sa žaretom davale se pare al gdje su azvrsile :x ) međutim dok je ova garnitura nada, njente, nothing , ništa osim te siće za komunalije a imaš i kanton koji ne daje para Slobodi, isti su ljudi na vlasti, i ako hoćemo pare treba premijera TK pritisnut ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 avg 2011, 19:58

Frutek je napisao/la:Opština trenutno daje neku siću klubu i održava stadion, te ga sama gradi i već je podosta opterećena, ali opština bi dala klubu pare da imaju svoju ljude (bilo i sa žaretom davale se pare al gdje su azvrsile :x ) međutim dok je ova garnitura nada, njente, nothing , ništa osim te siće za komunalije a imaš i kanton koji ne daje para Slobodi, isti su ljudi na vlasti, i ako hoćemo pare treba premijera TK pritisnut ;)
Cekajte dok gospodin nacelnik napuni svoje dzepove,a sicu ce dati Slobodi.Odnos opcine prema vasem klubu je katastrofalan.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2011, 20:30

a i meni ste vala dotuzili :D, cim neko posta ko nervozne mlade skacete, pomalo ba pustite ljude bas bezze izgleda hahaa

a ovo sto se desava je bruka i sramota, i do sad 100x prezvakano, najgore sto ljude u gradu boli q za Slobodom, i sto ce opet pobijedit SDP....pocinjem zestoko da vjerujem da je bolje da se i ne skupe pare i da se ne igra ni ta utakmica ni ova sezona, da se povuce rez, nek nas izbace u prvu ligu federacije bolje i to nego ova bruka. Onda bi sigurno bilo bolje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 avg 2011, 22:33

Halilovic,Zoletic i Malkic produzili ugovore sa Slobodom na jos godinu dana !

U narednih nekolika dana istu stvar ucinit ce Mujkic,Zrnanovic i Jahic !

Stanisa Nikolic dobio dio ugovorne rate,valjda produzi ugovor ?!

Ceka se papirologija za Bekica i Slomica.

Zahirovic,Sabovic i Sefik Azabagic isli na sastanak u opcinu sa nacelniko,ali to nije donijelo nista dobro,ponovo opstina zabola noz u ledja Slobodi !

Kako se moze procitat na jednom portalu Jasmin Imamovic,Dzevad Secerbegovic,Zarko Vujovic,Mirsad Muharemagic i Ramiz Ramadanovic,te predsjednik skupstine kluba Bajramovic mlatili praznu slamu i bavili se pjesnickim susretima nego problematikom u Slobodi.

Jedino konstruktivni prijedlog od opcinskih vlasti je rekonstrukcija skupstine,te prijedlog sest njihovih clanova u upravnom odboru Davuda Zahirovica.

17 avgusta nova skupstina kluba !

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 04 avg 2011, 23:32

ma nemaju navijaca odavno,a svako ko ide n a gostovanja zna kako se gostujuci navijaci docekuju kao stoka dole,i od strane navijaca,policije,uprave tog vec je sad izvjesno seoskog tima,od kog je samo ime ostalo i bolje je da ispadnu vec je vrijeme
Fina Gradska sarajevska raja

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2011, 00:04

zubizareta je napisao/la:ma nemaju navijaca odavno,a svako ko ide n a gostovanja zna kako se gostujuci navijaci docekuju kao stoka dole,i od strane navijaca,policije,uprave tog vec je sad izvjesno seoskog tima,od kog je samo ime ostalo i bolje je da ispadnu vec je vrijeme
E to neces docekat i ako bi to volio, al u inat tebi i takvim kao ti ,bicemo u istoj ligi !
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 avg 2011, 00:10

Tuzlaci samo hrabro.Izaći ćete vi još jači iz ovoga.Samo sada budite svi uz klub kada je najteže i ne dajte da od slavnog kluba ostane samo ime.Ovi provokatori/paćenici ne znaju šta će od svoga života i sebe pa dođu ovdje da se istresu,na njih ne obraćajte pažnju, jer nisu vrijedni toga.

Od srca vam želim sve najbolje u novoj sezoni,da se konačno vratite tamo gdje pripadate i da što prije izađete iz ove krize.Podrška iz Banovića.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2011, 00:13

zubizareta je napisao/la:ma nemaju navijaca odavno,a svako ko ide n a gostovanja zna kako se gostujuci navijaci docekuju kao stoka dole,i od strane navijaca,policije,uprave tog vec je sad izvjesno seoskog tima,od kog je samo ime ostalo i bolje je da ispadnu vec je vrijeme
S kim ti pricas ?? :mrgreen:

U inat takvim kao ti opstacemo,i nadam se jednog dana izaci jaci iz svega ovoga ;)

@neutralan__

Hvala,nadam se povratku Buducnosti u premijer ligu BiH.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 avg 2011, 00:46

sta ima,fina gradska raja :lol: :lol: ...drago dijete....puno ti jos pure moras jest....pura je zdrava..brze ces narasti i postati veliki ..mani se corava posla i palamudanja....nego reci svom tati da kakve demonstracije organizuje u tom tvom gradu jer klub koji nosi ime grada sramoti i grad i drzavu cim kakav granicni prelaz prodzu...divovi :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 05 avg 2011, 00:54

BordoUnited je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: A vi po kukanju :lol:
Ja nezz sta je ovim navijacima Zvijezde ?? Non stop vise na temi Slobode,otkako je zavrsila liga i krenuo prelazni rok,stalno su na temi NK Zvijezde stavljali tekstove u vezi igraca iz Slobode,a nikog ne dovedose . Mozda bi i volili da se Sloboda ugasi,na vasu zalost to se nikad nece desit.
Realno umjesto da ih vrijedjate trebate se ugledat na njih u mnogo stvari kao sto je docekivanje gostujucih ekipa a ne kamenice u glavu kao sto kod vas obicno biva,ne mute sa sudijama,ostalo necu da spominjem jer znam da ce te se uvrijedit a to mi nije u cilju ;)
A vi kao ne pravite probleme? :lol: :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 05 avg 2011, 01:57

dolazitel u nedelju sa prvim timom ili juniorima :?:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

DamirFKR
Kontakt:

Post Postao/la DamirFKR » 05 avg 2011, 07:07

slani grad je napisao/la:
sta ima,fina gradska raja :lol: :lol: ...drago dijete....puno ti jos pure moras jest....pura je zdrava..brze ces narasti i postati veliki ..mani se corava posla i palamudanja....nego reci svom tati da kakve demonstracije organizuje u tom tvom gradu jer klub koji nosi ime grada sramoti i grad i drzavu cim kakav granicni prelaz prodzu...divovi :roll:
Pusti puru i te djecije zezancije,ljudi igraju europu zadnjih 10godina i opd dugom od 5miliona pa opet 2 zavrse i dovedu stranog trenera,promjene komplet upravu plus im stalno neki igraci na probi,a sta mi radimo??

U Sarajevu ima hiljadu klubova pa svi opstaju,a u Tuzli samo 1 pa ne moze da opstane,bolje je da odemo u 2 ligu pa da se vidi kako sta a ne ovako blamirat po internetu,dosta mi je kad vidim nekog komplksasa sto dodje na temu pa zavadja.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 05 avg 2011, 08:42

slani grad je napisao/la:
kao prvo stariji sam dosta vjerovatno od tebe pa se sjecam vremena kad je merak bilo otici na Tusanj mada ste i tad kamenovali,kad ste imali ekipu od Osmanhodzica,Krupinca i ostalih igraca,bili tim koji je uvijek imao najvise talenata,a sad vam je najveci domet ovo rasulo i sve sto radite je kao ti da pisete ovdje kao da ste sila neka,bolje za vas je da ispadnete da vam odu paraziti iz kluba,a kad vec nas spominjes mi nikad nismo gledali da nam klub tone vec na sve nacine pokusavali i borili se za svoj tim pa ako treba i silom,i gdje god se pojave HZ evo i trener Orebra i Sparte ibretili se atmosferom,plus kazes brukamo se prosli smo jedno kolo i sad ispali od ekipe koju Liverpool izbaci u 90 minuti,ispadamo od tima koji Zvezdu natrpa,a to Sarajevo koje spominjes je igralo 3 pretkolo LP i playof eurolige tako da nemoj da se brukas svojim izjavama ! P.S od price nema nista i HZ stalno prolaze kroz iste stvari bore se sa upravom itd. al ne sjedimo i kukamo samo kako propadamo pokusavamo nesto i pored ove krize koja nas je zapala
Fina Gradska sarajevska raja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 avg 2011, 10:38

a to nas nikad nisu kamenovali tamo?...pa u finalu kupa 1998 smo kamenovani u vogosci, da bi se kolona zaustavila u zemizovcu, zato sto su momci iz prbih autobusa izasli... cuj pa svugdje tog kamenovanja ima... naravno sad sam presao 30 i kusur godina pa i ne opravdavam to, ali dok smo svi bili mladji uzivali smo u ovakvim stvarima jeli tako ti druze sto si nesto stari od ovih drugih?...pustite to ba pa kamenuju i nas svugdje polupase nam buseve, pa i nemamo vise ni pevoza muku mucimo s prevozom radi toga i onda smo mi primitivci i td...dajte ba ljudi pustite se suplje price.... vi poredite gostovanje kad odete u Gradacac i u Tuzlu, pa tu nema nikakvog rivaliteta navijackog i nevidim razloga da bi trebalo doci tu do nekih varnica kao sto se to desava na utkamicama u Tuzli,Zenici,Sarajevu i td....pa ebote udarate ljude clanove ekipe Sparte i to je ko normalno?....znam reces to su pojedinci, kao sto i ja naranvo mislim, ali vi sto god se desi u Tuzli, odmah citav grad napadate.... pa 1997 u onim neredima u Tuzli ko je bio kriv?...jesu li Fukare dosle na onu tamo D triinu gdje ste bili tad smjesteni kad je Smijecanin dao gol iz indirektnog udarca?....pa slavili ste gol i bacali one stolice na publiku koja je bila do vas, dok smo mi bili na tadasnjem istoku-stajanju.... mislim bez enecu da se vracam na iste price, ali mi se gadi citati pojedine komentare

bas se pitam sto li nas bus kosta oko 900 do 1000 km, kada organizovano se ide busevima, a ne kombijima... pa naravno janso je jer uvjek se vracamo razbijenog busa kuci i ti nam kazes to je samo u Tuzli :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 avg 2011, 12:11

hehe salt jos nisi haman primjetio da ovdje 90% posjetitelja nase teme(i ostalih) koji tu dolaze da provociraju pricom o navijacima prate maksimalno do u nazad dvije godine.

vjerujem da u vrijeme finala kupa kad su zvali ljude sa zapada i istoka da ih na sjeveru ne bude manje od nas, doticni nije ni u osnovnu krenuo :D

cinjenica je da smo sad na dnu kako i klub, tako DONEKLE i grupa ,i da se ne radi ni blizu koliko bi trebalo da se ovo stanje prevlada jer jbg jednostavno nema vise tog kulta Slobode, ugusen je kod 99% ljudi, ali to ne mijenja cinjenicu o tome ko i sta su bile Fukare od rata pa na ovamo(o prije necemo pricati jer ni ja bas to ne znam). Ali jbg upravu su ljudi najveci problem je sto su Fukare BILE... :?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 avg 2011, 12:14

Navodno bi danas Denis Mujkic mogao potpisat novi ugovor sa Slobodom.

Sastanak sa celnicima komiteta za normalizaciju zakazan je za danas,i jos uvijek se ne zna dal ce se putovat za Sarajevo.

Igracima je isplacen manji dio dugovanja,a Zahirovic je obecao igracima da ce im sve isplatit do kraja mjeseca,samo da se krene u sezonu.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 05 avg 2011, 12:42

harry_90 je napisao/la:Navodno bi danas Denis Mujkic mogao potpisat novi ugovor sa Slobodom.

Sastanak sa celnicima komiteta za normalizaciju zakazan je za danas,i jos uvijek se ne zna dal ce se putovat za Sarajevo.

Igracima je isplacen manji dio dugovanja,a Zahirovic je obecao igracima da ce im sve isplatit do kraja mjeseca,samo da se krene u sezonu.
valjda cete doci!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.