FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dzenan01 » 04 avg 2011, 16:37

Samo me zanima otkud ljudi sa portala znaju da su ih napali navijači Sarajeva ?? Jesu li možda nosili obilježja kluba ili su pjevali naše pjesme ? :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 avg 2011, 16:38

Kisa :mrgreen: :roll:

@dzenane

i ja se isto pitam :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2011, 16:39

dzenan01 je napisao/la:Samo me zanima otkud ljudi sa portala znaju da su ih napali navijači Sarajeva ?? Jesu li možda nosili obilježja kluba ili su pjevali naše pjesme ? :roll:
Mozda su sami sebe napali pa sad na vas navalili, bagra je to! :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 avg 2011, 16:39

Pa s obzirom na četnikovanje na njihovoj tribini, šta su očekivali? Da će ih raja gotivit ko Šveđane?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 16:43

Haj sta se vi javljate vi ste na igrace isli nozevima pa tada niste srali.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 04 avg 2011, 16:45

VanBasten je napisao/la:Pa s obzirom na četnikovanje na njihovoj tribini, šta su očekivali? Da će ih raja gotivit ko Šveđane?
Predstavnike kluba i novinare ? :roll:
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 16:50

Jeli ovo tema FK Skretnicar ili sam ja fulio nestom vidim sve njihovi nikovi pa sam se u jednom trenutku dobro zamislio gdje sam dosao 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 04 avg 2011, 16:51

SamoZeljo je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Djeca cvijeća opet u akciji
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nap ... nari/61925" onclick="window.open(this.href);return false;
Sramotno ,ne dopustate ljudima da uzivaju u utakmici i prolazu svoga klub
Ne dao Bog da se nama nesto javite ,pozdrav
Bar niko nije izboden ili upucan
Ovo su djela pojedinaca koji nisu u bliskoj vezi sa jezgrom grupe,takvih je uvjek bilo i bice ali opet cu reci sreca pa niko nije upucan iz pistolja ili kalasa ili nedo bog poginuo kao 4.10.2009 ...
Da, ovo nije opasno kad poredis sa pucanjem ali najveci problem i jeste to sto moras porediti sa najgorim stvarima jer u svakom drugom slucaju je ovo BRUKA. Sramotno je to sto ovo pravdas ili umanjujes ovu bruku poredjenem sa pucanjem.
Navijacki sukobi se i nekako mogu opravdati, pa cak i na internacionalnom nivou ali, napsati predstavnike kluba i novinare je ogromna bruka koja se ne treba i ne smije pravdati, pogotovo ne porediti sa pucanjem!

Ja ne opravdavam ovo sto su ucinili pojedinci/navijaci/gradani ,jer jos se ne zna da li su to bili navijaci Sarajeva ili gradjani koji su se zatekli na Marin Dvoru kad su ti predstavnici kluba( Sparte) velicali pjesmom Srbiju.A ovo predstavnik kluba koda mora biti svetac, zar ne moze biti neka osoba problematicna iako je predstavnik kluba,kao recimo kod vas (Nisko Karkelja i sl.)Jos jednom ne opravdavam napad,ali ne treba unaprijed donositi sud ko je to uradio i na kraju ko je zapoceo sukob, utvrdice radnici Mup-a. :?:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 16:53

Koliko vidim jedini moderator koji je navijac FKS je Zagor tako da i nije cudno sto su se ovdje oni nakotili, jer koga od ostalih zanima sta se radi na ovoj temi.

Sad ce oni nase postove obrisati a ostaviti ostale zivi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 04 avg 2011, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 avg 2011, 16:53

I mene, zivo interesuje, kako su identificirali navijace FKS i okarakterisali ih kao aktere toga incidenta. Mogli bi malo odmjereniji biti u ovakvim neprovjerenim naslovima i natpisima, jer to steti i portalu...ccc...

I evo sta biva...sad ce se o tome narednih sati pisati... :mrgreen:

Hajmo lagano na tekmu :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 avg 2011, 16:54

E ljudi nek vam je sa srecom i tekma vam je za 3 sata a vi o skroz nekoj drugoj temi pricate...
Sretno da pobijedite lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

alibi

Post Postao/la alibi » 04 avg 2011, 17:00

Braco hajmo prema hasetu bodriti svoju jedinu iskrenu ljubav.Pusti te ove strumfove da pisu po nasoj temi.A koje koga namarinjao.......i zasto pustite tamo onima.......SJEVER PAMTITE PULJICU VEDRANE.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 avg 2011, 17:01

Joint_Union je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Pa s obzirom na četnikovanje na njihovoj tribini, šta su očekivali? Da će ih raja gotivit ko Šveđane?
Predstavnike kluba i novinare ? :roll:
jbg, onda nisu trebali oponašati navijače...
ne podržavam, ali nije mi iznenađenje. Znalo se da se neće njihova pjesma i obilježja tolerisati u gradu...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 avg 2011, 17:10

Dirk je napisao/la:I onda admin dodje ovdje i prica kako navijaci FKS nisu u podredjenom polozaju na ovom forumu... Licno znam da je jedan prijavljen adminu i vec 5 dana za redom rusi ovu temu svojim postovima a nije sankcionisan.Odes na temu skretnicara napises 1 post odmah prijete banom odmah ti salju pp da ne pises po toj temi i slicno a ovdje svi sve smiju svi rade sta zele i sto je najgore na kraju brisu postove navijaca FKS a ostaju postovi onih koji provociraju konstantno.
da sam tebe banovao svaki put kad si prijavljen, davno bi bio bivši.

nikad nismo sprječavali da svi pišu na svim temama. čak, konstruktivne diskusije navijača različitih klubova su nešto što itekako ohrabrujemo. svaki klub već svakako ima svoj forum na kojem pišu samo navijači tog kluba. mi im nismo konkurencija, već nešto potpuno drugo i sigurno nećemo zatvoriti teme samo za navijače određenog kluba.

napomenuću da će svako podržavanje ili opravdavanje nasilja biti adekvatno nagrađeno.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 17:13

Ovdje je samo jedan lik problem i on sve pokrece vec 10 dana konstanstno pocinje rasprave o posjeti, ali se ne opominje ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 avg 2011, 17:14

evo sad te opominjem, da ne bude da nisam ranije.

a pripazićemo i na babilona. rasprave OK, provokacije i trolovanje rezervišu kartu u jednom pravcu.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2011, 17:24

u ovom slučaju @Dirk imaš podršku,jer si upravu,al' nema veze,idemo dalje...
F.K.SARAJEVO

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 avg 2011, 17:58

admin je napisao/la:evo sad te opominjem, da ne bude da nisam ranije.

a pripazićemo i na babilona. rasprave OK, provokacije i trolovanje rezervišu kartu u jednom pravcu.
Admine moderatori u drugim pod forumima tipa FK SLOBODA banuju naše navijače za svaki post koji im nije po volji , nemaju baš svi iste aršine a njihov nick deset je imao na desetine provokativnih postova kod komšija a babilon kod nas recimo. :(
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2011, 18:01

Zagor je napisao/la:Povodom revanš utakmice FK Sarajevo - AC Sparta Praha u srijedu, 03.08. na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase održane su odvojene press konferencije FK Sarajevo i AC Sparta Praha.

Ispred FK Sarajevo prisutnim medijima obratili su se šef stručnog štaba Jirži Plišek i standardni prvotimac bordo tima Vučina Šćepanović.

- "Realno je Sparta kvalitetnija ekipa od FK Sarajevo. Naš je zadatak sada da pokažemo kojim putem želimo ići. Cijela ekipa i ja ćemo dati sve od sebe da popravimo dojam iz prve utakmice, ponajviše zbog naših navijača koji su nam i nakon teškog poraza u Pragu dali podršku", - izjavio je Plišek, te dodao: "Na našu sreću, u prvih 11 se vraća Dupovac, što će nam dati dodatnu sigurnost u zadnjoj liniji. Mnogo je stvari uticalo na loš rezultat, a svi posebno žalimo zbog 2 gola koje smo primili u zadnjim minutama utakmice u Pragu".

- "Proteklih dana dosta smo radili na fizičkom i psihičkom oporavku ekipe. Spremni smo i jako motivisani da pred domaćom publikom na Koševu popravimo utisak", rekao je Vučina Šćepanović, koji ima manju ozljedu ramena, ali će biti spreman za duel sa Spartom.

Za AC Sparta Praha na press konferenciji bili su prisutni igrač Andrej Kerić i Jozef Chovanec, šef stručnog štaba.

- "Mislim da smo u prvom meču bili bolji. Ipak, rezultat od 5:0 na kraju se čini malo previsok, Sarajevo je kvalitetna ekipa i ima dosta potencijala. Drago mi je što sam nakon četiri godine ponovo u Sarajevu. Ovdje se lijepo osjećam. Respektujemo Sarajevo, ali ćemo opet ići na pobjedu. Tako ćemo se i ponašati na terenu", rekao je Kerić.

Jozef Chovanec je bio pomalo iznenađen lošim izdanjem FK Sarajevo u Pragu.

- "Plišeka izuzetno cijenim i poštujem kao trenera, tako da sam bio iznenađen visokom pobjedom. Poštujemo bordo tim, ali ćemo dati sve od sebe da ponovo pobijedimo. Izvešću igrače koji su trenutno najspremniji. Gledao sam i utakmicu protiv Orebra na Koševu i primijetio sam da Sarajevo ima jako dobre navijače", zaključio je Chovanec.

- - -

Ovim putem FK Sarajevo apeluje na naše najvatrenije navijače da se suzdrže od unosa pirotehničkih sredstava na utakmice UEFA Europa League, jer svaka upaljenja baklja na tribini znači nove kazne iz krovne evropske fudbalske asocijacije.

Utakmica počinje u 21 sat, a kapije Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase bit će otvorene od 19:00. Ulaznice po cijenama od 6 KM (Sjever) i 12 KM (Istok, Jug) mogu se kupiti putem online portala KupiKartu.ba, u prostorijama FK Sarajevo u ul. Maršala Tita 38/b, te na standardnim prodajnim mjestima širom grada - u ul. Ferhadija, ispred Gradske tržnice, u Titovoj ispred McDonald´sa, na platou Skenderija, te u prodajnim boxovima ispred stadiona.

fcs.ba
F.K.SARAJEVO

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 04 avg 2011, 18:09

DRHAUSE je napisao/la:
Navijači SPARTE nisu četnici oni su slavenski nacionalsti , zalažu se za izlazak Češke iz Europske Unije i ujedinjenje sa drugim državama u kojima žive slaveni među kojima smo i mi .Nadam se da znaš ko su slaveni učio sa valjda historiju. :?:
Vodi ih kuci ako ti valjaju :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chony533, Varijantas8, zagorski i 35 gostiju.