FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoUnited
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoUnited » 04 avg 2011, 14:36

Ted Mosby je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Opasno je biti Čeh u Sarajevu: Pretučen član Sparte koji je došao na utakmicu Evropa lige :roll:
Koje seljačine
Prvo pometi svoju avliju no liferu ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 avg 2011, 14:41

Alen Škoro je napisao/la:Samo se najiskrenije nadam da Lede nece potpisati nikakav ugovor sa nasim klubom,bez obzira koliko nam falio taj desni bek.Dosta vise politike - kad ne znam gdje cu,eto mene u rajvoSa. ili kad nemam gdje drugo,odo u Sarajevo.
:evil: :evil: :evil:
To je nasa realnost...nemojte se oko toga previse uzbudjivati.Mi mozemo uzeti samo ponudjeno, a nikako diktirati trziste ili nesto tako...

Ja bih volio da dodje, sto??? jer nam treba jedan takav igrac...moze nas pojacati i pomoci u borbi za vrh, na toj poziciji smo deficitarni. Kad uzmemo titulu, sve ce doci na svoje :lol:

Nema tu moralisanja, samo se rezultati traze i jedino je to mjerilo...ili da citiram Makijavelija: "Cilj opravdava sredstvo", a sta bi mi dali za titulu, realno??? :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 avg 2011, 14:43

Mujanović mesar Ledetov menađer je već vršio pritisak da se njegovom pulenu ponudi ugovor , inače se radi o vrlo nezgodnom liku. :mrgreen:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 avg 2011, 14:54

samosarajvo je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Vrlo malo se pise o ovoj tekmi danas...slabo interesovanje, po svoj prilici.

Jbg...kao sto rekoh, okolnosti nam ne idu na ruku...rezultat iz prve tekme i Ramazan, tako da ce posjeta biti relativno mala 5-6 000, ali se nadam jednoj dobroj partiji nasih igraca. Psiholoski je vazno vratiti ekipu, nakon teskog poraza tamo, ne toliko zbog ove tekme, nego zbog nastavka sezone...Nama je vec u nedjelju mnogo vazniji mec sa Slobodom...

Vjerujem se da se nesto slicno, kao u Pragu, nece i ne moze ponoviti. Ja sam i remijem prezadovoljan, samo da ne izgubimo, ali se nadam da je Plisek ipak uspio nesto primijeniti u ovih 7 dana, pa bi jedna minimalna pobjeda, bila, zaista velika.

SARAJEVO SAMPION
sve preko 5000 je ODLICNO ! ! !
3 faktora nam ne idu u ruku
1) rezultat iz praga
2) iftar
3)cijene ulaznica

a i bog zna kakvo ce vrijeme biti veceras...;)
Zelju u uzvratu protiv Hapoela je gledalo 3000 ljudi...

Željezničar 0:1 Hapoel Tel Aviv

SARAJEVO – Stadion Asim Ferhatović Hase.
Gledalaca: 6.000. Sudija: Carlos Gomes (Španija). Žuti kartoni:Zeba, Rovčanin, Savić (Željezničar), Zahavi, Shish (Hapoel)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 avg 2011, 14:57

lazu novine....nije bilo 3000...nije ni 6000 bilo je oko 3.300 i to je plafon

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 04 avg 2011, 14:58

ado-hz je napisao/la:lazu novine....nije bilo 3000...nije ni 6000 bilo je oko 3.300 i to je plafon

Svi lažu samo vi znate koliko je bilo! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 avg 2011, 14:58

ado-hz je napisao/la:lazu novine....nije bilo 3000...nije ni 6000 bilo je oko 3.300 i to je plafon
jasta novine lazu, ti ne.
Za zivot cijeli!

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 04 avg 2011, 15:11

Kakvi cobani pretukose jadnog Ceha :roll: daleko od civilizacije :!:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 04 avg 2011, 15:14

Ted Mosby je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Opasno je biti Čeh u Sarajevu: Pretučen član Sparte koji je došao na utakmicu Evropa lige :roll:
Koje seljačine
Jel ti za Dinamo navijaš ? Pa nemoj da nam vi govorite da smo seljačine sto se tiče nekog nereda ili ispada pa vi ste najgori divljaci na Balkanu i u Europi općenito vi ste divlji narod Zagrebački BBB !?

Ko zna ko ga je pretukao puno pijani narkomana u Sarajevu neki stranac sjede 10 minuta u parku i odmah mu je daj mobitel , daj ovo i takve stvari .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 avg 2011, 15:14

JAa kad pocnu strumfovi i njihove cifre, bio je tv prijenos tako da svih smo se uvjerilli tih 6 hiljada :lol:
Za vecerrasnju utakmicu nema nikakvih drugih razloga slabe posjete od ova 2 samo:rezultat u prvoj utakmici 90% i ramazan 10% (iako termin nije los) i to je to a,ako bude 5 milja bice dobro a iskreno za Ledeata zbog pojedinh istupa ne djasvi mi se lik nikako al opet kad skontas jednu stvar da smo deficitarni na toj desnoj strani i da mi relano nemamo neku zamjenu il bolje rijesenje treba razmislit za njega a ne odma na prvu :?
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 avg 2011, 15:16

Haj ba vise i posjeta u qrac. Biće kolko bude i kraj. Ako naše snage u vidu Hz ispune sjever to je već 5 ,5 milja i ne treba naglabati o istoku jer niko pojma nema koliko bi moglo biti.U najgorem slučaju na istoku neće biti vise od 2 milje. Biće i Čeha najugu sa uredno placenim kartama,njih 150 do 200.
Treba na minimalna pobjeda ili X za zalet u našem prvenstvu. Imamo dobar raspored i to se mora iskoristiti.

nijemi poliglota
Kontakt:

Post Postao/la nijemi poliglota » 04 avg 2011, 15:17

mah moje misljenje da Ledeta treba odmah odbacit ili ga novcano kaznit ako je to moguce...
al pokazao se kao prava dusevna bijeda od covijeka...mizerija ljigava... :oops:
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 15:18

CoDe je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:
Koje seljačine
Jel ti za Dinamo navijaš ? Pa nemoj da nam vi govorite da smo seljačine sto se tiče nekog nereda ili ispada pa vi ste najgori divljaci na Balkanu i u Europi općenito vi ste divlji narod Zagrebački BBB !?

Ko zna ko ga je pretukao puno pijani narkomana u Sarajevu neki stranac sjede 10 minuta u parku i odmah mu je daj mobitel , daj ovo i takve stvari .

odakle ti znas boga ti? SFF pun grad stranaca niko na nasem ne prica ni jednog incidenta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 15:19

Prvo neko od vas je spomenuo da je nas samo bilo 3 K protiv Hapoela što je notorna laž!

Drugo, otkud to sad sjever prima 5,5 K!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nijemi poliglota
Kontakt:

Post Postao/la nijemi poliglota » 04 avg 2011, 15:20

Bianconeri1988 je napisao/la:Prvo neko od vas je spomenuo da je nas samo bilo 3 K protiv Hapoela što je notorna laž!

haj ba devastirani reci nam zbogom...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 avg 2011, 15:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Prvo neko od vas je spomenuo da je nas samo bilo 3 K protiv Hapoela što je notorna laž!

Bilo vas je 5-6 milja , sjever prima 5,3-5 k ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2011, 15:25

nijemi poliglota je napisao/la:mah moje misljenje da Ledeta treba odmah odbacit ili ga novcano kaznit ako je to moguce...
novcano kaznit :lol: igraca sa kojim nemas ugovor :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 avg 2011, 15:27

Comor stice iskustvo i to je počeo povremenim ulascima prošle sezone. Sad u nogama ima iskustvo igranja 4 euro tekme sto mu je važnije nego 10 domaćih tekmi. Standardan je kod Pliseka ali ne iz razloga svojih igara nego sto Čeh nema rijesenje za tu poziciju. Da ima Comor bi bio na klupi ali kako god bilo..Lede je moralna NULA ...jer ako je hefti pred orebro napustio klub a zna levat da NEMAMO na toj poziciji NIKOGA kvaltetnog.... o čemu mi pričamo. Klasična izdaja i sad fol mu menadjer heben lik pa taj strah od njega treba da prevagne i da njegov pulen potpiše za nas klub.
Znaci ...cao lede..pojacaj vukove sa otoke klocko. Ipak na kraju, Plisekova je zadnja...samo , kako će sad mesarski pulen pristati na uslove kad su identicni onim od prije mjesec dana.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 avg 2011, 15:28

pile87 je napisao/la:
nijemi poliglota je napisao/la:mah moje misljenje da Ledeta treba odmah odbacit ili ga novcano kaznit ako je to moguce...
sta se ti odmah cerekas, nije se covjek dobro izrazio...moze se potpisati ugovor i reci ne ti 3 plate ;)

nijemi poliglota
Kontakt:

Post Postao/la nijemi poliglota » 04 avg 2011, 15:29

pile87 je napisao/la:
haj ba bukvalni sa njim nikad nismo ni imali ugovor...a ako ne novcana onda moze kazna zatvora samo ne znam moze li jer nije pod ugovorom???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hazarder, Kyle88, rimljanin90, soe i 39 gostiju.