Prvo pometi svoju avliju no liferuTed Mosby je napisao/la:Koje seljačinesenci-071 je napisao/la:Opasno je biti Čeh u Sarajevu: Pretučen član Sparte koji je došao na utakmicu Evropa lige

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prvo pometi svoju avliju no liferuTed Mosby je napisao/la:Koje seljačinesenci-071 je napisao/la:Opasno je biti Čeh u Sarajevu: Pretučen član Sparte koji je došao na utakmicu Evropa lige
To je nasa realnost...nemojte se oko toga previse uzbudjivati.Mi mozemo uzeti samo ponudjeno, a nikako diktirati trziste ili nesto tako...Alen Škoro je napisao/la:Samo se najiskrenije nadam da Lede nece potpisati nikakav ugovor sa nasim klubom,bez obzira koliko nam falio taj desni bek.Dosta vise politike - kad ne znam gdje cu,eto mene u rajvoSa. ili kad nemam gdje drugo,odo u Sarajevo.
![]()
![]()
samosarajvo je napisao/la:sve preko 5000 je ODLICNO ! ! !sarajlija89 je napisao/la:Vrlo malo se pise o ovoj tekmi danas...slabo interesovanje, po svoj prilici.
Jbg...kao sto rekoh, okolnosti nam ne idu na ruku...rezultat iz prve tekme i Ramazan, tako da ce posjeta biti relativno mala 5-6 000, ali se nadam jednoj dobroj partiji nasih igraca. Psiholoski je vazno vratiti ekipu, nakon teskog poraza tamo, ne toliko zbog ove tekme, nego zbog nastavka sezone...Nama je vec u nedjelju mnogo vazniji mec sa Slobodom...
Vjerujem se da se nesto slicno, kao u Pragu, nece i ne moze ponoviti. Ja sam i remijem prezadovoljan, samo da ne izgubimo, ali se nadam da je Plisek ipak uspio nesto primijeniti u ovih 7 dana, pa bi jedna minimalna pobjeda, bila, zaista velika.
SARAJEVO SAMPION
3 faktora nam ne idu u ruku
1) rezultat iz praga
2) iftar
3)cijene ulaznica
a i bog zna kakvo ce vrijeme biti veceras...
Zelju u uzvratu protiv Hapoela je gledalo 3000 ljudi...
ado-hz je napisao/la:lazu novine....nije bilo 3000...nije ni 6000 bilo je oko 3.300 i to je plafon
jasta novine lazu, ti ne.ado-hz je napisao/la:lazu novine....nije bilo 3000...nije ni 6000 bilo je oko 3.300 i to je plafon
Jel ti za Dinamo navijaš ? Pa nemoj da nam vi govorite da smo seljačine sto se tiče nekog nereda ili ispada pa vi ste najgori divljaci na Balkanu i u Europi općenito vi ste divlji narod Zagrebački BBB !?Ted Mosby je napisao/la:Koje seljačinesenci-071 je napisao/la:Opasno je biti Čeh u Sarajevu: Pretučen član Sparte koji je došao na utakmicu Evropa lige
CoDe je napisao/la:Jel ti za Dinamo navijaš ? Pa nemoj da nam vi govorite da smo seljačine sto se tiče nekog nereda ili ispada pa vi ste najgori divljaci na Balkanu i u Europi općenito vi ste divlji narod Zagrebački BBB !?Ted Mosby je napisao/la:Koje seljačinesenci-071 je napisao/la:Opasno je biti Čeh u Sarajevu: Pretučen član Sparte koji je došao na utakmicu Evropa lige
Ko zna ko ga je pretukao puno pijani narkomana u Sarajevu neki stranac sjede 10 minuta u parku i odmah mu je daj mobitel , daj ovo i takve stvari .
Bianconeri1988 je napisao/la:Prvo neko od vas je spomenuo da je nas samo bilo 3 K protiv Hapoela što je notorna laž!
Drugo, otkud to sad sjever prima 5,5 K!?
Bilo vas je 5-6 milja , sjever prima 5,3-5 kBianconeri1988 je napisao/la:Prvo neko od vas je spomenuo da je nas samo bilo 3 K protiv Hapoela što je notorna laž!
Drugo, otkud to sad sjever prima 5,5 K!?
novcano kaznitnijemi poliglota je napisao/la:mah moje misljenje da Ledeta treba odmah odbacit ili ga novcano kaznit ako je to moguce...
al pokazao se kao prava dusevna bijeda od covijeka...mizerija ljigava...
sta se ti odmah cerekas, nije se covjek dobro izrazio...moze se potpisati ugovor i reci ne ti 3 platepile87 je napisao/la:novcano kaznitnijemi poliglota je napisao/la:mah moje misljenje da Ledeta treba odmah odbacit ili ga novcano kaznit ako je to moguce...
al pokazao se kao prava dusevna bijeda od covijeka...mizerija ljigava...igraca sa kojim nemas ugovor
haj ba bukvalni sa njim nikad nismo ni imali ugovor...a ako ne novcana onda moze kazna zatvora samo ne znam moze li jer nije pod ugovorom???pile87 je napisao/la:novcano kaznitnijemi poliglota je napisao/la:mah moje misljenje da Ledeta treba odmah odbacit ili ga novcano kaznit ako je to moguce...
al pokazao se kao prava dusevna bijeda od covijeka...mizerija ljigava...igraca sa kojim nemas ugovor
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Tatamata1946 i 41 gost.