NK Zvijezda Gradačac
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
odličan vam je travnjak
samo ne znam kakva je drenaža

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
nova ganc, i travnjak i drenaža mijenjani prije 3 godineKB-TM87 je napisao/la:odličan vam je travnjaksamo ne znam kakva je drenaža
-
- Kontakt:
Lijepo je sve ovo pročitati u posljednje vrijeme. Imidž kluba će se znatno poboljšati. Radi se dosta lijepo. Rezultati u narednoj sezoni, iako se naravno više očekuje, bar meni, neće biti toliko bitni. Neka se klub gradi, a iz godine u godinu radit će se i na građenju ekipe koja će donositi ako Bog da i titule.
Dobar potez su i godišnje ulaznice, samo da klub poradi na marketingu.
Dobar potez su i godišnje ulaznice, samo da klub poradi na marketingu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mozel jos neko dresove ovdje da mi stavi da vidim kakvi su ?
Jesul Liđia il adidas? Inače Zvijezdu gotivim dosta

- husein veličanstveni
- Kontakt:

Trebalo bi da su ovo dresovi za narednu sezonu, a ima još jedna garnitura žutih dresova, valjda za gostujuće utakmice.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Otkad vam Zeus dobavlja jel to sponzorski zgovor ili ste kupili dresove ?husein veličanstveni je napisao/la:
Trebalo bi da su ovo dresovi za narednu sezonu, a ima još jedna garnitura žutih dresova, valjda za gostujuće utakmice.
Također, čestitke i od mene za stadion, bilo bi dobro da je više ovakvih klubova kao što je Zvijezda
STA BI SA MALIM FEJZIĆEM JEL OSTAJE U ZVIJEZDI
imal danas kakvih radova na stadionu....imal kakvih slika.... 

sponzor svih selekcijanime_tm87 je napisao/la:Otkad vam Zeus dobavlja jel to sponzorski zgovor ili ste kupili dresove ?husein veličanstveni je napisao/la:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
haha čuj foto Emir Djedović, a ja slikaodzenan01 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110804010
Svaka vam čast za stadion !

Ovo narušava moja autorska prava.

Dragon Town
izvini "Zmaj od bosne" kad sam slao tekst i slike nisam mogao napisa nikname vec svoje ime i prezime... pokusavo sam ovdje ubaciti link ali mi je administrator stalno brisao post... u tom postu sam se izvinio autorima sto sam "pozajmio slike"...zmaj_Bosne je napisao/la: Ovo narušava moja autorska prava.![]()
A danas sam prolazio pored stadiona i vidim da ubrzano postavljaju stolice, gotov pa taj sektor što se vidi na slici postavljen.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hehe, ma nije frka, vidiš da te zezam. Bitno je da vide ostali kakav stadion dobija Gradačacemir_dj je napisao/la:izvini "Zmaj od bosne" kad sam slao tekst i slike nisam mogao napisa nikname vec svoje ime i prezime... pokusavo sam ovdje ubaciti link ali mi je administrator stalno brisao post... u tom postu sam se izvinio autorima sto sam "pozajmio slike"...zmaj_Bosne je napisao/la: Ovo narušava moja autorska prava.![]()
A danas sam prolazio pored stadiona i vidim da ubrzano postavljaju stolice, gotov pa taj sektor što se vidi na slici postavljen.

Dragon Town
ako budes jos nesta slikao posalji opet ce mo napravit neki clanak...
fejzic nije osto
Ja kontao neko napravio u paintu ono.
Nego sto su stolice,i stepenice ZELENE,zar nisu oficijalne boje kluba crveno bijela ?
Nego sto su stolice,i stepenice ZELENE,zar nisu oficijalne boje kluba crveno bijela ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
mi im posudili stolice i malo bojeLudLo 4 je napisao/la:Ja kontao neko napravio u paintu ono.

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Kakvi mi i posuđivanje,jedva smo sebi nabavili stolice za onu jednu tribinu.Ljumani_Banovici je napisao/la:mi im posudili stolice i malo bojeLudLo 4 je napisao/la:Ja kontao neko napravio u paintu ono.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.