Znam za sve igrače koje si pobrojao, a hvala za info u vezi Butulije, znači i dalje je trener.Papalukas je napisao/la:Jos je trener Butulija a dosli su:Jure Jeraj (Kopar, Slovenija), Milan Vukas (Panduri, Rumunija), Milan Ivančev (Selfos, Island), Božidar Nadoveza (Vardar, Skoplje), Peter Pucelj (Bosna, BiH), Filip Šćepanović (Briksen, Italija), Nikola Šljivančanin (PKB).ne znam s kakvim timom CZ sad raspolaže i ko je sad trener....je li još Igor Butulija!?
U Zvezdu je usao opasan kes,mislim da ce biti jos pojacanja,bice to zanimljiv protivnik u regionalnoj ligi...
Da, kako kažeš izgleda da je "opasna" kova 'uletila jer do prije 4-6 mjeseci klub bio pred finans. raspadom!
Međutim, sva pojačanja su već viđena i tu ima pravog "mix-a"!
O Pucelju sam pisao - Jeraj je došao kao zamjena Ljubišiću ili kao pojačanje(!?) s obzirom da se Škof vratio.... - F.Ščepanović, desni bek i nekad velika nada (bio u CZ), je prerano otišao i sad se vraća umjesto iskusnijeg Radulovića, hm..!
Slično je i sa Ivančevom koji je bio omladinski reprezentativac i veliki potencijal, ali...birao slabe klubove i sad i on stiže u CZ (umjesto Trivundže), a u ekipi bilo dosta srednjih bekova, i mlađih i iskusnijih !?) !
Nadoveza je promijenio dosta klubova igrajući prilično 'promjenljivo'...a bio je i u Bosni i - ništa posebno, solidan i iskusan rukometaš, ali nosilac igre za veće domete - tanko.
Šljivančanina najmanje poznajem, osim da će biti u paru sa Puceljom pa pretpostavljam da je više 'ofanzivan'...
Vukas je već bio u CZ, sviđa mi se kao krilo i mislim da bi mogao biti i največe pojačanje mada ne znam da li je Leković (isto dobar grač) još u CZ!?
Ne mogu da dođem do tačnog 'rostera' ekipe za novu sezonu (a nisam previše ni tražio, iskreno), ali ako su ostali u ekipi -
Ivanišević, golman, O.Jokić i Živković (kl) - Leković (kd), M.Popović (bd), M.Pušica (BL), Pantelić (bl), Ristić (bs), Đurić (Bl, Ćirić (bs).... - to bi mogla biti respektabilna ekipa, kombinacija mladosti i iskustva, ali nekako mi nema 'imena' za veće domete mada to ne mora biti presudno (nije ih ni moja Bosna nijr posebno imala po "zvučnosti", ali ipak ima više kvalitetnijih + trener

Dovedena su 2 pivota a da li to znači da su U.Milošević i D.Perović otišli!?
Volio bi vidjeti sadašnji sastav ekipe, po pzicijama, pa tek onda dati ozbiljniju procjenu, mišljenje, jer ovako je sve više 2napamet" (pogotobo što 'vidim', gomilanje na poziciji srednjeg beka...) osim nabrojanih pojačanja.
Da, je li otpao dogovor sa P. Vujadinovićem (lk)!?
Edit:
Izvinjavam se zbog "off topic"!
Ove zadnje info o stanju u klubu su zabrinjavajuće, ali treba još malo sačekati za konačan 'sud'....
Iako sam optimista, ipak se plašim da se ne "dogodi KK Bosna"... jer, kakvi smo mi bi čekić pokvarili....