A moja ekipa je

1.Schwarzer
2.Ivanovic
3.Kompany
4.Carrager
5.Coloccini
6.Downing
7.Etheritngton
8. Gamst ****
9.Delap
10.Roone
11.Crouch
Izmjene
Hart
Cahiil
Penant
Rodalkega
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sam najmanje 26 puta promijenio tim.
Jos cu 5-6 do pocetka lige.
I ja sam.Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sam najmanje 26 puta promijenio tim.
Jos cu 5-6 do pocetka lige.
Ma ne znam, uvijek mi nesto drugo padne na pamet.muhovic je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Ja sam najmanje 26 puta promijenio tim.
Jos cu 5-6 do pocetka lige.![]()
..sto ?
sreca pa pogledah ovu temu i vidjeh da chicarito pauzira, ubacio sam kuna umjesto njegaILoveLFC je napisao/la:Imamo vremena da mjenjamo...
Ja sam prvo stavio Gerrarda, pa kad sam saznao da ga nema do septembra....
Evo ja sam usaohz033 je napisao/la:Ima još mjesta za 4 ekipe, BiH Premier Liga, head to head, liga sistem,
kod za ulazak
418446-183072
OK, još jedno mjesto !ILoveLFC je napisao/la:Evo ja sam usaohz033 je napisao/la:Ima još mjesta za 4 ekipe, BiH Premier Liga, head to head, liga sistem,
kod za ulazak
418446-183072
Neće.Mulder je napisao/la:Ajde nek' neko odgovori k'o zna:
Ako neka 'Classic private league' ima npr 12 ekipa u trenutku pocetka lige, hoce li biti nadopunjena random igracima do fulla, tj. 20? Hvala
Ekstra ako je tako... Rek'o ubacit ce kakvih levata, pa ce preuzeti vrh tabele, ned'o Bog!Monolog je napisao/la:Neće.Mulder je napisao/la:Ajde nek' neko odgovori k'o zna:
Ako neka 'Classic private league' ima npr 12 ekipa u trenutku pocetka lige, hoce li biti nadopunjena random igracima do fulla, tj. 20? Hvala
Monolog je napisao/la:Ma k'o i moji prethodnici (@Jimmy i @Reds), i ja sam par puta promijenio ekipu. Sve nešto kontam "ovaj neće zabijati, ovaj će biti loš" i promijenim. Trenutno su mi Suarez, RVP i Odemwingie u napadu. Dakako, to je značilo da sam mor'o malo pročešljati i odbranu i vezni red. Onda odlazak N'Zogbie u Villu, pa sam tu mor'o promijeniti 2 igrača (im'o sam i N'Zogbiu i Allbringhtona, sad ne'am nijednog). Ma strahota. Sasvim sam siguran da ću do početka lige napraviti još barem 4-5 izmjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.