Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ja mislim Soda Bikarbonabparena je napisao/la:Koji ono dole namjerno stade u barsinoj odbrani ? cek jel ovo namjerno ????
Pa to je mescini Delfaur kako vec,94.godiste,nece prema njemu biti grubZELJO DO GROBA je napisao/la:hahha
pa zar je ovo moguce![]()
![]()
al zbog ovoga navijam za Barcu...prime 4 komada i opet razvale protivnika...
yebat ce im Pep sve po spisku, posebno onom sa brojem 30 kod nas zato sto je fulio onakvu sansu![]()
![]()
a mozda bi bilo bolje da samo igrali bez golmana, pa ionako Pinta nije ni bilo...
al bez zajebancije mislim da je ovo najbolja utakmica na pripremama po igri nase ekipe...a jbg omakne se kad igras bez golmana da primis 4 komada...
Dylan Dog je napisao/la:Pa to je mescini Delfaur kako vec,94.godiste,nece prema njemu biti grubZELJO DO GROBA je napisao/la:hahha
![]()
yebat ce im Pep sve po spisku, posebno onom sa brojem 30 kod nas zato sto je fulio onakvu sansu![]()
![]()
a mozda bi bilo bolje da samo igrali bez golmana, pa ionako Pinta nije ni bilo...
al bez zajebancije mislim da je ovo najbolja utakmica na pripremama po igri nase ekipe...a jbg omakne se kad igras bez golmana da primis 4 komada...
pinto niti jedan gol nije mogao odbraniti !ZELJO DO GROBA je napisao/la:hahha
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da vam je tesko pao ovaj poraz,pa ja koji ne volim Barcelonu znam da ovo nema veza sa pravim stanjem stvari,igraju igraci koji nece ni na klupi biti u pravim utakmicama,prvotimci su tek dosli sa odmora,a neki jos nisu ni doslibparena je napisao/la:Ako bar nista ne nauce - drugi ce naucit kako da nas sataru. Sramota al idemo dalje.
kod onih skarica je mogo bolje reagovati, i kod zadnjeg gola,Zabac je napisao/la:pinto niti jedan gol nije mogao odbraniti !ZELJO DO GROBA je napisao/la:hahha
![]()
![]()
Veznjaci su krivi za sve.Ubrzaju i vrate loptu nazad
Soda Bikarbona i ostala kompanija 0 bodova !
Buskec na stoperu ko Valdez u spicu napada , toliko je pouzan.
Najbolji je bio Guaje dok je igrao prvih 45 minuta.
Ovo je dokaz da se moze sa BArcom iako je ovo vise B tim neko neki mix.
Chivas je fantasticna ekipa koju godinama pratim i igraju jedan od bolji fudbala.
Defanzivno fantasticni i organizovani a u transformaciji nevjerovatni !
Ovo je vjerovatno dobra lekcija za dvomec sa Realom
vidis da oni smatraju da se ovako rusi ugled BarceloneDylan Dog je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da vam je tesko pao ovaj poraz,pa ja koji ne volim Barcelonu znam da ovo nema veza sa pravim stanjem stvari,igraju igraci koji nece ni na klupi biti u pravim utakmicama,prvotimci su tek dosli sa odmora,a neki jos nisu ni doslibparena je napisao/la:Ako bar nista ne nauce - drugi ce naucit kako da nas sataru. Sramota al idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.