Niko neprovaljuje nurdo je reko mom komsiji za semafor i reflektore a da nas ce bit semafor ono ko na platnu kada bude akcija bice na platnu usporeni snima i to sveelvis j je napisao/la:Sta ljudi provaljujete za reflektore,jbt ovdje mnogi vise vole laz,prica se pise se,a nema pojma za reflektore i semafor,barem za sada,
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ponekad navrati do stadiona.elvis j je napisao/la:Sta ljudi provaljujete za reflektore,jbt ovdje mnogi vise vole laz,prica se pise se,a nema pojma za reflektore i semafor,barem za sada,
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
stvarno sam iznenađen pozitivnim razvojem situacije oko izgradnje stadiona, na kraju će još ispasti da će Banja imati najbolje uslove za takmičenje
http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 41564.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: emir_dj, dana/u 03 avg 2011, 14:08, ukupno mijenjano 2 puta.
EVO SLIKA SA STADIONA
http://imageshack.us/g/11/19874322082059757191564.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/g/11/19874322082059757191564.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
imas li jos slika... i zana li ko rezutat sa dansnje utakmice...
i da li se je igralo danas sa Bosnom, čujem Radnički odustao?emir_dj je napisao/la:imas li jos slika... i zana li ko rezutat sa dansnje utakmice...
-
- Kontakt:
2-0 bilo oko 55-60 minute... Djelma postig'o fantastican GOL...sony_91 je napisao/la:i da li se je igralo danas sa Bosnom, čujem Radnički odustao?emir_dj je napisao/la:imas li jos slika... i zana li ko rezutat sa dansnje utakmice...
BOSNA MIONICA je igrala protiv Zvijezde
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
sta ce biti sa tim fejzicem jel ostajezmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da je na kraju bilo 5:0 (1:0 , fejzić)
![]()
Druga postava koja je danas igrala u prvom poluvremenu je loša bila.Iz te postave bih ostavio Ristića,Mašića,onog iz OFK Beogrda,Jusića...ostalo daleko od prve postave.Fejzić nije nista specijalno pokazao ali je dao fantastičan gol.Vjerovatno je gol igrač koji bi se mogao ukomponovati u prvu postavu,zapravo takav nam i treba jer Messi se slabo snalazi na toj poziciji a Ristić nebi smio ostati kao jedini napadač.Mislim da Jakovljević svojom igrom u zadnjoj liniji šalje Jusu na klupu.Sredina nam je boli glava a krila Djelmić i Halilović praktično razvaljuju protivničku odbranu.Onakvim igrama u prvenstvu teško da možemo zadržati ovu dvojicu.Ono što trenutno prikazuju nadmašuje okvire naše lige.
- neutralan__
- Kontakt:
Svaka čast,stadion izgleda premoćno.Podsjeća me na stadion Inđije.Kada se sve to završi mislim na radove imat ćete sigurno jedan od najboljih i najsavremenijih stadiona u državi.zmaj_Bosne je napisao/la:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
imal jos sl
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ja nemam više, samo sam jednom slikao danas.bondich je napisao/la:imal jos sl
Dragon Town
-
- Kontakt:
mislim da banja ilidža ima najbolji travnjak u PL
-
- Kontakt:
Mislim da je u ovom finalu favorit Njemačka, jer Brazilci nikad nisu osvojili europsko prvenstvo. (Ćiro Blažević)fejsbooker je napisao/la:mislim da banja ilidža ima najbolji travnjak u PL
Ja ne znam šta da mislimfejsbooker je napisao/la:Mislim da je u ovom finalu favorit Njemačka, jer Brazilci nikad nisu osvojili europsko prvenstvo. (Ćiro Blažević)fejsbooker je napisao/la:mislim da banja ilidža ima najbolji travnjak u PL

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a da NISTE MASILI TEMULBJ MVP je napisao/la:Ja ne znam šta da mislimfejsbooker je napisao/la:Mislim da je u ovom finalu favorit Njemačka, jer Brazilci nikad nisu osvojili europsko prvenstvo. (Ćiro Blažević)fejsbooker je napisao/la:mislim da banja ilidža ima najbolji travnjak u PL
godišnje karte u prodaji od danas 50KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.