HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
hehehe. evo ti ih u Tatabanji. za sat su u Bratislavi. sad se cuo s njima. Haj držite se...
-
- Kontakt:
ma brate, ima ekipa koja je otišla u petak večer za bratislavu...
Brate, koliko će nas biti u Bratislavi- mene **** putovnica

Brate, koliko će nas biti u Bratislavi- mene **** putovnica

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
- Komunikacija
- Kontakt:
Stigao je i taj dan,Slovan : Zrinjski ...ajmooooooooooo bijeli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
danas vec oko 100injak Ultrasa u Bratislavi,svaka cast!
Idemo momci,sreca prati hrabre!!!
Sokre uvali ga nekako ziv bio
!!!!!!!!!!!!!
danas vec oko 100injak Ultrasa u Bratislavi,svaka cast!
Idemo momci,sreca prati hrabre!!!
Sokre uvali ga nekako ziv bio

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Vjeruj mi i ja sam uzbuđen zbog ove utakmice. Nadam se da će naša braća pobjediti u Slovačkoj te da ćemo proći u 3 pretkolo lige prvaka.
Sretno momci, idemo srcom , igrjte za Zrinjski, igrajte za BiH.
Sretno momci, idemo srcom , igrjte za Zrinjski, igrajte za BiH.
- el-fighter
- Kontakt:
Dajte razavlite taj Slovan radi ovih ljudi koji vas podržavaju, cijela BiH je uz vas.
SRETNO
SRETNO
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Komunikacija
- Kontakt:
Kad bi prosli u 3 pretkolo zaradili bi dobru sumu novca,ja mislim nebi ispod mil . eura u iduce dvije utakmice!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Ma j... pare. Vjeruj mi koliko god neki pričali protiv Zrinjskog, ili nekih ostalih klubova kao neku nacionalnu mržnju ona upravo sada nestaje. Siguran sam da skoro 90% i više navija za Zrinjski da prođe jer ipak oni predstavljaju našu državu. Suživot, tolerancija, sve je moguće, samo treba strpljenja i vremena.
Opet kažem sretno Zrinjskome danas , i ako Bog da ide se u 3 pretkolo LP.
Opet kažem sretno Zrinjskome danas , i ako Bog da ide se u 3 pretkolo LP.
Sretno! Najbolji nogomet ove godine u BiH definitivno i bilo bi mi strasno drago da prodjete dalje.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
A kako bi tek nama bilo drago da prođemo
Joj ljudi, čitav Mostar (dobro pola
) je napet zbog utakmice, neopisivo.
Da nam je samo ovo proći pa da dodirnemo zvijezde jer Oly je gigantski klub,a poslje tko zna.
Ne treba zaboraviti ni zaradu jer kad bi prošli SLovana dobili bi od UEFAe već 460 000€,a to je poprilično više od polovice našeg GODIŠNJEG budžeta. Pogotovo u ova krizna vremena kad veći sponzori daju manje para i neredovno.

Joj ljudi, čitav Mostar (dobro pola

Da nam je samo ovo proći pa da dodirnemo zvijezde jer Oly je gigantski klub,a poslje tko zna.
Ne treba zaboraviti ni zaradu jer kad bi prošli SLovana dobili bi od UEFAe već 460 000€,a to je poprilično više od polovice našeg GODIŠNJEG budžeta. Pogotovo u ova krizna vremena kad veći sponzori daju manje para i neredovno.
Sretno vam veceras,hoce li biti prijenos negdje na netu?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Izgleda da i oni imaju BHT pa ne prenose. Ako iskrsne link, stavit ću vam ovdje.
Trebao bi biti tekstualni prenos na zrinjski.info
Trebao bi biti tekstualni prenos na zrinjski.info
Sretno veceras, dabogda izbacili prepotentne slovake!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- edo_malesak
ma volio bih bilo kojeg kluba iz BiH gledati kako rastura tamo neke po evopri..nek vam je sretno veceras..ako prodjete olimp. je sugava ekipa ali nije nepobjedivaMarin je napisao/la:A kako bi tek nama bilo drago da prođemo![]()
Joj ljudi, čitav Mostar (dobro pola) je napet zbog utakmice, neopisivo.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
nek vam je sa srecom....ako bogda procete i vi i mi... 

Ma samo da je ove proći a poselje me zaboli neka stvar za rezultat protiv Olympiacosa. Mogu zaijanuti kao protiv Partizana, svi bi bili zadovoljni. Volio bih da prođu i kao potvrda dobrog rada u klubu u zadnjih nekoliko godina.
Prva titula je osvojena, onako neploaniski tj. dovedeno puno igrač za velike apre ali jednogodišnji ugovori,ali ova druga je se stvarala godinama, kao i prošlogodišnji kup.
Pa ljudi moji, mi slo imali 7 mostaraca u početboj postavi protiv Slovana i pobjedili,a nisu nam igrali Žižović i Musa (MO) kao najbolji i najiskusniji igrači kao ni Damir Džidić (MO) u obrani!
Prva titula je osvojena, onako neploaniski tj. dovedeno puno igrač za velike apre ali jednogodišnji ugovori,ali ova druga je se stvarala godinama, kao i prošlogodišnji kup.
Pa ljudi moji, mi slo imali 7 mostaraca u početboj postavi protiv Slovana i pobjedili,a nisu nam igrali Žižović i Musa (MO) kao najbolji i najiskusniji igrači kao ni Damir Džidić (MO) u obrani!
- el-fighter
- Kontakt:
Pa hoće li igrati u uzvratu?Marin je napisao/la:Ma samo da je ove proći a poselje me zaboli neka stvar za rezultat protiv Olympiacosa. Mogu zaijanuti kao protiv Partizana, svi bi bili zadovoljni. Volio bih da prođu i kao potvrda dobrog rada u klubu u zadnjih nekoliko godina.
Večeras je cijela BiH uz Zrinjski i očekuje pobjedu i prolaz našeg kluba
SRETNO
Velež do groba života mi moga
Tko hoće li igrati?
Žižović je ozljeđen toliko da je pitanje hoće li uopće zaigrati u prvom dijelu sezone.
Damir Džidić je ozljeđen na utakmici protiv Želje, pokosio ga domaći igrač,a nije ni sviran faul. još se nije oporavio.
Musa je blaže ozljeđen, vjerojatno neće početi utakmicu ali će ga uvesti Jović kasnije u igru, pogotovo ako bude dobar rezultast za nas. Ima čovjek iskustva i zna stati na loptu.
Žižović je ozljeđen toliko da je pitanje hoće li uopće zaigrati u prvom dijelu sezone.
Damir Džidić je ozljeđen na utakmici protiv Želje, pokosio ga domaći igrač,a nije ni sviran faul. još se nije oporavio.
Musa je blaže ozljeđen, vjerojatno neće početi utakmicu ali će ga uvesti Jović kasnije u igru, pogotovo ako bude dobar rezultast za nas. Ima čovjek iskustva i zna stati na loptu.
ma proci ce Zrinjski ovo bez problema,(nadam se)samo sto me stvarno boli je da,ne samo sto nema TV prenosa,nego se skoro nista ni ne pise o utakmici Zrinjskog,kao da je to samo neka prijateljska utakmica ili propreme za sljedecu sezonu.Sranje tesko ali sta ces.Nadam se da ce se uskoro citava BiH ujuediniti iza bilo kojeg naseg tima koji igra protiv stranih timova.
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
Sretno danas i nadam se da cete proci, igrao sam x2 na vas 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
yebote, što nam je prvak zanimljiv, hajde sto nema na tv-u, ne moze covjek ni na internetu naci prenosa. ovi slovaci neki duduci, nista se ne razlikuju od nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.