Mislio sam nešto napisati ne da bi odbranio Safeta Sušića kao trenera već da bi samo pokazao koliko griješe oni koji kažu da je Ćiro bio puno bolji od Papeta,ali sam odustao od te namjere iz prostog razloga što smatram da onom ko nije tad vidio koliko smo sreće imali u tim utakmicama protiv Estonije i Belgije neće ni sad biti ništa jasnije!harishp je napisao/la:Izgleda ko god dodje da se yebe na poziciji selektora BIh ispada konj.
Dok magarci kolo vode ali sto dalje od repke.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
citam malo po nekim temama ovdje i cudim se samo kakva se sva imena predlazu za repku ovdje ccc. svak' bi htio da bude selektor 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Citam na Edinovoj temi da je Pape kriv za Edinov pad forme, dok se Mikado jos uvjek uzdize.
Taj isti Ciroguz se i dalje uzdize,a neki dan prica kako je "nasa 'rvatska" puno jaca od Srbije, i da je prvo mjesto sigurno "nase"...dok Bosnu svoju kojom se kitio na svakoj televiziji i reklami kad mu trebalo niti da pomene, k'o da je sugava.
Cirkane, sto nas bolan odbaci ko 13-to prase... pa sta ce ovaj narod sto te voli i pjeva...Ciro majstore hajmo cijeli stadion

Lakse nam je metar u gujicu , nego cenat u glavurdu. Vazno je da se Safet popljuje, izgrdi, da mu dadne koji sto ruzniji nadimak po mogdunosti sto grdniji, iako ovaj covjek radi svoj posao 100% profi i iz srca, dok su drugi bili tu samo kamuflaze, al' maske padnu kad-tad.
Taj isti Ciroguz se i dalje uzdize,a neki dan prica kako je "nasa 'rvatska" puno jaca od Srbije, i da je prvo mjesto sigurno "nase"...dok Bosnu svoju kojom se kitio na svakoj televiziji i reklami kad mu trebalo niti da pomene, k'o da je sugava.
Cirkane, sto nas bolan odbaci ko 13-to prase... pa sta ce ovaj narod sto te voli i pjeva...Ciro majstore hajmo cijeli stadion

Lakse nam je metar u gujicu , nego cenat u glavurdu. Vazno je da se Safet popljuje, izgrdi, da mu dadne koji sto ruzniji nadimak po mogdunosti sto grdniji, iako ovaj covjek radi svoj posao 100% profi i iz srca, dok su drugi bili tu samo kamuflaze, al' maske padnu kad-tad.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
To je jarane vrh vrhova. Vidio sam sadAdinjo je napisao/la:Citam na Edinovoj temi da je Pape kriv za Edinov pad forme, dok se Mikado jos uvjek uzdize.
Cirkane, sto nas bolan odbaci ko 13-to prase... pa sta ce ovaj narod sto te voli i pjeva...Ciro majstore hajmo cijeli stadion![]()
![]()
![]()

[youtube][/youtube]Adinjo je napisao/la:Citam na Edinovoj temi da je Pape kriv za Edinov pad forme, dok se Mikado jos uvjek uzdize.
Cirkane, sto nas bolan odbaci ko 13-to prase... pa sta ce ovaj narod sto te voli i pjeva...Ciro majstore hajmo cijeli stadion![]()
![]()
![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja i

Mozda iz ovog mozes zakljuciti zbog cega kritikujem "covjeka koji radi svoj posao 100% profi i iz srca"??Adinjo je napisao/la:Ja i![]()
Ili ipak previse ocekujem od tebe ??
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Rijeka, Iran, Spanija, Belgija prije bakljade...sta cemo s tim, misa mu, ha??Dylan Dog je napisao/la:Mozda iz ovog mozes zakljuciti zbog cega kritikujem "covjeka koji radi svoj posao 100% profi i iz srca"??Adinjo je napisao/la:Ja i![]()
Ili ipak previse ocekujem od tebe ??
Jedan tekma i tebi dovoljno da ga kritikujes.

Drugo, jesu li kval-tekme gotove, jesmo li ostali bez sansi za plasman?
I treco, nemoj ziv bio nista od mene ocekivat, kad si takav..zivio ti meni DD

Ma bravo..
Ja mu spomenem jednu od kljucnih utakmica u ovim kvalifikacijama gdje smo izgubili 0:3,a njemu protuargument prijateljske utakmice,utakmice protiv Spanije
,i slag na torti,utakmica koju smo pobjedili,ali igrali smo lose do bakljade
I kaze raspravljaj se sa Pape-ljupcima..
Dobro je rekao Cartman,isto kao borba sa vjetrenjacama,ne vrijedi..
Ja mu spomenem jednu od kljucnih utakmica u ovim kvalifikacijama gdje smo izgubili 0:3,a njemu protuargument prijateljske utakmice,utakmice protiv Spanije

Nešto izbjegavam ovu temu, teško je ugoditi narodu, kako god, nekom ćeš na živac.
Teško je porediti Papeta i Ćiru - dva potpuno različita stručnjaka- Ćiro je prošao puno toga, trenirao sve i svašta, veliki je motivator i ima veći autoritet u svlačionici. I po mom mišljenju ljepše se igralo za njegovo vrijeme, više se trpalo protivnicima, igralo se onako "za raju"...
Pape je dosta miran, staložen, a meni je njegova najveća mana taj neki strah. On se, jednostavno, boji. Uvijek ide na iste karte, ne želi previše riskirati, igra nekako "na nulu" i sl. Pape je puno bolji čovjek od Ćire, definitivno. No, šteta što ljudske kvalitete na poziciji selektora ove zemlje ne odlučuju.
Najbolje bi sad bilo da Savez imenuje novog selektora, bilo koga drugog, da se zakopaju ratne sjekire na ovom forumu.

Teško je porediti Papeta i Ćiru - dva potpuno različita stručnjaka- Ćiro je prošao puno toga, trenirao sve i svašta, veliki je motivator i ima veći autoritet u svlačionici. I po mom mišljenju ljepše se igralo za njegovo vrijeme, više se trpalo protivnicima, igralo se onako "za raju"...
Pape je dosta miran, staložen, a meni je njegova najveća mana taj neki strah. On se, jednostavno, boji. Uvijek ide na iste karte, ne želi previše riskirati, igra nekako "na nulu" i sl. Pape je puno bolji čovjek od Ćire, definitivno. No, šteta što ljudske kvalitete na poziciji selektora ove zemlje ne odlučuju.
Najbolje bi sad bilo da Savez imenuje novog selektora, bilo koga drugog, da se zakopaju ratne sjekire na ovom forumu.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Dylan Dog je napisao/la:Ma bravo..
Ja mu spomenem jednu od kljucnih utakmica u ovim kvalifikacijama gdje smo izgubili 0:3,a njemu protuargument prijateljske utakmice,utakmice protiv Spanije,i slag na torti,utakmica koju smo pobjedili,ali igrali smo lose do bakljade
![]()
Jok, eto igrali smo samba-fudbal kod rezultata 1-1. Gol nam visio u zraku. Fenomenalno, nema sta !!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma cinjenica je da smo protiv Rumunije igrali dosta lose...odbrana je puhala..
to niko ne treba da spori..
ali ima isto cinjenica da smo igrali isto lose kad je i ciro bio selktor...
ciro se plasiro u baraz i tamo nista...
pape isto ima velike sanse za baraz..
opet su tu negdje
a pape radi za buducnost repke, a onaj kloc je radio samo od danas do sutra..
u tome je razlika izmedju papeta i cire...
to niko ne treba da spori..
ali ima isto cinjenica da smo igrali isto lose kad je i ciro bio selktor...
ciro se plasiro u baraz i tamo nista...
pape isto ima velike sanse za baraz..
opet su tu negdje
a pape radi za buducnost repke, a onaj kloc je radio samo od danas do sutra..
u tome je razlika izmedju papeta i cire...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mogu sve razumjeti, al' fakat onaj dio "Belgija do bakljade" mi je nabacila osmijeh na lice (a razočaran sam zbog kladionice, pa mo'š mislit' u kakvoj sam syebadi).
Također, utakmica protiv Španije (evropskog i svjetskog prvaka
) se koristi kao parametar u usporedbi između Papeta i Ćire (ne volim ni prvog ni drugog, da ne bi bilo zabune). Strašno.
Uglavnom, govori se o super-jakoj Francuskoj (prije nas nije dobila 345 utakmica) i tu se kao "nije moglo ništa učiniti, ljudi su bolji", a kada te pobijedi Španija (pogledati u prvu zagradu 2. pasusa), onda je to sramota.
Ta ista Španija bi Francusku dobila kada bi Platini bio sudac, a Barcelonini i Realovi igrači dobili zabranu nastupanja za svoju selekciju.
U svakom slučaju, mišljenja sam da bi se Papetu trebalo zahvaliti na svemu što je uradio za reprezentaciju i u kvalifikacije za SP u Brazilu ući sa čovjekom koji nas tamo može i mora odvesti. Pape to sigurno nije kadar učiniti. Im'o je dobrih poteza, al' ipak su preovladali oni loši (ne mislim na Torlaka
).

Također, utakmica protiv Španije (evropskog i svjetskog prvaka

Uglavnom, govori se o super-jakoj Francuskoj (prije nas nije dobila 345 utakmica) i tu se kao "nije moglo ništa učiniti, ljudi su bolji", a kada te pobijedi Španija (pogledati u prvu zagradu 2. pasusa), onda je to sramota.

U svakom slučaju, mišljenja sam da bi se Papetu trebalo zahvaliti na svemu što je uradio za reprezentaciju i u kvalifikacije za SP u Brazilu ući sa čovjekom koji nas tamo može i mora odvesti. Pape to sigurno nije kadar učiniti. Im'o je dobrih poteza, al' ipak su preovladali oni loši (ne mislim na Torlaka

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jes ti stvarno tako bistar?Dylan Dog je napisao/la:Ma bravo..
Ja mu spomenem jednu od kljucnih utakmica u ovim kvalifikacijama gdje smo izgubili 0:3,a njemu protuargument prijateljske utakmice,utakmice protiv Spanije,i slag na torti,utakmica koju smo pobjedili,ali igrali smo lose do bakljade
![]()
Pogledaj kako se je Miske kretao protiv Belgije i tad u tim kvalifikacijama, pogledaj kako okrece onog lika i zabija gol. Jel to stvarno tako tesko razumjeti da su nam svi trenutni igraci tarabe poput onog majstora u toj sezoni. Miske je dobro izgledao protiv Bayerna prosle godine u toj zadnjoj utakmici, poslije toga nula. Zato sad grije klupu u Dinamu. E sad ako je tebi kao i onom geniju Pape kriv sto je Dzeko oslabio onda je to

Ja podrzavam nasu repku, Susica cu podrzavati. On pravi greske, al pravili su i ovi prije njega.
Opet imamo problema sa povredama. Susic da ima Dzeku, Misketa, Pjanica iz oni kvalifikacija. I da je imao Salihovica na raspolaganju mi bi sad bili prvi u grupi.
Sjetite se utakmicu protiv Spanije u Zenici, mogli smo Spaniji zabiti 5-6 golova da Iker nije imao onakav dan.
Tad su Miske, Vedo, Pjanic, Dzeko, Salih pucali od snage.
Nazalost,pojedinci ne vide razliku,ili jos bolje,kriva je bakljada
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Adinjo,Zeljo do groba,primjetite li razliku izmedju Susica i Cire
Eee sad nakon ubitacnog argumenta da je za pobjedu protiv Belgije odgovorna bakljada,ocekujem nesto klasicno,vec vidim "MIsimovic je tada imao 43453 asistencija,danas sjedi na klupi u Dynamu"
Ma bitno je da mi sa Susicem imamo i igru i rezultat,jos samo baklje da pripomognu
edit:Vidi jbte,ja se zajebavao za Misketa,a ovaj ga stvarno spominje

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Adinjo,Zeljo do groba,primjetite li razliku izmedju Susica i Cire

Eee sad nakon ubitacnog argumenta da je za pobjedu protiv Belgije odgovorna bakljada,ocekujem nesto klasicno,vec vidim "MIsimovic je tada imao 43453 asistencija,danas sjedi na klupi u Dynamu"

Ma bitno je da mi sa Susicem imamo i igru i rezultat,jos samo baklje da pripomognu

edit:Vidi jbte,ja se zajebavao za Misketa,a ovaj ga stvarno spominje

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 03 avg 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da sačekamo do utakmice sa Grčkom, koju ćemo svakako izgubiti, u to sam siguran. Nakon nje ćemo ocjenjivati našu igru, a za igru će uveliko biti zaslužan Pape.
Htio bih da napomenem da je Ćiro prvi selektor u historiji BiH reprezentacije, koji je bio na 2. mjestu u grupi, a grupa mu nije bila lagana.
Evo vam rezultati obojice, pa analizirajte sami.
Ćirini rezultati:
20/08/2008 Zenica Bosnia-Herzegovina 1:2 (0:1) Bulgaria
06/09/2008 Murcia Spain 1:0 (0:0) Bosnia-Herzegovina
10/09/2008 Zenica Bosnia-Herzegovina 7:0 (2:0) Estonia
11/10/2008 Istanbul Turkey 2:1 (0:1) Bosnia-Herzegovina
15/10/2008 Zenica Bosnia-Herzegovina 4:1 (2:0) Armenia
19/11/2008 Maribor Slovenia 3:4 (1:2) Bosnia-Herzegovina
28/03/2009 Genk Belgium 2:4 (0:1) Bosnia-Herzegovina
01/04/2009 Zenica Bosnia-Herzegovina 2:1 (2:0) Belgium
01/06/2009 Tashkent Uzbekistan 0:0 Bosnia-Herzegovina
09/06/2009 Cannes Bosnia-Herzegovina 2:1 (1:1) Oman
12/08/2009 Sarajevo Bosnia-Herzegovina 2:3 (0:0) Iran
05/09/2009 Yerevan Armenia 0:2 (0:1) Bosnia-Herzegovina
09/09/2009 Zenica Bosnia-Herzegovina 1:1 (1:1) Turkey
10/10/2009 Tallinn Estonia 0:2 (0:1) Bosnia-Herzegovina
14/10/2009 Zenica Bosnia-Herzegovina 2:5 (0:2) Spain
14/11/2009 Lisbon Portugal 1:0 (1:0) Bosnia-Herzegovina
18/11/2009 Zenica Bosnia-Herzegovina 0:1 (0:0) Portugal
Papetovi rezultati
03/03/2010 Sarajevo Bosnia-Herzegovina 2:1 (1:1) Ghana
29/05/2010 Solna Sweden 4:2 (1:0) Bosnia-Herzegovina
03/06/2010 Frankfurt/Main Germany 3:1 (0:1) Bosnia-Herzegovina
10/08/2010 Sarajevo Bosnia-Herzegovina 1:1 (1:0) Qatar
03/09/2010 Luxembourg Luxembourg 0:3 (0:3) Bosnia-Herzegovina
07/09/2010 Sarajevo Bosnia-Herzegovina 0:2 (0:0) France
08/10/2010 Tirana Albania 1:1 (1:1) Bosnia-Herzegovina
17/11/2010 Bratislava Slovakia 2:3 (1:1) Bosnia-Herzegovina
10/12/2010 Antalya Poland 2:2 (1:1) Bosnia-Herzegovina
09/02/2011 Atlanta Mexico 2:0 (0:0) Bosnia-Herzegovina
26/03/2011 Zenica Bosnia-Herzegovina 2:1 (0:1) Romania
03/06/2011 Bucharest Romania 3:0 (2:0) Bosnia-Herzegovina
07/06/2011 Zenica Bosnia-Herzegovina 2:0 (0:0) Albania
Htio bih da napomenem da je Ćiro prvi selektor u historiji BiH reprezentacije, koji je bio na 2. mjestu u grupi, a grupa mu nije bila lagana.
Evo vam rezultati obojice, pa analizirajte sami.
Ćirini rezultati:
20/08/2008 Zenica Bosnia-Herzegovina 1:2 (0:1) Bulgaria
06/09/2008 Murcia Spain 1:0 (0:0) Bosnia-Herzegovina
10/09/2008 Zenica Bosnia-Herzegovina 7:0 (2:0) Estonia
11/10/2008 Istanbul Turkey 2:1 (0:1) Bosnia-Herzegovina
15/10/2008 Zenica Bosnia-Herzegovina 4:1 (2:0) Armenia
19/11/2008 Maribor Slovenia 3:4 (1:2) Bosnia-Herzegovina
28/03/2009 Genk Belgium 2:4 (0:1) Bosnia-Herzegovina
01/04/2009 Zenica Bosnia-Herzegovina 2:1 (2:0) Belgium
01/06/2009 Tashkent Uzbekistan 0:0 Bosnia-Herzegovina
09/06/2009 Cannes Bosnia-Herzegovina 2:1 (1:1) Oman
12/08/2009 Sarajevo Bosnia-Herzegovina 2:3 (0:0) Iran
05/09/2009 Yerevan Armenia 0:2 (0:1) Bosnia-Herzegovina
09/09/2009 Zenica Bosnia-Herzegovina 1:1 (1:1) Turkey
10/10/2009 Tallinn Estonia 0:2 (0:1) Bosnia-Herzegovina
14/10/2009 Zenica Bosnia-Herzegovina 2:5 (0:2) Spain
14/11/2009 Lisbon Portugal 1:0 (1:0) Bosnia-Herzegovina
18/11/2009 Zenica Bosnia-Herzegovina 0:1 (0:0) Portugal
Papetovi rezultati
03/03/2010 Sarajevo Bosnia-Herzegovina 2:1 (1:1) Ghana
29/05/2010 Solna Sweden 4:2 (1:0) Bosnia-Herzegovina
03/06/2010 Frankfurt/Main Germany 3:1 (0:1) Bosnia-Herzegovina
10/08/2010 Sarajevo Bosnia-Herzegovina 1:1 (1:0) Qatar
03/09/2010 Luxembourg Luxembourg 0:3 (0:3) Bosnia-Herzegovina
07/09/2010 Sarajevo Bosnia-Herzegovina 0:2 (0:0) France
08/10/2010 Tirana Albania 1:1 (1:1) Bosnia-Herzegovina
17/11/2010 Bratislava Slovakia 2:3 (1:1) Bosnia-Herzegovina
10/12/2010 Antalya Poland 2:2 (1:1) Bosnia-Herzegovina
09/02/2011 Atlanta Mexico 2:0 (0:0) Bosnia-Herzegovina
26/03/2011 Zenica Bosnia-Herzegovina 2:1 (0:1) Romania
03/06/2011 Bucharest Romania 3:0 (2:0) Bosnia-Herzegovina
07/06/2011 Zenica Bosnia-Herzegovina 2:0 (0:0) Albania
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 03 avg 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Monolože, svaki drugi post Torlak. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
@dylan svaka ti cast za poredjenje.. najgora susiceva i najbolja cirina tekma.. bravo 
@barca u srcu.. grupa nije bila lagana ali su svi drugoplasirani imali vise bodova od nas, a kod trecih samo je u jednoj grupi imao manje bodova.. to dovoljno govori o sreci i poklapanju rezultata jer mi sigurno nismo uticali na "drugog" nosioca

@barca u srcu.. grupa nije bila lagana ali su svi drugoplasirani imali vise bodova od nas, a kod trecih samo je u jednoj grupi imao manje bodova.. to dovoljno govori o sreci i poklapanju rezultata jer mi sigurno nismo uticali na "drugog" nosioca

ser del barça es el millor que hi ha !
Adinjo je to usporedio a ne ja,ja postavio sazetke sa utakmice protiv Rumunije a on meni da pogledam kako je to sa Cirom na celu bilo u Belgiji,pa reko da mu pomognem da uvidi razlikuScof1eld je napisao/la:@dylan svaka ti cast za poredjenje.. najgora susiceva i najbolja cirina tekma.. bravo

A zamisli kojeg je to nivoa strucnjak kad mu utakmica protiv Francuske gdje njegovi igraci u 90 minuta nisu opucali na gol protivnika nije najgora utakmica pod njegovim vodstvom

Monolog je napisao/la:Mogu sve razumjeti, al' fakat onaj dio "Belgija do bakljade" mi je nabacila osmijeh na lice (a razočaran sam zbog kladionice, pa mo'š mislit' u kakvoj sam syebadi).![]()
Također, utakmica protiv Španije (evropskog i svjetskog prvaka) se koristi kao parametar u usporedbi između Papeta i Ćire (ne volim ni prvog ni drugog, da ne bi bilo zabune). Strašno.
Uglavnom, govori se o super-jakoj Francuskoj (prije nas nije dobila 345 utakmica) i tu se kao "nije moglo ništa učiniti, ljudi su bolji", a kada te pobijedi Španija (pogledati u prvu zagradu 2. pasusa), onda je to sramota.Ta ista Španija bi Francusku dobila kada bi Platini bio sudac, a Barcelonini i Realovi igrači dobili zabranu nastupanja za svoju selekciju.
![]()
U svakom slučaju, mišljenja sam da bi se Papetu trebalo zahvaliti na svemu što je uradio za reprezentaciju i u kvalifikacije za SP u Brazilu ući sa čovjekom koji nas tamo može i mora odvesti. Pape to sigurno nije kadar učiniti. Im'o je dobrih poteza, al' ipak su preovladali oni loši (ne mislim na Torlaka).
1. A sta , nije istina da bakljada nije pomogla.?
2. Dobro, u redu neka to ne bude Spanija, eto uzimimo Tursku za prmijer. Sta smo tu uradili???
3. O kakvoj vi vise slabosti Francuske govorite, ljudi dragi. Pa, pobogu i da je najslabija ona je velesila. Poslusat' Osima sta kaze, pa skontat' dvije-tri, a ne se odma zlijetati na prvu, i praviti euforiju. ( isto vazi i za Dzekinu propalu polusoznu, koja se kaci Safetu o vrat)
4. Zasto se covjeku zahvaliti, ako nas odvede na EP i od repke napravi nesto. Nista se jos ne zna. Dakle, spustimo loptu na zemlju, sacekajmo kraj ovih kvalifikacija, pa tek odma vidjeti sta i kako. Ako se primjete pozitivni koraci, zasto mjenjati selektora, i praviti ponovo zbrku medju igracima. Al' jok, ne mozemo mi da cekamo rrasplet, mi bi odma da skidamo skalp, hebo ti indijance sta smo mi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.