FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 21 jul 2009, 14:50

čamac je napisao/la:Ovoj ekipi minimalno fale još jedan dobar bek, pravi znalac na sredini terena (jer ga već godinama nemamo) koji zna lopte i to s obje noge i jedan vrhunski strijelac kojeg još čini mi se nema od doba Vazde. Tek sa ova tri pojačanja možemo kako-tako igrati. Ostane li ovako stanje biće borbe, patnje, neizvjeznosti itd. Manje-više bit će slično prethodnim godinama. Kad nas krene dobit ćemo svakoga, ali ne treba čuditi da nas na Grbavici izvrne bilo ko.
Trenutno raspolazemo otprilike sa ovim timom:

-------------------------Sehic--------------------------------

Simic------------Kerla---------Mesic---------Radovanovic

------------------------Cocalic--------------------------------

Bucan--------------------------------------------------Bekric

-------------------------Beslija-------------------------------

-------------Mesanovic----------Rovcanin------------------

Pored njih tu su jos:Pjanic(golman),Colic(desni bek-junior),Mulalic(sablja),Bajic(stoper/desni bek),Muharemovic(zadnji vezni),Kovacevic(desno krilo/napadac),Serdarevic(lijevo krilo/of.vezni),Svraka(desno krilo),Mehic(napadac-po meni ce biti iznenađenje sezone ;) )

Da je tanko jeste bogami i to podobro,camac je vec rekao sta nam treba i tu nema dileme :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 jul 2009, 14:56

to jest dva kraja i sredina :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jul 2009, 15:04

Ma bit će bolje. Osim je donekle uspio popraviti stanje u želji još samo da se ovi novi igrači uigraju i mogli bi ste sljedeće sezone biti među prvih 8. Fale vam još 3-4 igrača, al ne truba već onih pravih igrača koji znaju svoj posao obaviti veoma dobro.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 21 jul 2009, 15:07

pa ima li kakvih vijesti o ovim brazilcima i paragvajcu jedan je brazilac napadac i kazu da je provjeren kvalitet

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 21 jul 2009, 15:25

newbie je napisao/la:pa ima li kakvih vijesti o ovim brazilcima i paragvajcu jedan je brazilac napadac i kazu da je provjeren kvalitet
Da si ti meni ziv i zdrav otjerano prije par dana jer nije kvalitet!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 jul 2009, 15:51

newbie je napisao/la:pa ima li kakvih vijesti o ovim brazilcima i paragvajcu jedan je brazilac napadac i kazu da je provjeren kvalitet
eh taj "provjereni kvalitet" je odmah dobio nogu...kako smo dovodili u zadnjih 5 godina sve te silne "provjerene kvalitete" zato i jesmo sad tu gdje jesmo...pun mi qurac tih provjerenih kvaliteta,da su šta valjali nebi u Želju dolazili vec bi igrali po Brazili.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 21 jul 2009, 15:54

drop je napisao/la:
eh taj "provjereni kvalitet" je odmah dobio nogu...kako smo dovodili u zadnjih 5 godina sve te silne "provjerene kvalitete" zato i jesmo sad tu gdje jesmo...pun mi qurac tih provjerenih kvaliteta,da su šta valjali nebi u Želju dolazili vec bi igrali po Brazili.
Ma igrao je jedan od njih u Brazilu i po onome sto sam ja cuo nije los igrac i kod Amara je dobio prolaznu ali kako no kaze nije igrac koji donosi prevagu prosjek.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 21 jul 2009, 15:58

e pa jarane ako oces prevagu onda i kesiraj jedno 300.000 i dobit ces takvog a evo se ponovo aktuelizira dovodjenje matka u zelju izleda da je blizu potpisa .

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 21 jul 2009, 16:03

newbie je napisao/la:e pa jarane ako oces prevagu onda i kesiraj jedno 300.000 i dobit ces takvog a evo se ponovo aktuelizira dovodjenje matka u zelju izleda da je blizu potpisa .
Izvor informacija?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 jul 2009, 16:06

newbie je napisao/la:e pa jarane ako oces prevagu onda i kesiraj jedno 300.000 i dobit ces takvog a evo se ponovo aktuelizira dovodjenje matka u zelju izleda da je blizu potpisa .
ma jarane kakva crna prevaga...valja prvo ocistiti klub od govana...jel vidiš koliko ih ima covjece,dovodilo se svega i svacega zadnjih godina i valja sad to sve rastjerati...a prije toga ih same ubjediti da nisu kvalitet za mahalskog turnira,jer svaki taj kloc ima ugovor i može po komisijama i sudovima zajebavati Želju (**** nam je Samir pijacar znanje sa tim ugovorima)...dobra stvar je da je vec 7-8 igraca nogirano...uspjeli smo se dogovoriti i sa Šešlijom i Dudićem da sami raskinu ugovore ...jebote na šta je klub spao,da mora nagovarati kloceve na raskide ugovora u P.M. :twisted: :oops: :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 21 jul 2009, 16:10

Sa Seslijom nije raskinut ugovor na posudbi je a apsolutno si u pravu da je najveci problem rijesiti se tih sa ugovorima a klincu nevaljaju sto je najgore imamo ih jos dosta u ekipi kojima bi bilo lijepo vidjeti ledja a imaju bolje plate nego ostali.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jul 2009, 16:22

Ona stara uprava je najviše griješila kod ugovora sa igračima. Dovođeni su slabi igrači i sa njima su potpisivani dugogodišnji ugovori kao da su neke zvijezde. Sada se teško riješiti tih igrača i sada ih treba rasprodati, ali kome kad ih niko neće. Ništa nepreostaje nego čekati istek ugovora i onda ih pustit da se snalaze.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

omerfcz
Kontakt:

Post Postao/la omerfcz » 21 jul 2009, 16:36

Zna li iko igra li se sutra utakmica sa Velezom i gdje se igra?

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 21 jul 2009, 16:47

najvjerovatnije se nece igrati protiv Veleza nego protiv Posusja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jul 2009, 20:20

Rovcanin,zbog povrede koju vuce jos iz prosle sezone,mora na operaciju meniskusa i pauzirat' ce između 6-10 sedmica :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 21 jul 2009, 20:24

Sad smo ostali sa dva napadaca mesanovicem i mehicem :(

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jul 2009, 20:25

lenovo je napisao/la:Sad smo ostali sa dva napadaca mesanovicem i mehicem :(
Tu su i Kovacevic(ako potpise) i Brajovic koji je na probi i koji bi sada mogao i potpisati,zbog povrede Dake

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 21 jul 2009, 20:28

bistrikboy je napisao/la:
Tu su i Kovacevic(ako potpise) i Brajovic koji je na probi i koji bi sada mogao i potpisati,zbog povrede Dake
Ma drug kovacevic je desni vezni nije napadac mozda po ppotrebi i moze odigrati nesto kao i Beslija ali nije to to a vidicemo sta ce biti

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jul 2009, 20:32

lenovo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Ma drug kovacevic je desni vezni nije napadac mozda po ppotrebi i moze odigrati nesto kao i Beslija ali nije to to a vidicemo sta ce biti
U Petrovcu je igrao i u napadu,zato sam ga i naveo ;)
Ima jos vremena nadam se da ce nekog dovesti do pocetka :?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 jul 2009, 21:42

imal ko info igrali smo protiv juniora sarajeva i navodno dobili 1-0 (al nas prvi tim) :?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.