NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2011, 07:08

Martz je izjavio da idemo po jos jednog OL :)...imamo sansu uzeti Bryant McKinnie kojeg je Minesota odpustila...Tice koji je bio u Minesoti dok je McKinnie igrao sigurno bolje zna koliko nam on moze pomoci...U Minesoti je bio izabran i na pro bowl, ali u Minesoti ipak nisu zadovoljni, jer nije opravdao novac koji je u njega ulozen i smatrali su da je mogao biti bolji, bas isti slucaj kao i sa Harrisom...jednostavno dobar, ali ne za bonus i lovu koja je ulozena u njega....kod nas moze doci povoljno i nemamo za cim da zalimo...potrebno nam je iskustvo u OL, jer sad imamo jako mladu OL.
Takodjer Bearsi su zainteresovani za LB Seatlea Lofa Tatupua....treba reci da je on 3 time pro bowler i da njega ubacis sa Urlacherom i Briggsom igracima koji su medju 10 najboljih LB lige mislim da bi biliiiii betonnnnnnnn :)

U campu su kazu najvise impresionirani Carimiem kojii predvodi OL i sa S Majerom Wightom koji odusevljava :)...ovo me posebno raduje, jer imali smo tu puno problema, nakon sto nas je Mike Brown napustio.

Kako sad stvari stoje ne moze se biti nezadovoljan i ako uzmemo Tatupua mislim da ovu odbrnau ce biti jako tesko probit....trcanjem i onako prosle sezone niko nam nije mogao nista, a posebno sad, jer mislimda nam je odbrana jos bolja...mislim da su nam ove godine vece sanse nego prosle, jer nam je bolja ekipa iskreno receno, aposebno jer su Packersi nesto oslabljeni u odnosu na proslu sezonu...naravno i dalje su Packersi prvi favoriti da neko to drugacije ne protumaci, ali ipak Bearsi sa dimaju pro bowl recivera, nesto bolji OL i jos bolju odbranu.
Ne znam sta ovi Seahawksi rade, jer uzese recivera, a odpustise nekoliko igraca...posebno to mislim na Tatupua koji im je bio lider...zaista ako bi dosao u Bearse imali bi mozda najbolju kombinaciju LB :)...on je izjavio da bi zelio biti sa Urlacherom i Briggsom i ako su za njega zainteresovani i drugi poput Raidersa i Radskinsa ...do nas je i mislim da bi ga trebali dovesti

Jako seznut pocetak kako sam rekao pocetak vrlo lahko moze biti 0-3, ali nebi trebali da se brinemo i da se to desi....nadam se da ce ipak start biti 2-1 ili 1-2 stim da Packerse dobijemo u toj treocj utakmici :)..ako startamo 3:0 kojim slucajem mi cemo uci u uzu konkurenciju kandidata za super bowl :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 avg 2011, 08:05

Edin TM87 je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Hajde fino, drago mi je cuti da je u pitnju samo pred sezona, iako sam ja citao drugacije.

Koji simpatizera ovdje ima najvise? ... nebi me cudilo da je u pitanju New England Patriota ... ipak kod nas raja leti na rezultate ko muha na ... znate sta vec. :lol:
Upravo to :lol: :lol: :lol: Troje ih je, imamo 2 Bearsa sad i sve ostalo po 1!

Colts
Eagles
Vikings
Packers
Giants
Rams
Jets
Chargers
Ravens
i jos sam nekog zaboravio :mrgreen:
Sve me interesuje ko je taj zadnji... :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2011, 09:45

ma ima i Packersa mozda 2-3... Edina je ja mislim za Packerse, odnosno ona je za Favra, ali kao ekipu mislim da gotivi Packerse.... imamo mi i Titova_Juga on ce se pojaviti sigurnoo, jer kao i "kad_kako" on ne zna da postoji tema, ali znam da je navijac Bearsa, jer ovdje je zivio i znam da smo na chatu pisali o tome :)... cekaj da i njega zovnemo bice nas trojica :).... sad nema NBA naravno pratimo svi Bearse :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 avg 2011, 11:59

SaltCityAttack je napisao/la:ma ima i Packersa mozda 2-3... Edina je ja mislim za Packerse, odnosno ona je za Favra, ali kao ekipu mislim da gotivi Packerse.... imamo mi i Titova_Juga on ce se pojaviti sigurnoo, jer kao i "kad_kako" on ne zna da postoji tema, ali znam da je navijac Bearsa, jer ovdje je zivio i znam da smo na chatu pisali o tome :)... cekaj da i njega zovnemo bice nas trojica :).... sad nema NBA naravno pratimo svi Bearse :)
ta ce Beris....go big G :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 avg 2011, 14:45

SaltCityAttack je napisao/la:ma ima i Packersa mozda 2-3... Edina je ja mislim za Packerse, odnosno ona je za Favra, ali kao ekipu mislim da gotivi Packerse.... imamo mi i Titova_Juga on ce se pojaviti sigurnoo, jer kao i "kad_kako" on ne zna da postoji tema, ali znam da je navijac Bearsa, jer ovdje je zivio i znam da smo na chatu pisali o tome :)... cekaj da i njega zovnemo bice nas trojica :).... sad nema NBA naravno pratimo svi Bearse :)
Ma nju sam stavio ko Vikinga zbog Favrea, nego de me izvjesti o Harrisu, kakve su sanse da se povreda obnovi, koliko bi mogla uticati na dalji tok karijere, koliko moze pruziti u ovom trenutku, sve mi napisi. :D

Ne dovodimo mi pojacanja svako malo :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2011, 22:18

pa jarane nije zadnje dvije sezone pokazao ono sto se od njega ocekivalo...povremeno bljezne uz onakvu odbranu to stoji....za vas nece prestavljati problem, jer nece imti tolika primanja, pa necete biti nesto nezadovoljni uvjeren sam u to...ja sam volio Tommia jer nije bio neko ko je pravio probleme i ako su recimo Bearsi ponekad i nekorektno prema njemu postupali...samo zato sto su nezadovoljni ostavljali nisu mu dali par utkamica ni da igra....na svkai put pitanje novinara dali zeli biti tradovan on je uvjek odgovarao da zeli ostati samo u Bearsima bez obzira na sve....ja licno bi otisao, kad bi se onako prema meni ponasali, ali ebiga ljudi su pokusali da ga motivisu malo i da pocne igrati onako kako je igrao prve 2-3 godine...tu povredu je dozivio malo prije super bowla sa Coltsima zato je i propustio tekmu.....kazu da mu je ta povreda sad postala i hronicna ebiga i ako je to istinito ne znam sta da ti kazem...on tvrdi juce da je zdrav sad u potpunosti, pa vidjet cemo sta ce biti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 avg 2011, 22:52

Donedavni hvatač/bloker Oakland Raidersa, Zach Miller, odlučio se preseliti nešto sjevernije i obući uniformu Seattle Seahawksa...

Vrlo dobri tight end Zach Miller, odlučio je kao slobodan igrač potpisati petogodišnji ugovor sa Seattle Seahawksima za što će dobiti 34 milijuna dolara, od čega je 18 milijuna garantirano.

25-godišnji Miller je zadnje dvije sezone u Oaklandu odigrao veoma dobro, prošle je godine izabran za Pro Bowl, a uhvatio je 60 dodavanja za pet polaganja.

Momčad trenera Petea Carrolla dobila je tako novo pojačanje nakon što se momčadi iz Seattlea već pridružio krilni hvatač Sidney Rice.

Eaglesi ne posustaju

Philadelphia Eaglesi najagresivnija su momčad na ovogodišnjoj NFL tržnici. Doveli su niz zvučnih pojačanja, a u grad sada stiže i bivši probijač Miami Dolphinsa, Ronnie Brown.

Radi se o iznimno potentnom 29-godišnjem running backu koji će potpisati jednogodišnji ugovor vrijedan milijun dolara. Momčadi su se pridružili i safety Jarrad Page te napadački linijaš Ryan Harris.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 avg 2011, 02:29

potvrdjeno :

Bears and Tatupu have mutual interest

The Bears are looking for a linebacker and former Seattle Seahawks LB Lofa Tatupu(notes), a 28-year-old three-time Pro Bowler, is interested in filling the need. ESPN reports that there is "mutual interest" between the two sides to get a deal done.

Samo da se ovo ostvari i stvarno za ovu odbranu koju bi imali zaista uhhhhh strahota :)... valja trcat ovdje , dok bacat jos uvjek se moze dok ne nabavimo kakve CB ... uzdam se nekako u Majora Wighta S da ce on biti onaj pravi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 04 avg 2011, 11:37

slika
Rip Bubba Smith
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 04 avg 2011, 21:00

SaltCityAttack je napisao/la:potvrdjeno :

The Bears are looking for a linebacker and former Seattle Seahawks LB Lofa Tatupu(notes), a 28-year-old three-time Pro Bowler, is interested in filling the need. ESPN reports that there is "mutual interest" between the two sides to get a deal done.

Samo da se ovo ostvari i stvarno za ovu odbranu koju bi imali zaista uhhhhh strahota :)... valja trcat ovdje , dok bacat jos uvjek se moze dok ne nabavimo kakve CB ... uzdam se nekako u Majora Wighta S da ce on biti onaj pravi :)
Od njega nema najvjerovatnije nista. Citam da trazi povelik ugovor. Danas se sastaje sa Washingtonom.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 04 avg 2011, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 04 avg 2011, 21:03

Colo Colo je napisao/la:slika
Rip Bubba Smith
R.I.P.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 avg 2011, 01:11

kad_kako je napisao/la:

Od njega nema najvjerovatnije nista. Citam da trazi povelik ugovor. Danas se sastaje sa Washingtonom.

ima brate ne trazi on prevelik ugovor...imao bi nekih 4m po godini kao sto je imao ranie....ovu su u Seatlu imali namjeru da mu sroze olacanja i zaot je on trazio da ga oni odpuse radije, jer ga sa onim nikvim nacinom ne respektuju... on je isao na probu u Raiderse i Radskinse danas , ali ne znaci da nece ovdje doci....on ustvari ovdje i zeli, ali kod nas vjeruju u Rocha koji je prosle sezone odigrao dosta dobro
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 avg 2011, 05:44

Kacu Carimi danas u OL ustopao Peppersa, odnosno u djep ga stavio :)....ovo je obecavajuce sto jest jest .
Treba istaci da je Jony Knocx napokon babio masu koja treba reciveru...kazu da je tokom pauze radio mnogo na tome, jer mu je falilo to...kazu da jos malo mu fali i da nabije masu koju ju posjeduje ili je posjedovao Owens .... ovo takodjer treba da raduje , a uz to su najvise odusevljeni onim sto pokazuje Hester kao reciver tokom priprema
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 avg 2011, 13:10

San Francisco 49ersi postigli su sporazum s krilnim hvatačem Braylonom Edwardsom koji kao slobodan igrač stiže u Kaliforniju nakon što mu je istekao ugovor s New York Jetsima...

Braylon Edwards je prošle sezone u uniformi Jetsa zajedno s Santoniom Holmesom tvorio dinamičan tandem krilnih hvatača. Obojici igrača prošle je sezone istekao ugovor, a Jetsi su odlučili produžiti suradnju s Holmesom.
Otišao i Cotchery

New York Jetse napustio je još jedan krilni hvatač, Jerricho Cotchery. Vjeruje se da je bio nezadovoljan statusom trećeg hvatača, a nisu mu se osobito svidjeli ni stalni dolasci novih imena u kamp Jetsa.

Trener Rex Ryan izjavio je kako je Cotchery tražio da ga otpuste, a momčad trenutno razgovara s veteranom Derrickom Masonom kojeg Ryan poznaje iz zajedničkih dana u Baltimoreu.

Nakon što je u momčad stigla i bivša NFL zvijezda Plaxico Burress, Edwardsu je postalo jasno da će posao morati potražiti negdje drugdje.

Našao ga je na drugom kraju zemlje u organizaciji San Francisco 49ersa kojima je nedostajao hvatač s iskustvom. Edwards i Ninersi dogovorili su ugovor na jednu godinu vrijedan 3,5 milijuna dolara.

28-godišnji Edwards prošle je sezone predvodio Jetse u osvojenim yardima (904) te je uz to uhvatio i sedam TD dodavanja u sklopu 55 uhvaćenih lopti.

Edwards je pet sezona proveo u Cleveland Brownsima, a proteklih mjeseci našao se u centru pažnje zbog istrage vezane za nanošenje tjelesnih ozljeda dvojici izbacivača u jednom noćnom klubu.

Pridružuje se mladoj skupini hvatača u San Franciscu. Tu je talentirani 23-godišnjak Michael Crabtree, uz 26-godišnje Josha Morgana i Teda Ginna Jr-a.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 avg 2011, 18:23

Ne moze ovo Sanchez nema sanse, previse novih resivera, jedino je Holmes ostao, a Burress ce tu biti problematican, tako da nam fekalije nece igrat vaznu ulogu ove sezone. :D

Inace, ne moram vise ganjat streamove, ArenaSport2 prenosi 4/5 tekmi sedmicno (od zavisnosti da li ce se igrati cetvrtkom) :mrgreen:

Citavu sedmicu daju snimke prosle sezone, pogledao sam dosta tekmi i strah me odbrane Ravensa :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 avg 2011, 21:35

Edin TM87 je napisao/la:Ne moze ovo Sanchez nema sanse, previse novih resivera, jedino je Holmes ostao, a Burress ce tu biti problematican, tako da nam fekalije nece igrat vaznu ulogu ove sezone. :D

Inace, ne moram vise ganjat streamove, ArenaSport2 prenosi 4/5 tekmi sedmicno (od zavisnosti da li ce se igrati cetvrtkom) :mrgreen:

Citavu sedmicu daju snimke prosle sezone, pogledao sam dosta tekmi i strah me odbrane Ravensa :mrgreen:
Uuuuu, odlicne vijesti za prenose na Areni! ... hvala za tu info. ;)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 avg 2011, 21:38

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

ima brate ne trazi on prevelik ugovor...imao bi nekih 4m po godini kao sto je imao ranie....ovu su u Seatlu imali namjeru da mu sroze olacanja i zaot je on trazio da ga oni odpuse radije, jer ga sa onim nikvim nacinom ne respektuju... on je isao na probu u Raiderse i Radskinse danas , ali ne znaci da nece ovdje doci....on ustvari ovdje i zeli, ali kod nas vjeruju u Rocha koji je prosle sezone odigrao dosta dobro
Veoma male sanse daju da ce kod nas, jer trazi vise od 4m. Valjda mu 4m postalo malo. A znamo kako se Washington zna razbacivati parama.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 02:47

hej brate mi smo 34m ispod Salary capa jeli ti vidis koliko mi imamo skrtu organizaciju?...neki su zadovoljni ovim potpisima, ali isto tako nisu zadovoljni jer imaju 34 m ispod salary capa i to ne zele da iskoriste...kad bi utrosili te novce bili bi prvi favoriti za super bowll.... trebali smo dovesti CB obavezno...ipak posotji mogucnost da pravimo trade sa Phillom za Samuel Asantea :)...mi cekamo taj pravi trenutak, a Philla bi ga mogla trade, jer doveli su dva nova CB koji su pro bowl igraci i sad imaju takvu trojicu.....jedan bi mogao i zavrsiti kod nas ko zna vidjet cemo sta ce od toga biti

Mark Anderson nekada rookie D of the year iz 2006 kad smo bili u super bowll potpisao za Patriotse...zaista imao je odlicnu tu 2006 godinu i imao je 12 sucks sto je bilo impresivno u njegovoj prvoj sezoni u kojoj je ulazio i nije bio starter, jer je od 16 utakmica samo u jednoj bio starter.....valjda bude dobar u Patriotsima ebiga, jer nakon 2006 bio je katastrofa.. Kreutz potpisao sa Sintsima i eto vec u drugoj utkamici sezone igrat ce proitiv svojih Bearsa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 avg 2011, 04:22

SaltCityAttack je napisao/la:hej brate mi smo 34m ispod Salary capa jeli ti vidis koliko mi imamo skrtu organizaciju?...neki su zadovoljni ovim potpisima, ali isto tako nisu zadovoljni jer imaju 34 m ispod salary capa i to ne zele da iskoriste...kad bi utrosili te novce bili bi prvi favoriti za super bowll.... trebali smo dovesti CB obavezno...ipak posotji mogucnost da pravimo trade sa Phillom za Samuel Asantea :)...mi cekamo taj pravi trenutak, a Philla bi ga mogla trade, jer doveli su dva nova CB koji su pro bowl igraci i sad imaju takvu trojicu.....jedan bi mogao i zavrsiti kod nas ko zna vidjet cemo sta ce od toga biti

Mark Anderson nekada rookie D of the year iz 2006 kad smo bili u super bowll potpisao za Patriotse...zaista imao je odlicnu tu 2006 godinu i imao je 12 sucks sto je bilo impresivno u njegovoj prvoj sezoni u kojoj je ulazio i nije bio starter, jer je od 16 utakmica samo u jednoj bio starter.....valjda bude dobar u Patriotsima ebiga, jer nakon 2006 bio je katastrofa.. Kreutz potpisao sa Sintsima i eto vec u drugoj utkamici sezone igrat ce proitiv svojih Bearsa :)
Znam za 34m ispod SC-a. Ma znamo odavno da je nasa organizacija teska na parama. Pa, kad su izdvojili one pare za Pepersa, i Cutlera, ja se sokirao, jer nisam navikao da se tako rasipaju sa parama.

Iskreno, ni ja nisam zadovoljan sa ovim sto smo uradili u kupovini slobodnih igraca. Bilo je toliko dobre ponude, da bi na kraju mi se zadovoljili sa 3 odpatka Kauboja i jos kojim odpadkom iz drugih timova.

Kreutz, ispade pravi papak. Kao malo mu 4m, a uzeo od Svetaca manje para. ccc.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 05:16

ti mislis da su oni dali pare za Peppersa i za Cutlera?... pa evo ti racunica, a to da su odpustili Alexa Browna i Ogunlayea jeli tako? pa njih dvojica su pravila vise para godisnje nego sad Peppers :).... oni su samo sa Peppersom zamazali oci i nista vise i onda onaj ko bas to ne prati misli da su oni dali ko neku lovu :)...pazi Ogunleye je imao 10m po godini kad je dosao u onom tradu kod nas iz Miamia i to se moze reci da smo ko platili nesto, jer uzeli smo taj njegov ugovor, Alex Brown je kod nas imao oko 6m po godini... Doduse Ogunleye je imao samo tu jednu godinu oko 10m, a poslije je i on spao na nekih 5-6m po godini... znaci racunica je jasna odpustiti Alexa i Ogunleya i dovesti Peppersa po istoj toj racunici oko 10m po godini :).... nikakvo ja tu placanje ne vidim, osim sto mi je drago sto smo doveli Peppera... jest da mi je jako zao Alexa Browna, jer je bio jako pozitivan lik u ekipi, a i odlican igrac, ali ebiga u godinama i trebali smo nesto poduzeti.
Oni su isli na tu kartu da napokon Mark Anderson bude starter, koji je 2006 bio D rookie of the Year sa 12 sucks...ebiga stvarno u onakvoj odbrni malo je bilo sanse da bude starter, ali poslije i on je bio jako jako los i ni blizu onoga Andersona iz 2006... evo sad je u Patriotsima :)

Kazem kad bi iskoristili sav nas prostor koji imamo u salaryu, mi bi bili danas kandidati za titulu... mi smo ba sretni sto imamo covjeka kakav je Briggs, a covjek 5 time probowl i on previ 3m godisnje hmmmm... pa evo ovaj iz Seattla imao preko 4m, a on je mis za Briggsa ti to dobro znas... covjek se nije bunio ni sekunde, a mogo je komotno sa onim sto je pokazivao uzeti lovu Urlachera ...ali eto covjek voli da ostane ovdje i covjek se sa tim slozio ko mu je kriv
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.