Ja bi vise volio Cissokha, ali za 5m ne moze da se dobije bolji value-for-money....
Videćemo sezona tek treba da počne i preduga je da bi bilo kog igrača otpisivali, klupa treba da bude što duža i po mogućnosti što kvalitetnija.Nismo još sveli račune oko odlazaka i dolazaka, pre svega odlazaka. Akvilaniju treba pružiti šansu da bude starter nakon bolovanja i pozajmice ali uz Adama i Lukasa i daleko najozbiljnijeg Meireleša, tu postoji konkurencija i on se mora dokazivati. Dobra stvar je što prelazni rok jos nije završen a čini se da imamo prilike da sačinimo dobru veznu liniju, sredinu, uz simptomatičnu problematiku u odbrani (oko lijevog beka). Uz Suareza i Dauninga, Kerol i Kajt i Maxi čine se sasvim izglednu napadačku liniju...a možda bi još neko mogao da uleti. Naravno za golove su zaduženi svi sem Reine (pa i on možda ponekad).
Ja mnogo ocekujem od Hendersona, mislim da ce biti pun pogodak.
Mene generalno ne zanimaju previse pripremne utakmice, ali ono juce je bilo specificno jer je igrao tim koji ce uz Suareza gotovo stalno igrati PL. Najzabrinjavajuce je svakako bila odbrana... Dzonson i dalje jednostavo NEZNA, a Ager i Karager su u pojedinim situacijama ispadali ko djeca!

Pogotovo Carra,mislim da nam jos jedan stoper ne bi skodio .
Neka je napokon i Jovanovic otisao....

Jos Poulsen
YNWA !!