Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Ma cim 3sedmice ne igra puno to znaci...Ja mislim da je sad kod nas najteze sklopit vezni red salihovic lulic pjanic misimovic rahimic medunjanin dje ih rasporedit
- BH Patriot
- Kontakt:
- SarajlijaTM
stigle ga kletve s juga

auuu kakav peh :S steta za njega i repku, dobro za zelju.
Zao mi je sto se povrijedio, stvarno steta...
ali kad se vec povrijedio, sto nije sedam dana ranije! 

- neutralan__
- Kontakt:
Šteta za momka,a baš je bio ušao u formu.Vidim neki se naslađuju tuđom nesrećom.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Joint_Union
- Kontakt:
Hoćeš da mašeš rukama ?! Hoćeš crveni ? Eto dobio si ga bjedniče! 

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
De ne mlatite vise !!!!!Joint_Union je napisao/la:Hoćeš da mašeš rukama ?! Hoćeš crveni ? Eto dobio si ga bjedniče!
I on isto igrac repke, tako bez pljuvanja, kad se vec neda pljujvati po igracima repke.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Joint_Union
- Kontakt:
Za mene je uvjek bio bjednik,ovo sa mojim Željom je prelilo čašu.Mogao je biti gospodin ,on je izabrao drugu stranu medalje.Ne žalim ga ni sekunde!
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Joint_Union je napisao/la:Za mene je uvjek bio bjednik,ovo sa mojim Željom je prelilo čašu.Mogao je biti gospodin ,on je izabrao drugu stranu medalje.Ne žalim ga ni sekunde!
Ako je bijednik, zasto onda trosis vrijeme na njega.
Haj ti onda fino pod ruku sa ostalim zeljovcima koji ga pljuju, pa tamo postajte.
Digli ste lafo nesto protiv njega, a ni sami ne znaju zasto.
- Joint_Union
- Kontakt:
Ko si ba ti ? Jesil' zatupnik njegov,agent,ili radis za mosad ?
Šta tebe libo racku što smo se mi naložili na njega?
Naša stvar.Ako za tebe nije bjednik poslije izjava da dolazi u obzir samo Holandija,onda ste ista sorta ljudi!
Naša stvar.Ako za tebe nije bjednik poslije izjava da dolazi u obzir samo Holandija,onda ste ista sorta ljudi!
fakat jes tako, poslije primljenog gola covjek nas je haman sam pobijedioSamoZeljo je napisao/la:Zao mi je sto se povrijedio, stvarno steta...ali kad se vec povrijedio, sto nije sedam dana ranije!
Stvar je sto i ne znas sto si se nalozio.Joint_Union je napisao/la:Ko si ba ti ? Jesil' zatupnik njegov,agent,ili radis za mosad ?
Nek si ti vala od dobre sorte pa nek sve ide u pm.
On nosi dres BIH, i zato ga postujem, dok je to za tebe vidim manje vazno.
Bitno je nek si ti nalozio

Halo moderatori, de malo urgirajte, pljuje se po igracu BIH repke.
Joj svega ti cuj pljuje se po igracu repke, pa nije Barbarez u najmanju ruku, da se ne smije nista o njemu lose rec, jes Haris pakas **** bi za nas ikad zaigro da je iz holandije bio pozvan, i nije sam on ima ih milion takvihAdinjo je napisao/la:Stvar je sto i ne znas sto si se nalozio.Joint_Union je napisao/la:Ko si ba ti ? Jesil' zatupnik njegov,agent,ili radis za mosad ?
Nek si ti vala od dobre sorte pa nek sve ide u pm.
On nosi dres BIH, i zato ga postujem, dok je to za tebe vidim manje vazno.
Bitno je nek si ti nalozio![]()
Halo moderatori, de malo urgirajte, pljuje se po igracu BIH repke.
Nema razlike il' bio Haris, Edin, Sergej, ili to bio onaj mali Besic, shvatite vec jedno. Svi si isti. Igraci BIH.
Ma ustvari ne vrijedi.....udrite brate mili do zore ako hocete, ' cu ja dzabe zivce gubit' ovjde.
Ma ustvari ne vrijedi.....udrite brate mili do zore ako hocete, ' cu ja dzabe zivce gubit' ovjde.
- velez_mostar
- Kontakt:
Steta..strasan igrac, u dobroj formi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Medunjanin :
- Prve prognoze su bile loše, jer su svi mislili da se radi o lomu. Međutim, radi se tek o istegnuću i trebao bih se u ponedjeljak pojaviti na okupljanju reprezentacije, kazao je naš reprezentativac u razgovoru za Oslobođenje te dodao : Osjećam se dobro i već sada normalno hodam. Međutim, u nedjelju idem na ultrazvuk i tek tada ću znati da li ću se moći pojaviti u Sarajevu. Što se mene tiče, ja se zaista osjećam dobro.
- Prve prognoze su bile loše, jer su svi mislili da se radi o lomu. Međutim, radi se tek o istegnuću i trebao bih se u ponedjeljak pojaviti na okupljanju reprezentacije, kazao je naš reprezentativac u razgovoru za Oslobođenje te dodao : Osjećam se dobro i već sada normalno hodam. Međutim, u nedjelju idem na ultrazvuk i tek tada ću znati da li ću se moći pojaviti u Sarajevu. Što se mene tiče, ja se zaista osjećam dobro.
- Principatus
- Kontakt:
Da, najzad dobre vijesti. Svaka cast Harise.
Maloprije sam pričao sa Medunjaninom i rekao mi je da će doći da okupljanje, jer ozljeda ipak nije toliko teška kako se ispočetka mislilo. Bit će s nama, a hoće li nastupiti ili ne, odlučit ćemo na licu mjesta. Ako procijenimo da mu je previše riskantno igrati, onda nećemo izazivati novu ili još težu povredu - kaže Sušić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- BH Patriot
- Kontakt:
Odlične vijesti, Sušić i Principatus mi vratili samopouzdanje. ! 

Livin' La Vida Loca ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.