Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Vala me prosuo postenolegenda reala je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Desil ti se ponekad da vices "mamaa,mamaa operiiii meee " ??Sarajlijc@ je napisao/la:
Maloprije ja staru zovem reko mama evo ose na monitoru ujest ce me kad dolazi stara s krpom krenu da je skloni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Na temi Adnana Zahirovica. Dobio poziv za repku i o tome se razglaba i onda uleti ovaj delegat sa ovim postom.

Chelsea_CBH je napisao/la:Vidim da je rođen u Republici Srpskoj. Znači njegov premijer je gospodin Aleksandar Džombić, a uvaženi predsjednik Milorad Dodik. Neka neka šućur šućur. Sretno mu.
ti upravo takav nisi, prema svemu ponudjenom, sto znaci da si upravo ti taj parmak ![/quote]ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ti meni nisi, ne zabavljaju me parmaci nego raja sa smislom za humor.Bosco je napisao/la:ti si mi bas zabavanBosco je napisao/la:A što je najjače svima je Paja gotivan lik osim smrada...ovaj kito....pardon kataloncima.
hjoj vam smisla za humor :S
a oni koji mrze Barcu ne mrze je sigurno zbog boje dresova,nego je mrze zbog uspjeha
kad real,man utd chelsea,juve milan,inter itd budu igrali onako lepršavo ..umjetnički nek se jave

**** ja fudbal u kojem je glavna fora nabit loptu naprijed onaj krko se izgura s 4 odbrambena i opali ko konj :S
umjetnost je izmješat pola odbrane i lagano gurnut loptu u go

- Sir Matt
- Kontakt:
mmirsad je napisao/la: Nisi ti zabac ti si glup.

Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 02 avg 2011, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Ovo nije uopste mandrak napiso. 

Visca el Barça ! Mes que un club !
Sir Matt je napisao/la:mmirsad je napisao/la: Nisi ti zabac ti si glup.

bas mi je ono elokventno spustio nema dalje !
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Hajd razumijem ja da je Paja nekom zanimljiv , ali nikako ne razumijem da je nekim maljevima ovaj zanimljiv , smiješan ili šta već...Edo_77 je napisao/la:Na temi Adnana Zahirovica. Dobio poziv za repku i o tome se razglaba i onda uleti ovaj delegat sa ovim postom.![]()
Chelsea_CBH je napisao/la:Vidim da je rođen u Republici Srpskoj. Znači njegov premijer je gospodin Aleksandar Džombić, a uvaženi predsjednik Milorad Dodik. Neka neka šućur šućur. Sretno mu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Možda i nije toliko smiješno, ali kad treba spustiti smradaloncima... Paja je prava osoba za to...-Paja je napisao/la:Smradalona je ispred Arsenala samo po namjestanju, korupciji i ped.erlucima!
Njihovi smijesni navijaci svaki put kad dodju na temu potvrde svoju intelektualnu inferiornost napsram nadnavijaca i to je dobro neka i dalje dolaze, nek se vidi ko dominira!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Romario uzvraćaRomariooo je napisao/la:Pajuga je očiti primjer ortodoksnog bosanskog primitivizma, zacinjenog jos sa cuvenim engleskim snobizmom i francuskim gay-izmom-Paja je napisao/la:Smradalona je ispred Arsenala samo po namjestanju, korupciji i ped.erlucima!
Njihovi smijesni navijaci svaki put kad dodju na temu potvrde svoju intelektualnu inferiornost napsram nadnavijaca i to je dobro neka i dalje dolaze, nek se vidi ko dominira!

Visca el Barça ! Mes que un club !
Jos jedna tema gdje se navijaci Arsenala rjesavaju frustracija. Ocekujem njihove postove vezane za Barcelonu i na temama "muzika" i "sportsko znanje".
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Jos jedna tema gdje se navijaci Arsenala rjesavaju frustracija. Ocekujem njihove postove vezane za Barcelonu i na temama "muzika" i "sportsko znanje".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pazite ovogMandrak je napisao/la:Operi zubalo, pa mi se onda obrati...bazdišL_blancos je napisao/la:Ti kad se javis odma zasmrdi tema.Mandrak je napisao/la:Fol romski klub priprema neku taktiku za superkupa zna se da ce biti pregaženi i poniženi , po ko zna koji put

Sam sebe ownoZabac je napisao/la:ownned![]()
![]()
Sir Matt je napisao/la:mmirsad je napisao/la: Nisi ti zabac ti si glup.

Cekaj, hoces reci da sam ja malj, bez da me poznajes??????messilla je napisao/la:Hajd razumijem ja da je Paja nekom zanimljiv , ali nikako ne razumijem da je nekim maljevima ovaj zanimljiv , smiješan ili šta već...Edo_77 je napisao/la:Na temi Adnana Zahirovica. Dobio poziv za repku i o tome se razglaba i onda uleti ovaj delegat sa ovim postom.![]()

ako tema preraste u vrijeđanja i u hvaljenje vrijeđanja, biće vrlo brzo zaključana.
Ne spamajte temu!admin je napisao/la:ako tema preraste u vrijeđanja i u hvaljenje vrijeđanja, biće vrlo brzo zaključana.
Prestani te se svadjati!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dzenan01 je napisao/la:Marotta ponudio 10 miliona i vjevericu za Perottia, a ljudi u Sevilli pristali i na 9 miliona samo da im ne šaljemo Martineza .

Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.