Dzeko u zadnjih pola godine to radi NONSTOP. U tome je fora. Svima njima je drago kad odu na odmor i rade razne stavri. Dzeko fata svaki satic odmora i to uvijek koristi i lumpovanje.ZOI84 je napisao/la:Dok je bio i u Wolf viđan je po svadbama, s mikrofonom,a to da se ostali tako ne ponašaju, pa ti onda stvarno ne citaš novine, prostitutke, alkohol, ljubavnice kod Runija, Riberya, Benzeme, Ronaldinjo.....Edo_77 je napisao/la:Aha. How yes no.
Profesionalac se tako ne ponasa. U Wolfsburgu dok j ebio Magath nije tako bilo, znmao u kakvoj je formi bio tada.
Svako ko igra il je igrao nogomet zna koliko alkohol utice na formu. Tu nema rasprave.
A da piju svi, nebi rekao. A posebno ne nonstop.
U zadnjih pola godine sam Dzeko vidio od Dubrovnika par puta, Sarajevo, Svadbe, restoran Bosna, Mostar, Budva, Montpelier. Mikrofon u ruci, casa u ruci. A katastrofalna polusezona. **** ce postati najbolji napadac na svijetu na takav nacin. Nece biti ni top20 ako se ne smiri.
Igrao sam nogomet, sada sam trener, znam o cemu pricam, kad odem u disko i popijem par pica, i ostanem do 4-5. Nemogu se povratiti za 4-5 dana.