Jos je probna faza, pa neces moci dodavati prijatelje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Dodajte me ili kako to vec ide
hajde sada, tek sam napravio profilda vidim kako funkcionise
Google Plus
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Google Plus
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Hoćel me ko pozvat na ovo njesra da mu pošaljem gmail?SAmo da se isproba 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
još mi treba i ovo... mislio sam se ispisati sa FB a sad ovo ,,, nema šanse !!! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Pa nije vrtic da se ispisesZagor je napisao/la:još mi treba i ovo... mislio sam se ispisati sa FB a sad ovo ,,, nema šanse !!!

Znas ti onu ... zvjezda tjera mjeseca,Zagoru ga zatjera...

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
- Kontakt:
Neka ustelit ces se ,nego koje li si godine doselio?LudLo 4 je napisao/la:Pa nije vrtic da se ispisesZagor je napisao/la:još mi treba i ovo... mislio sam se ispisati sa FB a sad ovo ,,, nema šanse !!!![]()
Znas ti onu ... zvjezda tjera mjeseca,Zagoru ga zatjera...
molio bih samo one manje inteligentne članove da se ne prijavljuju na google plus jer ce napraviti isto sranje ko i s fejsa,moramo gledat dvoboje,veš mašine,bojlere i slične stvari
pozdrav

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hajd dodajte me na ovaj google plus kao prijatelja, da ne budem sam, jer nemam ni jednog prijatelja, podavno sam se registrovao, al nisam ulazio do jutros, kad sam malo poigrao angry birds
https://profiles.google.com/u/0/101332517943714210265

https://profiles.google.com/u/0/101332517943714210265
Google+
koristite li Google+?
komentari, savjeti, poređenja sa Fb...
Re: Google+
admin je napisao/la:koristite li Google+?
znas kako
isto iskustvo sam imo prije nekih 10 godina kad mi nisu dali uci u diskoteku a mene je kopkalo kako je unutra, a onda kad sam uso uslijedilo je nevidjeno razocarenje
i da zamolio bi moderatora da zakljuca temu jer ista postoji

Thomas Müller - Fußballgott
izvinjavam se, nevidjeh je.
a šta mu je problem?
a šta mu je problem?
ma mozda je samo do mene jer sam imao prevelika ocekivanja pa se lahko razocarao , uostalom vrijeme ce pokazati u kojem pravcu ide taj plusicadmin je napisao/la:izvinjavam se, nevidjeh je.
a šta mu je problem?
ja koliko vidim isto kao Facebook, samo integrisano sa svim ostalim servisima koje nudi Google, tj. bolje. problem za sad je što je "diskoteka" poprilično prazna, pa je dosadno. ali ne sumnjam da će je Google napuniti.
možda neko ima malo veća iskustva?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
eh upravo sam htio da napisem, meni ce google + biti bolji od facebooka, vjerujem da nece postati kao sto kazes diskoteka, vec ce biti malo ozbiljnije, to je moje neko misljenjeadmin je napisao/la:ja koliko vidim isto kao Facebook, samo integrisano sa svim ostalim servisima koje nudi Google, tj. bolje. problem za sad je što je "diskoteka" poprilično prazna, pa je dosadno. ali ne sumnjam da će je Google napuniti.
https://plus.google.com/101332517943714 ... ZFhU&hl=hr
hajte dodajte me, da nisam sam, bolje ovo neg fb

drug ako nam ne navale mackiche tiwgice pic.ke materne biće nam boljeadmin je napisao/la:ja koliko vidim isto kao Facebook, samo integrisano sa svim ostalim servisima koje nudi Google, tj. bolje. problem za sad je što je "diskoteka" poprilično prazna, pa je dosadno. ali ne sumnjam da će je Google napuniti.

najbolje što ovi detektuju lažan profil nekako šta li

nemam puno prijatelja, samo one osnovne koji mrze fejs al ga drže zbog nekih jarana/jaranica i bgm normalnih cura

ugll...ko hoce zivPo a da nije navedena machicka tigwica ultras style i da mu piše Kristijano ronaldo,Neymar Da silva i slično nek se javi na PP

https://plus.google.com/105715780124879331753" onclick="window.open(this.href);return false;
u krugove raja
u krugove raja

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Evo valjda je sad ovo sokocalo dostupno svima pa udjite i popunite redove 

Jel koristi ko malo vise ovo
Poceo sam u zadnje vrijeme ovaj hangouts pa i nije losa stvar
Poceo sam u zadnje vrijeme ovaj hangouts pa i nije losa stvar

- Cautinho
- Kontakt:
Ima li itko da koristi ovo?
Kod mene je android,pa mi sve ide na ovo i preko toga,a na toj mrezi nemam nikoga.
Ajd ako itko koristi da se skupimo.
Kod mene je android,pa mi sve ide na ovo i preko toga,a na toj mrezi nemam nikoga.
Ajd ako itko koristi da se skupimo.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.