10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Problem je taj sto mi nikad nismo dobro odigrali sa jednim napadacem. Jer nasim veznim igracima izgleda nije jasno da se moraju prikljucivat Dzeki i otvarat prostor za njega. Nega zavrsii sa tim da nabijamo prema Dzeki, a on ako cak i osvoji loptu, brzo izgubi jer nema niko od nasih blize od 30 metara. Zato bi jedino stavio Zeca umjesto Stilica u toj formaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jedino nije jasno zasto Zeca nema na spisku,da li je neka povreda ili?
Ako je nedostatak forme onda je trebao sve izostavit
Mislim da treba ovo Zahirovicu dat sansu obzirom da nam je kriticna pozicija ...
Ako je nedostatak forme onda je trebao sve izostavit

Mislim da treba ovo Zahirovicu dat sansu obzirom da nam je kriticna pozicija ...
- Megamon
- Kontakt:
Je l' pozv'o kakvog novog napadaca 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Goalgetter
- Kontakt:
Posmatrace neke igrace iz Premier Lige BiH, pa ce vidjet koga ce pozvatMegamon je napisao/la:Je l' pozv'o kakvog novog napadaca

-
- Kontakt:
ne bih se u potpunosti slozio sa tvojim razmisljanjem. protiv slovacke smo igrali 451 i izgledalo je jako dobro. ako se ne varam i protiv mexica. e sada razloge treba traziti u salihovicu koji je dodatno ubrzao igru a takodjer i u besicu protiv mexica. protiv francuske i rumunije to je stvarno izgledqalo kriticno zbog velikoguznog srednjeg reda-ibricic, misimovic koji se ne mogu okrenuti kako treba. igrao bih ja protiv grcke 451 stim da bih lulica na desno krilo stavio ili ako bi bio lijevo krilo salihovica u sredini a maletica desno da vidimo ima li sanse da ubaci i jednu konkretnu loptu za 90 min.Cartman je napisao/la:Problem je taj sto mi nikad nismo dobro odigrali sa jednim napadacem. Jer nasim veznim igracima izgleda nije jasno da se moraju prikljucivat Dzeki i otvarat prostor za njega. Nega zavrsii sa tim da nabijamo prema Dzeki, a on ako cak i osvoji loptu, brzo izgubi jer nema niko od nasih blize od 30 metara. Zato bi jedino stavio Zeca umjesto Stilica u toj formaciji.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
ja cu onda zvanicno prestat pratit fudbalGoalgetter je napisao/la:Posmatrace neke igrace iz Premier Lige BiH, pa ce vidjet koga ce pozvatMegamon je napisao/la:Je l' pozv'o kakvog novog napadaca. Neki osjecaj imam da ce to biti Adilovic

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Goalgetter
- Kontakt:
TakodjeT-MAC je napisao/la:ja cu onda zvanicno prestat pratit fudbalGoalgetter je napisao/la:Posmatrace neke igrace iz Premier Lige BiH, pa ce vidjet koga ce pozvatMegamon je napisao/la:Je l' pozv'o kakvog novog napadaca. Neki osjecaj imam da ce to biti Adilovic

Ako bude Adliovic taj kloc iz Zenice koji samo upropasti lopte ja prestajem zvanicno pratiti Reprezentaciju BiH dok je Susić selektor .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Nermin Haskić, iako sam navijač Želje, po mom mišljenju zaslužuje poziv ispred Adilovića.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Goalgetter
- Kontakt:
Prije svih ovih je Ermin Zec zasluzio
.

ma dobro..na to svi mislimo..CoDe je napisao/la:Ako bude Adliovic taj kloc iz Zenice koji samo upropasti lopte ja prestajem zvanicno pratiti Reprezentaciju BiH dok je Susić selektor .

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Goalgetter
- Kontakt:
Izabrano 10 najboljih golova Gencigbirlija ove sezone, medju njima 4 gola Ermina Zeca. Momak je zvijer, bez obzira koliko igra u klubu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce do 10-og Susic opet da uputi par poziva da dodju Zec i Begovic, mozda i jos neki igrac. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- velez_mostar
- Kontakt:
Hasagic na gol, u zadnju liniju Mujdza, Pandza, Spahic, i Papac s lijeva nadesno.
2 zadnja vezna Besic, i Salihovic, s tim sto bi Sejo isao vise naprijed, dok bi ovaj krpio rupe.
Ispred njih 3 igraca, desno Maletic, lijevo Lulic, u sredini Pjanic, i najistureniji Dzeko.
Po krilima bi bili ekstra brzi, i prodorni, Pjanic bi svojim loptama gurao naprijed 2 krilna igraca, dok bi Dzeko njihove lopte pospremao u gol.
2 zadnja vezna Besic, i Salihovic, s tim sto bi Sejo isao vise naprijed, dok bi ovaj krpio rupe.
Ispred njih 3 igraca, desno Maletic, lijevo Lulic, u sredini Pjanic, i najistureniji Dzeko.
Po krilima bi bili ekstra brzi, i prodorni, Pjanic bi svojim loptama gurao naprijed 2 krilna igraca, dok bi Dzeko njihove lopte pospremao u gol.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Štila bi mog'o konačno pokazati koliko zna i umije. Mislim da mu je ovo najbolja prilika za to. Da l' će Pape u meč ući sa samo jednim klasičnim napadačem (Džeko) ili će mu pridodati još jednog (Muslimović/Zec/neko iz Premijer lige BiH), ostaje nam da vidimo.
Ovo što je @Velež Mostar postavio mi djeluje dosta dobro; možda i najbolje u ovom trenutku što BiH može ponuditi (kada pogledamo spisak pozvanih igrača i onih koji su ustvari u mogućnosti odigrati meč).
Zahirović i Štila trebaju dobiti minimalno po poluvrijeme za dokazivanje, to je sasvim sigurno. Ne'a smisla da Štila ponovo izvisi, posebno ne sada kada u sastavu neće biti Miske, Ibričić i Medunjanin. Dakle, treb'o bi dobiti solidnu minutažu.
Ovo što je @Velež Mostar postavio mi djeluje dosta dobro; možda i najbolje u ovom trenutku što BiH može ponuditi (kada pogledamo spisak pozvanih igrača i onih koji su ustvari u mogućnosti odigrati meč).
Zahirović i Štila trebaju dobiti minimalno po poluvrijeme za dokazivanje, to je sasvim sigurno. Ne'a smisla da Štila ponovo izvisi, posebno ne sada kada u sastavu neće biti Miske, Ibričić i Medunjanin. Dakle, treb'o bi dobiti solidnu minutažu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne zna gdje su.Megamon je napisao/la:Je l' pozv'o kakvog novog napadaca

ma kakav crni Besic na zadnjem veznom... i u HSV-u su shvatili da od toga nema nista i ponovo je rezerva na desnom beku... momak koji treba i zaigrat ce je Zahirovic i to iskljucivo jer nema Mede. kod nas je samo bitno da nam igrac balavac jede tuđi hljeb odmah ga treba dovoditi da uzima mjesto za afirmaciju domaćih mladih igrača
4-IN-A-ROW
- Megamon
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ne zna gdje su.Megamon je napisao/la:Je l' pozv'o kakvog novog napadaca
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
A sto ste svi otpisali Rahimica? Neka je star, i neka nije standardan u CSKA, ali je uvijek bio dobar za repku. Znam da nije pozvan za ovu tekmu, ali mnogi su ga izgleda otpisali i za preostale utakmice u kvalifikacijama.
Stigoše novi klinci. Bešić, Zahirović, pa i Medunjanin. Rahima završi kao Muratović.Cartman je napisao/la:A sto ste svi otpisali Rahimica? Neka je star, i neka nije standardan u CSKA, ali je uvijek bio dobar za repku. Znam da nije pozvan za ovu tekmu, ali mnogi su ga izgleda otpisali i za preostale utakmice u kvalifikacijama.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.