Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2011, 14:35

Mux je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Joe Cole na posudbi u QPR, Jovanovic takodjer otisao ( to znate :mrgreen: )
Otvara se prostor novom igracu, mozda nam se sestog pridruzi Mata. 8-)

Mux, kush!
sto ti meni kush!!

zasto me odbijas :cry: :cry:
Trazite nekog drugog,potvrđeno je da Mata ostaje u Valenciji.Zapravo on je rekao da moze u ENG samo u klub koji igra LP,a vi to takmicenje ne igrate :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 03 avg 2011, 14:36

Ja bi vise volio Cissokha, ali za 5m ne moze da se dobije bolji value-for-money.... ;)

Videćemo sezona tek treba da počne i preduga je da bi bilo kog igrača otpisivali, klupa treba da bude što duža i po mogućnosti što kvalitetnija.Nismo još sveli račune oko odlazaka i dolazaka, pre svega odlazaka. Akvilaniju treba pružiti šansu da bude starter nakon bolovanja i pozajmice ali uz Adama i Lukasa i daleko najozbiljnijeg Meireleša, tu postoji konkurencija i on se mora dokazivati. Dobra stvar je što prelazni rok jos nije završen a čini se da imamo prilike da sačinimo dobru veznu liniju, sredinu, uz simptomatičnu problematiku u odbrani (oko lijevog beka). Uz Suareza i Dauninga, Kerol i Kajt i Maxi čine se sasvim izglednu napadačku liniju...a možda bi još neko mogao da uleti. Naravno za golove su zaduženi svi sem Reine (pa i on možda ponekad).

Ja mnogo ocekujem od Hendersona, mislim da ce biti pun pogodak. :P

Mene generalno ne zanimaju previse pripremne utakmice, ali ono juce je bilo specificno jer je igrao tim koji ce uz Suareza gotovo stalno igrati PL. Najzabrinjavajuce je svakako bila odbrana... Dzonson i dalje jednostavo NEZNA, a Ager i Karager su u pojedinim situacijama ispadali ko djeca! :? Pogotovo Carra,mislim da nam jos jedan stoper ne bi skodio .;)

Neka je napokon i Jovanovic otisao.... :D Jos Poulsen :twisted:

YNWA !!
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 avg 2011, 14:54

Cartman je napisao/la:
Carlo je napisao/la: kakve to veze ima? na semaforu je pisalo "marseille 8 - 2 manchester united", znači izgubio je united, bez obzira ko je igrao.

.
Pa moronu jedan, upravo to nije pisalo. Nego je pisalo Marseille 8 - 2 Manchester Select XI. Sretno u Ligi Pr....ovaj Europa Li....U borbi za Europa Ligu.
Polahko... Nema potrebe za nerviranjem. Zaboravićeš ti ovaj poraz za koju godinu, a isto tako nema potrebe za vrijeđanjem. to samo dokazuje koliko si iznerviran u datom trenutku. mi ćemo se boriti za europa ligu, a vi nastavite primati osam golova. ćus!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 03 avg 2011, 14:58

trebevic za ovog smo dali 10M ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 avg 2011, 15:11

Ponos Torina je napisao/la:
lfc.tz je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ja bi volio da je Reina otisao,uprkos njegovoj "ljubavi" prema klubu,trebao se dovest dobar mlad golman koji nije toliko sklon kiksanju kao Reina....
:lol: :lol: :lol:

Pa sta je Reina ako ne mlad golman,a sta je i ako nije dobar golman(on je za mene i vise od dobrog)?
Covjek je uprkos losoj sezoni ostao,a nema ni namjeru da ide-ljubav prema klubu.
Kao sto sam par puta rekao on je za mene world class golman(ne najbolji na svjetu al u vrhu),a svoju klasu(gledano statisticki) nije ukaljao ni pored cinjenice da nam je ekipa grozno igrala prosle sezone,a pri tome dodaj cinjenice da se odlicno razumije sa svim igracima u timu i da je on vise od golmana(dobri duh svlacionice i play maker).
Govoriti tu o nekim kiksevima(koje imaju svi golmani,a i kod Reine nisu ucestali) i da je to razlog za njegovu prodaju je za mene pogresno.

Ma jeste mlad za golmana i dobar je golman to nesporim ali mi ga je vise pun k..... doslo do zasicenja bar kod mene,felsav mi je nekako uvijek zasere kad netreba,brani nemoguce i prima golove koji su smijesni...nekazem imao je on odlicnih partija,ali jednostavno ga nemogu vise gledati na golu,isto kao sto nemogu gledati Grka u rosteru Liverpool-a... :mrgreen:
sjetite se samo prosle sezone koliko nas je puta spasio debakla i koliko nam je On puta donio bodove svojim odbranama
a takodjer sjetite se prvog kola protiv arsenala i onaj strasan kiks u zadnjim sekundama utakmice kada je poklonio bod arsenalu..znaci golman svjetske klase ali je ponekad sklon kiksevima
ZZ

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 avg 2011, 16:07

Znaci kao prvo kad spominjete Reinu ustanite sa te stolice i stajuci tipkajte post iz postovanja prema tom covjeku.
NMG da vjerujem kako neki navijaci Liverpoola kritikuju Reinu, covjeka koji je toliko doprinio i ostao u najtezim momentima, EEEEEE OD 2006-2010 proglasavan 3 puta zlatnom rukavicom premiershipa ispred Ceha i van der Sara..
Zamolio bih vas da ne lupate gluposti i postujete svetinju. Vi isto kao da navijate od 2010 za Liverpool pa ne znate sta se desavalo u proslosti...

Odlicnog smo lijevog beka doveli, prosle godine sigurno u top 3 LBa PLa.. Newcastle ga je platio Viljarealu £6.3m a mi smo ga doveli kako se nagadja za 5.5 +2.5m nakon ispunjavanja nekih uvjeta.. Znaci izaci ce nas 8m, uopete nije mnogo placen.. Mislim kako smo dobro prosli, najbitnije da se ta LB pozicija popunila..

Malo sam istrazivao o Enrikeu i saznao da se do 16te godine bavio atletikom( sprintanjem) da bi kasnije nastavio sa nogometom, znaci vrlo brz, pokretan igrac koji se ne boji posjeda lopte i koji ima poprilicno dobar centarsut.. Dobro poznaje premiership tako da nece trebati neko prilagodjavanje. Siguran sam da je u punoj fizickoj spremnosti i da ce biti posvecen defanzivnim zadatcima jer nam je ta ljeva strana vec nekoliko godina kriticna.. Enrike Welcome nd YNWA

[youtube][/youtube]

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 avg 2011, 16:37

Ma to za Enriquea je tek gossip,ni ne spominje se za sad samo u Daily Mirroru...polako :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 03 avg 2011, 16:51

Zamolio bih moderaciju da pobriše nepotrebne postove,gluposti i provokacije kako na ovoj tako i na temi Manchester Uniteda inače ovaj forum gubi svoj smisao svako piše gdje "ne treba" :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 avg 2011, 17:06

Pa normalno da ce ovi sa teme utd da dolaze ovde kad ovi nasi idu tamo i provociraju, dvojica su vec bila tamo i onda ih dovlace ovde, ne zna se ko je od njih gori 8-)

Inace, West Ham have joined Bolton in the race to sign Liverpool striker David Ngog. :arrow:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 03 avg 2011, 17:48

trebevic je napisao/la:50 za top class igraca, sta ti nije jasno. druga stvar je da li ce se uklopiti u igru Chelseja.
Hajde plasticaru puni svoju temu shvatam da se nista interesantno ne desava ako nista pisi ankete ,svaki dan provociras il ti je koeficijent inteligencije na nivou sobne temperature ili sta? Citav svijet zna da Chelsa nije ni do koljena Liverpoolu nikad bio,kad bilo sta osvojite ama bilo sta onda dodji al nemoj opet provocirat to rade primitivci.I sta ovi moderatori rade kad god udjem ovaj lik provocira,ja josh ni jednom nisam otisao na drugu temu osim Lfc,a ovaj svaki dan s ciljom provokacije dolazi,WTF!
Usput ev za redse nesto sa press konferencije
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 avg 2011, 19:09

Sasha L.F.C. je napisao/la:Pa normalno da ce ovi sa teme utd da dolaze ovde kad ovi nasi idu tamo i provociraju, dvojica su vec bila tamo i onda ih dovlace ovde, ne zna se ko je od njih gori 8-)

Inace, West Ham have joined Bolton in the race to sign Liverpool striker David Ngog. :arrow:
Za njega se definitivno vrijedi boriti!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 avg 2011, 19:15

Jimmy from the hood je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Pa normalno da ce ovi sa teme utd da dolaze ovde kad ovi nasi idu tamo i provociraju, dvojica su vec bila tamo i onda ih dovlace ovde, ne zna se ko je od njih gori 8-)

Za njega se definitivno vrijedi boriti!
Ima potencijala tek su mu 22 god. 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 03 avg 2011, 19:37

pklat je napisao/la:
trebevic je napisao/la:50 za top class igraca, sta ti nije jasno. druga stvar je da li ce se uklopiti u igru Chelseja.

Hajde plasticaru puni svoju temu shvatam da se nista interesantno ne desava ako nista pisi ankete ,svaki dan provociras il ti je koeficijent inteligencije na nivou sobne temperature ili sta? Citav svijet zna da Chelsa nije ni do koljena Liverpoolu nikad bio,kad bilo sta osvojite ama bilo sta onda dodji al nemoj opet provocirat to rade primitivci.I sta ovi moderatori rade kad god udjem ovaj lik provocira,ja josh ni jednom nisam otisao na drugu temu osim Lfc,a ovaj svaki dan s ciljom provokacije dolazi,WTF!
Usput ev za redse nesto sa press konferencije
Gdje si ti u ovom postu pronasao provokaciju?

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 avg 2011, 19:47

Torresu se ipak moze zamjeriti samo zbog toga sto je zadnji dan bukvalno trazio da ode. Da je to uradio ranije pa hajde, zelio promjeniti sredinu i to je to. Ispao je ckapi zbog toga i vjerovatno ce misljenja sada oko njega biti podjeljena. Ja licno, uvijek cu ga se sjecati po dobrom, zelim mu sve najbolje u Chelseu. Puno toga je uradio za Liverpool pa tako smo od njegove love dobili 2 mladica koji imaju svijetlu buducnost u Liverpoolu. Nekada, bez razmisljanja mogu da mu se nagovorim svasta, ali kada bolje razmislim nemamo mu sta zamjeriti, samo mi je malo krivo zbog nacina na koji je otisao. Ipak je mogao imati postovanja prema klubu koji ga je stavio na vrh.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 03 avg 2011, 19:51

kako glupe rasprave izmedju navijaca uniteda i liverpoola...svima treba biti jasno da niti bi Liverpool bio ovako veliki klub bez Uniteda niti bi United bio ovako veliki klub bez Liverpoola...to je rivalstvo koje godinama izvlaci najbolje iz tih klubova i umjesto da se radujete sto ce to rivalstvo na neki nacin ponovo oziviti vi se svadjate kao djeca...ni Liverpool ni United ne mogu imati toliko rivalstvo sa Arsenalom,Chelseao,Cityem kao sto imaju jedni sa drugima...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 avg 2011, 19:58

[youtube][/youtube]
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 avg 2011, 20:36

Top class igrač, to je pokazao u dresu Chealshita. :lol: A da ipak se treba navići kada dođe u novoj ligi, ček ček, on je bio već prije u ovoj ligi. :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 03 avg 2011, 21:09

Han!$;Lfc je napisao/la:
Top class igrač, to je pokazao u dresu Chealshita. :lol: A da ipak se treba navići kada dođe u novoj ligi, ček ček, on je bio već prije u ovoj ligi. :lol:
E'o da jedan Barcelonista vam mustuluk uhvati dosao vam je Enrike iz newcastlea :)))) :D :D dakle LB rijeseno sada imate svih 11 super idete ne EPL (Y) good luck
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 avg 2011, 21:27

Zvanicno??

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 03 avg 2011, 21:35

Jimmy from the hood je napisao/la:Zvanicno??
sutra zvanicno :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.