FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Zabac
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Zabac » 03 avg 2011, 01:23

Portillo je napisao/la:
Zabac je napisao/la:
messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."

Zašto da se sekira bezveze kad zna da ju neće osvojiti. :D

Izvjesno je da će se sada pojaviti neki mangLupi sa pričom o UEFA-i.
Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !
[youtube][/youtube]
:o
puno je donio,polomljen Pehar.
Za 100 miliona treba da uz duz i poprijeko preore citav stadion svaki dan :D
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 avg 2011, 01:25

Zabac je napisao/la: puno je donio,polomljen Pehar.
Ma nije stvar u tome sto je on donio polomljen pehar, nego sto je zabio onakav gol nekom timu na razini Getafea i Osasune. :D
A i ore drug moj (89-86, golovi), al' ne moze protiv sudija. :D Aj necemo dalje, znas i sam na sta ce ovo izac. Nastavite vi :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 avg 2011, 01:27

Portillo je napisao/la:
Ma nije stvar u tome sto je on donio polomljen pehar, nego sto je zabio onakav gol nekom timu na razini Getafea i Osasune. :D
A i ore drug moj (89-86, golovi), al' ne moze protiv sudija. :D Aj necemo dalje, znas i sam na sta ce ovo izac. Nastavite vi :D
ma nemamo sta nastavlja , samo cu izvuci zakljucak iz tvoga posta.

Real i Ronaldo7 dominiraju !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 01:28

Portillo je napisao/la:
pa sta si uopste ista i pisao,kad vec znas unaprijed sta ce biti :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 avg 2011, 01:32

T-MAC je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
pa sta si uopste ista i pisao,kad vec znas unaprijed sta ce biti :roll:
Zato sto je onaj gore spomenuo Ronaldovo ime na ovoj temi. :D

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 avg 2011, 01:34

izvini sto sam sveto ime spomenuo tamo gdje mu nije mjesto.
Da otvorim temu Poslanici, pa da tamo diskutujemo o njemu jer vidim da mu ovdje mjesto nije.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 03 avg 2011, 01:37

Zabac je napisao/la:izvini sto sam sveto ime spomenuo tamo gdje mu nije mjesto.
Da otvorim temu Poslanici, pa da tamo diskutujemo o njemu jer vidim da mu ovdje mjesto nije.
Mojne ba ramazan je :D pusti ovog idiota nije vrijedan paznje!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 avg 2011, 01:40

Ne zanima nas taj portugalski kopitar i luzer...baš je jadan sa onim plakanjem i takvima nije mjesto na ovoj temi.
Ozilu svaka cast.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 avg 2011, 01:42

Mandrak je napisao/la:Ne zanima nas taj portugalski kopitar i luzer...baš je jadan sa onim plakanjem i takvima nije mjesto na ovoj temi.
Ozilu svaka cast.
slika

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 avg 2011, 01:48

Portillo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ne zanima nas taj portugalski kopitar i luzer...baš je jadan sa onim plakanjem i takvima nije mjesto na ovoj temi.
Ozilu svaka cast.
slika
Kad Brend place,citav svijet tuguje, kad pič.kica place citav svijet ga qrcem potapse !

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 03 avg 2011, 08:12

Promjena reprezentacije ozbiljno bi ugrozila karijeru jednog igrača, rekao je Thiagov otac na pitanje da li bi zvijezda sa Camp Noua, odnosno njegov sin mogao to uraditi...
Otac mladog Barceloninog igrača Thiaga Alcantare navodi kako je zaista malo vjerovatno da njegov sin promjeni reprezentaciju, i iz Španije pređe igrati za rodni Brazil. Thiago je već nastupao za mladu reprezentaciju Španije s kojom je osvojio i Europsko prvenstvo ove godine.
Ipak, on može zaigrati i za brazilsku reprezentaciju ako dobije poziv prije nego zaigra za seniorsku reprezentaciju Španije pod palicom Vincentea Del Bosquea, ali po svemu sudeći Del Bosque ga ima u planu za prijateljsku utakmicu protiv Italije sljedeće sedmice.
I takav scenario, oko promjene reprezentacije, mogao bi se loše odraziti po karijeru ovog mladog igrača, kako kaže Mazinho. "U Španiji Thiago napreduje u jednom jako dobrom smjeru", rekao je Mazinho za magazin Terra.
Nastavio je: "Njegov odlazak u Brazil bi bio jedan korak unazad jer je opće poznato da je brazilska reprezentacija vrlo neuravnotežena zbog činjenice da jako puno mijenjaju trenere. Bio bi pozvan jednom, možda dva puta i onda ko zna. I ako bi bilo zaista tako ne bi igrao onda ni za jednu reprezentaciju."
Drugi Mazinhov sin, Rafinha (18) uživa igrati za Brazil iako ima i italijansko državljanstvo. "On je uvijek sanjao da igra za svoju reprezentaciju. Jednostavno je lud za tim", naglasio je Mazinho.
Thiago Alcantara je postigao 2 gola u 12 nastupa za Barcelonu prošle sezone nakon što je povremeno ulazio u A tim iz Barcelone B.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 avg 2011, 11:27

Portillo je napisao/la:
Ozilu svaka cast.
slika
Zna se kad Messi plače...Ovo je nakon povrede zadobijene protiv Čelzia u revanš tekmi koja je završila 1:1,a Barca prvu dobila 1:2 u Londonu.U prvom susretu bio je jedan brutalan start Del Horna,ali u revanšu je stradala zadnja loža ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 03 avg 2011, 11:49

Zabac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Yebo Alexisa , treba ovog delfina dovest ,cjepa Valdeza :lol:
hahahah :DD
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 03 avg 2011, 11:51

" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 avg 2011, 12:45

Zabac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Yebo Alexisa , treba ovog delfina dovest ,cjepa Valdeza :lol:
Preduhitrio si me :oops: :oops: ,al nema veze ..pa ovom Valdezu i delfin daje golove :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 03 avg 2011, 13:22

Oriol Romeu: "Barcelona i Chelsea su već postigli dogovor, a moj agent je u Londonu slušao njihovu ponudu. Igranje u tom klubu je velika prilika za mene. Ako sve bude išlo po planu, zašto da ne. Napuštam Barça s tugom, ali morate iskoristiti svoje šanse."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 avg 2011, 13:29

Sajoni je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Ozilu svaka cast.
slika
Zna se kad Messi plače...Ovo je nakon povrede zadobijene protiv Čelzia u revanš tekmi koja je završila 1:1,a Barca prvu dobila 1:2 u Londonu.U prvom susretu bio je jedan brutalan start Del Horna,ali u revanšu je stradala zadnja loža ;)
Joj sto ti volim pobit argument, vise neg se 'ljeba najest :D

Koliko ja vidim ovo je dres iz 2006-07, a ja pamtim da je Lessija Del Horno povrijedio sezonu prije jel' (iako su igrali i 2006-07, tad je u Londonu Chelsea dobio 1-0, a na Camp Nou vas je Lampard utisao golom iz mrtvog ugla, a Messiju nije nanesena nikakva povreda).
[youtube][/youtube]
Jes', jes', zadnja loza, cojk mu u tijelo usao :lol:

Toliko dobro poznajes svoj klub, + sto si i daltonista pa ne raspoznajes zutu boju od crveno-plave na dresovima :lol:

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 03 avg 2011, 13:47

Leo Mesi će igrati u Superkupu Španije. Zajedno sa Alvešom i Maskeranom počinje da trenira 8.avgusta. Barsa svim raspoloživim sredstvima ide na megdan najvećim rivalima.
Dani Alveš, Havijer Maskerano i Leo Mesi dobili su produženi odmor u Barseloni jer su učestvovali na šampionatu Južne Amerike.
Vraćaju se trenažnom procesu 8. avgusta a biće spremni za utakmicu Superkupa Španije koju Barsa igra 14. avgusta na "Bernabeu" protiv Real Madrida.
Mesi već dve nedelje trenira sa Barsinim fizioterapeutom Brauom, koji je otišao čak u Rozario kako bi se pobrinuo za fizičku spremu Argentinca.
"Mesi, Alveš i Maskerano nalaze se na mom spisku. Videćemo kakva će im forma biti nakon odmora. Neki od njih su odigrali prijateljske utakmice (Mesi) a to pomaže igraču da održi ritam", izjavio je Gvardiola.
Uprkos tome što će trojica fudbalera trenirati samo nedelju dana sa ekipom, Gvardiola je optimista i veruje da će protiv Reala moći da računa na njih. Hehehe spremite se realovci! 8-) :lol: :D :) ;)

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 avg 2011, 13:51

Portillo je napisao/la: Joj sto ti volim pobit argument, vise neg se 'ljeba najest :D

Koliko ja vidim ovo je dres iz 2006-07, a ja pamtim da je Lessija Del Horno povrijedio sezonu prije jel' (iako su igrali i 2006-07, tad je u Londonu Chelsea dobio 1-0, a na Camp Nou vas je Lampard utisao golom iz mrtvog ugla, a Messiju nije nanesena nikakva povreda).
[youtube][/youtube]

Toliko dobro poznajes svoj klub, + sto si i daltonista pa ne raspoznajes zutu boju od crveno-plave na dresovima :lol:
Hahahaha....Pritllo provljane si i pokazao si još jednom da si neznalica velika....hahaha....o djeca mu se smiju...Na ovom klipu kad je del horno uletio Messiu je bilo 2:1 za Barcu...Čelzi je cak poveo sa igračem manje,ali je Barca preokrenula...Tekma je bila čuvena što u Čelziu su htjeli da igraju na oranici,nisu htjeli da bude trava kao sto sav normalan svijet igra.A fotografija koju si stavio kad Messi plače je revanš tekma kad mu je stradala zadnja loža. Bilo je 1:1 koliko se sjećam...kada je Ronaldinho protutnjao odbranom Celzia a na kraju je Celzi iz penala izjednacio.U revanšu tom kada je bilo 1:1 Messi se povrijedio i napustio stadion u suzama a Rajkard ga tješio sa ostalim osobljem. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 avg 2011, 14:10

Portillo je napisao/la: [youtube][/youtube]

Nek ostali presude na 2:58 pa na dalje je li bio brutalan start za koji nije odmah dobio crveni.Ovo tijelom je samo bila prelivena kap u čaši ;)
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.