Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 03 avg 2011, 02:21

"Newcastle United može potvrditi da je Joey Barton stavljen na transfer listu. Igraču je rečeno da može otići iz kluba bez odštete", stoji u saopćenju kluba. Barton je nekoliko puta proteklih nekoliko mjeseci javno kritikovao vodstvo kluba što je dalo naslutiti da nešto nije u redu unutar kluba. Sličnu je stvar napravio i odbrambeni igrač Jose Enrique koji je kritikovao klub što novac od prodaje Andyja Carolla (35 miliona funti) nije utrošen u dovođenje pojačanja, zbog čega je kaženjen novčanom kaznom od 100 000 funti.

Barton je najavio da će svoju budućnost unutar kluba obznaniti u 16 sati (ponedjeljak), ali klub ga je pretekao objavom da je slobodan igrač na što je Englez reagovao, ponovo putem Twittera.

Treba obojicu dovesti, Bartona na DM,(ionako ce svako drugu tekmu dobijati crveni :lol: ) a Enrikea na LBa..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 02:22

Carlo je napisao/la:Telegraph: Enrique is yet to agree personal terms as he is looking for as much as £60,000 a week, although the move should go through before the start of the season.

Gdje ste sad Curtoni, harxonje i ostali? osam komada :lol: nemojte biti takvi, dođite malo na kahvu.
United nije igrao uopste, o cemu pricas? Igralo je 7 igraca Uniteda humanitarnu utakmicu zajedno sa pjevacima, bivsim igracima itd. I to uporedjivat sa 3 komada protiv igraca iz trece lige Norveske? :lol: Da ne pricam o 6. mjestu u Premiershipu.

PS: 19.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 03 avg 2011, 02:48

Obični provokator.Ništa više.
Ne obraćajte pažnju na @Curtmana.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 03:23

Sto onda ti obracas?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 avg 2011, 10:49

Cartman je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Telegraph: Enrique is yet to agree personal terms as he is looking for as much as £60,000 a week, although the move should go through before the start of the season.

Gdje ste sad Curtoni, harxonje i ostali? osam komada :lol: nemojte biti takvi, dođite malo na kahvu.
United nije igrao uopste, o cemu pricas? Igralo je 7 igraca Uniteda humanitarnu utakmicu zajedno sa pjevacima, bivsim igracima itd. I to uporedjivat sa 3 komada protiv igraca iz trece lige Norveske? :lol: Da ne pricam o 6. mjestu u Premiershipu.

Pa i kod nas su igrali 15to godisnjak, 16stogodisnjak, i igraci koji nece ni na klupi sjediti kada pocne EPL.. 8 komada masala, ne javljaj se do daljnjeg.

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 03 avg 2011, 11:22

Izvinite zaista, ali za ManUtd su igrali igraci koji uopce ne igraju za United i mladi iz akademije.

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 03 avg 2011, 11:32

Scumovci razligu!
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 avg 2011, 11:38

Aqvilani ide najvjerovatnije u Milan......

Enrique u Liverpool-u za 8-10 mill.....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 avg 2011, 11:49, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 avg 2011, 11:39

Obskurni je napisao/la:Izvinite zaista, ali za ManUtd su igrali igraci koji uopce ne igraju za United i mladi iz akademije.
kako da da
u onom klipu sam vidio evru smojlinga velbeka i oni sigurno igraju za neki drugi united

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 03 avg 2011, 11:42

De ba ne i de Aquilani nigdje :cry: :| Mi smo bez njeg i Suareza tuta , trebaju nam ta dva atomca ... Aquilani po meni ima najbolji pegled igre i tehniku,pas naravno posle GERRARDA!
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 03 avg 2011, 11:45

Pa eto, ako su ti Barthez, Ginola, Malcuit, Belhaid, Mansouri, Elghazouani i još par pjevaca Unitedovci onda da :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 avg 2011, 12:08

Obskurni je napisao/la:Pa eto, ako su ti Barthez, Ginola, Malcuit, Belhaid, Mansouri, Elghazouani i još par pjevaca Unitedovci onda da :D
I ja pjevam u wc-u, nemoj dusu grijesiti.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 03 avg 2011, 12:17

Obskurni je napisao/la:Pa eto, ako su ti Barthez, Ginola, Malcuit, Belhaid, Mansouri, Elghazouani i još par pjevaca Unitedovci onda da :D
Nisu ni redsi 100 posto.
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 03 avg 2011, 12:38

Jimmy from the hood je napisao/la:
I ja pjevam u wc-u, nemoj dusu grijesiti.
ludi Jimmy bili oni pjevaci ili ne nosili su ime Sranjchester Uniteda tako da tamam da je igrala moja cukun nana United je izgubio 8:2..

btw ako dobro pjevas mogao bi i ti u United igrati..

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 avg 2011, 12:38

Joe Cole na posudbi u QPR, Jovanovic takodjer otisao ( to znate :mrgreen: )
Otvara se prostor novom igracu, mozda nam se sestog pridruzi Mata. 8-)

Mux, kush!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 03 avg 2011, 12:42

Jimmy from the hood je napisao/la:Joe Cole na posudbi u QPR, Jovanovic takodjer otisao ( to znate :mrgreen: )
Otvara se prostor novom igracu, mozda nam se sestog pridruzi Mata. 8-)

Mux, kush!
sto ti meni kush!!

zasto me odbijas :cry: :cry:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 avg 2011, 12:45

Ispade kao da si me zaprosio.

Evo jedan fin klip o nasem novom pojacanju )aBd( :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 03 avg 2011, 12:48

Enrique je odlican..
jos da je jedno veliko ime dovesti da podignemo profit na dresovima bilo bi odlicno..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 avg 2011, 12:58

Cartman je napisao/la:

kakve to veze ima? na semaforu je pisalo "marseille 8 - 2 manchester united", znači izgubio je united, bez obzira ko je igrao.

pozdravi fergija 5 puta i ne vraćaj se na temu! :lol:

btw. Kenny: “Alberto is a very good footballer full stop, irrespective of where he is playing,if he is here for the start of the season that wouldn't be a problem.”

Nadam se da će ostati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 avg 2011, 13:02

pozz raja..pratim ovaj forum nekoliko mjeseci, i evo konacno sam se uspio ulogovat..vidim da se pravo digla prasina oko enrique-a..misljenja sam kao i velika vecina da ga trebamo dovest i to jos za male pare sto bi bio pun pogodak..nadam se da cu ostat aktivan na ovom forumu,YNWA !!
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.