Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edo_77
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Edo_77 » 03 avg 2011, 10:42

ZOI84 je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Aha. How yes no.

Profesionalac se tako ne ponasa. U Wolfsburgu dok j ebio Magath nije tako bilo, znmao u kakvoj je formi bio tada.

Svako ko igra il je igrao nogomet zna koliko alkohol utice na formu. Tu nema rasprave.

A da piju svi, nebi rekao. A posebno ne nonstop.

U zadnjih pola godine sam Dzeko vidio od Dubrovnika par puta, Sarajevo, Svadbe, restoran Bosna, Mostar, Budva, Montpelier. Mikrofon u ruci, casa u ruci. A katastrofalna polusezona. **** ce postati najbolji napadac na svijetu na takav nacin. Nece biti ni top20 ako se ne smiri.
Dok je bio i u Wolf viđan je po svadbama, s mikrofonom,a to da se ostali tako ne ponašaju, pa ti onda stvarno ne citaš novine, prostitutke, alkohol, ljubavnice kod Runija, Riberya, Benzeme, Ronaldinjo.....
Dzeko u zadnjih pola godine to radi NONSTOP. U tome je fora. Svima njima je drago kad odu na odmor i rade razne stavri. Dzeko fata svaki satic odmora i to uvijek koristi i lumpovanje.

Igrao sam nogomet, sada sam trener, znam o cemu pricam, kad odem u disko i popijem par pica, i ostanem do 4-5. Nemogu se povratiti za 4-5 dana.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 03 avg 2011, 10:44

Edo koliko je Dzeko popio piva? Vidm da si pravo informisam pa samo da vidim moze li dzeko popiti vise od mene.
a ako je pio za ramazan, onda mu ona suplja sa ucenjem prije svake tekme ne pije vode vise

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 03 avg 2011, 10:45

A da ga vidi babooo ... :D :D :D

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 03 avg 2011, 10:46

Pronadji mi jednog drugog reprezentativca koji je ovoliko lumpovao u poslednjih pola godine?

I btw. Ribery i Benzema ne piju. Prostitucija i Alkohol nisu ista stvar. Alkohol direkt utice na fizicku spremnost covjeka a jedno **** u 2-3 dana, a nije ni toliko nema nikakve veze.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 03 avg 2011, 10:50

biskitt je napisao/la:Edo koliko je Dzeko popio piva? Vidm da si pravo informisam pa samo da vidim moze li dzeko popiti vise od mene.
a ako je pio za ramazan, onda mu ona suplja sa ucenjem prije svake tekme ne pije vode vise
Mozda tebi zvuzi smijesno. Al pola Bosne je dzeku vidjelo, slikalo, pjevalo, pilo sa njim u poslednjih pola godine.

Dok mi trazimo probleme u Citiju(evidentno je da je i to problem), zaborvljamo da dzeko apsolutno nema formu koju je imao. A zna se kako zivi zadnjih pola godine u odnosu na ostatak.

Dzeko je radio jako prije toga, 4-5 sezona se potpuno posvetio nogometu. Ako zeli d aodrzi nivo i napreduje, mora da nastavi tako raditi. Ovako kako se ponasaa u zadnjih pola godine ce mu smao unistiti karijeru.

Prosle kvale, drugi strijalac kvalifikacija
Ove kvale, 1 gol, ledjima sa pola metra

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 03 avg 2011, 10:53

mostar_mo je napisao/la:

ovaj Uglješa će mu dohakat ... :D
Nevjerujem bas da mu je ugljas rekao hajmo slusati Harisa Dzinovica u Budvu :D Il je njegova ideja il je od ove dvojice srba..

Balonja je tu samo uskocio :D

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 avg 2011, 11:32

Mozda tebi zvuzi smijesno. Al pola Bosne je dzeku vidjelo, slikalo, pjevalo, pilo sa njim u poslednjih pola godine.

Dok mi trazimo probleme u Citiju(evidentno je da je i to problem), zaborvljamo da dzeko apsolutno nema formu koju je imao. A zna se kako zivi zadnjih pola godine u odnosu na ostatak.

Dzeko je radio jako prije toga, 4-5 sezona se potpuno posvetio nogometu. Ako zeli d aodrzi nivo i napreduje, mora da nastavi tako raditi. Ovako kako se ponasaa u zadnjih pola godine ce mu smao unistiti karijeru.

Ove kvale, 1 gol, ledjima sa pola metra[/quote]

dva gola ali to ne mjenja surovu realu!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 03 avg 2011, 11:41

steta sto je Balonja igrao za Italiju,mogao je za nas :-)
jos da mu Halid na uvce zapjeva,ode Mario u sevdah ...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 avg 2011, 17:24

Edo_77 je napisao/la:
biskitt je napisao/la:Edo koliko je Dzeko popio piva? Vidm da si pravo informisam pa samo da vidim moze li dzeko popiti vise od mene.

Ti si bas neumoran. Vec sam ti rekao za ove i one kvalifikacije. Prosle kvalifikacije nas je trenirao Ciro a ove Pape. Razlika je ogromna. Ciro je trener a Pape sve osim trenera. Nikad goreg nismo imali. To nije Dzekina greska, pogledaj kako igra ostatak reprezentacije i sve ce ti biti jasno. (iako mislim da tebi nikad nista nece biti jasno)

Ostavi covjeka vise, nek zivi. Da sam na njegovom mjestu ja bi se puno vise provodio. Kako ne shvatas, to rade mnogi ali mi izgleda nismo navikli da imamo nekog ko je dobacio tako daleko pa se ponasamo kao stoka.
Svima nama je jasno da to nije dobro za sportistu, nisi ti otkrio toplu vodu! Ne znam sta vise pokusavas reci na ovoj temi?
STA JE TVOJ CILJ? STA ZELIS POKAZATI ILI DOKAZATI NA OVOJ TEMI?
Eto, sve si nam vec vise puta rekao. Dokle mislis da se ponavljas na ovoj temi???????????????????????

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 17:37

Jadna mu je majka ako engleski novinari saznaju za to i ako je istina da su rekli da imaju lakse povrede.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 avg 2011, 17:40

Cartman je napisao/la:Jadna mu je majka ako engleski novinari saznaju za to i ako je istina da su rekli da imaju lakse povrede.
Ljudi su dobili dva dana slobodno i to je to. Vjerovati internet pametnjakovicima je naivno, ili ti zelis da vjerujes? U tom slucaju je bezobrazno a ne naivno.
Bas bi se onako slikali da su rekli da imaju lakse povrede? :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 avg 2011, 17:42

Cartman je napisao/la:Jadna mu je majka ako engleski novinari saznaju za to i ako je istina da su rekli da imaju lakse povrede.
Imali su 24 sata slobodno, tako da su mogli raditi sta hoce :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 17:42

SamoZeljo je napisao/la:
Ljudi su dobili dva dana slobodno i to je to. Vjerovati internet pametnjakovicima je naivno, ili ti zelis da vjerujes? U tom slucaju je bezobrazno a ne naivno.
Nista me ne bi cudilo. Snimao je i Richards kad je imao sex u javnom WC-u, a Ashley Young je pokazivao qurac na web cam. I tako dalje, taj Premiership nesto radi igracima. Oduzme im svu pamet.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 avg 2011, 17:45

Cartman je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Nista me ne bi cudilo. Snimao je i Richards kad je imao sex u javnom WC-u, a Ashley Young je pokazivao qurac na web cam. I tako dalje, taj Premiership nesto radi igracima. Oduzme im svu pamet.
Da ali to po jedan covjek. Ovdje je skoro pola tima u Budvi i bas mislis da ce svi isto slagati i ponasati se onako slobodno, slikati se? :mrgreen:
Dajte, uzobiljite se malo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 avg 2011, 17:49

Mah, sve je ovo ok, al' poznavajući engleske medije, svaka loša partija ove kompanije (prvenstveno Džeka jer je najsuplje plaćen igrač od njih), biće razlog da se postave ove slike i govore o pripremama igrača.

A, što se tiče samog odmora, odlično mjesto su izabrali. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 18:48

SamoZeljo je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:

Ti si bas neumoran. Vec sam ti rekao za ove i one kvalifikacije. Prosle kvalifikacije nas je trenirao Ciro a ove Pape. Razlika je ogromna. Ciro je trener a Pape sve osim trenera. Nikad goreg nismo imali. To nije Dzekina greska, pogledaj kako igra ostatak reprezentacije i sve ce ti biti jasno. (iako mislim da tebi nikad nista nece biti jasno)

Ostavi covjeka vise, nek zivi. Da sam na njegovom mjestu ja bi se puno vise provodio. Kako ne shvatas, to rade mnogi ali mi izgleda nismo navikli da imamo nekog ko je dobacio tako daleko pa se ponasamo kao stoka.
Svima nama je jasno da to nije dobro za sportistu, nisi ti otkrio toplu vodu! Ne znam sta vise pokusavas reci na ovoj temi?
STA JE TVOJ CILJ? STA ZELIS POKAZATI ILI DOKAZATI NA OVOJ TEMI?
Eto, sve si nam vec vise puta rekao. Dokle mislis da se ponavljas na ovoj temi???????????????????????
Fakat ni tebi nije bas plaho puno jasno.Repka im dodje kao mali odmor a svo znanje upijaju u klubovima.
Prema tome tvoj cilj posrati ostale da bi zastitio Dzeku.Da li je i to u redu ,cisto sumnjam.
Nego @Zeljovac jes'to ti?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 avg 2011, 19:11

Da vi pljuvaci znate koliko ste vise dosadili i Bogu i narodu sa konstantnim pljuvanjem Dzeke, rijec ne bi izgovorili bar 5 godina. Njegov zivot, njegova stvar. Svoj odmor ima pravo da provede s kim hoce,kako hoce,da radi sta hoce. Nije vasa stvar. I medije sto izjave slobodno pola odmah odbaciti mozes. Cuj ne zna niko da su dosli. Pa nisu travu pasli da jednostavno odu i da se ne jave treneru. Odmor ko i svaki drugi. Al sto smo mi pogan narod pa nam je nase uvjek najgore, to je druga prica.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 avg 2011, 19:45

harishp je napisao/la: Fakat ni tebi nije bas plaho puno jasno.Repka im dodje kao mali odmor a svo znanje upijaju u klubovima.
Prema tome tvoj cilj posrati ostale da bi zastitio Dzeku.Da li je i to u redu ,cisto sumnjam.
Nego @Zeljovac jes'to ti?
Ne, Dzeku mozes kritikovati, ja nikog ne serem da bi ga zastitio ali kad se neko ponavlja i konstantno (vec duze vrijeme) pise iste stvari, onda cu ga sigurno citirati. Sto je previse, previse je.
Repka nam igra lose, to svi znamo. Trebamo li sada ici sa teme na temu i pljuvati reprezentativce?
Brzo smo zaboravili sve te silne golove koje je Edin postigao za nasu reprezentaciju. Ocigledno nas je navikao i razmazio pa sad ocekujemo da mora nastaviti iako nam repka sada igra puno losije!
Kad na klupi budemo imali dobrog trenera i dobrog motivatora, tek onda cu pljuvati reprezentativce.

Da, mnogi za reprezentaciju ne igraju koliko bi mogli, slazem se ali ja ipak mislim da je to vise do trenera. Pljuvati po igracima i tako stititi pravo loseg trenera je po mom misljenju jako lose, da ne kazem samoubilacki.
Ciru ne volim i nisam bio za da ostane ali reprezentacija sa Cirom i sa Papetom je nebo i zemlja.

Vjerujmem da bi nas sad i Estonija dobila. Ova Estonija;
[youtube][/youtube]

EDIT: Ne znam na kakvog Zeljovca mislis? Da, navijam za Zelju ali ako mislis da sam neko ko je ranije bio ovdje sa nickom Zeljovac, onda nisam Zeljovac. Ovo je moj prvi i jedini nick ovdje!
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 03 avg 2011, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 avg 2011, 19:47

Gledam ovaj klip i ne mogu da vjerujem.Kako su samo paksu ovi nas igaci.Ova djeca sto dohvacaju lopte trce za njima da im daju dres a ovi ih ignorisu. :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 03 avg 2011, 19:51

Ja apsolutno nemam problema stim sto Edin slavi i sto je sretan. Mislim da nisam zavidan covijek i volim kada Bosanci i Hercegovci u svim segmentima zivota uspijevaju, jer smo mala zemlja, propatili smo mnogo toga u historiji i zasluzili smo da se radujemo, svi. Mada, nisam zadovoljan ponasanjem naseg naroda prema ljudima koji uspiu kao Edin. Previse ima tu zavidnosti, gubi se sva objektivnost u kritikama i prelazi se u totalnu mrznju, sto naprimjer u drugim narodima nije tako izrazeno kao kod nas. Nas uspijeh drugog uopste nestimulira da i sami prede preko nasih granice, nego tudi uspjeh bude samo razlog za vecu mrznju, neshvatljivo ali istinito.

Medutim u zadnje vrijeme ima proporcionalno puno vise slika dje se Edin vidi kako slavi za razliku ranijim godinama, a uz te slike mu drasticno opada kvalitet u igri. Dali je sada kriv Silva sto mu nesalje dovoljo potrebnih lopti, ili Mancini koji forsira los sistem ili je problem u samom Edinu,ostaje da se vidi u narednim utakmicama. Ali da je pritisak na njega ogroman vec sada, stim se mora nositi od samog pocetka sezone.

Vidi se nazalost da je opao u kvalitetu, nije vise opasan kao ranije, ni blizu. A slike partijanja su porasle sa 150 %. Necu jos da ga krivim u ponasanju, tipa sada je ramazan itd., ili kritikujem na osnovu losih igara jer zelim sacekati sledecu sezonu. Budeli sledeca pocela kako je prosla zavrsila, sve i jedna kritika na njegov racun i upozoravanje na veci trud i manje izlaske bice apsoutno opravdana i imace smisla.

Stoga sam misljenja, da ce posledice toga osjetice ponajvise nsam Edin. Ali tada ce biti vjerovatno kasno. Za nadati se da ce sve biti uredu iako nisam preveliki optimista.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.