MA vidjećeš sve sam
@Portillo dodaj još dvojicu tu.Sreća pa nije prošao u EL onaj eksperiment sa još dvojicom
Jadni mi kad dodjemo na Camp Nou, morat cemo igrat protiv njih 13 (publika + sudija), ajde ovo na Bernabeuu se i moze istprit 12vs12, al jos ako kako je obicaj Ramos ili neko od nasih dobije crveni, najebali smo
Vidim već se počeli tražiti izgovori lijepo , lijepo
Kome Khedira nije odlican(!) igrac taj treba da se rokne. Da skoci s mosta po mogucnosti.
Jedan je od boljih u predsezoni(iako je imao povredu) a takodje je prosle godine igrao odlicno. Ne znam sta ste vi gledali u finalu Kupa Kralja, ali Khedira je uz Pepea bio nas najbolji igrac .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Kome Khedira nije odlican(!) igrac taj treba da se rokne. Da skoci s mosta po mogucnosti.
Jedan je od boljih u predsezoni(iako je imao povredu) a takodje je prosle godine igrao odlicno. Ne znam sta ste vi gledali u finalu Kupa Kralja, ali Khedira je uz Pepea bio nas najbolji igrac .
Reci im Naile Nek si i ti malo došao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nail for Real je napisao/la:Kome Khedira nije odlican(!) igrac taj treba da se rokne. Da skoci s mosta po mogucnosti.
Odosmo mi u vode miroljubivog razgovora, ovo mi se nikako ne svidja
Hos' po stoju da ni ove godine nece zabit gola? Treba maksuz za njega malo razdaljit stative i precku, onako, u ragbijaskom stilu, mozda bi i usla koja
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Raul_64 je napisao/la:Prvi nije bio na nivou(kao i svi) a ostale(manje više kao ostali) odradio savršeno.
Nego po ovoj formaciji haman da ce Coentreo udarati kad stigne..
Mada bi volio Ramosa pomjeriti lijevo,Arbelou na njegovu mjesto i Pepa mjesto Coentra ili Ozila koji bi mogao uci u drugom poluvremenu.
Ma mislim da bi trebali igrači biti dosta opušteniji bez ogromnog pritiska i ako ovaj na mom avataru nastavi u ovom ritmu,no problem.
Kakva ti je to taktika 10 u odbranu
Jedini problem u vezi Karima je što ja mislim da ni on ni Higuain neće igrat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nek' odigra svaku utakmicu kao finale Kupa i sto se mene tice, ne mora dat' nijedan gol za Real . I da, Khedira ce ove sezone po mojoj nekoj procjeni dati dva gola od kojih ce jedan biti ponisten .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Nek' odigra svaku utakmicu kao finale Kupa i sto se mene tice, ne mora dat' nijedan gol za Real . I da, Khedira ce ove sezone po mojoj nekoj procjeni dati dva gola od kojih ce jedan biti ponisten .
Imao je strašnu prvu sezonu,a izjavio je da može i bolje tako da od sada svi ustanite na spomen Samija Khedire
LBJ MVP je napisao/la:Kakva ti je to taktika 10 u odbranu
Jedini problem u vezi Karima je što ja mislim da ni on ni Higuain neće igrat
Nešto meni prigovara a ti bi bez napadača
na ESB je vala,trofej jest,barcelona je preko puta ali bar ove utakmice bi mogle biti gledljive i da vidimo konačno dobar fudbal..
----Coentrao----Ronaldo---Di Maria---
--Khedira----Pepe----Xabi---
ovako igrati na Novom kampu...vrlo ofanzivno sa 4-3-3
Meni je i Ronaldo tu višak bolje staviti Granera ili Sahina
Ne bih ja bez napadača MOurinho bi Gdje će bit gledljive tekme kad igramo protiv najdosadnije ekipe na planeti samo se dodaju zanimljiviji mi je prenos novogodišnjeg koncerta Bečke filharmonije nego njih gledat dok se dodaju
Nail for Real je napisao/la:Nek' odigra svaku utakmicu kao finale Kupa i sto se mene tice, ne mora dat' nijedan gol za Real . I da, Khedira ce ove sezone po mojoj nekoj procjeni dati dva gola od kojih ce jedan biti ponisten .
pa taj nije dva gola dao u karijeri
Ma kako god lave okrenes, dao je vise od Abidala i polumrtav
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ekskluziva:Tv1 otkupila prava primere , dakle prenosit cemo sve utakmice primere osim el clasica (2 utakmice) jer se te 2 utakmice trnutno nemogu otkupiti bit ce ponudjene za otkup mjesec dana prije el calsica.ovo je preglupo sto spanci rade jesu Real i Barca predobre momcadi al sad da zezaju raju hoce li ili nece dat prenos to je bezobrazno podigli su se previse.