Sport i TV

enobarca
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la enobarca » 10 jul 2011, 14:53

Titova-Juga je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:slika

Službeni klupski kanal Galatasaray TV od 1. jula ove godine emitovace se nekodirano putem satelitske platforme Digiturk. Predsjednik Galatasaraya Ünal Aysal, generalni direktor Digiturka Ertan Özerdem, te clan uprave ovog turskog velikana Sedat Doğan i Hakan Aydınol’un, generalni direktor marketinške agencija Galatasaraya, jucer su potpisali sporazum o pocetku FTA emitovanja Galatasaray TV kanala od 1. jula ove godine.

Ova vijest obradovala je mnoge fanove i navijace fudbalskog kluba Galatasaray, kako u Turskoj tako i u zemljama širom Evrope.Tehnicki parametri:Naziv kanala: Galatasaray TV,Satelit: Eutelsat W3A, 7E,Frekvencija: 11.492/V, Symbol Rate: 30000,FEC: 3/4 .

Iz kojeg razloga mislis da ovo nekoga zanima :S ?
Eto mene zanima...Ja sam primjetio da tebi dosta stvari smeta,van nostrand je postavio to ne za tebe,nego za cijeli forum,ako te ne zanima,nemoj ni citirati,samo to preskoci... ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jul 2011, 14:54

enobarca je napisao/la:
Eto mene zanima...Ja sam primjetio da tebi dosta stvari smeta,van nostrand je postavio to ne za tebe,nego za cijeli forum,ako te ne zanima,nemoj ni citirati,samo to preskoci... ;)
Tramvaj tetko...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 avg 2011, 20:51

Ebo majku na ovom sportklubu od 24 sata dnevno jedno 5 je rezervisano za chelsi, ne kontam sviju mi :roll:
nema potpisa

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 02 avg 2011, 21:03

Da obavijestim one koji ne znaju naravno. ;)

B92 - Italijanski "Super kup" Milan - Inter 06.08.2011.godine !

**** (DS:F) - Engleski "Community Shield" Man.United - Man. City 07.08.2011.godine !
Livin' La Vida Loca ;)

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 avg 2011, 21:07

Admir_Sa je napisao/la:Ebo majku na ovom sportklubu od 24 sata dnevno jedno 5 je rezervisano za chelsi, ne kontam sviju mi :roll:
A ja evo peti put u kratkom periodu nalijećem na PL:Classic match Manchester U - Fulham iz 2003. (1-3).
Kad bi se malo poravili u tom segmentu i prenosili neke stvarno dobre utakmice iz prošlosti (kao npr. Nova Sport (Bug)), bili bi savršeni, ovako su samo najbolji :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 avg 2011, 21:36

BH Patriot je napisao/la:Da obavijestim one koji ne znaju naravno. ;)

B92 - Italijanski "Super kup" Milan - Inter 06.08.2011.godine !

**** (DS:F) - Engleski "Community Shield" Man.United - Man. City 07.08.2011.godine !

i na FTV

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 avg 2011, 23:39

Pročitah na nekom drugom forumu ,kako je TV 1 otkupila prava za špansku ligu i kako su u pregovorima za talijansku ,super bi ovo bilo ako je istinito :?: znali neko nešta više
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2011, 00:46

legenda reala je napisao/la:Pročitah na nekom drugom forumu ,kako je TV 1 otkupila prava za špansku ligu i kako su u pregovorima za talijansku ,super bi ovo bilo ako je istinito :?: znali neko nešta više
Jedino ako su izmuvali Arenu da im pusti prava,i to maksimalno jednu utakmicu,ne verujem da oni imaju "snagu" da uzmu direktna TV prava.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 avg 2011, 02:51

Devil je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pročitah na nekom drugom forumu ,kako je TV 1 otkupila prava za špansku ligu i kako su u pregovorima za talijansku ,super bi ovo bilo ako je istinito :?: znali neko nešta više
Jedino ako su izmuvali Arenu da im pusti prava,i to maksimalno jednu utakmicu,ne verujem da oni imaju "snagu" da uzmu direktna TV prava.
Ma vjerovatno su to odradili onaj termin subotom u deset ,kad bi bar dobili i onaj nedeljom u devet i to bi bilo dosta ,za talijane možda jednu u terminu od tri sata i to je to .Ali eto vidjećemo kad počne sezona šta su uradili ja bi volio kad bi prenosili pet utakmica za vikend :P ma nek uzmu po dvije utakmice španaca ,dvije talijana i dovoljno je
Španci u 22 subotom i 21 nedeljom ,talijane nedeljom u 15 i subotom u 20:30 ili 18:00 ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 03 avg 2011, 21:21

Ja što sam pročitao za Primeru glasi ovako, TV1 je uspio otkupiti prava prijenosa susreta La Lige prijenositi će jedan susret u sedmici, a u to neće biti uključen niti jedan meč El Clasica. :?
Livin' La Vida Loca ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 avg 2011, 21:27

Koga zanima El Clasico :mrgreen: daj Boze da je ovo istina ipak steta ako bude samo jedna tekma vikendom ,mozda bude jedna tekma Primere te jedna tekma Serie A ?! nije ni to lose slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 avg 2011, 21:38

juznjak> je napisao/la:Koga zanima El Clasico :mrgreen: daj Boze da je ovo istina ipak steta ako bude samo jedna tekma vikendom ,mozda bude jedna tekma Primere te jedna tekma Serie A ?! nije ni to lose slika
Ma daj šta daš ;) iako da su bar dvije utakmice sedmično bilo bi dobro ,ma el clasico nije u paketu sa primerom izgleda nego se on posebno otkupljuje ;)
ma vidjećemo ubrzo šta će biti od ovoga ,daj bože da su otkupili čitava prava i španaca i talijana

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 avg 2011, 00:13

Vala bi više i bilo vrijeme da neko od naših počne prenositi Seriju A.

Eh, tek sada treba žaliti lijepi HRT 3 :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 avg 2011, 12:52

Prvu utakmicu španskog super kupa između Real Madrida i Barselone možete gledati na njemačkom Sport 1(ex DSF) kanal je slobodan :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2011, 12:55

Sport klub takodjer prenosi taj super Kup 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 avg 2011, 12:56

Znaci mi pacenici koji imamo arene ne mozemo gledati community shield. :(
Opet patnja sa streamovima.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 avg 2011, 12:59

Kao što neko nedavno na forumu reče: "Dreambox je čudo!!"

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 05 avg 2011, 13:37

tanzla je napisao/la:Znaci mi pacenici koji imamo arene ne mozemo gledati community shield. :(
Imaš li D:SF (****) ? Tu prenose City v United . ;)
Livin' La Vida Loca ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 avg 2011, 13:40

hilmo je napisao/la:Kao što neko nedavno na forumu reče: "Dreambox je čudo!!"
Koliko se to plaća?
Hayley <3

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 avg 2011, 13:41

BH Patriot je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Znaci mi pacenici koji imamo arene ne mozemo gledati community shield. :(
Imaš li D:SF (****) ? Tu prenose City v United . ;)
Nazalost ne.
Samo arene i eurosportovi ovi sa srpskim komentatorima. :/
Preostaje mi streamanje, tacno sam osijedio od toga.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.