10 istok i zapadFKR_1987 je napisao/la:dali se znaju cijene ulaznica ??? ako neko zna mozeli mi napisati![]()
5 sjever i jug
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
10 istok i zapadFKR_1987 je napisao/la:dali se znaju cijene ulaznica ??? ako neko zna mozeli mi napisati![]()
eee hvala na info.Megamon je napisao/la:10 istok i zapadFKR_1987 je napisao/la:dali se znaju cijene ulaznica ??? ako neko zna mozeli mi napisati![]()
5 sjever i jug
zavisi...u koliko je tekma ?? ako je prije iftara, nece bit punoElegant je napisao/la:Sta mislite hoce li stadion biti ispunjen s obzirom da je ramazan ? Cijene karata su skroz OK.
poslusao nas je, barem onih par levata sto su na kosevu proslog cetvrtka vikali: da Bog da slomio nogu ..CoDe je napisao/la:Znači nekad nas zeznu sudije , nekad nemamo sreče nekad loše igramo uvijek je tu nešto evo sada bi se sve to moglo posloziti da nas ne zezaju sudije , da možda budemo imali sreče i da odigramo dobro i srcem ali je doslo nesto novo .
Povrede pa daj bože jesmo pogan narod znam i sam kakvi smo al daj jednom pomozi nas eto koji si god ako postojiš a znam da si tu daj pomozi nam nema veze ko ti se klanja , moli samo nam pomozi pa više stvarno smo napaćeni daj malo radosti ovom bijednom narodu .
Izbaci Maletica i ubaci Alispahica. Ili Lulic desni vezni, a Salihovic lijevi, a Alispahic def vezni.Edo_77 je napisao/la:S obzirom na povrede, ovo je ´najjace za sada.
----------------------Hasagic
Mujdza Spahic Pandza Papac
--------Besic Salihovic
Maletic-------------------Lulic
-------------Pjanic
------------Dzeko
Goalgetter je napisao/la:---------------Hasagic--------------
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
-------Salihovic---Besic-----------
Pjanic--------Stilic----------Lulic
--------------Dzeko-----------------
Po cemu je Alispahic bolji od Maletica molim te reciAÐ_Official je napisao/la:Izbaci Maletica i ubaci Alispahica. Ili Lulic desni vezni, a Salihovic lijevi, a Alispahic def vezni.Edo_77 je napisao/la:S obzirom na povrede, ovo je ´najjace za sada.
----------------------Hasagic
Mujdza Spahic Pandza Papac
--------Besic Salihovic
Maletic-------------------Lulic
-------------Pjanic
------------Dzeko
I meni se poprilicno dopada ova formacija. Mozda samo Seju na mjesto Stilica, a tu jos, na mjesto zadnjeg veznog, staviti Alispahica, ili Zahirovica. Ali i ova tvoja je OK, ipak je Semir vjerovatno bolji i od Alispahica i Zahirovica!Hase10 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:---------------Hasagic--------------
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
-------Salihovic---Besic-----------
Pjanic--------Stilic----------Lulic
--------------Dzeko-----------------
ima smisla...
Svakako, slazem se ja s tim! I treba on, ipak, poceti u prvih jedanaest! A ove ostale (Zahirovic, Alispahic...) isprobati mozda u drugom poluvremenu...Goalgetter je napisao/la:Semir je zasluzio svoju sansu. Vec godinama ceka pravu priliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.