Safet Sušić - Pape

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dylan Dog » 03 avg 2011, 01:11

Ha-Ha-Ha.
Ponovno Harishp ubija argumentima,de malo opet,Hamsik,Slovacka,ne zaboravi opet koju laz proturit,tipa da sam izjavio da vise volim pratiti Rusiju nego BiH,znas vec kako ti to ;)

A vi vjerujte Haretu kad vam kaze da Susic nema bas nista specijalno na raspolaganju,naravno,ta ista Slovacka je igrala posljednje svjetsko prvenstvo,ma sigurno selekcija u kojoj rijetko ko zna igraca osim Hamsika i Skrtela ima bolji sastav od nas..

Slovenija,Latvija,Poljska..ma sve one su imale bolje igrace od nas pa su se plasirale na velika takmicenja,logicno..

Nije nista selektor kriv,ma i Rumunija sto nas je dobila 3:0 ima bolje igrace od nas,sjajni fudbaleri Dinamo Bucuresta koji ne mogu Varazdina da pobjede,te naravno rasni strijelac Marica..

Ma svi su oni bolji od nas,nije Safet kriv sto su nam igraci losi ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 01:13

T-MAC je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
a jos jedna stvar kad je Ciro otiso da pogleda nekog igraca, a Pape to radi...
zasto bi gledao nekog igraca i pozivao nekog ko ce biti visak...kad je imao dobitnu kombinaciju...
ma ja, na bekvima su nam igrali cini mi se Dani Alves i Patrice Evra...krilo mislim da je igro Roben, a drugo je igro mislim Messi...naravno u odbrani je pored Spahe bio Rio Ferdinand...
pa sta ce nama novi igraci pored ovoliko kvalitetnih igraca...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2011, 01:13

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma jasta Mujdza je debitovo za reprezentaciju godinu dana nako sto je preso u Fraiburg...zar nije dovoljno to sto igra u jednom bundesligaskom klubu da se bar taj igrac pogleda...
Tada mu je u glavi bila Hrvatska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 01:14

Dylan Dog je napisao/la:
ovo nisi smio izjaviti..sad kad ti se na kosti popnu papeto-ljupci :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 01:16

Virtu4l je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma jasta Mujdza je debitovo za reprezentaciju godinu dana nako sto je preso u Fraiburg...zar nije dovoljno to sto igra u jednom bundesligaskom klubu da se bar taj igrac pogleda...
jesi ga to pito majketi...
ciro uopste nije htio otici ni popricati sa njim...a kamoli nesto drugo...
nema sta zdusno se borio za Mujdzu, al tad nije islo...
dodje Safet i Mujdza zaigra za nas....
nije do Cire nam sta...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 01:17

Dylan Dog je napisao/la:Ha-Ha-Ha.
Ponovno Harishp ubija argumentima,de malo opet,Hamsik,Slovacka,ne zaboravi opet koju laz proturit,tipa da sam izjavio da vise volim pratiti Rusiju nego BiH,znas vec kako ti to ;)

A vi vjerujte Haretu kad vam kaze da Susic nema bas nista specijalno na raspolaganju,naravno,ta ista Slovacka je igrala posljednje svjetsko prvenstvo,ma sigurno selekcija u kojoj rijetko ko zna igraca osim Hamsika i Skrtela ima bolji sastav od nas..

Slovenija,Latvija,Poljska..ma sve one su imale bolje igrace od nas pa su se plasirale na velika takmicenja,logicno..

Nije nista selektor kriv,ma i Rumunija sto nas je dobila 3:0 ima bolje igrace od nas,sjajni fudbaleri Dinamo Bucuresta koji ne mogu Varazdina da pobjede,te naravno rasni strijelac Marica..

Svaka cast za post. Jedan od boljih na ovoj temi u zadnje vrijeme (nije na nivou mojih PAPE ODLAZI naravno), ali odma da ti kazem, da to ne vrijedi. Neki toliko brane Susica da su spremni na sve izgovore. Od toga da je bod u Albaniji odlican rezultat, do toga da mi imamo losije igrace od Rumunije i da Begovic ne zasluzuje poziv jer nije "patriota".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 avg 2011, 01:17

Virtu4l je napisao/la:
Mujdza je prvo dolazio na okupljanja mlade rep.BiH,pa su mu rekli da nema pravo nastupa za BiH,te je on time postao potencijalni reprezentativac Hrvatske.Kasnije se ipak ispostavilo,ne sjecem sa dali je bilo kakve promjene pravila,da on ipak moze igrati za nas,te je postao clan reprezentacije BiH.
harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:A krampa,motika,direk,macola ?
Ko o cemu hot dog o argumentaciji.
Samo sam pitao uvazenoga forumasa dali smatra da nazivanje selektora i ovim nadimcima smatra adekvatnim za ban :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2011, 01:19

Virtu4l je napisao/la:
jesi ga to pito majketi...
ciro uopste nije htio otici ni popricati sa njim...a kamoli nesto drugo...
nema sta zdusno se borio za Mujdzu, al tad nije islo...
dodje Safet i Mujdza zaigra za nas....
nije do Cire nam sta...
Ne čitaš ono što pišem.
Kako ga vodstvo naše reprezentacije nema u vidu za buduće akcije, za vjerovati je da će reprezentacija BiH dobiti novog igrača. Odluka je na Mensuru.
Sportnet
Voli te tvoje Sarajevo.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 avg 2011, 01:25

Ko god nije shvatio da je Susic totalni promasaj, onda stvarno sebe laze, ili nista ne zna!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 01:27

@Virtu4l
interesuje me datum tog clanka sa sportneta..
a druga stvar ostaje cinjenica da Ciro nije ni pokuso da prodobije Mujdzu niti bilo kojeg drugo igraca..
al to Safet pokusava...
nit je ciro imo sistem igre na zavidnom nivo, nit to isto ima Safet..
kad pogledas sve pozitivne i negativne stvari Sfet je u prednosti..
ne kazem da ovo sto trenutno radi reprezentacija da je dobro...ocigledno je da lose igramo..al ako bi napravio neke promjene u igri ja ga ne bih otjero..

a za mene je najbolji selktor Meho Kodro
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 avg 2011, 01:30

T-MAC je napisao/la:kad je imao dobitnu kombinaciju...
:lol: nas najveci problem... kombinacija koja nas redovno posadi ispred tva svako takmicenje ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 03 avg 2011, 01:30

T-MAC je napisao/la:@scorpy

evo kako glasi tvoj post:

bla,bla,bla,bla...pape kralj...ciro lopov,,,bla bla bla ..pape najbolji..

to da je susic nas najbolji trener..to samo nezdrav insan moze izvalit...uostalom ovo je vec prezvakana tema..vrati se par stranica pa procitaj malo..neda mi se opet vodit rasprava oko toga..

ako nas pape odvede do baraza,onda ce moc u isti rang sa cirom,,a do tad ni blizu...

a ti hare..

sad si za papeta..a kad nas ovaj napusti..onda opet postajes vjerni pristalica selektora koji dodze...
prezvakana tema za one koji ne vide cinjenice.
i zasto se vracas onda na tu temu kad nemas argumenata i prezvakana ti tema.
Prvi si se vratio na njega i rekao da je najbolji.(najbolji za onoga tko repku prati samo od njegovog mandata a prespavao Susicev rad i trud)
Nisam rekao da je kralj ali definitivno radi najbolji posao dosada.
-Crio lopov sam kazes- dokazano
- novi igraci: Susic trazi tamo gdje nam skripi a ne kao Ciro ciji menadjer ponudi vise love, a neznam dal je ikad pogledao ijednu utakmicu od bilo kojeg igraca a da ide jos trazit nekog novog.
- Taktika: cirina taktika nula zastarjela, taktika od prije deset petnest godina koja je mogla uspijevati samo protiv slabijih ekipa. Susic igra modernije ali ne mozes da shvatis da nismo imali igrace za te taktike, ali ih Susic polako nalazi. Ono sto je preuzeo od Cire sve tromo i sporo jos ta zadnja sezona, glavni igraci van forme.
Igracima treba sa takvog prelaza minimalno 10-15 tekmi da se uigraju i shvate taktiku.
Jos je taj tvoj dicni trener razorio tu tako dobru klimu u sred baraza.Moze napalit mase jer dobija protiv slabijih ekipa ali nije vise imao povjerenje ni igraca jer su vidjeli da sa njim nikog malo jaceg nebi mogli dobit.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 01:30

a za mene je najbolji selktor Meho Kodro
ne kontam..kako to mozes tvrditi,a nismo prakticno odigrali utakmice pod njegovim vodstvom...ja znam da je tebi ciro trn u oku, i da ti je donjeo koj ban :mrgreen:
ali tvrditi nesto za sta se nema dokaza je prava ludost

scorpy

ti si lud il se pravis lud..
cuj pape bolji...nabijem ja tu papetovu strucnost na neku stvar,,.cuj nemam argumenata...kazem ti,vrati se par stranica unazad..i sve ce biti jasno.....zasto se svakoj mahalusi mora ponavljati ista stvar...

meni nije bitno koga cemo pobjediti....pobjede protiv malih su bile dovoljne i to je to...a pape trenutno ni te male ne moze dobiti.jer je obicni idiot sto se tice trenerskog posla..
ta zastarjela taktika,mnogo vise lezi nama nego neka vasa pepeto-moderna taktika..valjas glupost za gluposcu.. :roll:
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 03 avg 2011, 01:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 01:34

T-MAC je napisao/la:@scorpy

evo kako glasi tvoj post:

bla,bla,bla,bla...pape kralj...ciro lopov,,,bla bla bla ..pape najbolji..

to da je susic nas najbolji trener..to samo nezdrav insan moze izvalit...uostalom ovo je vec prezvakana tema..vrati se par stranica pa procitaj malo..neda mi se opet vodit rasprava oko toga..

ako nas pape odvede do baraza,onda ce moc u isti rang sa cirom,,a do tad ni blizu...

a ti hare..

sad si za papeta..a kad nas ovaj napusti..onda opet postajes vjerni pristalica selektora koji dodze...
Rodila majka pametnicu svoju.Pa u tome i jeste poenta.Necu valjda biti vjerni pristalica Josipu Kuzeu ili Pizonu.
Yebo ti takve pametne glave kad supkom kontate.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2011, 01:35

ZELJO DO GROBA je napisao/la: nit je ciro imo sistem igre na zavidnom nivo, nit to isto ima Safet..
kad pogledas sve pozitivne i negativne stvari Sfet je u prednosti..
Ne zezaj molim te. Safet nema niti jednu prednost.

Ćirina reprezentacija je nakon šest utakmica imala 12 bodova, zabili smo 18 golova, sa tim da nismo imali autsajdera u grupi, protiv kojih obično svi unaprijed upišu bodove. Igrali smo sjajan napadački fudbal.

Papetov tim je do sada skupio 10 bodova, od toga 3 protiv Luksemburga. Zabili smo osam golova, a igramo k'o amateri.

P.S. Datum članka iz Sportneta je 04.2010.
Voli te tvoje Sarajevo.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 01:36

harishp je napisao/la: Rodila majka pametnicu svoju.Pa u tome i jeste poenta.Necu valjda biti vjerni pristalica Josipu Kuzeu ili Pizonu.
a onda ces vjerovatno papeta ovako preko foruma blatiti,kao sto blatis ciru kojeg si svojevremeno podrzavao

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 03 avg 2011, 01:41

velez_mostar je napisao/la:Ko god nije shvatio da je Susic totalni promasaj, onda stvarno sebe laze, ili nista ne zna!

totalni promasaj sigurno nije, promasaj mozda i bude to cemo da vidimo na kraju kvalifikacija, al je dosada odradio (i jos uvijek radi) najbolji posao od svih selektora.

i jos nesto za onog kojem je najbolji prethodni selektor. Tvom selektoru su trebala minimalno 3 gola za plasman na veliko takmicenju dok je Sliskovicu trebao jedan jedini gol za plasman na jedno veliko takmicenje. Ako gledas kroz to tko je zamalo uspjeo onda je Sliskovic bio blizi.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 01:42

scorpy je napisao/la:
totalni promasaj sigurno nije, promasaj mozda i bude to cemo da vidimo na kraju kvalifikacija, al je dosada odradio (i jos uvijek radi) najbolji posao od svih selektora.

i jos nesto za onog kojem je najbolji prethodni selektor. Tvom selektoru su trebala minimalno 3 gola za plasman na veliko takmicenju dok je Sliskovicu trebao jedan jedini gol za plasman na jedno veliko takmicenje. Ako gledas kroz to tko je zamalo uspjeo onda je Sliskovic bio blizi.
sliskovic zavrsio na kojem mjestu a na kojem ciro ??

pape ni blizu ne radi najbolji posao..to je i budali jasno...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 avg 2011, 01:45

evo jedna cirina taktika :) kaze nismo ovo vjezbali.. pa ovo se uci i u skoli kosarke.. znaci moze se ucit' sa 8 godina a on prica kako nije vjezbo' sa profesionalcima :D

samo stavi na 7:55 i pogledaj taktiku ;)

[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 01:46

T-MAC je napisao/la:
harishp je napisao/la: Rodila majka pametnicu svoju.Pa u tome i jeste poenta.Necu valjda biti vjerni pristalica Josipu Kuzeu ili Pizonu.
a onda ces vjerovatno papeta ovako preko foruma blatiti,kao sto blatis ciru kojeg si svojevremeno podrzavao
E vidis opet supkom kontas.Mile tarot je na odmoru a drugo za razliku od tebe imao sam priliku da Papeta gledam uzivo i sjecam se recimo ko jucer tekmi protiv Argentine,Rumunije,Italije,Francuske kad ih je Pape sam rasclanjivao na proste faktore.Hercika tada bila veca od onda Titinog Trigalava.Ciro je dobrovoljno trpljen nikad voljen,Kad ti neko javno kaze da ce se napiti Bosanske krvi.Vjerovatno da padas na tu idilu.To vec nije samo stvar geografije vec filozofije
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.