Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2011, 00:44

T-MAC je napisao/la:sta slovenci imaju,pa malo malo eto ih na prvenstvu...
Znam šta nemaju - velika očekivanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 03 avg 2011, 00:47

T-MAC je napisao/la:
scorpy je napisao/la:
Cartman je napisao/la:PAPE, AKO BOGA ZNAS; ODLAZI

ovakvi se postovi takodje trebaju sankcionisati.
to se zove SPAMANJE ili kako ga neki i nazivaju nabijanje postova.
Kad se napise jednom u redu ali kad se to ponavlja na skoro svakoj stranici i jos napise samo to bez ikakve argumentacije ili neceg drugog to je SPAM.
Susicu ostani.
Dosad najbolji trener kojeg smo imali, samo ima nesrecu sto su nam svi glavni igraci van forme vec duze vrijeme, a on tu nije da im popravlja formu i kondiciju. To se radi u klubovima.
najbolji trener kojeg smo imali nas je vodio prosle kvalifikacije.. ;)
Taj tvoj trener je kod mene tek na trecem mjestu.
Od njega nas je cak i Sliskovic bolje vodio.
Zna samo da puno prica neke gluposti na koja se nas narod pali. Sta je postigao sa igracima koji su tada bili u vrhunskoj formi. Nije uopste zelio da razmislja o novim igracima na deficitarnim pozicijama a ne da ih pozove.
Na kraju svega on je odgovaran i za ovo danasnje stanje.
On je pred kraj kvalifikacija i za vrijeme baraza napravio tako losu atmosferu u ekipi kao nijedan trener prije. Da li to radi dobar trener?
Sto je do baraza stigo treba samo zahvalit kiksevima Turske jer protiv njih nije mogao nista. Nit je trazio igrace koji nam trebaju nego preko menadjera neke dundjere za vlastitu korist(novac). Samo jedan nerijesen rezultat protiv 3 malo kvalitetnije ekipe od nas.
Sliskovic je imao i pobjede protiv kvalitetnijih od nas(citaj bolje rangirane jer o kvalitetu svko ima drugo misljenje).
Susic radi dobar posao na duge staze. Trazi igrace tamo gdje nam trebaju i dosad ima najveci procenat u pronalazenju dobrih igraca. Cak i Maletic koga su mnogi osporavali sta ce on. Susic svoj posao zna za razliku od onih koji su pozivali Mikelinije i slicne.
Pogotovo ove pametne sa foruma, nitko vas ne sprecava da dobijete UEFA/FIFA licencu pa da postanete treneri i pokazete svoje raskosno znanje.(ovo se ne odnosi na tebe koga citiram nego pretezno na one koji psuju a misle da su pametniji i kulturniji)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2011, 00:49

T-MAC je napisao/la:
soko je napisao/la:
A taj je imao igraca koji tu godinu oborio rekord u asistencijama u BL i igraca koji je bio naj bolji napadac u BL, jedna sezona 22 gola druga 26, plus neki 15-20 asistencija u te dvije sezone. A ovaj sad ima hmmm koga. Gdje onaj Miske?
Ili sta bi sa Dzekom otkad je otisao u Man City? pametnom dosta
sta slovenci imaju,pa malo malo eto ih na prvenstvu...
Igrali smo mi protiv Slovenije bas pod Cirom, ako se mozes sjetiti ko je zabio golove. Mozda Vedo koji je tad imao 17 golova u BL, zabio dva i onda imao jednu asistenciju. A drugi igraci koji su tu bili kraj Vede, mozda Sejo i mozda Edin i Miske. I bas su ti igraci tu bili glavni, i kao sto sam gore napisao sad nisu vise sto su bili. A da primili smo 3 gola.
Miske, Dzeko i Vedo iz sezone 2010/2011 nebi mogli pera odbiti Slovenicma.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 00:50

T-MAC je napisao/la:
scorpy je napisao/la:
Cartman je napisao/la:PAPE, AKO BOGA ZNAS; ODLAZI

ovakvi se postovi takodje trebaju sankcionisati.
to se zove SPAMANJE ili kako ga neki i nazivaju nabijanje postova.
Kad se napise jednom u redu ali kad se to ponavlja na skoro svakoj stranici i jos napise samo to bez ikakve argumentacije ili neceg drugog to je SPAM.
Susicu ostani.
Dosad najbolji trener kojeg smo imali, samo ima nesrecu sto su nam svi glavni igraci van forme vec duze vrijeme, a on tu nije da im popravlja formu i kondiciju. To se radi u klubovima.
najbolji trener kojeg smo imali nas je vodio prosle kvalifikacije.. ;)
Eno Cire treba ga Makedonska repka uzeti.Vec je poceo yebavati Hrvatima i Srbima majku :lol:
Na ubavite Ciriloto :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 00:52

ma yebavo je on i Spanjolcima mater, pa primi 5 komada u Zenci..hehe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 00:53

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma yebavo je on i Spanjolcima mater, pa primi 5 komada u Zenci..hehe
Zato se grohotom i smijem Reufe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 00:54

@scorpy

evo kako glasi tvoj post:

bla,bla,bla,bla...pape kralj...ciro lopov,,,bla bla bla ..pape najbolji..

to da je susic nas najbolji trener..to samo nezdrav insan moze izvalit...uostalom ovo je vec prezvakana tema..vrati se par stranica pa procitaj malo..neda mi se opet vodit rasprava oko toga..

ako nas pape odvede do baraza,onda ce moc u isti rang sa cirom,,a do tad ni blizu...

a ti hare..

sad si za papeta..a kad nas ovaj napusti..onda opet postajes vjerni pristalica selektora koji dodze...
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 03 avg 2011, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 avg 2011, 00:54

Dok je bilo Cire barem su siroke narodne mase vjerovale u ovaj tim,a sa Susicem na celu,u ovaj tim vjeruje Harishp i jos par romanticara..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2011, 00:55

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma yebavo je on i Spanjolcima mater, pa primi 5 komada u Zenci..hehe
Da, sramota. Taj poraz nas je ukopao u kvalifikacijama.
Voli te tvoje Sarajevo.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 03 avg 2011, 00:55

Procitao sam i to, mislio sam i to komentarisat ali sam se predomislio jer ipak nije vezano za Bosnu i Hercegovinu.
Ali mozda i novinar nije dobro procito podatke i napisao u brzini. Ozil ima veze i sa Salkeom, jer je cini mi se iz Salkea i presao u Bremen onda u Real.(To nisam siguran 100%) Ipak je tesko upamtit sve igrace i bivse im klubove jer ima i drugih vaznijih stvari za pamtit.
Slazem se sa tim da i novinari ne rade bas posao kako treba. Ali ipak ja jos nisam nigdje procitao da je Susic izjavio da nece pozivati igrace koji ne igraju, nego uvijek da ce teze dobijati pozive. a ovo se ponavlja vec vise puta da pojedinci iskrivljuju rijeci i onda kao na primjer Anti NWO cija je vecina postova prilicno dobra nasjedne na tu pricu i siri se dalje kao zaraza. Kasnije niko ne pita, nit ga interesuje sta je Susic zaista izjavio. Smatram ga jednim od boljih forumasa koji zna dati kritike ali bez vulgarnosti sto veoma cijenim.[/quote]

Drug, novinar pise da odkad je Ozil presao iz Schalke u Real ima rupa. Oni su sportski novinari i ja kao masinski inzinjer znam te stvari, valjda bi i oni mogli jer ipak to im je posao. Mislim da oni(novinari) uzasan posao rade a nasa raja se pali na te gluposti . Pogotovo ova balavurdija sto sve zna.[/quote]
Ozil je grijao u klupu u Schalketu, i nakon sto su odlucili Rakiticu dati 10 i da Rakitic bude prvi izbbor,on je odlucio otici.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 00:57

Dylan Dog je napisao/la:Dok je bilo Cire barem su siroke narodne mase vjerovale u ovaj tim,a sa Susicem na celu,u ovaj tim vjeruje Harishp i jos par romanticara..
zasto ne, ako promijeni nesto u igri nek ostane...
covjek radi dobar poso van terena...sto ciro nije naso Mujdzi i Lulica...
covjek se trudi, trazi potencijalne igrace...to je apsolutno za pohvalu...
ja bi volio da ostane al samo ako promijeni nacin igranja jer ovako ni ide...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2011, 00:59

ZELJO DO GROBA je napisao/la:sto ciro nije naso Mujdzi i Lulica...
Zato što su bili nedokazani igrači. Lulić da nije igrao protiv Tottehnama u LP, apsolutno niko ga nikada nebi primjetio. Nema tu Papetovih zasluga.
Voli te tvoje Sarajevo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 avg 2011, 01:02

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Dok je bilo Cire barem su siroke narodne mase vjerovale u ovaj tim,a sa Susicem na celu,u ovaj tim vjeruje Harishp i jos par romanticara..
Ma ima on pozitivnih strana,to ne poricem,ali nekako je otuzna atmosfera oko reprezentacije,dok je tu bio Ciro,pa svi od 7 do 77 godina su disali skupa sa ekipom,danas,previse je tu komentara "bah,nema od nas nista"i sleganja ramenima..

Ja i dalje mislim da mi imamo sasvim dobar tim,koji zasluzuje da igra na nekom velikom takmicenju,pa posljednih godina uz Rep.Irsku smo vjerovatno najkvalitetnija evropska selekcija koja se ama bas nigdje nije plasirala..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2011, 01:02

Virtu4l je napisao/la:
Zato što su bili nedokazani igrači. Lulić da nije igrao protiv Tottehnama u LP, apsolutno niko ga nikada nebi primjetio. Nema tu Papetovih zasluga.
A Mujdza? Govorili su Ciri za njega ali on ga nije htio pozvati.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 01:04

soko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Pa nije htio covjek krast od svoje Hrvatske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 01:05

Virtu4l je napisao/la:
Yebo majku pa mi bi onda bili prvaci svjeta sa neprimjetnim igracima.
Ja ne znam fakat sto se spanjolci zaebavaju i zovu igrace koji su primjetni kad bi jos veci uspjeh imali sa neprimjetnim.Onakav San Marino sve neprimjetne igracine i ne mogu umociti da si pita djilitusa.
@Dilkan Dogane idi brzo vidi sta ti je Hamsik vecerao,nisu ovo teme za tebe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2011, 01:07

Dylan Dog je napisao/la:
Ma ima on pozitivnih strana,to ne poricem,ali nekako je otuzna atmosfera oko reprezentacije,dok je tu bio Ciro,pa svi od 7 do 77 godina su disali skupa sa ekipom,danas,previse je tu komentara "bah,nema od nas nista"i sleganja ramenima..

Ja i dalje mislim da mi imamo sasvim dobar tim,koji zasluzuje da igra na nekom velikom takmicenju,pa posljednih godina uz Rep.Irsku smo vjerovatno najkvalitetnija evropska selekcija koja se ama bas nigdje nije plasirala..
Ta je atmosfera bila radi Dzeke i Misimovica. Pa svaki vikend smo cekali da vidimo sta ce ova dvojica da urade u Wolfsburgu. Sjecate se samo Dzeke sa dvije nase zastave kako trcao kad su postali sampioni.
A sad, odes na Dzekin forum, Dzeko kloc, jos sta promasi, sto mu nedaju loptu, sto ga majmun stavi na klupu. A sto se tice Misimovica od Hagia i zvakanje zvake nista nije napisano.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 01:09

Virtu4l je napisao/la:
ma jasta Mujdza je debitovo za reprezentaciju godinu dana nako sto je preso u Fraiburg...zar nije dovoljno to sto igra u jednom bundesligaskom klubu da se bar taj igrac pogleda...kvalitet se ne stice preko noci...Mujdza je bio kvalitetan igrac i prije igranja u reprezentaciji...
a Lulica se spominjalo i prije utakmice sa Tottenhamom...

a jos jedna stvar kad je Ciro otiso da pogleda nekog igraca, a Pape to radi...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 01:10

a jos jedna stvar kad je Ciro otiso da pogleda nekog igraca, a Pape to radi...
zasto bi gledao nekog igraca i pozivao nekog ko ce biti visak...kad je imao dobitnu kombinaciju...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2011, 01:11

soko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Pa taj isti Mujdža je igrao za Hrvatsku i kad su ga odyebali, onda je shvatio da mu ostaje još Bosna i Hercegovina... treće nema... odluku je donio sredinom prošle godine....
harishp je napisao/la:Yebo majku pa mi bi onda bili prvaci svjeta sa neprimjetnim igracima.
Bio je veoma primjetan u Grasshopersu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.